HABERLER>ASTROLOJİ
5 Şubat 2018 Pazartesi - 10:34

5-11 Şubat Burç yorumları

Jüpiter-Plüton güç birliği hafta boyunca etkili. Bu sekstil açının kendisi küçük ama anlamı büyük. Çünkü Plüton-B.M kavuşumu da tetiklenecek ve gizli sırlar açığa çıkacak, doğru bilgiye ulaşacak köklü değişiklikler yapacak ve çok sevineceğiz.

5-11 Şubat Burç yorumları

PAZARTESİ: Ay-Ay düğümleri arasındaki olumlu açı şansı geçmiş kararlarda, geçmişe dönük tavırlar ve adımlarda bulacağımızı eskiye dönüşün kazandıran tutum olacağını anlatıyor. Ay Terazi burcunda. Venüs kozmik sihiri yapmak için harika bir gün. Çekicilik ve aşk kazandıran Venüs kozmik sihiri ile ilgili detaylar burada: http://www.sukarakus.com/kozmik-sihir-calismalarina-nasil-katilabilirim/

SALI: Ay-Uranüs karşıtlığı ani gelişen sert etkili olayları, doğal afetleri, beklenmedik saldırıları ve kurtuluşu simgeliyor. Ani zorluklardan evrensel değerlere sarılarak, ben değil biz olmayı önemseyerek kurtulabiliriz.

ÇARŞAMBA: Ay-Merkür sert açısı günü ve kendini anlatmayı zorlaştırabilir. Düşüncelerin duyguları yeterince ifade edemediğini zannetmek gerilimi yükseltebilir. Yanlış düşünmek veya dinginleşememek günü bloke edebilir. İletişim araçlarındaki arızalar ve elektrikle ilgili problemlere dikkat.

PERŞEMBE: Bugün Oğlak burcunda Plüton ve B.M Kavuşuyor. Akrep burcunda Ay ve Jüpiter kavuşuyor. Yani güç birliği yapıyor ve bu 2 kavuşum birbirine altmışlık açı ile bağlanıyor. Kariyerle ilgili önemli bir bilgiye ulaşıp köklü değişiklikler yapmak ve kaynaklarınızı en verimli haliyle kullanmak bugün mümkün. Aşk ve derin tutkuları yüzeye çıkartmak, epeydir istenen yenilikleri yapmak için de harika bir gün. ( Sabah Plüton akşam Jüpiter Kozmik Sihiri yapabilirsin. Bu özel günü değerlendirmelisin. Detaylar burada: http://www.sukarakus.com/kozmik-sihir-calismalarina-nasil-katilabilirim/

CUMA: Geçmişi düşünmek, hatırlamak ve deneyimlerimizin kaynağına inmek için itici güç Güney ay düğümü. Eski maceralar ve seyahatler bizi yeniden çağırabilir.

CUMARTESİ: Duyguların geleceğe dönük adımlarla bütünleşmesi, dile getirilmesi ve bunun yaratacağı rahatlama, heyecan Ay’ın sayesinde oluşuyor. Yine de işi şansa bırakmadan kontrollü ilerlemek lazım. (Ay-Merkür olumlu açısı ve Güneş-Jüpiter sert açısı)

PAZAR: Venüs Balık burcunda. Merhamet, şefkat ve muhtaç olana duyulan tutkunun dönemi başlıyor. Sevgiye anaç/babacan duygularda eşlik edecek. Kendimize değil başkalarına aşırı duyarlı olduğumuz ve partnerimizin şefkate muhtaç yanlarıyla daha fazla ilgilendiğimiz bu özel evre tamamen fedakarlık etme arzusunda olacağız. Öte yandan balıklar ve yükselen burcu balık olanlar için çekiciliğin yükseleceği bu dönemde hayran sayısı artabilir ve yeni bir aşka başlanabilir.

 

KOÇEKSTRA GELİR VE DESTEK KAZANMAK DA HAFTANIN EN ŞANLISI. Salı sürpriz ve gerilimli haberler yakınlarla ilişkileri zedeleyebilir. Arkadaşların tepkileri veya duygusal yaşamınıza müdahil olmaları da üzücü sonuçlar getirebilir. Perşembe kariyeri ilgilendiren yeni bir bilgiye ulaşmak ufkunuzu açacak. Yakınlarınızla aranızın yeniden iyileşmesi bu yeni bilgi ile mümkün olacak. Yine de hafta boyunca idealleriniz için hırpalanmamaya, arkadaşlarla ortak çalışmalar yapmamaya dikkat etmeli. Cuma eski dostlarla buluşmak için şahane. Pazar günü dinlenmek, okumak, bilinçaltı temizliği veya yardıma muhtaç kişilere destek vermek üzere harekete geçmek keyfinizi yerine getirecek. Aşka yardım derneklerinde rastlayacaksınız.

BOĞA: EVLİLİK YAŞAMINDA HAFTANIN EN ŞANSLISI. Hafta boyunca yöneticiniz Venüs bir başka gezegenler Jüpiterle sert bir açı içinde olacak ve keyfinizi kaçıracak gibi. Ekonomik kaygılar, alışverişlerde yanıldığınızı fark etmek sinir bozucu olabilir. Pazardan itibaren bu durum düzelecek. Salı sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Perşembe uzaklardan gelen bir haberle yeni bilgilere ulaşacak, partnerinizle ortak sevinçler yaşayacaksınız. Evliler için sevindirici bir hafta. Cuma eski yöneticiler veya eski müşteriler yaşamınıza yeniden girebilir. Pazardan itibaren grup çalışmalarında ve arkadaş toplantılarında aktif rol oynayacaksınız.

İKİZLER: İŞ YAŞAMINDA HAFTANIN EN ŞANSLISI. Hafta başında yakınlarınızla aranızdaki buzlar eriyecek ve ilişkilerde ortak bir mücadele başlatarak rahatlayacaksınız. Salı arkadaşlarınızla partneriniz arasında kalabilir, tercih yapmanız gerektiren durumlar yaşayabilirsiniz. Perşembe iş alanında şanslı bir gündesiniz. Ekstra gelirler kazanacak veya kazanma yollarını öğrenecek, unuttuğunuz bir alacağı ele geçireceksiniz. Cuma uzun bir yolculuk yeniden anılara dönmenizi sağlayacak. Pazardan itibaren hem kariyerinizi hem yöneticilerinizle ilişkinizi sevgiyle yöneteceksiniz. Verimli sonuçlar almak üzere ilişkilere yatırım yapacaksınız.

YENGEÇ: AŞKTA HAFTANIN EN EN ŞANSLISI. Hafta başında kariyerinizle ilgili beklemediğiniz bir haber sarsılmanıza, ilişkilerin bozulmasına neden olabilir. Gergin ve çelişkili duygular içinde olacaksınız. Perşembe aşk ve evlilik yaşamınız açısından harika bir gün. Bir ilişkiniz varsa evlilik teklifiyle bağınızı güçlendirebilirsiniz. Evliyseniz aşk tazeleyebilirsiniz. Cuma ekstra bir gelir kazanmak eski müşteriler sayesinde mümkün görünüyor. Pazardan itibaren uzun yolculuklar itici gücünüz olacak ve yalnızsa aşka uzaklarda veya seyahatlerde rastlayacaksınız.

ASLAN: MÜLK EDİNMEKDE HAFTANIN EN ŞANSLISI. Trafikte olmanız gerekiyorsa hafta başında birkaç gün kazalara açıksınız dikkatli olun. Özellikle tartışmalardan uzak kalın. Perşembe ev ve işiniz arasında dengeyi kurabilecek veya evde çok istediğiniz çalışma alanını sağlayabileceksiniz. Cuma yakınlarınızdan biriyle uzun zaman sonra yeniden bir araya gelmek size de iyi gelecek. Pazardan itibaren ekstra gelirler kazanmak, başkalarının referanslarından yararlanmak mümkün.

BAŞAK: ÇEVRE OLUŞTURMAKTA VE TANINMAKTA HAFTANIN ŞANSLISI. Hafta başında mali konularda üzülebilirsiniz. Beklediğiniz bir ödemeyi alamamak, beklenmedik ödemelerin ortaya çıkması gerilime neden olabilir. Perşembe özel bir gün. Yakın çevrenizden biriyle yakınlaşabilir, aşka yelken açabilirsiniz. Veya tanınmak için yapılan projeler ürüne dönüşebilir. Cuma eski müşteriler, eski işler, eski ilişkiler kazandıracak. Tekrar karşınıza çıkacak ve yeniden birlikte çalışacaksınız. Pazardan itibaren evlilik veya ortaklık ilişkiniz en keyifli formuna kavuşacak.

TERAZİ: MALİ ALANDA HAFTANIN EN ŞANSLISI. Haftanın ilk birkaç günü dış dünyanızda görünüşünüzde ve sağlıkla ilgili her konuda dikkatli olmalısınız. Ani sorunlar ortaya çıkabilir. Ve tabii ilişkilerinizde sizi üzebilir. Perşembe mali kaynaklarınızı yükseltecek ve mülk sahibi olma yolunda emin adımlar atacaksınız. Mülk almanın kolay yollarını öğrenecek veya alınacak en iyi yeri belirleyeceksiniz. Bu size para kazanmak için şevk de verecek. Cuma eski sevgiliyle tekrar karşılaşabilirsiniz ya da ilişkinize bir şans vermek isteyebilirsiniz. Pazar dan itibaren iş alanınızı güzelleştirecek, iş arkadaşlarınızla ilişkinizi iyileştirme çabasında olacaksınız. Yani insana yatırım yapacaksınız.

AKREP: HER KONUDA HAFTANIN EN ŞANSLISI. Haftanın ilk 2 günü sağlığınıza ve yakınlarınızın sağlığına dikkat edin. Aniden ortaya çıkan hastalıklar, henüz iyileşmediğiniz için nükseden rahatsızlıklar üzebilir. Perşembe özel bir gün. Yakın çevrenizle ilgili haberler sevindirebilir. Yeni keşfedeceğiniz bir elektronik araç hayatınızı kolaylaştırabilir. Daha konforlu bir yaşama geçiş yapıyorsunuz. Cuma eski semtinizi veya anne evini ziyaret etmek iyi gelecek. Anılara yolculuk yapacaksınız. Pazar Venüs aşk alanınıza geçiş yapacak ve yalnızsanız aşka yelken açacak, bir ilişkiniz varsa yılın en güzel evresini yaşayacaksınız. Çocuklarınız varsa güzel haberler alabilirsiniz, sevinebilirsiniz.

YAY: KİŞİSEL GELİŞİMDE HAFTANIN EN ŞANSLISI. Hafta başında çocuklarınız ve arkadaşlarınız arasında sıkışmış hissedebilirsiniz. İkisine de aynı anda yetişmek, iki parçaya bölünmek, zorunluluklar ve zorlamalar, ani gelişen olaylar sizi gerdikçe gerecek. Perşembe özel bir gün. Bir yandan içinizi aydınlatan bir iyimserlik kalbinizi saracak. Öte yandan parayla ilişkinizi değiştirecek bir bilgiye ulaşacaksınız. İkisi aynı anda hayatınızı güzelleştirecek. Cuma eski arkadaşlarla ve eski çevrenizle buluşmalısınız. Pazardan itibaren evinizi güzelleştireceksiniz. Yeni dekoratif eşyalar, yeni ev düzeni veya uzun zamandır yapmak isteyip yapamadığınız değişiklikler hayatınızı kolaylaştıracak.

OĞLAK: ARKADAŞLIKLARDA VE DİLEKLERİNİ OLDURMAKTA HAFTANIN EN ŞANSLISI. Haftanın ilk 2 günü adeta ev ve kariyer arasında kalmış, her ikisininde ağır sorumluluğunu omuzlarınızda hissedeceksiniz. Arada kalmak tercih yapma zorunluluğu biraz yorsa da Perşembe rahatlayacaksınız. İyi dostlarınızın olduğunu fark etmek, idealleriniz için çabalayacak gücü bulmak şansın kapılarını açacak ve kendinizle ilgili önemli bir gerçeği keşfedeceksiniz. Kendinizi dışardan bakarak tanımak oldukça rahatlatıcı olacak. Cuma eski müşterileri tekrar kazanmak, eski kazancınıza yeniden ulaşmak mümkün. Pazardan itibaren yakın çevrenizle yeniden bağlantıya geçeceksiniz ve aranızı düzelteceksiniz. Sevgi dolu bir çevre yaratabileceksiniz.

KOVA: KARİYER ALANINDA HAFTANIN EN ŞANSLISI.Hafta başında seyahatlerde dikkatli olmalısınız. Aniden uzun bir yolculuğa çıkmanız gerekebilir veya yolunuz gereksiz yere çok uzayabilir. Kısa bir yolculuğa çıkarken uzuna dönüştürmek gerekebilir. Biraz can sıkıcı yani. Perşembe hem içsel gücünüzü keşfedecek, hem düşünce gücüyle olayları nasıl değiştirebileceğinizi öğreneceksiniz. Aynı gün kariyer yaşamınızda ne kadar şanslı olduğunuzu da fark edeceksiniz. Cuma biraz nostalji hisleriyle dolacak anılara yolculuk yapacaksınız. Pazardan itibaren kazancınız artıyor veya paranızı daha iyi değerlendirmeye başlıyorsunuz.

BALIK: ŞÖHRET VE EĞİTİMDE HAFTANIN EN ŞANSLISI. Mali konularda zorlu bir hafta başı. Ödemeler, kazanımlar, koşturmacalar, yanlış ödemeler derken ani harcamalarda yoracak. Perşembe arkadaşlıklar hakkında yeni bilgilere ulaşacak rahatlayacaksınız. Dostlarınızla ilgili bakış açınız değişecek. Öte yandan tanınma, medya, eğitim veya seyahat önemli alanlarınızdan biriyse ne kadar şanslı olduğunuzu bir kere daha gözlemleyeceksiniz. Şöhrete daha hızlı yaklaşıyor olabilirsiniz. Cuma iç dünyanıza dönmek ve anılara dalmak isteyeceksiniz. Bilinçaltınızı ortaya dökecek fotoğraflara ve mektuplara rastlayabilirsiniz. Pazardan itibaren güzelleşecek, kişisel bakımınıza önem verecek ve çevreniz tarafından daha çok beğenileceksiniz. Bu süreçte gerçek aşka rastlayabilirsiniz.

Su Karakuş

 

 
Büyükşehirden tarımda 'İzmir reçetesi'
 
Buca Belediyesi'nden 'erken ergenlik' semineri
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oğlak Yeniayı ve Jüpiter-Plüton İşbirliği
Jüpiter-Plüton arasındaki uyumlu açı bütün haftamızı değerli kılacak. ...
8-14 Ocak Haftası burç yorumları
Bu hafta Güneş-Venüs-Plüton kavuşumu gücünüzü etkinleştirecek ve kararlı ...
2018'e girerken 25 Aralık haftası astroloji yorumları
2018’in hemen öncesinde sizi neler bekliyor? Yılbaşına nasıl gireceksiniz? ...
 
11-17 Aralık Haftası Astrolojisi
Enerji küpü mars, akrep burcu’na geçti. Peki, 11 Aralık haftasında neler olacak?
Dolunay ve Merkür retrosu hangi burca ne getirecek ?
İkizler burcu dolunayı ve Merkür retrosu hangi günler etkili olacak ve hangi burcu nasıl etkileyecek
4-10 Aralık Haftası Astrolojisi:İkizler dolunayı
4 Aralık Haftasında Neler Olacak? İkizler burcu dolunayı ve Merkür retrosu ...
 
Dolunay ve Merkür retrosu hangi burca ne getirecek?
Bu hafta Merkür Satürn ile, Ay ise Neptün ile buluşacak… Peki bu durum burçlara nasıl yansıyacak?
Dolunay ve Merkür Retrosu: 27 Kasım-3 Aralık Haftası
Bu hafta Merkür Satürn ile, Ay ise Neptün ile buluşacak…
Astroloji yorumları-20-26 Kasım Haftası
Unutmayın...Hayallere kavuşmak için bu hafta çok uygun...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva