HABERLER>ASTROLOJİ
14 Ocak 2021 Perşembe - 12:37

Oğlak Yeniayı ve burçlara etkileri

Oğlak Yeniayı’nda sorulması gereken soru ‘’Yeniayda ne yaşayacağım?’’ değildir. Doğru soru; ‘’Bu yeniayı nasıl karşılamalıyım, neyi sorgulamalıyım, neyi geride bırakmalıyım, neye odaklanmalıyım, neden kaçınmalıyım, almam gereken sorumluluk nedir, dönüştürmem gereken yönlerim nelerdir?’’ vb. olmalıdır. Mutlu, zengin, sağlıklı, başarılı, aşık veya evli olmak gibi beklentilerinizin karşılanması da doğru soruların sorulmasıyla mümkündür.

Oğlak Yeniayı ve burçlara etkileri

Bu yeniayın amacı insanlığı büyük bir farkındalığa ulaştırmaktır. Bu farkındalığa ulaşmak adına her birinizin farklı konularda dönüşüme hazır olması gerekiyor. Madem değişim ve yenilik destekleniyor, o halde rüzgarı arkanıza almayı başarabilirsiniz. Bir yandan yaşamınızın aksayan yönlerini iyileştirecek öte yandan dönüşüm sınavlarınızı vereceksiniz. Nihayetinde bu dönüşüm, Dünya ile aynı hıza kavuşmanızı sağlayacaktır.  Oğlak Yeniayı’nın dönüşüm rüzgarı sizin için alttaki konularda esecektir.      

KOÇ

Sorgulamanız gereken konu, toplum önündeki bilinirliğiniz. İnsanların sizin sadece statünüze değer  verdiğine dair bir inancınız mı var ya da statünüzde değişikliğe ne kadar hazırsınız? Siz bu yeniayı iş ve meslek konularında yeniliklere adım atarak değerlendirebilirsiniz. Aileniz için daha iyi koşullar yaratmak istiyorsunuz. Gerçekçi olmak şartıyla yeni proje ve tekliflere açık davranabilirsiniz. Sizin ihtiyacınız olan güçlü ve başarılı hissetmektir. İçinde bulunduğunuz koşulların değişmesi için gayret edin. Maddi konularda zaten aile desteği göreceksiniz.

BOĞA

Sorgulamanız gereken konu, yaşam felsefeniz. İnsanların sizden beklentileri doğrultusunda bir yaşam mı sürüyorsunuz ya da çevrenizdeki insanlarla aranıza giren mesafenin gerçek sebebi nedir? Mutluluğu yüksek idealler üzerinden aramaktan vazgeçin, hatta yüksek ideallerinizi yenileriyle değiştirin. Mevcut inançlarınız ve doğrularınız yetmiyor ki, huzurlu değilsiniz. Hep koşulların değişmesini bekleyerek yaşıyorsunuz. Peki koşulları neden kendiniz değiştirmiyorsunuz? İdeal ve inançlarınıza ihanet etmiş olmaktan korkmadan harekete geçin.

İKİZLER

Sorgulamanız gereken konu, maddi-manevi kaynakların paylaşımı. Bu kaynakların kullanımında dengenin bozulmasının gerçek sebebi ne olabilir? Gelir-gider dengesini nasıl sağlarsınız? Daima sizi ileriye taşıyabilecek fikirlere sahipsiniz, ancak yeniliğe hazır olmamanız sizi durduruyor olabilir. Şöyle bir başlangıç yapabilirsiniz; önünüze gelen fırsatları anda değerlendirip diğer beklentilerinizin sizin rüzgarınızı takip etmesine izin vermelisiniz. Farkında olmadan bir sıralama yapıyor ve olayların gidişatını değiştiriyorsunuz.

YENGEÇ

Sorgulamanız gereken konu, ilişkilerde ve ortaklıklarda denge. İkili ilişkilerinizde hangi duygularınızı ortaya çıkaramıyorsunuz? İlişkilerdeki kırıcı tutumlarınızın ve kendinizi koruyamadığınız alanların farkında mısınız?  Daima her şeyin farkında olduğunuzu, ancak kendinizi durdurmadığınız duygusal reaksiyonlarınız olduğunu söylediniz. Farkında olduğunuz alan yeterli değil demek ki. Çözüm şu; kendinize yeni bir bakış açısı geliştirmeye direnmemek konusunda bir söz verin. Duygusal tutumlarınızda değiştiremediğiniz yönleri ancak bu şekilde dönüştürebilirsiniz.

ASLAN

Sorgulanması gereken konu, günlük yaşamın gereklilikleri. İş yerinizde ya da evde düzeni koruyamama sebebiniz ne? İnsanlarla paylaştığınız ortamlarda (ev-iş) baskıcı davranıyor olabilir misiniz? Yaşamın sadeliği ve zenginleştirilemeyişi sizi oldukça rahatsız ediyor. Bu da psikolojide diğer insanların yaşamına olumsuz tesirler göndermenize sebep oluyor. Sizi boğan rutinleri eğlenceli hale getirmeye çalışın. Günlük hayatınızda yolunda gitmeyen konuları kendiniz değiştirin, değiştiremiyorsanız şikayet etmeyin. Kimse sizin isteklerinize hizmet etmek zorunda değil.  

BAŞAK

Sorgulanması gereken konu aşk, neşe ve eğlence. İlişkilerde yolunda gitmeyen veya heyecanın kalmadığı konularla ilgili neler yapabilirsiniz ya da şimdiye kadar neler yaptınız? Rutini ve düzeni korumanın ilişkiyi sürdürülebilir kıldığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Yaşamın keyif veren ve kazandıran bir deneyime dönüşebilmesi için yaratıcı önerilere ihtiyacı vardır. Uzun süredir akışta ve gayretsiz davranışlar sergiliyor olabilirsiniz. Hareketlenin, enerji sizi takip edecektir.

TERAZİ

Sorgulanması gereken konu, ailenizle kurduğunuz bağlar. Aile ve yuva kavramına bakış açınız, aile içi ilişkilerinizin geldiği durumu özetliyor olabilir mi? Neden daha mutlu olmak için geçmişte olanları irdelemek yerine yepyeni bir iletişim dili geliştirmiyorsunuz? Ailenin önemine inanıyor ve sevilmeye ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz. O halde sevilmemek için elinizden geleni yaptığınızı fark edin. Ya aile ve ilişkiler konusundaki katı inançlarınızdan ya da ilişki içinizdeki tutumunuzu değiştirin.

AKREP

Sorgulanması gereken konu, iletişim konusunda değiştirilmesi gerekenlerdir. Yakın çevrenizle ya da kendinizle kurduğunuz iletişimde neyin değişmesi gerekiyor? Yaşamınız boyunca değişmesi pek mümkün olmayan davranış ve düşüncelere sahip oldunuz. Bu tutumunuzla da daima gurur duydunuz; ancak yaşam, en büyük dönüşüm öykülerini sizin üzerinizde sahneledi. Şimdi ise yaşamınızda yeniliklerin başlaması ve iletişim kanalları üzerinden maddi-manevi kazanç sağlamak için değişime kendiniz teslim olmalısınız. Yurtdışı deneyimlerin kapısı ancak böyle aralanabilir.

YAY

Sorgulanması gereken konu, maddi-manevi değerlerinizin güncellenmesidir. Maddi-manevi pek çok  konuda uzun zamandır değişmeyen koşullara tabisiniz. Bu koşulların değişmesi için neler yaptınız? Siz oldukça fazla adım attığınızı düşünüyorsunuz. Oysa genelde düşündünüz, ancak az sayıda konuda eyleme geçtiniz. Başladığınız pek çok eyleme de sonuçlandıramadan ara verdiniz. Harekete geçmekte ve yeniye başlamakta bu kadar zorlanırken, yaptığınız ufacık şeylerin sizin için büyük atılımlar gibi algılanması doğaldır. Özellikle parasal konularda planlı hareket edin. Siz istikrarlı davrandıkça kaynaklar da artacaktır.

OĞLAK

Sorgulanması gereken konu, fiziki koşullara dair alınması gereken inisiyatiflerdir. Sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz halde neden mutlu hissetmiyorsunuz? Sizin için sorumlulukların yerine getirildiği bir yaşam kutsaldır. Ne kadar sorumluluk sahibi davranırsanız davranın hak ettiğiniz karşılığı alamıyor musunuz?  Bu şekilde hissediyorsanız, eksik parçanın ne olduğunu araştırmaya başlayın. Yaşamın fiziki koşullarının veya iş-ev ortamının değişmesi gerekiyor olabilir. Artık sorumluluk almanız gereken konular daha bireysel tatminlerle ilgili olmak zorunda. Kendinize ve yaşamınıza yeni bir suret kazandırmayı deneyin.

KOVA

Sorgulanması gereken konu, kendinizi feda ettiğiniz alanlar ve hayalleriniz olmalıdır. Başkaları için şimdiye kadar hangi hayallerinizden vazgeçtiniz? Hayal kurmaktan ne zaman korkmaya başladınız? Tüm insanlık için çabalarken, sizi siz yapan değerleri es geçtiniz. Asli göreviniz neydi? Kendinize, yani bütünün parçasına hizmet ederek ilerlemenin ne size ne de topluma bir zararı olmaz. Siz, korku ve kaygılardan uzaklaşıp güzel yarınlara inandıkça insanlar da buna inanacak. Kendinize en büyük düşmanlığı ederek bedensel ve ruhsal sağlığınızı ötelemeyin. Sezgileriniz, ilerlemeniz gereken iş ve meslek konularının ne olduğunu uzun zamandır size fısıldıyor. Görmezden gelmekten vazgeçerek cesaretle harekete geçin.

BALIK

Sorgulanması gereken konu, fark yaratma gücüne sahip olduğunuz ortamlardır. Dünyanın değişmesine hizmet etme yeteneğinizi kullanabileceğiniz alanlar nelerdir? Sosyal çevrenizi kullanarak yaşamı ne kadar güzelleştirebilirsiniz? İçsel olarak değişmesi gereken her konuya hassasiyet geliştirdiniz. İçinde bulunduğunuz ortamlar, adımlarınızın ses getirmesi konusunda sizi desteklemektedir. İlişkilerinizde de yaşamın genelinde de daha fazla sorumluluk almanız gerekmektedir. Özellikle aşk ve ilişkide kendinize düşen sorumluluğu yerine getirdiğiniz oranda mutlu olabilirsiniz. Gökyüzünü dinleyin. (Astrolog Seçkin İlbuğa - Milliyet)

 
Saadet öğretmen gündeme taşımıştı: Utanç davasında Yargıtay'dan şok karar!
 
Nar Çiçekleri’ne geri dönüşüm eğitimi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
11-17 Ocak haftası gökyüzü yorumu
11 Ocak haftasında bizleri neler bekliyor? Astrolog Aslıhan Kozluca 11 Ocak haftasını yorumluyor!
4-10 Ocak haftası gökyüzü yorumları
4 Ocak haftası sizleri neler bekliyor? Astrolog Aslıhan Kozluca 4 Ocak haftasını yorumluyor!
Jüpiter - Satürn kavuşumu burçları nasıl etkileyecek?
Günlük, aylık ve haftalık burç yorumlarının yanı sıra 'Jüpiter - Satürn' ...
 
21-27 Aralık haftası, büyük kavuşum başlıyor!
21 Aralık haftası Kova burcuna geçiş yapan Satürn ve Jüpiter’in yeni bir ...
14 - 20 Aralık gökyüzü yorumları
Güneş tutulmasıyla başlayacak yeni hafta nasıl geçecek? 14 Aralık Güneş ...
Satürn Kova burcunda, büyük uyanış başlıyor!
Satürn’ün Kova burcuna geçişi, birey olmayı, toplumu, yaşam koşullarını, ...
 
Haftalık gökyüzü yorumları – 7-13 Aralık
Güneş tutulması yaklaşırken 7-13 Aralık haftası nasıl geçecek? Astrolog ...
Ne verdiysen elinle, o artık seninle...
Oldukça önemli bir aya daha giriş yaptık. Pek çok konuda özgürlük isteğinin ...
Büyük tutulma
Bugün İkizler burcunda Ay Tutulması yaşanacak. Peki, bu önemli ay tutulması ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva