HABERLER>POLİTİKA
18 Mayıs 2011 Çarşamba - 12:54

'Telefonları değil vatandaşı dinliyoruz'

CHP İzmir İl Örgütü AR-GE birimi tarafından tasarlanan Alo CHP hattı hayata geçirildi. Tanıtım toplantısında konuşan CHP İl Başkanı Bayır, “AKP telefonları dinliyor ama biz vatandaşın taleplerini dinliyoruz” diye konuştu.

 Telefonları değil vatandaşı dinliyoruz

Fırat Soylu/Egedesonsoz -12 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarını hızlandıran CHP İzmir Örgütü, yeni bir projeyi hayata geçirdi. İl Başkanlığı bünyesinde çalışmalar yapan Ar-Ge birimi tarafından tasarlanan Alo CHP hattı hizmete girdi. İl Başkanı Tacettin Bayır tarafından duyurulan proje kapsamında İzmirli vatandaşlar, 483 41 50 numaralı Alo CHP hattını arayarak talep ve isteklerini CHP’ye iletebilecekler. Projenin amacının Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ‘Bizim için yandaş yok, vatandaş var’ söylemi paralelinde hazırlandığını belirten İl Başkanı Bayır, Alo CHP hattının en temel hedefinin vatandaşın genel ve yerel sorunlarıyla ilgilenmek ve çözüm yolları göstermek olduğunu söyledi.



48 SAATTE GERİ DÖNÜŞ YAPILIYOR
Projenin CHP’nin kurumsal kimliği altında oluşturulduğunu ifade eden Bayır, “Örgütlerimizin tüm birimlerinin, mahalle temsilcilerimizden, gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza, belediye ve il genel meclis üyelerimize kadar eşgüdüm içinde çalışması sağlanacaktır. Örgütlerimizin, tümüne arzu edilen dinamizm kazandırılacaktır” dedi. Alo CHP hattını duyurmak için afişler ve küçük el ilanları hazırladıklarını da dile getiren Bayır, 483 41 50 numaralı hat üzerinde hizmet verecek sistemin Pazar günleri hariç haftanın 6 günü, 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet göstereceğini söyledi. Sistemin başında görevlendirilecek isimlerin vatandaşlardan gelecek talep ve istekleri not edeceğini, çözüm için gerekli yerlere ileteceğini ve en geç 48 saat içinde konuyla ilgili alınan sonuç hakkında geri dönüş yapacağını belirten Bayır, sistemin 12 Haziran seçimlerinden sonra da devam edeceğini vurguladı.

OTOKONTROL SAĞLANIYOR
Konuyla ilgili basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Bayır, 20 gün önce faaliyete geçen Alo CHP hattına en çok yerel yönetimlerle ilgili taleplerin geldiğini söyledi. Başta Büyükşehir olmak üzere İzmir’deki 30 belediyenin CHP’li olmasına karşılık neden böyle bir proje içine girdikleri yönünde sorulan bir soru üzerine Bayır, “Bu aslında bir otokontrol mekanizması da sağlıyor. Vatandaşlarımızın yerel yönetimlerle ilgili sorunlarını iletmekle kalmıyor, çözüm yollarını gösteriyoruz. Çünkü vatandaşlarımızın büyük çoğunluğu yaşadığı sıkıntıları iletecekleri birimleri, yerleri bilmiyor. Biz onlara bu yerleri gösteriyoruz” dedi. Bayır, sorun üreten değil, çözüm üreten bir parti olduklarının da altını çizerek, “AKP telefonları dinliyor ama biz vatandaşın taleplerini dinliyoruz” şeklinde konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
UMIT AYDIN 18 Mayıs 2011 Çarşamba 14:01

SAYIN TACETTIN BAYIR TELOFONU DINLESEN KESKE SENDE YAHU KAÇ GUNDEN BERI GULTEPEDE SAMSUN CADDESINDE LAĞUM DISARI AKIYOR MILLET ORADA BURNUNU KAPATAR GECIYOR TELEF OLACAK BELDIYEY TELEFON UZERINE TELFON YAĞDI HALADA GELEN YOK GIDEN YOK BIRAK BU HALKÇILIK GORUNUSNU... INANMAYAN VARSA GITSIN BASKIN KARDESIMMMMM YETER ARTIK YAAAAAAAAAA HARBIDEN YETER EN FAZLA OYU GULTEPDDEN ALIYORSUN KALDIRIM HIZMETINDEN BASKA HIZMET YAPMIYORSUN DOĞAL GAZ BILE SIZIN YUZNUZDEN IMARI ACMADIĞINIZ IÇIN GELMIYOR ORADIKI VATANDASIN SIZDEN CEKTIĞI NEEEEEEEEE

Yorumu oyla      11      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akay'dan Kocaoğlu'na hem eleştiri hem övgü
AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay “İzmir’in seçilmiş bir patronu olarak ...
Güven: Yılda 800 bin gence istihdam sağlaycağız
CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili adayları Prof Dr. Hülya Güven ile Ebru ...
Umdular: İktidar gençliği görmezden geliyor
CHP Milletvekili Adayı Kazım Umdular, Kurtuluş Savaşının başladığı tarih ...
 
Yüksel: Yoksulluğu bitirmek değil, yönetmek istiyorlar
Konak’ta görev yapan muhtarlara seslenen CHP Genel Başkan Yardımcısı Yüksel, ...
Çıray bakanlara sordu: Arpaseki Köyü’nün günahı ne ?
CHP 2. Bölge adayı Aytunç Çıray anayasa referandumunda yalnızca 1 evet ...
‘Saadet Partisi’nin olmadığı bir meclis düşünemiyorum’
Bekir-Sacide Keleşoğlu Eğitim ve Yardım Vakfı'nın Yönetim Kurulu Başkanı ...
 
‘CHP'ye oy verebilirim diyen AKP'lilerin sayısı arttı’
Vatan Gazetesi Yazarı Mine Şenocaklı: " 2007 ve öncesinde yapılan araştırmalarda, ...
Şahin'den huzurevine ziyaret
MHP 1. Bölge Adayı Selahattin Şahin, Gürçeşme semtinde bulunan Zübeyde ...
İşbilen: Özel sektöre arsa temin edeceğiz
AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı İlhan İşbilen, AK Parti’nin ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Herkes yer içer hesabı 'Dilber' öder!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva