HABERLER>ASTROLOJİ
4 Aralık 2017 Pazartesi - 10:24

4-10 Aralık Haftası Astrolojisi:İkizler dolunayı

4 Aralık Haftasında Neler Olacak? İkizler burcu dolunayı ve Merkür retrosu hangi günler etkili olacak? Şanslı ve riskli günler hangileri?

4-10 Aralık Haftası Astrolojisi:İkizler dolunayı

PAZARTESİ: Dolunay ve Merkür gerilemesi aynı gün başladı ve etkisi bugün hissedilir derecede..İletişim ve tanınma alanında bir tamamlanma yaşayabilirsiniz.
Dolunayın etkisi 5 gün daha sürecek. Merkür gerilemesinin etkisi 3 hafta ve gölge dönemiyle birlikte 5 hafta devam edecek.
Merkür yay burcunda geri gidiyor. Trafikte, medya, eğitim alanlarında, yurt dışı ticarette, dünya kültürlerine alışmakta sorun yaşanabilir. Bu alanda bekletilen, ertelenen işler gündeme gelip tamamlanabilir.
Dolunay İkizler burcunda sarsıcı ama öğreten bir etkiye sahip. İletişim hataları, bilgi kirliliği, müzikte ve öğretilerde esinlenmelerin ortaya çıkacağı veya eksiklerin tamamlanacağı dönem. Dahası araba, cep telefonu ve bilgisayar ile ses, medya sistemleri, back stageler için zorlu yenilenmelerin olacağı dönem. Veya yenilerinin daha konforluların geleceği.

SALI: Ay-Plüton arasında karşıtlık, Mars-Uranüs arasında yine karşıtlık oluşuyor. Büyük afetler, ölü ve yaralı sayısının çok olduğu olaylar gerçekleşebilir. Kişisel anlamda baskıyla ve köklü değişikliklere neden olacak duygusal travmalarla karşılaşabiliriz. Ay hızla ilerleyeceği için etkide hızla çözülecek. Uranüs’ün geriliyor oluşu bir anlamda şans. Mars daha kuvvetle adaleti gerçekleştirme mücadelesi verebilir. Doğum haritanızda 27.derece Terazi burcunda bir tetiklenme varsa bugün kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz. Öte yandan geri giden Merkür ve Satürn ile B.M kavuşumu yay burcunun 28 derecesinde gerçekleşiyor. Düşünce ve duygulara ket vurmak zorunda kalabilirsiniz. Gizlenen gerçeklerin açığa çıkması sevimsiz olabilir.

ÇARŞAMBA: Ayın Karanlık yüzü yani B.M Satürn ve Merkür arasında kaldı. Yeni bir sırrınız oluşabilir. Ve bu sırrı çok uzun zaman saklamak zorunda kalabilirsiniz. Geçmişe ait bilgiler açığa çıkabilir. Seyahatler ve eğitim için zorlayıcı bir gün. Sınavlarda karışıklık ve bildiğini unutmak, hata yapmak çok olası. Bu üçlünün Marsla olumlu açısı gerçeğin peşinde olanlara bir şans verebilir.

PERŞEMBE: Ay-Kuzey ay düğümü kavuşumu duygusal güç ve rahatlık getirirken, gerçeği arayış bugün de devam edecek. B.M-Satürn Retro Merkür buluşması geçmişin engelleyici etkilerinin sürmesine neden oluyor. Susmak ve beklemek iyi bir çözüm de olabilir.

CUMA: Ay düğümleri ve Güneş arasındaki mutlu açı güne keyif ve anlam katıyor. Geçmişin olumlu adımları bugün iyi bir gelecek yaratılmasına neden olabilir. Ateş grubu burçlar ve ateş gurubu 16.derecesinde bir gezegeni olanlar için şanslı gün.

CUMARTESİ: Mars 2 yıl sonra Akrep burcuna yerleşiyor. Gerçeği aramak, başkalarının kaynaklarından yararlanmak, referans, sponsor arayışları için yeterince azimli ve güçlü hissetmek mümkün. 2 ay sürecek bu yolculukda Mars kinci ve unutmayan yanımız hatırlatırken, cinsel gücü arttıracak.

PAZAR: Ay-Merkür sert açısı Merkür retrosuna  denk geldiği için gereğinden fazla duygusal tepkinin yanlış düşünce ve yanlış algıdan kaynaklanacağını hatırlatıyor. Sakin ve yanlış düşünüş ihtimalini veya yanlış algı ihtimalini önde tutmak, detaylarla ilgilenmemek kurtarıcı olabilir. Sağlık sorunlarının çözüm arayışı için uygun bir gün değil. Temizlik ve yerleştirmeler açısından ise şahane bir evre.

SU KARAKUŞ / Uzman astrolog

 
Zafer Çağlayan’dan yeni imaj
 
Ebru Gündeş, Zarrab ile ilgili kararını verdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dolunay ve Merkür retrosu hangi burca ne getirecek?
Bu hafta Merkür Satürn ile, Ay ise Neptün ile buluşacak… Peki bu durum burçlara nasıl yansıyacak?
Dolunay ve Merkür Retrosu: 27 Kasım-3 Aralık Haftası
Bu hafta Merkür Satürn ile, Ay ise Neptün ile buluşacak…
Astroloji yorumları-20-26 Kasım Haftası
Unutmayın...Hayallere kavuşmak için bu hafta çok uygun...
 
13-19 Kasım astroloji yorumları
Jüpiter-Venüs kavuşumu hafta başından itibaren etkili. Bu nefis açıyı ...
6-13 Kasım Haftası Astrolojisi: Dünyayı Güzellik Kurtaracak
Boğa burcunda geçtiğimiz hafta gerçekleşen dolunayın etkisi Perşembe gününe ...
Kasım yenilenme zamanıdır
4 Kasım Boğa burcunun 11.derecesinde dolunay gerçekleşecek. Hayalleri ...
 
23-29 Ekim Haftası Astrolojisi: Yılı etkileyecek göksel olay
Özellikle de Teraziler için fırsatlarla dolu dönem başlıyor...
Jüpiter Akrep Burcunda: Zenginleşme Zamanı
Jüpiter 10 Ekimden itibaren Akrep burcuna geçiyor. 13 ay boyunca Akrep ...
Venüs Terazi burcunda, aşk kapıda: 8-15 Ekim astrolojisi
Dolunayın etkisinden sonra, 8 Ekim Pazar günü Güneş ile akılcı Merkür’ün ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
N'oluyor o balkonda?
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kazanan yok, kaybedenler Gazze’deki Müslümanlar
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva