HABERLER>ASTROLOJİ
8 Ocak 2018 Pazartesi - 10:08

8-14 Ocak Haftası burç yorumları

Bu hafta Güneş-Venüs-Plüton kavuşumu gücünüzü etkinleştirecek ve kararlı olmanızı sağlayacak. Mars-Jüpiter kavuşumu ise mali kaynakları arayıp bulmanıza yardım edecek. Burcunuzu ve yükselen burcunuzu okuyup harmanlamalısınız.

8-14 Ocak Haftası burç yorumları

KOÇ: Değişim süreciniz hızlanmaya başladı. Hafta boyunca kariyeriniz öncelikli ve keyifli konunuz olurken çabalarınızın sonucunu da alacaksınız. Ekstra gelir kazanma ihtimaliniz yüksek. Cumadan itibaren sırdaş ve suskun olmak isteyecek, hafta sonunda şok edici haberlerle biraz sarsılacaksınız. Yöneticiler çabalarınızı hafta sonu yaklaşırken görmezden gelebilir. Sakinliğinizi koruyun.

BOĞA: Seyahatleri, taşınma planları, medya çalışmaları, eğitim ve kariyer hazırlıkları hafta içinde zamanınızı alacak ve sonuçtan mutluluk duyacaksınız ta ki hafta sonuna dek. Öte yandan iyi bir ortaklık ya da evlilik ihtimali için fırsatlar değerlendirilecek. Yakınlarınızın onayını almak için Perşembe harekete geçebilirsiniz.  Cumadan itibaren seyahatler yerine eğitim ve medya çalışmalarına odaklanmak doğru seçim olacak. Hafta sonunda kötümser düşüncelerden uzak durmalısınız.

İKİZLER: Arkadaşlarla ortak çalışmalara ve sosyal gruplara dahil olmak isteyeceğiniz bu hafta ekstra gelir kazanmak veya sponsorlardan yararlanmak çok kolay olacak. Arkadaşlarınızın referansıyla yol alabileceksiniz. Öte yandan müşterilerin artması, iş yaşamınızın yoğunluğu da sevindirici. Hafta sonuna doğru düşünceleriniz artık tamamen para ve ölüm ötesi konulara çevrilirken kazanmak için harcamaya da başlayacaksınız. Harcamalarda dikkatli olun ve beklentilerinizi hafta sonundan itibaren düşürün.

YENGEÇ: Aşk yaşamınızda hareketli bir haftadasınız. Yeni duygusal keşifler yapacak, gerçekleri kalbinizin derinliklerinde hissedeceksiniz. Düşüncelerinizde köklü değişiklikler yaratacak, aşka bakış açınızı değiştireceksiniz. Bu kazanım bundan sonra iyi hissetmeniz için köklü değişiklikler getirecek. Evliyseniz veya bir iş ortaklığınız varsa değerli bir evredesiniz. Nişanlanmak gibi bir karar da sevindirici olacak ancak hafta sonu derin düşünceler içine dalarak yeniden düşüncelerinizi sorgulamak isteyebilirsiniz.

ASLAN: İş ve ev yaşamınızı dengede tutabileceğiniz bu hafta içinde eviniz için hediyeler gelebilir veya mülk sahibi olmak üzere iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz.  İş alanınızdaki hareketliliği köklü değişiklikler ve kararlarla pekiştirecek, seveceğiniz bir formda yaşantınıza devam edeceksiniz. Cumadan itibaren düşünceleriniz tamamen iş ve sağlık kararlarınız hakkında evrilecek. Hafta sonunda medya çalışmalarınıza mola vermeniz veya reklama kararları almamanız yerinde olur.

BAŞAK: Aşk yaşamınız renkleniyor. Yılın en güzel ve özel zamanlarından birindesiniz. Ciddi ve sevecen biriyle tanışma şansınız var ve değerlendirmelisiniz. Bir ilişkiniz varsa romantizm artabilir veya nişanlanma kararı alabilirsiniz. Ancak şüphecilik hafta sonunun tuzaklarından. Kuşkularınız gelecek hafta giderilmiş olacak. Yakın çevrenizin genişlemesi ve tanınmak üzere çalışmalara kararlı bir şekilde devam etmek haftanın olumlu tavrı. Getirisi yüksek olacak işlere imza atabilirsiniz. Yaratıcılığınız zirve yapıyor.

TERAZİ: Mali konularda hafta boyunca hem şanslısınız hem kararlısınız. Harcamalarınızı abartmadığınız sürece sorunsuz ve birikime dönük bir hafta geçirebilirsiniz. Mülk sahibi olmak, evlenmek veya ciddi bir ilişki için aileleri tanıştırmak gibi heyecan verici olaylar gerçekleşebilir. Cumadan itibaren taşınmak üzere evle ilgili kontratlar yapabilirsiniz. Evliyseniz veya bir iş ortaklığınız varsa hafta sonu gerilim yükselecek ve anlaşmazlıklar ortaya çıkacak. Sakin kalabilmelisiniz.

AKREP: Haftanın şanslı ve kararlı burcusunuz. Aşırı risk almadığınız sürece şansınıza güvenmenizde sakınca yok. Hızlı hareket etmemelisiniz. Yakın çevrenizin köklü bir şekilde değişmesi duygularınızı da değiştirecek ferahlayacaksınız. İş yaşamınızla ilgili değişiklikler sevindirici. Hafta sonunda değişikliklerin şok eden yanını fark edip rahatsız olabilirsiniz. Biraz sabırla yenilenecek ve sorunları ortadan kaldıracaksınız. Cumadan itibaren iletişim konusunda engeller yaşanabilir, yolculuklar ertelenebilir.

YAY: İç dünyanız zenginleşiyor, ruhsal gelişim için zaman harcıyor ve kararlı bir şekilde konsantrasyon sağlıyorsunuz. Kendinizi suçlama eğiliminiz varsa dikkatli olun. Mali konularda beklentilerinizin üstünde gelişmeler olacak ve neşeniz artacak. Çocuklarınızla ilgili harcamalar hakkında kararlı yenilikler yapacaksınız. Hafta sonunda ekstra masraflar çıkabilir ve çok şaşıracağınız gerçeklerden haberdar olabilirsiniz. Acele karar vermeyin. Beklemek ve gelişmeleri izlemek akıllıca olacak.

OĞLAK: Burcunuzdaki gezegen birikimi iç ve dış dünyanızda hareketi arttırıyor. Görünüşünüzü değiştirmek, daha güçlü ve kararlı davranmak gibi yetenekleriniz mülk edinmenize yardım edecek. İyi dostlar edinecek ancak kimisiyle tartışacaksınız. Bu tartışmalarda ileri gitmemelisiniz. Cumadan itibaren kendinizi daha rahat ifade edecek ve anlaşmalar imzalayabileceksiniz. Hafta sonunda aile içi huzursuzlukları körüklememelisiniz.

KOVA: Kariyer ve otoritelerle ilişkiler konusunda şanslı bir evredesiniz ve değerlendirmelisiniz. Ancak ne olursa olsun büyük risklerden kaçınmalısınız. Kötü alışkanlıklardan kurtulmak, içsel yolculuğunuzda büyük keşifler yapmak ve dinlenmek adına harika bir gelişme gösterecek, kararlı, iradeli davranacaksınız. Yakın çevrenizi değiştirmeyi hafta sonuna dek başaramazsanız gelecek haftaya dek olumsuz haberlerle engellenmiş hissedebilirsiniz. Beklemekte fayda olabilir. Kendinizi düşünmek ve meditasyon yapmak için mükemmel bir dönem.

BALIK: Seyahatler, yeni eğitim fırsatları veya dünya görüşünüzü değiştirecek bilgilere ulaşmak bu hafta mümkün. Sosyalleşecek ve çevrenizi genişleteceksiniz. Grup çalışmalarında etkin, ekip çalışmalarında başarılı, kalabalık yerlerde şanslısınız. Mali gelişmeleri de yine kalabalık dost grupları sağlayacak. Öte yandan hafta sonundan itibaren mali kayıplarla karşılaşabilir, beklenmedik masraflar karşısında şaşırabilirsiniz. Genel olarak seziş ve duygusal kararlarda başarılı bir haftadasınız.

SU KARAKUŞ / Uzman astrolog

 

 
Bakan'dan çok önemli 'kısa dönem askerlik' açıklaması!
 
55 vekil hakkında 510 fezleke
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
2018'e girerken 25 Aralık haftası astroloji yorumları
2018’in hemen öncesinde sizi neler bekliyor? Yılbaşına nasıl gireceksiniz? ...
11-17 Aralık Haftası Astrolojisi
Enerji küpü mars, akrep burcu’na geçti. Peki, 11 Aralık haftasında neler olacak?
Dolunay ve Merkür retrosu hangi burca ne getirecek ?
İkizler burcu dolunayı ve Merkür retrosu hangi günler etkili olacak ve hangi burcu nasıl etkileyecek
 
4-10 Aralık Haftası Astrolojisi:İkizler dolunayı
4 Aralık Haftasında Neler Olacak? İkizler burcu dolunayı ve Merkür retrosu ...
Dolunay ve Merkür retrosu hangi burca ne getirecek?
Bu hafta Merkür Satürn ile, Ay ise Neptün ile buluşacak… Peki bu durum burçlara nasıl yansıyacak?
Dolunay ve Merkür Retrosu: 27 Kasım-3 Aralık Haftası
Bu hafta Merkür Satürn ile, Ay ise Neptün ile buluşacak…
 
Astroloji yorumları-20-26 Kasım Haftası
Unutmayın...Hayallere kavuşmak için bu hafta çok uygun...
13-19 Kasım astroloji yorumları
Jüpiter-Venüs kavuşumu hafta başından itibaren etkili. Bu nefis açıyı ...
6-13 Kasım Haftası Astrolojisi: Dünyayı Güzellik Kurtaracak
Boğa burcunda geçtiğimiz hafta gerçekleşen dolunayın etkisi Perşembe gününe ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva