HABERLER>ASTROLOJİ
18 Mart 2021 Perşembe - 14:24

Bahar haritası neler söylüyor?

Milliyet yazarı R. Hakan Kırkoğlu, bahar aylarının gökyüzü haritasını yorumladı...

Bahar haritası neler söylüyor?

 Bildiğiniz gibi mevsim haritaları belirli dönemlerdeki çevresel koşulları anlamak açısından sıklıkla karşımıza çıkar. Hatta Osmanlı sarayında da müneccimler yıllık öngörümlerini, ahkamı Güneş’in Koç burcuna giriş haritasına göre yapardı. (Bu arada tezim gereği incelediğim bu haritaların büyük bir kısmının yanlış hesaplandığını da söylemeliyim, kuşkusuz bu ayrı bir konu ve zamanın ölçüm araçları ve yanlış cetvellerle de ilişkisi de var) Güneş bugün öğle saatlerinde saat 12:37’de Koç burcuna ilerlemiş olacak. Ankara’ya göre bu saatte Yengeç burcunun yükseldiğini görmekteyiz. Ay ise maalesef İkizler’de 12. evde görülmekte. Bu durum genel olarak bu dönemde gizli kalan, gizli düşmanlık yaratan ve halka zarar verebilecek olan durumların öne çıkabileceğini gösteriyor. Ay’ın en son birleşmesinin Mars olduğunu görmekteyiz. Savaş gezegeni Mars’ın böyle hassas bir konumda olması ve Merkür ile kare açıda olması yanlış bilgiler, sabotajlar ya da yıkıcı faaliyetler açısından zemin oluşturmakta.

Neptün vurgusu

Bu dönem haritasında Neptün’ün tepe noktasına oldukça yakın olduğunu görüyoruz. Hatta Neptün, İstanbul için hesaplandığında tam tepede görülmekte. Bu nokta en görünürde olan durumları, yönelimleri ve çoğunlukla hükümete, yönetime ilişkin koşulları da açıklar. Neptün büyük ilham yaratan ancak gerçekçi olmayan tutumları ve yüksek beklentileri anlatan bir güçtür. Böyle bir dönemde, yönetsel konularda ihmaller, yanlış değerlendirmeler ve körlük gündeme gelebilir. Daha gerçekçi olmak, sınırları daha iyi çizmek gereği var. Ayrıca, haritanın eksenlerinde su elementinden burçların yer alıyor olması denizlere, kimyasallara ait konuların da gündeme gelebileceğini gösteriyor. Genel olarak bu dönemde hastaneler, doktorlar, sağlık çalışanları açısından da oldukça hassas bir dönemden geçmekteyiz. Halkı temsil eden Ay’ın 12. evde hapis kalmış olması izolasyon gereğini ve hastalıklar maalesef kritik aşamalara gelebileceğini göstermekte. Bu nedenle koronavirüse karşı olan önlemlerin yeniden sıkılaştırılması gerekeceğini söyleyebiliriz. Böyle bir dönemde dikkatsizlikler ve zamansız gevşeme önemli sıkıntılara yol açabilir.

Bahar haritasında Güneş’in 10. evde olması yönetimi, liderleri içine alan konuların da dikkat çekici olabileceğini gösterirken, yenilikler, değişiklikler ve reform vurguları dikkat çekiyor. Jüpiter ve Uranüs’ün orta noktası Güneş’in üzerinde iken bu dönemde, bir dizi değişiklik ve yenilik ihtiyacı vurgulanmakta. Uluslararası konular, görüşmeler, içerisinde akademik konuların, üniversiteleri de ilgilendiren gelişmeler yeniden dikkat çekmeye başlayabilir.

Savaş ve mücadele gezegeni Mars’ın bu kritik durumu 23 Nisan’a kadar devam ediyor. Bu tarihten sonra Mars’ın Yengeç burcuna ilerleyecek olması ülkemizi askeri konularda daha kararlı ve girişken bir noktaya getirebilir. Mart sonuna kadar kriz çıkarabilecek, halkı içine alan yıpratıcı olaylara dikkat etmek gereği var. Oldukça hassas  bir süreçten geçmekteyiz. (Milliyet)

 
Göztepe'ye evinde yan bakılmıyor
 
Kobra Murat'ın peruksuz hali şoke etti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bu hafta gökyüzü olumlu
Balık Yeniayı etkisiyle başlayan 15 Mart haftası nasıl geçecek? Astrolog ...
Doğum haritanızdan öğrenebileceğiniz 5 şey
Doğum haritamız bize güçlü yönlerimiz, zayıf yönlerimiz, ilişkilerimiz ...
Merkür ileri harekette
Merkür’ün ileri harekete geçmesi ile başladığımız 22-28 Şubat haftası ...
 
Satürn/Uranüs karesi 2021 yılına damgasını vuracak
Satürn gezegeninin zorluklarının üstesinden gelene kadar, genellikle yaşamanızın ...
2021'in en sert dönemleri!
Satürn ve Jüpiter toplumsal eğilimleri belirleyen gezegenlerdir. 20 yılda ...
25-31 Ocak haftası gökyüzü hareketleri
Astrolog Aslıhan Kozluca, Aslan Dolunayını karşıladığımız 25 Ocak haftasını yorumladı
 
18 Ocak haftası bizi neler bekliyor?
Uranüs’ün etkisini yoğun bir şekilde hissedeceğimiz 18 Ocak haftası bizi ...
Oğlak Yeniayı ve burçlara etkileri
Oğlak Yeniayı’nda sorulması gereken soru ‘’Yeniayda ne yaşayacağım?’’ ...
11-17 Ocak haftası gökyüzü yorumu
11 Ocak haftasında bizleri neler bekliyor? Astrolog Aslıhan Kozluca 11 Ocak haftasını yorumluyor!
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva