HABERLER>SEÇİM 2015
16 Şubat 2014 Pazar - 11:34

CHP İzmir'in patronu Balçova'da 'dönek'e noktayı koydu!

Balçova’da CHP’den üçüncü dönem aday olarak gösterilen Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, ilçesindeki sandık görevlileri ile bir araya geldi. Çalkaya; Binali Yıldırım’a sert eleştirilerde bulunurken CHP İl Başkanı Ali Engin’de “Dönek” tartışmasına son noktayı koydu.

CHP İzmir in patronu Balçova da  dönek e noktayı koydu!

İZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi’nin Balçova Belediye Başkan adayı Mehmet Ali Çalkaya ilçesindeki sandık çevresi sorumluları ile bir araya geldi. Termal Otelde partilileri ile kahvaltı yapan Çalkaya, salona CHP İl Başkanı Ali Engin ve İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz ile birlikte geldi. Kahvaltıdan sonra pürti üyelerine bir konuşma yapan İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz “Biz on yıldır burada yerel yönetimdeyiz. Bu seçimde de anlımız ak, başımız dik, gururla vatandaşımızın kapısına gideceğiz. Çünkü biz hırsız değiliz, yetim hakkını çalmadık, çırpmadık. Belediye Başkanımız adam gibi belediyecilik yaptı” dedi.



Sloganlar eşliğinde kürsüye gelen Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ise 10 yıldır yaptığı hizmetlerin anlatarak başladığı konuşmasında “Biz halkımızın sağlına, çocukların eğitim kurumuna, esnafımızın güvenliğine yatırım yaptık. Balçova Halkı’nı hiçbir anında yalnız bırakmadık, aç ve açıkta bırakmadık. Çünkü bunların bizim partimizin temel ilkeleridir” diye konuştu. AKP Büyükşehir Adayı Binali Yıldırımı da eleştiren Başkan Çalkaya “Sen yıllarca bizim yapacaklarımızın önüne engel olacaksın, senin bakanlıktaki partizan bürokratların İzmir’in Balçova’nın önüne trafik probleminin çözümüne engel olacak sonra sende kalkıp İzmir’de sokaklara çıkacaksın. Beyim Burası İzmir senin haberin yok ama öğreneceksin. Burada kaldı 50 günümüz. Sen İzmirlilere boyun eğdiremeyeceğini öğreneceksin. Öğrendin öğrendin öğrenemedin ikmale kalırsın” dedi.   

Konuşmasında Gezi Direnişinde gösterilen mücadeleye değinen Başkan Çalkaya “Orada yitirdiğimiz gençler bir amaç için canlarını verdiler. Onlar bu özgür, üreten ve paylaşan bir ülke için canlarını yitirdiler. Gezi ruhu için herkes bir şey anlatır. Ancak biz gezi olayını çok iyi anladık. O yüzden yüreklendik ve cesaretlendik. Biz o gençlerin hayalini sandıkta gerçekleştireceğiz. Bizim bunun için tek bir şeye ihtiyacımız var. O da sizin yüreğinizdir. Ben de yüreğimi koydum siz de inanıyorsanız ben kendimi sizlerin yüreğine emanet ediyorum” dedi.



Son günlerin “Dönek” tartışması ile konuşan CHP İl Başkanı Ali Engin “Mehmet Ali Çalkaya’nın halkın gönlünde taht kurduğu için, fakirin yanında dürüst bir şekilde hizmet ettiği için tekrar aday yapıldı. Bugün bu yüzden burada büyük bir coşku yaşıyorsunuz. Ancak aday adayı toplantılarında İl Başkanına, Genel Başkana namus şeref sözü vererek ‘Aday kim olursa olsun ben arkasında duracağım. Ben başkan olmasam da olur, önemli olan benim partimin başarısıdır, ülkeye hizmettir’ diyerek ertesi sabah başka partilere giden dönekler burada yoklar. Arkadaşlar Dönek demek siyasi partiyi beğenmeyip veya siyasi düşüncesinden ülkeye hizmet etmekten dolayı herhangi bir siyasi partiye gidenler değildir. Dönek; ben Cumhuriyet Halk Partiliyim diyerek namus şeref sözü vererek ertesi sabah başka partide soluğu alanlardır” diye konuştu.      
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mustafa Altındağ 17 Şubat 2014 Pazartesi 11:43

Çiğli'ye, İzmirli, modern ve cumhuriyetçi belediye başkanı istiyoruz. Eski belediye başkanı gibi kendi kapısının önüne hizmet getiren ve akepelilerin seçtiği başkanları bulup getirmeyin. Çiğli hızlı atılım bekliyor. Çiğli ilçesi, şehrin merkezi Alsancak, Güzelyalı vs. gibi semtlerin çok gerisinde kaldı. Hizmet bekliyoruz Hizmet. Büyükşehir uyuma !!!

Yorumu oyla      12      6  
17 Şubat 2014 Pazartesi 08:51

döneklikten bahseden Ali Engin, Karşıyakayı alamadığın için bu kadar kibirle mi hareket ediyorsun? yeter artık parti diye bişey bırakmayıp iç hesaplaşmalarınız yüzünden mahvettiniz ortalığı!!!

Yorumu oyla      25      7  
Kazım EMİR 17 Şubat 2014 Pazartesi 08:17

BİLİM VE İLİM DİYORKİ SONUÇ ALMAK: İNSANLARI KIRMAMAK İÇİN; ÖNCE DİNLEYECEKSİN,SONRA DÜŞÜNECEKSİN,DAHA SONRA DA KONUŞACAKSIN

Yorumu oyla      21      5  
Aslı 17 Şubat 2014 Pazartesi 00:18

Yeter artık sayın Engin.Bir dönektir gidiyor.Yaktınız partiyi.Lütfen böyle konuşmayın.Yeter artık.

Yorumu oyla      29      9  
sorgulayan adam 17 Şubat 2014 Pazartesi 00:16

izmirde chp den aday olanların hangileri İzmirli,chp nin adaylarda aradığı kriterler neler?söylermisiniz ali engin beyefendi?izmirin demokrat insanları İzmirli olmayanları seçmek zorundamı?

Yorumu oyla      22      6  
salih öztürk 16 Şubat 2014 Pazar 21:16

il başkanımızın dönekler demesi ağır bir söz ben partiden istifa edenlerin geçmişte özellikle başkanım sizin seçim işlerinizde genel seçimlerde çalıştıklarını biliyorum bence yapılması gereken şey onları dinlemek olmalı istifa edenlerle görüşülmesi gerekir onların çoğu geri döndürülebilir bu yapıldı mı bilmiyorum Balçova da sizin aday gösterilmenizi doğru bir seçim olarak görüyorum ama sizin de listeleri oluştururken her kesimi kucaklayacak bir liste yapmanızı bekliyorum sevgilerimle

Yorumu oyla      19      6  
karşıyakalı 16 Şubat 2014 Pazar 19:11

Karşıyaka Belediye Meclis üyeleri sizin arkadaşlarınızdanmı oluşacak yoksa partililerdenmi.

Yorumu oyla      39      10  
16 Şubat 2014 Pazar 18:51

İL BAŞKANIN VE KOCAOĞLUNUN YANLIŞ SİYASETİNDEN CHP İZMİR DE OYLARI HIZLA DÜŞÜYOR YAZIK DEĞİLMİ PARTİYE HİÇ KİMSENİN ZARAR VERMEYE HAKKI YOK BU PARTİ 3 A DAN KURTULMALI YOKSA DAHA FAZLA ZARAR GÖRÜR

Yorumu oyla      48      10  
CHP Aday bulamadıgı yerlerde ÇAKMALARI , ÇARKÇILARI ADAY gÖSTERİYOR... 16 Şubat 2014 Pazar 17:05

Hatta O KADAR ÇARESİZLERKİ " SALLAMA " Adaylardan meddet umuyorlar...Yazıkki , ne yazık...

Yorumu oyla      54      20  
SADECE VATANDAŞ 16 Şubat 2014 Pazar 15:48

Parti marti anlamam.Koltuk bağımlığığına bu partide son vereceksiniz. CHP içinde koltuğa bağımlı kimse olmayacak. Hizmete bağımlılar kalacak sadece. Halk sizden bunu bekliyor. Varsa buna uymayan safralar atın. Hafifleyin. Yapacak çok iş var.

Yorumu oyla      29      42  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bornova'da Atila coşkusu: Miting gibi seçim startı
Yerel seçim çalışmaları kapsamında CHP Bornova Belediyesi Başkan Adayı ...
Adnan Yılmaz: Çiğli halkının çilesini ben bilirim
AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında ...
Vural Selçuk'ta konuştu: Bunları milletime şikayete geldim
MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural Belediye Başkan Adayı Levent Görür’e ...
 
Türsen’den CHP’ye muhtıra gibi açıklama
Konak Belediyesi Başkan aday adayı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın PM kararıyla ...
İşçi Parti İzmir adaylarını tanıttı
İşçi Partisi (İP), 30 Mart yerel seçimlerinde İzmir için yarışacak belediye ...
Kritik MYK sona erdi: CHP İzmir’de değişiklik var mı?
CHP’de aday listelerinin bildirilmesine 3 gün kala yapılan MYK’da İzmir ...
 
Yıldırım’dan Aliağa’yla miting gibi buluşma!
AK Parti Büyükşehir Adayı Binali Yıldırım, Aliağa Demokrasi Meydanı’nda ...
Kocaoğlu yine bombaladı: Büyük sandık iddiası!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu yine bombaladı. Ödemiş’te ...
Yıldırım’dan İzmir’e: 5 dakika düşünün!
AK Parti Büyükşehir Adayı, “Her zaman söylüyorum, 5 yılınıza karar vermeden ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva