HABERLER>GÜNCEL
30 Ekim 2017 Pazartesi - 08:36

Aldatılan kocaya bir darbe daha! 4 çocuğu olduğunu zannediyordu...

Adıyaman'da çiftçilikle uğraşan Kenan O'nun sosyal yardım için gitti kamu kurumunda ortaya çıkan skandal cezasız kalmadı. Kenan O.'nun boşanmak üzere olduğu eşi Elif O.'ya sevgilisinden olan bebeğini Kenan O'nun üzerine kaydettirdiği için soy bağını değiştirmekten 1 yıl hapis cezası verildi.

Aldatılan kocaya bir darbe daha! 4 çocuğu olduğunu zannediyordu...

Adıyaman'da yaşayan ve çiftçilikle uğraşan Kenan O., 2003'te Elif O., ile evlendikten bir yıl sonra İstanbul'a yerleşti. Bu evlilikten 4 çocukları olan çift iyi giden evliliklerinde sorunlar yaşamaya başladı. Kenan O.'nun iddiasına göre karısı kendisini Ekrem G. adlı biriyle aldatıyordu. Kenan O., iş için yada başka bir şey için dışarı çıktığında ise karısı Ekrem G'yi eve alıyordu. Bu duruma şahit olan çocukları da babalarına söylememesi içinde dövüp silahla tehdit ediliyordu. Olan bitene daha fazla katlanamayan Kenan O., eşinin ailesini çağırarak boşanmak istediğini söyledi. Kenan O., 20 Nisan 2015'te eşiyle yaşadığı konutu terk ederek memleketi Adıyaman'a döndü. Ardından hemen eşine boşanma davası açtı.

NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ'NDE ŞOK EDEN HABER
Boşanma davası devam ederken ayrı yaşadığı eşinin sevgilisi Ekrem G., telefonla arayarak çocukları Hasan O'nun kendisinden olduğunu ileri sürerek vermesini istiyordu. Ekrem G'nin tehditleri üzerine Kenan O, mahkemeye başvurarak oğlu Hasan O, ile ilgili DNA testi yaptırılmasını talep etti. Yapılan DNA testi sonucunda çocuğun Kenan O.'nun olduğu anlaşıldı.

Kenan O., yanına aldığı 4 çocuğunun geçiminde zorluk yaşıyordu. Çocuklarının okul masraflarını karşılamak Kahta İlçesi Sosyal Yardım Vakfı'na başvuruda bulundu. Vakıftan resmi işlemler için çocukların öğrenci belgeleriyle birlikte Aile Nüfus Tablosu istendi. Kenan O., Nüfus Müdürlüğü'ne giderek gerekli belgeleri almak için başvuru yapınca nüfusuna 4 değil 5 çocuk kaydı olduğu söylendi. Buna şaşıran Kenan O., bir yanlışlık olabileceğini söylese de Nüfus Müdürlüğü yetkilileri kayıtlarda bir yanlışlık olmadığını belirtti.

3 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ
Memleketine döndükten sonra bir daha İstanbul'a ayrı yaşadığı eşiyle görüşmeyen Kenan O., Kahta Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Yapılan soruşturmanın ardından İstanbul'da yaşayan Elif O., hakkında "Çocuğun Soy Bağını Değiştirmek" suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Beşinci çocuk ile ilgili gerçek Elif O'nun ifadesiyle ortaya çıktı: "Resmi nikahlı eşim Kenan O'dan 2 yıldır ayrı yaşıyorum. Bu evliliğimizden 4 ortak çocuğumuz vardır. Eşimden ayrıldıktan sonra abimin evine gittim. Orada bir gece kaldım. Eşim gelip çocukları benden aldı. Abimin yanından kaçtım. Daha önceden tanıdığım Ekrem G'yi telefonla arayarak yanına gittim.

AİLEMİ ARADIM ANCAK AİLEM BENİ KABUL ETMEDİ
"Ailemi aradım. Ancak ailem beni kabul etmedi. Ben de mecburen Ekrem G. ile birlikte yaşamaya başladım. Ekrem G. ile birlikteliğimden 1 erkek çocuğu doğurdum. Resmi nikahlı eşim Kenan O'dan henüz boşanamamış olmam nedeniyle Ekrem G'den olma çocuğumun kimliğini çıkartamamıştım. Kimliğini çıkarmak için Nüfus Müdürlüğü'ne gittim. Ekrem G. ile birlikteliğimden olma çocuğumu resmi nikahlı eşimin üzerine kaydettirdim..."

SABIKASIZ OLUŞU CEZAYI ERTELETTİ
Bakırköy 27. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın dördünce celsesinde karar çıktı. Mahkeme, Elif O.'yu suçlu bularak ilk etapta 1 yıl hapis cezasına çarptırdı. Sanığa iyi hal indirimi uygulayan mahkeme, cezayı 10 aya düşürdü ve ardından sanığın sabıkasız oluşu göz önünde bulundurularak hükmün açıklanması 5 yıl süre ile ertelendi. (Sabah)

 
Popüler oyuncuya PKK sorgusu!
 
Manisa'da iğrenç olay... Sınıftaki anket tacizi ortaya çıkardı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de çaresizliğin fotoğrafı... 72 yaşında evsiz kaldı...
İzmir'in Konak ilçesinde çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi. 
Hedefleri 29 Ekim'di... İşte o bombacılar!
İstanbul'da bir AVM'nin otoparkında, bir otomobil ve motosiklette ele ...
Ege ilinde kaleşnikoflu dehşet: Küçük çocuklar bile...
Aydın'ın Nazilli ilçesinde, 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi ...
 
İlk Türk savaş gemisi Alsancak Limanı'nda!
TCG Heybeliada korveti İzmir'de ziyarete açıldı. Gemi Komutanı Deniz Yarbay ...
Patlayan düdüklü tencere için 13 bin 500 TL tazminat
İzmir'de, süpermarketten aldığı düdüklü tencere, yemek pişirdiği sırada ...
İzmir Cumhuriyet'i kutluyor: Vali Ayyıldız'dan birlik mesajları
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, İzmir Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı.
 
Tur midibüsü devrildi: 1 ölü, 17 yaralı
Antalya'nın Akseki ilçesinde, Japon turistleri taşıyan midibüsünün şarampole ...
Büyükşehir'den Sakin Şehir'e dev yatırım!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Seferihisar’da yeni ...
Kafalar karıştı, günün sorusu 'Saat kaç?'
Bu sabah 'saat kaç, saatler geri alındı mı' sorusu yine gündeme oturdu. ...
 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
10 Yönetmen Ve Türk Sineması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Atatürk' adını kim yakıştırdı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva