HABERLER>POLİTİKA
22 Nisan 2024 Pazartesi - 09:50

'Gözüm vatandaşta' dedi ve ekledi: Böyle giderse erken seçim!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Çok yakında büyük bir emekli mitingi düzenleyeceğiz" dedi. Erken seçim tartışmalarıyla ilgili de konuşan Özel, "Millet erken seçim isterse, ben de 'haydi' derim. Böyle giderlerse yakın" ifadelerini kullandı. 

 Gözüm vatandaşta  dedi ve ekledi: Böyle giderse erken seçim!

Now TV'de katıldığı canlı yayında soruları yanıtlayan CHP lideri Özel, "Çok yakında bir büyük emekli mitingi yapacağız. Yeri ne olur, ne zaman olur, onu değerlendireceğiz" açıklamasında bulundu. 

Özel, erken seçim tartışmalarıyla ilgili soruya, "31 Mart seçimlerinin ardından, 'ben bir erken seçim tartışması başlatmayacağım' dedim. Şimdi emeklinin sesini duymazsan, gençlerin geleceklerini karartmaya devam edersen, millet erken seçim isterse, ben de haydi derim. Böyle giderlerse yakın" yanıtını verdi. 

Now TV'ye konuşan Özel, Erdoğan'la yapacağı görüşme hakkında şu görüşleri paylaştı:

- Partinin bütün yetkili organlarıyla konuştuk. Önceki dönem genel başkanlarımızla da bir istişare yapacağız. Sayın Kılıçdaroğlu, Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın'la. Siyasette 22 yıldır iktidarla muhalefetin neredeyse birbiriyle hiçbir temasının olmadığı süreçte bir paradigma değişikliğine gidiyoruz. Önemli bir kırılma noktasındayız ve bayramda nezaket telefonunu açtık. Şimdi önümüzdeki toplantı bir çalışma toplantısı. Sayın Cumhurbaşkanı da buna olumlu baktığına ilişkin açıklamasını yaptı.

"MİLLET KİŞİSEL SÜRTÜŞMELERİ İSTEMİYOR"

- Nezaket değil bir çalışma ziyareti. Çok sert bir muhalefet yapacağız, buna devam hiç şüphe yok. Çünkü muhalefetin yumuşak olmasını gerektirecek hiçbir şey yok ülkede. Şartlar berbat durumda ama siyaset bazen münakaşa, bazen müzakere ama eninde sonunda nezaket işidir. Nezaketi bırakmayacağız. Karşımızdakilerin her birisi bu milletin seçip görevlendirdiği insanlar. Onlarla kişisel sürtüşmelere girmek, kavga-hakaret etmek... Millet bizden bunu istemiyor. 

- Gerekli yerde en şiddetli münakaşaları yapacağız ama bir de müzakere edeceğiz. O müzakerenin kapsamı noktasında partinin organlarından fikirlerimizi aldık. Biz bir kişinin karar verdiği bir yapı değiliz. 

"ÇANKAYA KÖŞKÜ ŞIK OLUR"

- Erdoğan'dan randevu talep edeceğiz. Onların takvimine uygun olarak da görüşeceğiz. (Yer-saat belli mi?) Daha istemedik, zaman fark etmez. Ülkenin Cumhurbaşkanı, takvimine göre hangi güne verirse biz ona uyarız. Ben Atatürk'ün partisinin son genel başkanıyım. O da Atatürk'ün diğer koltuğu olan Cumhurbaşkanlığı'nda oturuyor. Randevuyu eğer Çankaya Köşkü'nde verirse son derece şık olur, onu tercih ederim. Ama onun dışında seçenekler Meclis olabilir, AKP Genel Merkezi olabilir. Çünkü AKP Genel Başkanı sıfatıyla da değerlendiriyor olabilir.

"BEŞTEPE'YE GİTMİYORUM DEMEM"

- (Beştepe'yi bir çırpıda söylemiyorsunuz ama...) Doğrudan tercih etmem ama mekan tartışmasıyla da böyle önemli bir görüşmeyi heba etmem. Beştepe'de randevu verilirse Beştepe'ye de giderim. Sırf mekanın yeri açısından 'Beştepe'ye gitmiyorum, seninle görüşmüyorum' demem. Çünkü içerik yer tartışmasından önemli.

"BİR İNAT UĞRUNA HEBA EDEMEM" 

- Ama Atatürk Orman Çiftliği'ne, Atatürk'ün vasiyetinin aksine yapılmış, Mimarlar Odası'nın açtığı davalara, bütün itirazlara rağmen kanun ve hukuk tanımadan yapılmış bir mekan yerine Atatürk'ün hatırası olan Çankaya Köşkü'nü tercih ederim. Böyle bir görüşme için son derece şık olur.

- Kendileri de böyle değerlendirirler diye bekliyorum ama benim tabiatımda şöyle bir şey yok. Bazı tutumlar çok önemli bir içeriğe zarar veriyorsa itirazını dile getirirsin ama o görüşmeyi gerçekleştirirsin. Biri inat uğruna dünya kadar beklentiyi heba edemem. O beklentiler benim beklentilerim değil milletin beklentileri. Yakında randevumuzu isteriz, ne zaman verirlerse görüşürüz. 

 
Selçuk'taki çalışmalara Büyükşehir'den destek
 
Buca Belediyesi'nden çocuklara 23 Nisan hediyesi
YORUMLAR
Toplam 15 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Belediye çalışanıydık 22 Nisan 2024 Pazartesi 17:49

Gaziemir belediye başkanı Ünal Işık bizi işten attı son iki ayda işe girdiğimiz için ama gelinini büyükşehire soktu, hakmı adalet mi bu, sayın genel başkanım duy sesimizi.

Yorumu oyla      5      0  
22 Nisan 2024 Pazartesi 17:36

kes traşı. üç-beş tane memur kadrosuna göre 57bin alıyorsa bunu milyonlarca 30-35binTL alan memurlara mal edemezsin. 57bin alan memur kesin Akepeden torpillidir. hadi oradan.

Yorumu oyla      0      3  
Liyakat mı demiştiniz? 22 Nisan 2024 Pazartesi 17:28

Seçim öncesi hakkında rüşvet soruşturması başlatılan Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal ilk meclis toplantısında şirket ortağı olan avukat Merve Fiden Barut'u yardımcısı yaptı. Sarıyer Belediyesi'nde yeni başkan Oktay Aksu, Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek'in yeğeni Meltem Sarıoğlu'nu atadı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı'na, Büyükşehir Belediye Meslici CHP Grup Başkanvekili Osman Bartal'ın eşi Hülya Bartal atandı. Bursa Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Yalçın Işıkyıldız'ın eşi Pınar Işıkyıldız'ın Bursa Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanlığı görevine atandığı ortaya çıktı. CHP Bursa Milletvekili Kayıhan Pala'nın eşif Şafak Pala, Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı görevine atandı. CHP Parti Meclisi üyesi Bedirhan Berk Doğru'nun kardeşi Ozan Özgür Doğru, Şişli Belediyesi Başkan Yarımcılığı görevine getirildi. Sözcü yazarı Deniz Zeyrek'in kardeşi Ediz Zeyrek, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Yorumu oyla      5      0  
22 Nisan 2024 Pazartesi 15:45

ZİYA DİYEN DÜNYADAN HABERİ OLMAYAN ARAŞTIR BAKALIM KİM ALIYOR 57,000 TL MEMUR MAAŞI BELEDİYEDE ÇALIŞMAYAN BANKAMATİKÇİLER ALIYOR

Yorumu oyla      3      1  
22 Nisan 2024 Pazartesi 14:45

Bu ülkede hangi memur 57.000 TL alıyor? Atma ziyaaa.

Yorumu oyla      4      2  
Bir zamanlar chp liydim 22 Nisan 2024 Pazartesi 12:34

Küçük enişte coşmuş yine. Diyor ya başhavuza atladım tam o esnada havuzu doldurdular. Fiziken bu mümkün değil Boş havuzu dolduran soytarı belli cep telefonları içinde kripto koinler yüklü olarak kaç delegeye hediye edildi? Bunun belirlenmesi gerek. Yozlaşmanın zirve noktası chp dir.

Yorumu oyla      4      4  
12,16 DA YAZILAN YORUÖA CEVAP 22 Nisan 2024 Pazartesi 12:25

ÜLKEDE ÇALIŞMAYAN MEMURA 57,000 TL MAAŞ VERİLMESİN EYT EMEKLİSİNİ ELEŞTİRMİŞ ARKADAŞ EYT LİLER 25 YIL PRİM ÖDEMİŞ DEVLETE HAK KAZANMIŞ EMEKLİ OLMUŞ ÇALIŞMAYAN MEMURLARI BANKAMATİKÇİLERİ NEDEN ELEŞTİRMİYORSUNUZ

Yorumu oyla      5      3  
Vatandaş 22 Nisan 2024 Pazartesi 12:16

Evet sayın ÖZEL senin dediğini yaparlar izmir'e de Atatürkçülük ırkçılıktır diyen birini milletvekili yaptınız daha ilave edebilirsiniz çünkü izmir nasıl olsa oy veriyor...

Yorumu oyla      6      2  
izmirim staj ve çıraklık sgk olsun diyen arkadaş 22 Nisan 2024 Pazartesi 12:16

eyt zaten ülkenin başına bela oldu birde staj ve çıraklık getirmez inşallah sonra herkes 40 yaşında emekli oluyor devlet ekonomi bozuluyor. sonrada 10 000 yetmiyor .coğu çalışan zaten eytli lere emekli maaşı ek gelir oldu. herkesi etmesin emekli . emekli olanlara versin daha fazla ücret ve daha refah bi yaşam şartı inşallah getirmezler staj ve çıraklığı. keşke imkan olsada eyt yide iptal etseler.

Yorumu oyla      2      6  
Lombak 22 Nisan 2024 Pazartesi 12:15

Belediyelerinizin eş, dost, akraba yandaşları çapraz atamalarla belediyelerinize serpiştiğinizi ibretle izliyorum. Şatafatlar satılacak. Çünkü yeni bankamatik memurlarının finansmanına kaynak lazım. Hadi bakalım doldurun "liyakatla" kadrocuklarınızı. Izliyoruz.

Yorumu oyla      5      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mehmet KARABEL yazdı... 'Hiç aklımda yokken...'
Mehmet KARABEL yazdı... 'Hiç aklımda yokken...'
Erdoğan 12 yıl sonra Irak'a gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra ilk kez Irak'a resmi ziyarette bulunacak. ...
İzmirli başkanlar da katıldı... CHP Lideri Özel'den 'liyakat' uyarısı!
Cumhuriyet Halk Partisi'nin iki gün süren 'İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği ...
 
Hanzade ÜNUZ yazdı... CHP'li ıstakozlar iş başında...
Hanzade ÜNUZ yazdı... CHP'li ıstakozlar iş başında...
Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa etti!
İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, partisine eleştirilerde ...
Bakan Fidan duyurdu: Irak'la anlaşmalar imzalanacak!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Cumhurbaşkanımızın Irak'ı ziyaretinde 20'den ...
 
AK Partili İnan'dan Kültür Sanat Fabrikası daveti!
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, ...
Başkan Balaban 'şatafat değil mütevazilik' dedi: Hepsi satılacak!
Manisa Yunusemre Belediyesi'ne milyonlarca lira harcanarak yaptırılan ...
Erdoğan 12 yıl aradan sonra Irak'a gidiyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl aradan sonra Irak’a günübirlik ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva