HABERLER>POLİTİKA
10 Ağustos 2018 Cuma - 16:05

AK Partili Bölünmez Çankırı’dan Buca çıkarması

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Buca’yı karış karış dolaşırken, Buca’da hem açılışa katıldı hem de gençlik merkezinde çocuklarla badminton oynadı

AK Partili Bölünmez Çankırı’dan Buca çıkarması

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, teşekkür ziyaretlerine Buca’da devam etti. Buca’da yoğun geçen esnaf ve vatandaş ziyareti programına Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Suda Doğum Ünitesi açılışı ile Konak Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin Yasin Börü Gençlik Merkezinde düzenlediği yaz etkinlikleri kampını da katan Bölünmez Çankırı, dolu dolu geçirdiği programında ayak basmadık yer bırakmadı.

KADINLARIMIZA EN İYİ İMKANI SUNUYORUZ
İlk olarak Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde Hidroterapi eşliğinde Travay (HET) ünitesinin açılışına katılan Bölünmez Çankırı, açılışta kadınların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Açılışta konuşan Bölünmez Çankırı, Sağlık Bakanlığı’nın kadınları normal doğuma teşvik etmek amacıyla yürüttüğü çalışmalardan biri olan HET yönteminin Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde de hizmete alındığını belirterek, “Anne adaylarına doğum ağrısının kontrolünü sağlama, ılık suyun etkisinden yararlanılarak gebelik ağrı sürecinin suyun içerisinde geçirilmesi, gevşeme ve doğum eyleminin hızlandırılması gibi avantajlar sunan HET yöntemi ile doğum yapan kadınlarımıza Sağlık Bakanlığımız en iyi imkanı sunmaya çalışıyor. Hükümetimizin yaptığı sağlık yatırımlarında çocuk ve kadınlara yapılan yatırımlar ilk planda tutuluyor. Sezaryen ile doğumu azaltmak adına Buca’da faaliyete aldığımız bu ünitelerin sayısını çoğaltmaya devam edeceğiz” dedi.

Açılışın ardından HET ünitesini dolaşan Bölünmez Çankırı’ya İl Sağlık Müdürü Bedia Salnur ve Hastane Başhekimi Uzman Doktor Gökhan Tosun eşlik ederek ünite hakkında bilgi verdi. Hastane de doğum yapan hastaları da ziyaret etmeyi unutmayan Bölünmez Çankırı, odaları tek tek dolaşıp kadınlarla yakından ilgilendi.

GENÇLERLE BADMİNTON MAÇI
Bölünmez Çankırı daha sonrasında Yasin Börü Gençlik Merkezinde Konak Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin faaliyetlerine katıldı. Gençlerle sohbet eden, onları dinleyen Bölünmez Çankırı, badminton takımının antrenmanına katılarak, badminton oynadı. Dernek Başkanı Ali Köstepen’in katılamadığı organizasyonda Bölünmez Çankırı’ya Yönetim Kurulu Üyesi Recep Tayyip Taslak eşlik etti. Bölünmez Çankırı’ya gençler ve dernek hakkında bilgi veren Taslak, Konak Gençlik ve Spor Kulübü Derneği olarak kuruldukları 2017 yılından bu yana ata sporlarına yönelik; üniversitelerde, liselerde ve ortaokullarda faaliyetler gerçekleştirdiklerini belirtti.

GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZDİR
Merkezde toplanan gençlere ve ailelerine hitap eden Bölünmez Çankırı, ülkenin geleceğinin gençlerin elinde olduğunu belirterek, “Gençlerimizin sportif faaliyetler içerisinde aktif bir şekilde yer almaları onları dışarıdaki kötü alışkanlıklardan uzak tutacaktır. AK Parti olarak gençlerimizin yaptığı sosyal ve sportif faaliyetlere destek veriyoruz. Lise ve ortaokul seviyesindeki gençlerimizi burada spor yaparken görmek beni memnun etti. Gençlerimizin yaz kamplarını bu şekilde yararlı faaliyetler içerisinde geçirmeleri onların hem bedenen hem de zihnen faydalarına olacaktır” ifadelerini kullandı.

 
Silah çekip ölüme göndermişlerdi... Kuşadası onları arıyor!
 
Kriz büyüyor: ABD'den Türkiye'ye vergi yaptırımı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’de MYK değişti, İzmirli muhalifler konuştu: Asıl sorun takımın liderinde!
Partideki MYK’da değişikliği için konuşan Yüksel, “Asıl sorun takımın ...
CHP'nin yeni Parti Sözcüsü Faik Öztrak kimdir?
CHP'de yeni MYK açıklandı. Yeni MYK'de Parti Sözcüsü olarak yer alan Faik Öztrak kimdir?
Erdoğan: Dolar molar bizim yollarımızı kesmez!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dövizdeki hareketlilik ile ilgili açıklama yaptı
 
Nasır'dan hizmet çıkışı: İzmir’i hak ettiği noktaya ‘AK Belediyecilik’ getirecektir!
İzmir Milletvekili Nasır, yerel seçimlerde İzmirlilerin iş yapabilecek ...
Bakan Kurum'dan sel felaketi için açıklama
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Elim bir olay, bir afet. Metrekareye ...
Kozak Yaylası'nın çığlığı Meclis'te!
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Kamil ...
 
Bakan Pakdemirli: Ekonomik darbeye dayanmaya çalışıyoruz!
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Bizim başımızda dirayetli bir ...
AK Parti, seçim kampına giriyor
Üç günlük Kızılcahamam kampında hem 24 Haziran seçim sürecine mercek tutulacak ...
CHP'de yeni A Takımı belli oldu
Cumhuriyet Halk Partisi'nde Merkez Yönetim Kurulu yenilendi. CHP Genel ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva