HABERLER>GÜNCEL
17 Mayıs 2020 Pazar - 08:24

4 yıl sonra bulup trafikte kurşun yağdrdı!

Kütahya'da, Mustafa Ilgın (45), 4 yıl önce trafik kazasında oğlu Süleyman Ilgın’ın ölümüne neden olan evli ve 2 çocuk babası olan Hakan İşgüzar’ı (42) trafikte sıkıştırıp aracına çarptıktan sonra sokak ortasında tabancayla 4 el ateş ederek kaçtı. Hakan İşgüzar kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Mustafa Ilgın ise polis ekiplerince yakalandı.

4 yıl sonra bulup trafikte kurşun yağdrdı!

Kütahya'da yaşayan Mustafa Ilgın, 4 yıl önce meydana gelen trafik kazasında oğlu Süleyman Ilgın’ın ölümüne neden olan otomobil sürücüsü Hakan İşgüzar’ı Evliya Çelebi Mahallesi’nde görerek takip etti. Ilgın 43 RC 383 plakalı otomobille, Hasan Polatkan Caddesi üzerinde seyir halinde olan Hakan İşgüzar’ın kullandığı 35 AD 5607 plakalı otomobile arkadan çarptı. Mustafa Ilgın, kaza nedeniyle otomobilinden inen Hakan İşgüzar’a sokak ortasında tabancayla 4 el ateş ettikten sonra kendi aracına binip olay yerinden kaçtı. Olayı görenlerin ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Hakan İşgüzar, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında elektrik kurumunda çalıştığını belirledikleri katil zanlısı evli ve 3 çocuk babası olan Mustafa Ilgın'ı Akkent Mahallesi’nde yakalanarak gözaltına alındı. Cinayeti itiraf eden Ilgın, olayda kullandığı ruhsatsız tabancayı Akkent Mahallesi Turgutlar yolu üzerindeki bir bağ evinde sakladığını söyledi. Polis ekiplerince bağ evinde yapılan incelemede tabanca bulunurken, Mustafa Ilgın geçirildiği sağlık kontrolünün ardından ifadesi için Kütahya Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

DİNEN ADAM ÖLDÜRME CEZASININ NE OLDUĞUNA İLİŞKİN ARAŞTIRMA YAPMIŞ

İlk ifadesinde cinayeti itiraf eden Mustafa Ilgın, öldürdüğü Hakan İşgüzar’ın 2016 yılında oğlu Süleyman Ilgın’ın motosikletine çarparak ölümüne neden olduğunu ve yaklaşık 35 gün önce tesadüfen görüp takip etmeye başladığını söyledi. Bu süre içerisinde ruhsatsız tabanca satın alıp internet üzerinden de ‘dinen adam öldürme cezasının ne olduğuna’ ilişkin araştırmalar yaptığını anlatan katil zanlısı Ilgın’ın, "Oğlumun ölümüne neden oldu, 35 gün önce tesadüfen görüp takip etmeye başlamıştım. Yeniden karşılaşınca aldığım ruhsatsız tabancayla vurdum" dediği öğrenildi.

CİNAYET ANI KAMERADA

Katil zanlısı Mustafa Ilgın’ın, Hakan İşgüzar’ı öldürdüğü anlar ise caddedeki bir işyerinin güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde; Hakan İşgüzar’ın kullandığı otomobile arkadan çarpan Mustafa Ilgın’ın kendi aracının arka koltuğundan tabancayı aldıktan sonra İşgüzar’ın yanına giderek 4 el ateş ettikten sonra aracıyla olay yerinden kaçtığı görülüyor. Hakan İşgüzar'ın Süleyman Ilgın'a çarparak ölümüne neden olduğu trafik kazasıyla ilgili cezaevinde kaldığı ve bir süre önce tahliye olduğu öğrenilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.(DHA)

 
Marinada demirli tekne alev aldı!
 
Mehmet KARABEL yazdı... Gözüm arkada kalmayacak!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Marinada demirli tekne alev aldı!
Antalya'da, marinada demirli teknede çıkan yangın diğer teknelere sıçramadan ...
Dünya genelinde virüsü yenenler 1.8 milyonu geçti
Dünya genelinde yeni tip Corona virüs (Covid-19) tespit edildikten sonra ...
Ankara kuşuna 'terör örgütü propagandası' davası
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ...
 
'Tırnakçılık' yapan baba oğul yakalandı!
Adapazarı’nda alışveriş bahanesiyle girdikleri 4 marketten 'tırnakçılık' ...
Kato bölgesinde ya olacağız ya öleceğiz
İçişleri Bakanı Soylu, "Bu yıl bizim için başka bir yıl. Bu yıl Gabar'da, ...
Bakan Koca açıkladı: Virüs ölümleri 4 bin 96'ya yükseldi!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca corona virüs salgınına ilişkin yeni verileri ...
 
İzmir'de yangın paniği: Binayı alevler sardı!
Bayraklı ilçesinde, 4 katlı apartmanın terasında çıkan yangın, itfaiye ...
Bakan Ersoy yurt içi uçuşlar için tarih verdi!
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, canlı yayınında turizmde normalleşme ...
THY'den 19 Mayıs'a özel uçuş
23 Nisan'da gökyüzüne ay yıldız izini bırakan Türk Hava Yolları (THY), ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva