HABERLER>ASTROLOJİ
15 Ocak 2018 Pazartesi - 09:39

Oğlak Yeniayı ve Jüpiter-Plüton İşbirliği

Jüpiter-Plüton arasındaki uyumlu açı bütün haftamızı değerli kılacak. Güçlenmek ve şansımıza güvenmek için bu hafta bir nedenimiz olacak. Yeni ay bütün hafta etkili ve Oğlak burcunun 27.derecesinde doğacak. Tüm burçları olumlu etkileyecek.

Oğlak Yeniayı ve Jüpiter-Plüton İşbirliği

PAZARTESİ: Merkür-Satürn kavuşumunun etkisiyle içe dönük bir düşünce biçimi keşfettik, keyif aldık ve iç gözlem yaptık geçtiğimiz hafta. Bu hafta ortasına dek düşünceler çözüme ve çözülmeye devam edecek. Pazartesi Ay, Satürn, Merkür, B.M, Güneş, Venüs, Plüton Oğlak burcunda müthiş bir enerji birikimi yaratacak. Bu yoğunluğun etkisiyle kariyerimiz, otoritelerimiz, babamız veya baba figüründeki kişilerle ilgili düşünceler artarken, çözüm odaklı davranabileceğiz. Yeniay evresi yaklaşırken yenilik yapma düşüncelerimize dışardan gelen teklifler sevindirici ve eskilerin yenilendiği bir dönemi başlatacak. .

SALI: Ay-Black Moon kavuşumu Oğlak burcunda gerçekleşirken bilmediğimiz veya şimdiye dek fark etmediğimiz kimi şeylerin ortaya çıkışı duygusal tepkilerimizin kuvvetli ama içe dönük olmasını sağlayacak. Kariyeri otoriteler  veya doğum haritanızda Oğlak burcunun 12.derecesi hangi alansa o alanla ilgili yeni bilgiler şaşırtacak. Güneş-Uranüs arasındaki meydan okuma devam ediyor. Egonun eğitilmesi için yeni düşüncelere ve keşiflere ihtiyaç duyduğunuzu fark edebilirsiniz. Öncülük yaptığımız konularda yenilik ararken eski ama hala canlı kalıpların yenilenmesi daha akılcı görünecek.

ÇARŞAMBA: Yeniay sabah saatlerinde Oğlak burcunun 27. Derecesinde gerçekleşecek. Yılın ilk ve muhtemelen en güzel yeniayı. Venüs-Yeniay kavuşumu kariyerin yanısıra aşkı da getirecek yenilikler yaratacağımızı anlatıyor. Üstelik bu yeniay Mars’dan yani cesaretten güç alıyor. Her burcun değerlendirmesi gereken bir yeniay. Ancak Uranüs yeniaya kafa tutan bir pozisyonda. Yenilikler gerçekleşirken istem dışı oluşacak durumlara karşı esnek olmakta fayda var.

PERŞEMBE: Özgür aşklar dönemi başlıyor zira Venüs Kova burcuna yerleşiyor. Bu fiziksel bir aşkı değil düşüncelere, zekaya, bilgiye duyulan aşkı anlatan bir hal. Venüs Kova burcunda 10 Şubat’a dek kalacak. Bağımlı ve kıskançlıklarla dolu bir aşkın hastalıklı yanlarını öğrenmemizi sağlarken, aşkta özgürlüğün en değerli alışveriş olduğunu, sadakatin yeterince özgürlükle birlikte geleceğini vurgulayacak.

CUMA: Ay-Jüpiter sert açısı günü şanssız hissedeceğimiz olaylarla geçirmemize neden olabilir ancak düğüm çabuk çözülecek. Ay hızla ilerlerken öfkenin bize şansımızı kaybettirmemesi gerektiğini fark edeceğiz. Merkür-Neptün arasında aynı gün oluşan uyumlu açı çözümün konuşarak geleceğini, düşlerimizi gerçekleştirmek için tatlı dilin yeterli olacağını hatırlatacak.

CUMARTESİ: Güneş Kova burcuna yerleşiyor. 1 aylık konuklukta daha özgürleşeceğiz ve evrensel tavırlar bizi canlandıracak. Bu yaşamımızın ortaklarının olduğunu, onların diğer canlılar ve hatta yaşayan bir organizma olan Dünya olduğunu iyice özümseyeceğiz. “Ben-sen” den vazgeçip toplum, insanlık, evren, diğer canlılar, hayvanlar, muhtaçlar, sosyal dayanışma, yardımlaşma gibi kelimelerin anlamını kalpten hissedeceğiz.

PAZAR: Merkür ve B.M yani Ay’ın karanlık yüzü buluşuyor. Bu buluşma aradaki sırları tamamen ortadan kaldıracak ve gizlenen ne varsa açığa çıkacak. Sırları düşünce gücümüzle de ortaya çıkarabiliriz. Bir durun düşünün bakalım. Son günlerde en çok neyi merak ediyordunuz?

Su Karakuş / Uzman astrolog

 
Büyükşehir'den örnek destek: Minik ayaklar üşümesin diye...
 
Büyükşehir'den arıtma seferberliği: 12 tesis birden!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
8-14 Ocak Haftası burç yorumları
Bu hafta Güneş-Venüs-Plüton kavuşumu gücünüzü etkinleştirecek ve kararlı ...
2018'e girerken 25 Aralık haftası astroloji yorumları
2018’in hemen öncesinde sizi neler bekliyor? Yılbaşına nasıl gireceksiniz? ...
11-17 Aralık Haftası Astrolojisi
Enerji küpü mars, akrep burcu’na geçti. Peki, 11 Aralık haftasında neler olacak?
 
Dolunay ve Merkür retrosu hangi burca ne getirecek ?
İkizler burcu dolunayı ve Merkür retrosu hangi günler etkili olacak ve hangi burcu nasıl etkileyecek
4-10 Aralık Haftası Astrolojisi:İkizler dolunayı
4 Aralık Haftasında Neler Olacak? İkizler burcu dolunayı ve Merkür retrosu ...
Dolunay ve Merkür retrosu hangi burca ne getirecek?
Bu hafta Merkür Satürn ile, Ay ise Neptün ile buluşacak… Peki bu durum burçlara nasıl yansıyacak?
 
Dolunay ve Merkür Retrosu: 27 Kasım-3 Aralık Haftası
Bu hafta Merkür Satürn ile, Ay ise Neptün ile buluşacak…
Astroloji yorumları-20-26 Kasım Haftası
Unutmayın...Hayallere kavuşmak için bu hafta çok uygun...
13-19 Kasım astroloji yorumları
Jüpiter-Venüs kavuşumu hafta başından itibaren etkili. Bu nefis açıyı ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Ayıptır söylemesi' denilirken…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva