HABERLER>ASTROLOJİ
11 Mart 2021 Perşembe - 12:27

Doğum haritanızdan öğrenebileceğiniz 5 şey

Doğum haritamız bize güçlü yönlerimiz, zayıf yönlerimiz, ilişkilerimiz ve bu yaşamda ruhumuza hizmet eden her şey hakkında önemli mesajlar verebilir. Doğduğunuzda yıldızların ve gezegenlerin nasıl hizalandığını ve bu yerleşimlerin ruhunuzu nasıl etkilediğini öğrenmek, hayat yolculuğunuz boyunca size büyük ölçüde yardımcı olabilir.

Doğum haritanızdan öğrenebileceğiniz 5 şey

Herkesin doğum haritaları parmak izi gibi benzersizdir ve tam olarak doğduğunuz gün ve saatte tüm gezegensel hizalanmaları hesaba katar. Bu şekilde kim olduğunuz ve neden dünyaya geldiğiniz hakkında çok fazla şey keşfedebilirsiniz. İşte doğum haritanız yoluyla keşfedebileceğiniz 5 şey!

1. Doğum haritanız size güçlü ve zayıf yönlerinizi gösterir 

Doğum haritanızda yer alan ayrıntılı bilgiler, hangi tür deneyimlerin sizi daha güçlü bir kişi haline getirdiğini ve hangi kişilerden ve yerlerden kaçınmanız gerektiğini anlamanıza yardımcı olabilir. Bunun en iyi yanı, tamamen dürüst olması ve size kişiliğinizin hem olumlu hem de olumsuz yönlerini anlatmasıdır. Yine de kişisel olarak algılamayın; doğum haritanız ruhsal olarak gelişmenize yardımcı olacak ve önemli dersler öğrenmenizi sağlayacak bir araç olarak orada sadece. Hepimizin eşit oranda zayıf ve güçlü yönlerimiz var; bazılarımız mücadelemizi parada, bazılarımız aile hayatımızda, bazılarımız sağlığımızla, bazılarımız ilişkilerimizde veriyoruz. Çünkü hayat bu konularda gelişmemizi ve dünyaya katkı sağlamamızı istiyor.

2. Doğum haritanız size birden fazla burcunuz olduğunu gösterecek 

Astrolojik danışmanlık aldığınızda astroloğunuz size sadece Güneş burcunuzdan ibaret olmadığınızı, Ay burcunuz ve yükselen burcunuzun da sizi tanımlamak konusunda aynı derece önemli olduğunu öğreneceksiniz. Ay burcunuz içgüdüsel benliğinizi, bilinçaltı kişiliğinizi temsil eder. Bu, içinizdeki "karanlık" olarak yorumlanabilir ve huzuru bulmaya gittiğiniz, dünyanın baskılarından başınızı dinlendirebileceğiniz bir yer. Aynı zamanda duygusal gelişimi de yönetir ve davranışınızı büyük ölçüde açıklayabilir. Bazı astrologlar, Ay burçlarımızın kim olduğumuzu daha doğru tanımladığına inanırlar. Yükselen burcunuz ise insanların sizi ilk bakışta nasıl gördüğünü ve çevrenizdeki dünyaya nasıl göründüğünüzü açıklar. Yükselen burçlarımız, dünyada nasıl eyleme geçeceğimizi ve başkalarına ne tür yardımlar sunabileceğimizi belirlememize yardımcı olur.

3. Doğum haritanızdaki gezegen pozisyonlarının karakterinizi ve enerjinizi nasıl etkilediğini görürsünüz 

İkinci madde konusunda daha derine inmek gerekirse sadece Güneş burcunuzun özelliklerini öğrenmek, ruhunuzla ilgili tüm sırları keşfetmek söz konusu olduğunda doğru derinliği vermeyecektir; doğum haritanızın devreye girdiği yer burasıdır. Her gezegenin konumunu ve doğum anında hangi zodyak burcunda olduğunu öğrenmeniz gerekir. Ek olarak, Dünya'nın kendi ekseni etrafında 24 saatlik dönüşü, 12 burcun hangi evlerde konumlanacağını belirler. Evler yaşamın farklı yönlerini yönetir ve kişinin doğum anında burçlarının ve gezegenlerinin yerleşimi, ayrı doğmuş ikizler bile arasındaki büyük farklılıkları açıklar.  Kuzey ve Güney düğümünüz de aynı derece önemlidir; çünkü Kuzey düğümünüz, ruhsal olarak gelişmek için sahip olmanız gereken deneyimleri temsil ederken Güney düğümünüz, bize ikinci doğamız gibi gelen ve muhtemelen ustalaştığımız nitelikleri gösterir.

4. Doğum haritanız hangi işlerde başarılı olacağınızı göstererek size bir kariyer yolu çizebilir 

Hayat hepimizin yoluna çeşitli fırsatlar çıkarır ancak bazılarımız bu fırsatları görmezden gelirken veya şüpheyle yaklaşırken bazılarımız havada kaparız. Doğru işi yapıp yapmadığınız konusunda emin değilseniz, yıllardır aynı işte çalışmanıza rağmen bir türlü ait hissetmiyorsanız, eğitim hayatınızda hangi yöne doğru gitmek istediğiniz konusunda kararsızsanız veya mevcut kariyeriniz size yeterince para kazandırmıyorsa yaşadığınız olumsuzlukların nedenlerinden başarılı olabileceğiniz işlere kadar her şeyi doğum haritanıza baktırarak öğrenebilirsiniz.

5. Doğum haritanız hayatta karşılaşacağınız en büyük sınavları ve öğreneceğiniz dersleri gösterir 

Doğum haritanız, iradenizi test edecek ve sizi bir tırtıldan kelebeğe dönüştürecek Dünya düzleminde sahip olacağınız deneyim türlerini de ortaya çıkarabilir. Bu bilinmesi gereken önemli bir bilgidir çünkü burada öğrendiğiniz dersler geçmiş karmayı iyileştirmenize ve başkalarına da ışığa giden yolu göstermenize yardımcı olacaktır. Aynı zamanda ruhsal yolculuğunuzda neler olduğunu bilmenize de yardımcı olabilir; böylece bu deneyimleri size getirmek için ihtiyacınız olanı tezahür ettirebilirsiniz. (Milliyet)

 

 
'Yeni yüzyıla yeni sivil anayasa ile gireceğiz'
 
İzmir’de kentsel dönüşüm için bir adım daha
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Merkür ileri harekette
Merkür’ün ileri harekete geçmesi ile başladığımız 22-28 Şubat haftası ...
Satürn/Uranüs karesi 2021 yılına damgasını vuracak
Satürn gezegeninin zorluklarının üstesinden gelene kadar, genellikle yaşamanızın ...
2021'in en sert dönemleri!
Satürn ve Jüpiter toplumsal eğilimleri belirleyen gezegenlerdir. 20 yılda ...
 
25-31 Ocak haftası gökyüzü hareketleri
Astrolog Aslıhan Kozluca, Aslan Dolunayını karşıladığımız 25 Ocak haftasını yorumladı
18 Ocak haftası bizi neler bekliyor?
Uranüs’ün etkisini yoğun bir şekilde hissedeceğimiz 18 Ocak haftası bizi ...
Oğlak Yeniayı ve burçlara etkileri
Oğlak Yeniayı’nda sorulması gereken soru ‘’Yeniayda ne yaşayacağım?’’ ...
 
11-17 Ocak haftası gökyüzü yorumu
11 Ocak haftasında bizleri neler bekliyor? Astrolog Aslıhan Kozluca 11 Ocak haftasını yorumluyor!
4-10 Ocak haftası gökyüzü yorumları
4 Ocak haftası sizleri neler bekliyor? Astrolog Aslıhan Kozluca 4 Ocak haftasını yorumluyor!
Jüpiter - Satürn kavuşumu burçları nasıl etkileyecek?
Günlük, aylık ve haftalık burç yorumlarının yanı sıra 'Jüpiter - Satürn' ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva