HABERLER>ASTROLOJİ
17 Şubat 2021 Çarşamba - 10:01

Satürn/Uranüs karesi 2021 yılına damgasını vuracak

Satürn gezegeninin zorluklarının üstesinden gelene kadar, genellikle yaşamanızın belirli bir alanına gecikmiş bir başarı getirebilir. Satürn’ün derslerini daha ciddiye almayı öğrendiğimizde ise ödüllendirilmeye başlarız.

Satürn/Uranüs karesi 2021 yılına damgasını vuracak

Dünyada bu Satürn ve Uranüs karesi, otoritelere karşı daha fazla isyanı ateşleyebilir. Bu nedenle sosyal medyayı, haber kanallarını veya sosyal kuralları dayatanları yöneten ve bunlar üzerinde gücü olanları sorgulatabilir.
Kova enerjisi merkezi bir otoriteyi göz ardı ederek toplumun tüm kesimlerinin eşitlikçi katılımını gerektirir. Bu nedenle sosyal isyan, benzer düşünen işbirlikçi gruplar diğerine ait olmak isteyen insanlar olarak ortaya çıkıyor.
Dünyanın hiçbir bölgesi ya da ülkesi, iktidardakiler onu ne kadar kavrayacak olursa olsun derin bir dönüşümden, gerçek bir çöküşten ve yeniden yapılanmadan kaçınmayacaktır.
İçinizdeki tüm duygular “insanların yaşama ve gelişme hakkı vardır” noktasında olacak.
Yavaş gezegenlerin yönleri, insanları nesilleriyle özdeşleştiren ve bir ömür  boyunca ancak yavaş yavaş değişen inançların dönüşmesine atıfta bulunur. Bu açı, yeni bir dönemi şekillendiren ve devir kapatan bir açıdır.
Satürn ve Uranüs gibi daha ağır ilerleyen bu iki gezegen 2021 yılına damgasını vuracak değişimlere bizi ilerletiyor.
11 Şubat’ta Kova burcundaki yeniay sonrası; hayatımızın genel teması son derece özgürlük olacaktır. Ama her şeye rağmen olacağını söyleyebiliriz.

Hangi tarihlerde bu etkiler başlıyor?

17 Şubat,

15 Haziran,

24 Aralık tarihleri Uranüs ve Satürn arasındaki kare açı bazı durumları tetikleyecektir. Satürn’ün yarattığı eski yapıları artık Uranüs yenilikleriyle yıkmak istiyor. Bunu bir çeşit “kafamda kentsel dönüşümler” diyerek tanımlayabiliriz.
Eski olan, modası geçmiş, ileriye giden yola hizmet etmeyen her şeyin gitmesi gerekir. Yazdığınızda kulağa hoş geliyor. Ama keşke hepimiz gelecekteki yolumuzun ne yöne gideceğini bilsek öyle değil mi? Sadece yapabildiğimiz, en iyi farkındalık ile İlahi zekamızı kullanarak seçmek oluyor. Yine de sonuçlarını tam anlamıyla yaşamadan bilemiyoruz.

Boğa ve Kova karşı karşıya geldiğinde insan çok az taviz verir. 

Bu iki burcun karşılaşması başkalarının sizin yolunuzu görmesini sağlayacak bir süreç olmayabilir diyor. Bir çeşit yaşam felsefeniz gölge etmesinler başka bir şey istemem fikriyle benimseyebiliriz.
Özetle; Sınırlar etrafında inşa edilmiş bir yıldan zorlukla çıktık ve hala toparlanmaya çalışıyoruz. 
Oğlak burcundaki Satürn, evde kalmak ve maske takmak zorunda olduğumuz mesajına çok hüküm sürdü. Ama daha derin, daha ince bir dersler vardı. 
Hayatınızda kontrol edebileceğiniz tek şeyin kendimiz olduğunu gördük. Yapabileceğiniz tek şey, kendi maskenizi takmaktı. Başkalarından yapmak isteyebilirsiniz ama yaptıklarından herkes kendisi sorumluydu.  Ve sonuçları ne kadar verimli olursa olsun insanın kendini kontrol etmesi gerektiğini öğrendik. Kişi ne yapıyorsa kendine yapıyordu.

İnsanlar yüzleşmek istemedikleri Satürn dersleri ile karşılaştıklarında inatçı olurlar.

Pandemiyle savaşmaya devam ederken bunun küresel ve sosyolojik olarak ne noktaya geldiğini tam olarak göreceğiz. Bu kare açı “Bana ne yapacağımı söylemeyin, yolumuzu açın ya da şans verin” açısıdır.
Hayatınızdaki insanların da bu dönem olaylara karşı oldukça isyankar olduğunu görebilirsiniz. Eğer sizler de içinizde algılanan kısıtlamalara güçlü bir şekilde karşı koymaya başlıyorsanız, değişimin zamanı gelmiştir. Bu şekilde hisseden insanlar sizden yardım isterse onların hayatlarını biraz olsun kolaylaştırmaya çalışın.
Kova enerjisi kendi zamanında kendi sonuçlarına varmak ister ve buna ihtiyaç duyar. Bu yılın şifresi “birini düzeltmeniz gerekiyorsa, kendinizi düzeltmeniz gerektiğini görmek”tir. 2021 boyunca başka bir yolu düzeltmeye çalışırsanız, sürekli karşılaşacağınız ifade “Bana ne yapacağımı söyleme” olacaktır.

İnsanlar yapmalarına izin vermediğiniz hatalardan ders almazlar.  

İlişkiler, uzun vadeli iş ortaklıkları, diğer uzun vadeli sözleşmeli anlaşmalar son bulmak zorunda kalacaktır. Ama bu durum sizin özgürleşmeniz ve gerçekleşmenizle ilgilidir.

Bu sizi özellikle kendi hayatınızla ilgili korkutan bir şeyse demek oluyor ki, hala yapılması gereken bazı işler olduğunun işaretidir. Korkularınız sizi özgürleştirmiyorsa o zaman neden korkuyorsanız aslında orayı düzeltmeniz gerekiyordur.

Bu kare açı gerçekleşirken Merkür’ün gerilemesi ne demek? 

Burada derin dersler var. Eğer bu yıl onun için çalışırsak, Merkür geri gitme döngülerimizle Uranüs enerjisinden normalden daha iyi faydalanabiliriz.

Bu derin bir astrolojik şanstır. Sözlerimizi ve bundan daha fazlasını ya da ilham kaynağımızı geliştirmek için bizi destekler.

Gezegensel bu görünüm, Satürn niteliklerinin hakimiyetini ve Uranüs niteliklerinin izlenimini temsil eder ve bize bazı yaşam modelleriyle sınırlı olduğumuzu hissettirir. İç gerilimi arttırabilir.

Hayatımızdaki yapı ve sorumluluklarda ani değişiklikler yaşamamıza neden olabilir. Ancak, bu aynı zamanda karşılaştığımız tüm sınırlamaları aşabileceğimiz bir dönemdir.(Hürriyet -Aygül Aydın)

 
Hanzade ÜNUZ yazdı... Gönlünüzün muradını keşfedin
 
Muhittin AKBEL yazdı... Paralı yolun ne farkı var?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
2021'in en sert dönemleri!
Satürn ve Jüpiter toplumsal eğilimleri belirleyen gezegenlerdir. 20 yılda ...
25-31 Ocak haftası gökyüzü hareketleri
Astrolog Aslıhan Kozluca, Aslan Dolunayını karşıladığımız 25 Ocak haftasını yorumladı
18 Ocak haftası bizi neler bekliyor?
Uranüs’ün etkisini yoğun bir şekilde hissedeceğimiz 18 Ocak haftası bizi ...
 
Oğlak Yeniayı ve burçlara etkileri
Oğlak Yeniayı’nda sorulması gereken soru ‘’Yeniayda ne yaşayacağım?’’ ...
11-17 Ocak haftası gökyüzü yorumu
11 Ocak haftasında bizleri neler bekliyor? Astrolog Aslıhan Kozluca 11 Ocak haftasını yorumluyor!
4-10 Ocak haftası gökyüzü yorumları
4 Ocak haftası sizleri neler bekliyor? Astrolog Aslıhan Kozluca 4 Ocak haftasını yorumluyor!
 
Jüpiter - Satürn kavuşumu burçları nasıl etkileyecek?
Günlük, aylık ve haftalık burç yorumlarının yanı sıra 'Jüpiter - Satürn' ...
21-27 Aralık haftası, büyük kavuşum başlıyor!
21 Aralık haftası Kova burcuna geçiş yapan Satürn ve Jüpiter’in yeni bir ...
14 - 20 Aralık gökyüzü yorumları
Güneş tutulmasıyla başlayacak yeni hafta nasıl geçecek? 14 Aralık Güneş ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva