HABERLER>GÜNCEL
8 Haziran 2020 Pazartesi - 10:16

22 estetik operasyon için 240 bin TL harcadı

Adana'da gayrimenkul yatırımcısı, 2 çocuk annesi Güllü Köse (36), 9 yılda 240 bin TL harcayarak 22 estetik ameliyat oldu. Koronavirüs salgını nedeniyle kaş ekme ve ses estetiği operasyonlarını erteleyen Köse, sanatçı Ajda Pekkan'ın çok estetik yaptırdığı iddiaları olduğunu ancak kendisinin daha çok estetik operasyon geçirdiğini söyledi.

22 estetik operasyon için 240 bin TL harcadı

Seyhan ilçesinde 4 yıl önce sahte doktor S.G.’ye yaptırdığı dudak dolgusu nedeniyle, hemşire Merve Keleş’in de aralarında bulunduğu 3 kişiyle birlikte sağlık sorunları yaşayan gayrimenkul yatırımcısı Güllü Köse, buna rağmen estetik operasyonlardan vazgeçmedi. 20'li yaşlarının başında doğum yaptıktan sonra 105 kiloya kadar çıkınca diyet yaparak 6 ayda tam 35 kilo veren 2 çocuk annesi Güllü Köse, 'estetik bağımlısı' oldu.

Daha önce kalça, göğüs, bacak bölgelerine estetik yaptıran, daha ince bele sahip olmak için de kaburga kemiği ameliyatı olan Güllü Köse, daha sonra kaşlarını güzelleştirmek için bıçak altına yattı. Ancak zarar gördüğü için kaşlarını aldırmak zorunda kalan Köse, kaş ektirmek için operasyon gününü beklerken koronavirüs engeliyle karşılaştı. Toplamda 22 operasyon geçiren, güzellik uğruna 240 bin TL harcayan Güllü Köse, koronavirüs tehdidinin ortadan kalkmasının ardından kaş ektirdikten sonra ses estetiği de yaptıracağını kaydetti. 

Sosyal medyada binlerce takipçisi bulunan ve hekimleri aracılığıyla teyit ettiği bilgileri, estetik severlerle buluşturan Güllü Köse, sahte doktorlara karşı, "Estetik yaptırmak isteyenler doktor diye gittikleri yerde mutlaka sordukları sorulara yeterli cevap almalı. Estetik operasyonların fiyatı 3 aşağı 5 yukarı bellidir. Bunun çok altında yapılan yerse soru işareti oluşmalı. Mutlaka klinik tarzı bir yerde işlem yapılmalı. Bazen gerçek doktorlar bile estetik işlemlerinde yetersiz kalabiliyor. İyice araştırılmalı" uyarısında bulundu.

ACITIYOR AMA ÖLDÜRMÜYOR
Sosyal medya kullanıcılarından en çok aldığı soruları yanıtlayan Köse, "Operasyonlarda acı olup olmadığı, iz kalıp kalmadığı soruluyor. Evet acıtıyor ama öldürmeyecek bir acı. İz de kalıyor. Karnınızdaki bir öbek yağ çıkarken iz kalmaması gibi bir durum olmuyor. Silikon taktıranların emzirip emziremediği de çok soruluyor. Evet, emziriliyor. Diğer yandan, kilolular karın germe ameliyatının uygun olup olmadığını soruyor. Önce kilo vermek gerekiyor" diye konuştu.

'AJDA PEKKAN'DAN DAHA ÇOK ESTETİK OLDUM'
Kendisini mutlu ettiği sürece 'estetik bağımlısı' sıfatını kabul ettiğini söyleyen Güllü Köse, şunları söyledi:

"Gençken vücudum çok yıprandı. Kilo alıp verdim. Bu süreçte estetik müdahaleler oldu. Aynaya bakınca kendimi güzel görmekten hoşlanıyorum. Bir yerimde bir kusur varsa ve bu beni gerçekten rahatsız ediyorsa operasyon yaptırırım. Şu sıralar bacaklarımda biraz sarkmalar var ve yeniden bıçak altına yatabilirim. Güzel sanatçımız Ajda Pekkan hanımın çok estetik yaptırdığı söyleniyor. Ben daha fazla estetik oldum çünkü genç yaşta vücudum deforme olmuştu ve müdahaleler gerekti. Ajda hanım ise belli bir yaştan sonra, yaşına göre estetikler yaptırdı." (DHA)

 
İzmir Şirinyer Hipodromu yarışlara hazır
 
Bayraklı'da 65 yaş ve üstü yalnız değil!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Beyin omurilik sıvısında koronavirüs tespit edildi
Türkiye'de ilk kez bir hastanın beyin omurilik sıvısında corona virüs ...
İzmir’in hava raporu: Sıcaklıklar vites yükseltiyor!
Haziran ayının ilk haftasını yağışlı ve serin geçiren kentte sıcaklıklar ...
'Eski sevgili' kavgasında 4 kişi bıçaklandı
Karaman'da Ömer S. (19) ile kuzenleri Muhammet S. (30), Mahmut S. (32) ...
 
İzmir'de korkunç son: Daha 14'ündeydi...
Ödemiş ilçesinde, kullandığı traktörden düşerek altında kalana 14 yaşındaki ...
Mehmet KARABEL yazdı... Atın şu eskimiş çoraplarınızı!
Mehmet KARABEL yazdı... Atın şu eskimiş çoraplarınızı!
Muhittin AKBEL yazdı... Korona'ya kucak açan gençlik
Muhittin AKBEL yazdı... Korona'ya kucak açan gençlik
 
İzmir'de sokak ortasında bıçaklı saldırı!
İzmir´in Çiğli ilçesinde Onur A. (31), tartıştığı Ertan K. tarafından ...
İzmir'de kanlı pusu: 'Yapma' dedi ama...
İzmir'in Çiğli ilçesinde, Ahmet Sabırsız (41) sokakta yürüdüğü sırada, ...
74 eski polis için yakalama kararı!
Balıkesir merkezli 13 ilde FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında, polislik ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva