Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
3 Mayıs 2023 Çarşamba

“Umut, hiç bitmeyen bahar mevsimidir. İçine kar da yağar, fırtına da kopar ama çiçekler hep açmaya devam eder.” (Mevlana)

Çünkü bahar geldi!

Bu ayın en güzel çiçekleri Kiraz Çiçeği, Leylak ve Şakayık…

Bilginize!

Mevlana’nın bu sözüyle bir giriş yaptım ancak yüksek müsaadenizle gazeteci, yazar ve şair Mario Benedetti’nin bir şiiriyle devam etmek isterim.

“Çünkü benimsin ve benim değilsin

Çünkü aklım fikrim hep sende

Çünkü geceler göz açık geçiyor uykusuz

Çünkü gece bitiyor ve aşkım diyorum sana

Çünkü sabahları hayalinin yerini almaya geliyorsun ve daha iyisin bütün hayallerinden

Çünkü güzelsin ayaklarından ruhuna kadar

Çünkü iyisin ruhundan bana kadar

Çünkü nasıl tatlı gizleniyorsun gururunda

Ve o küçük ve o tatlı yüreğinin kabuğunda…”  (Aşk Kadınlar ve Hayat)

Geldi bahar ayları, gevşer gönül yayları…

Ben malûm şairi Gabriel Garcia Marquez’in ölmeden önce yazdığı mektuptaki satırlardan öğrendim, okudum, sevdim…

Şöyle diyordu Marquez; “eğer biraz daha zamanım olsaydı daha fazla Benedetti şiiri okurdum.”

Kalbim pıt.

Satırlarıma burada son verip, sizler için hazırladığım Mayıs ayı etkinlik rehberine geçmeden önce önemli bir duyuruyu paylaşmak isterim.

T. C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla Alsancak Tekel Fabrikası yepyeni bir görünüme kavuştu ve İzmir Kültür Sanat Fabrikası adını aldı!

Geçtiğimiz hafta açılışı yapılan yeni kültür merkezinde Ege’nin en büyük Atatürk İhtisas Kütüphanesi, Türk Dünyası Müzik İhtisas Kütüphanesi, Halk Kütüphanesi, Arkeoloji ve Etnografya Müzesi, İzmir Resim ve Heykel Müzesi, sanat eğitim atölyeleri, sergi ve konser alanları, açık hava sineması gibi pek çok etkinlik alanıyla ziyaretçilerini ağırlıyor ve kendine hayran bırakıyor.

Bu şehirde yaşayan biri olarak böylesine önemli bir merkezi bize kazandırdıkları için teşekkür ediyorum ve emeği geçen herkesi de kutluyorum.

Tüm etkinlikleri takip etmek için www.izmirkultursanatfabrikası.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Gelelim etkinlik listemize!

Konserler

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi

3 Mayıs “Livaneli Şarkıları- Böyledir Bizim Sevdamız”

4 Mayıs Genç Solist Yarışması Gala Konseri

5 Mayıs İZDSO Konseri- Şef Cemi’i Can Deliorman ve Piyano Szymon Nehring

10 Mayıs Yaşar Üniversitesi Senfoni Orkestrası Konseri

11 Mayıs Ahmed Adnan Saygun Senfoni Orkestrası Konseri- Şef Tolga Taviş ve Solist İlyun Bürkev (Piyano)

12 Mayıs İZDSO Konseri- Şef Holly Choe ve Solist Alessandro Carbonare (Klarnet)

17- 18 Mayıs Olten Filarmoni Orkestrası “Sentez” Dansların Orkestra ile Buluşması

18 Mayıs Gençler “Sahne Sizin” Konseri

19 Mayıs İZDSO Konseri- Şef Tolga Taviş ve Işıkkent Eğitim Kampüsü Çocuk Korosu

20 Mayıs Ece Yavaş Arp Resitali

22 Mayıs Kamança ve Kemençe Konseri

24 Mayıs Bir Solist ve Bir Tenor Konseri- Pınar Aylin ve Levent Gündüz

25 Mayıs Olten Filarmoni Orkestrası ve Odtülüler Derneği Konseri

26 Mayıs İZDSO Sezon Kapanış Konseri

29 Mayıs 3 Hisar Feat. Sema Moritz Konseri

Hangout PSM

3- 4 Mayıs +1 Fest

5 Mayıs Mert Demir

6 Mayıs Jakuzi

Sold Out Performance Hall

4 Mayıs Can Gox

5 Mayıs Fatma Turgut

6 Mayıs Emre Aydın

12 Mayıs Hayko Cepkin

13 Mayıs Redd

19 Mayıs Halil Sezai

20 Mayıs Zakkum

24 Mayıs Gökhan Türkmen

25 Mayıs Gökhan Tepe

26 Mayıs Yaşar

31 Mayıs Yeni Türkü

Ooze Venue

5 Mayıs Dedublüman

6 Mayıs Bendeniz

12 Mayıs Taladro

13 Mayıs Seksendört

19 Mayıs Ati242

20 Mayıs Simge

26 Mayıs Sagopa Kajmer

27 Mayıs Mavi

Urla Sahne

6 Mayıs Yeşim Salkım ve Ferda Anıl Yarkın

19 Mayıs Kafadar

26 Mayıs Aslı Güngör ve Sezer

Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu

3 Mayıs Prime Orkestrası

10 Mayıs Karsu

12 Mayıs Melike Şahin

17 Mayıs Motive

24 Mayıs Moğollar & Senforock

Mahfel Urla

12 Mayıs Doğan Duru

Arena

12 Mayıs Gülşen

Bostanlı Suat Taşer

23 Mayıs “Üç Büyükler Konseri- Tanju Okan Anısına” Zafer Çebi- Teyfik Rodos- Kürşat Başar

25 Mayıs Metin- Kemal Kahraman Konseri

İstinye Art

24 Mayıs Emir Can İğrek

Nazım Hikmet Kültür Merkezi

27 Mayıs Ruken Yılmaz

Sergiler
18. yüzyıldan 20. yüzyıla kadar ülkemizden ve yurt dışından pek çok değerli sanatçının, pencerenin tuvaldeki temsilini sorguladığı, pencereyi mimari bir öğe olarak ele almanın ötesinde pencerenin anlam katmanlarına odaklanan eserlerinden oluşan kapsamlı bir Arkas seçkisi “Pencere” isimliyle 23 Temmuz’a kadar Arkas Sanat Merkezi’nde.

Ayrıca Arkas Sanat Merkezi Bornova geçtiğimiz hafta açıldı. Sanat merkezinde Arkas Koleksiyonu’na ait, 16. ve 19. Yüzyıllar arasında Anadolu’da üretilmiş el halılarına ait eserler de 16 Mayıs’a kadar ziyarete açık olacak. 

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi Mayıs ayı boyunca pek çok sergiye ev sahipliği yapacak. “Levn-i Bahar” 5. Geleneksel Türk Sanatları Sergisi’ni 7 Mayıs’a kadar, “İtalya’ya Yolculuk- Dağ ve Deniz” Sergisi’ni 31 Mayıs’a kadar, Gürol Sözen’in “1919- 23 Destan ve Onlar” Sergisi’ni 18 Haziran’a kadar ve  “Yeni Yüzyıla Sanatla Yeniden” Sergisi’ni de 14 Haziran’a kadar ziyaret edebilirsiniz.

Ressam Savaş Simitli tarafından kurulan Savaş Simitli Sanat Galerisi yine pek kıymetli bir sergiyle ziyaretçilerini karşılıyor. İzmirli dört kadın sanatçı; Feriha Tuğra, Filiz Pelit, Ezgi Yüksel ve Mehlika Korol’un “Smyrna Esintisi” isimli resim sergilerini 6 Mayıs’a kadar ziyaret edebilirsiniz.

İzmir Fransız Kültür Merkezi ülkemizin Güneydoğusu’nda yaşanan depremzedelerle dayanışma adına önemli bir etkinliğe imza atıyor. İzmir’de ve Marsilya’da düzenlenecek, ülkemizden ve Fransa’dan sanatçıların bir araya gelmesinden oluşacak etkinlikte sınırlı sayıda eserlerin baskıları sergilenecek ve satışa sunulacak. Elde edilen gelir de depremden etkilenenlere yardımcı olan bir sivil toplum kuruluşuna bağışlanacak. “Sebil” ismiyle düzenlenen sergi 10 Mayıs’a kadar devam edecek. 

Ayzeradant Art Gallery’de 10 Mayıs’a kadar “İktisat Sanatı” sergisini dolaşabilirsiniz. Sergi; İzmir İktisat Kongresi’nin 100. yılı anısına düzenleniyor ve para- sanat ilişkisi üzerine çalışmalar yapan Thomas Geiger, Cemal Şamlı, Neda İsmail Atar ve Nuray Aydın Evrensel’in eserlerinin yanı sıra Hür Efe Antik Koleksiyonu’ndaki İzmir İktisat Kongresi’nin yapıldığı binadan bugüne ulaşan tarihi fotoğraflar, tabelalar ve kutular da sergilenecek.

“Bir Sergi Üç Sanatçı” Karma Resim Sergisi 30 Mayıs’a kadar İzmir Sanat’ta ziyarete açık olacak. Sergi, Nuri Aslan, Özlem Kalmaz ve Mathieu T. Cambier’in eserlerinden oluşuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Ahmet Güneştekin’in “Gâvur Mahallesi” isimli sergisi Kültürpark Atlas Pavyonu’nda. Adını Margosyan’ın aynı isimli kitabından alan sergide sanatçıya ait video, resim, seramik, yerleştirme gibi farklı disiplinlerden eserler de yer alıyor. Tıpkı kitaptaki gibi kültürel çeşitliliği vurgulayan, ‘mübadele’ kavramı etrafında şekillenen sergi Atlas Pavyonu’nun yanında Kültürpark’ın farklı alanlarına da yayılmış durumda ve yoğun istek üzerine 7 Mayıs’a kadar ziyarete açık. Bilginize.

Arif Tansel Özalp’in “Kağıt Kalem/ Kalem Kağıt” isimli sergisini 8 Mayıs’a kadar Galeri A’da ziyaret edebilirsiniz. Sergi, sanatçının 2017- 2022 yılları arasında ürettiği ve halen sürdürdüğü kişisel bir araştırmanın “çizgisel” çıktılarından oluşuyor. 

Melis Cantürk, Ahmet Soydemir, Can İncekara, Etem Şahin, Tuğçe Akay ve Ezgi Yakın’ın eserlerinden oluşan “Gerçek Miydi Yaşananlar?” sergisi 21 Mayıs’a kadar Be Contemporary Art Gallery’de ziyarete açık olacak. Sergi, yaşanılan olayların eş zamanlı olarak yayınlanıp belgelendiği ve manipüle edildiği bir çağda insanların gerçeklik algısı ile hatırlaması arasındaki etkileşimli ilişkiyi konu eden eserlerden oluşuyor.  

Ekinakis’in Gru Sanat Galerisi’ndeki ikinci kişisel sergisi “Kişi/ Person” ismiyle 18 Haziran’a kadar ziyaret açık olacak. Sergi, sanatçının kişinin kendini bulma yolculuğunu merkezine alıp, bu yolculuktaki türlü deneyim ve dönüşümlerini kendi gözünden anlattığı eserlerinden oluşuyor. 

Ayten Edige Kocagil’in “Fırçamın Anlattıkları” isimli Tezhip ve Minyatür Sergisi 9 Mayıs’a kadar Arya Kamalı Kültür ve Sanat Merkezi’nde ziyarete açık olacak.

“Nuri Aslan ve Zehra Çiçek Atölyeleri Karma Sergisi” 9 Mayıs’a kadar Yolo Art & Lounge’da.

Ressam Dürnaz Akşit’in kendi gözünden Kadıköy’ünü resmettiği “Kadıköy’den İzmir’e- Mahallede İnsan” Sergisi 31 Mayıs’a kadar Çetin Emeç Sanat Galerisi’nde.  

Yurt dışından katılan 26 sanatçının eserlerinden oluşan “2. İzmir Uluslararası Portre Karikatür Şenliği Sergisi” 31 Mayıs’a kadar Vasıf Çınar Meydanı’nda ziyarete açık olacak. Sergide Almanya, Birleşik Krallık, Bulgaristan, Fransa, Gürcistan, Hollanda, İspanya, İtalya, Litvanya, Macaristan, Polonya ve Romanya gibi yurt dışındaki pek çok sanatçıya ait eserler yer alıyor.    

Cittaslow Metropol İzmir Projesi Sakin Mahalle Programı kapsamında mahallelerde bulunan okullarda düzenlen eğitim faaliyetleri sonucu öğrencilerin yaptığı resimler “Hayalimdeki Sakin Mahalle” isimli çocuk sergisiyle 20 Mayıs’a kadar Pakistan Pavyonu Turizm Bilgilendirme Ofisi ve Sergi Salonu’nda ziyarete açık olacak.

Yonca Saldamlı, Aycan Karadağlı ve Sevim Kumova’ını eserlerinin yer aldığı “Zaferin ve Kurtuluşun 100. Yılı Karma Sergisi Başarı Ödülü” 7 Mayıs’a kadar Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde.

Kitap Tavsiyesi

Çoğunlukla göçmenler, imkânsız aşklar, kadınlar ve çocuklar, toplum içinde türlü sıkışmışlık yaşayanları kaleme alan Füruzan’ın yeni öykü kitabı “Akim Sevgilim” çıktı. Kitap, yazarın sıklıkla dolaştığı alanlarla birlikte imkânsız aşkı konu ediyor.

Tiyatro

İzmir Sanat

3 Mayıs “Kalabalık Duası”

Bostanlı Suat Taşer

3 Mayıs “Tatavlada Son Dans”

4 Mayıs “Süt Kardeşler”

5 Mayıs “Meksika Açmazı”

6 Mayıs “Erkek “Aklı”

17 Mayıs “Her Şey Bedava”

22 Mayıs “Sunay Akın- Yüz Yüze İzmir” 

Nazım Hikmet Kültür Merkezi

3 Mayıs “Görmek”

4 Mayıs “Mori”

5 Mayıs “Sizi Tanıyorum”

12 Mayıs “Dönüşüm- Samsa”

19 Mayıs “Sürtük”

21 Mayıs Yavuz Günal Stand Up

24 Mayıs “Çatlak”

Sahne Tozu Tiyatrosu

3- 10- 17- 24- 31 Mayıs “Rus Gelir Aşka“

4- 11- 18- 25 Mayıs “Herkes Mi Hırsız?”

5- 6- 7- 12- 13- 19- 20- 21 Mayıs “Bit Yeniği”

Tiyatro Salt

3 Mayıs “Ben Berlin”

Akıl Fikir Kumpanyası

3- 10- 12 Mayıs “Bağzı Şeyler”

5- 24- 26 Mayıs “İçinden Tramvay Geçen Şarkı”

6- 27 Mayıs “Cimri”

7 Mayıs “Bir Tuhaf Uzay Macerası” Çocuk Oyunu

17- 19 Mayıs “Nazımname”

21 Mayıs “Beyaz Kanatlı Kelebek” Çocuk Oyunu

28 Mayıs “Pırtlatan Bal” Çocuk Oyunu

Peron Sanat

3- 17 Mayıs “Tartuffe”

4- 18 Mayıs “Körebe”

5 Mayıs “Oyuk”

6 Mayıs “Kuzgun Uykusu”

7- 27 Mayıs “Oz Büyücüsü” Çocuk Oyunu

7 Mayıs “Dedektif Pamuk” Çocuk Oyunu

9- 19- 25 Mayıs “Pasta Yesinler”

10- 27- 31 Mayıs “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz”

11- 22- 29 Mayıs “Boksör”

12- 20- 26 Mayıs “Kumpanya”

16- 30 Mayıs “Kapıların Dışında”

23 Mayıs “Kafes”

24 Mayıs “İşgüzar Bir Tekerrür”

27 Mayıs “Kral Çıplak” Çocuk Oyunu

Bi’nevi Sahne

4 Mayıs “İnsan Merak Ediyor”

6 Mayıs “Önce Bir Boşluk Oldu Kalp Gidince, Ama Şimdi İyi”

6 Mayıs Utku Alpaslan- Muzaffer Aksoy Stand Up

13 Mayıs Zafer Algöz- Can Yılmaz “Burada Olan Burada Kalır”

26 Mayıs Seda Cabi- “Çok Düzgün Bir Kız” Stand Up

İstinye %100 Performans Arena

4 Mayıs “Hangisi Karısı?”

7- 13 Mayıs “Uyuyan Güzel” Müzikali

15 Mayıs “Tarla Kuşuydu Juliet”

20 Mayıs “Şirreti Evcilleştirmek”

25 Mayıs “Anne”

26 Mayıs “Kim Bu Ben”

İzmir Şehir Tiyatroları

4- 5- 6 Mayıs “Mor Şalvar”

7- 21 Mayıs “Soytarılar Okulu”

Boyoz Akademi Sanat Merkezi

4 Mayıs “Kusursuz Bir Cinayet Nasıl Olmalı?”

5 Mayıs “Arı Maya ve Dostları” Çocuk Oyunu

6 Mayıs “Maşa ile Koca Ayı” Çocuk Oyunu

6 Mayıs “Örümcek Adam Sihirli Küre” Çocuk Oyunu

7 Mayıs “605”

7 Mayıs “Ninja Kaplumbağalar” Çocuk Oyunu

7 Mayıs “Tom ve Jerry Masal Kralına Karşı” Çocuk Oyunu

Narlıdere AKM

4 Mayıs “Hangisi Karısı?”

9 Mayıs “Armağan Çağlayan ile Size Anlatacaklarım Var”

30 Mayıs “Erkek Aklı Oksimoron”

Han Tiyatrosu

5 Mayıs “Hüzzam”

9 Mayıs Ünal Gürel Anma Gecesi

11- 12- 23- 24 Mayıs “EKONOMİst”

20 Mayıs “Sandıkta Unutulmuş Kadınlar”

26 Mayıs “Bir Mudhik Oyun”

İzmir Performance Hall

6 Mayıs Kemal Ayça Stand Up

6 Mayıs Akın Aslan Stand Up

12 Mayıs Tahsin Hasoğlu Stand Up

13 Mayıs Ali Congun Stand Up

20 Mayıs Pınar Fidan Stand Up

27 Mayıs Anlatanadam “Nasıl Norveçli Oldum” Stand Up

Mozart PSM- Ege Perla

7 Mayıs Sonic Süper Kahraman” Çocuk Oyunu

17 Mayıs “Dönüşüm- Samsa”

Atatürk Kültür Merkezi

7 Mayıs “Ahretlik”

29 Mayıs Mesut Süre “Siz Hepiniz Ben Tek” Stand Up

30 Mayıs Adil Yıldırım ile İtiraflar Show

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi

20- 21 Mayıs “Richard”

23 Mayıs “Ne Olacak Bu Yusuf Umut’un Hali?”

Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu

26 Mayıs “Taxim”

29 Mayıs “Mahşer-i Cümbüş”

31 Mayıs “Yasemin Sakallıoğlu- Doğru Koca Nasıl Seçilir?”

İzmir Devlet Tiyatrosu

3- 4- 5- 6 Mayıs “Leenane’in Güzellik Kraliçesi” (Konak Sahne)

3- 4- 5- 6 Mayıs “İkinci Caddenin Mahkûmu” (KSK Ragıp Haykır Sahne)

3- 4- 5- 6 Mayıs “Lysistrata” (Bornova Bozkurt Kuruç Sahnesi)

9- 10- 11- 12- 13 Mayıs “Neyzen Tevfik” (Konak Sahne)

9- 10- 11- 12- 13 Mayıs “Yıldızların Altında” (KSK Ragıp Haykır Sahne)

9- 10- 11- 12- 13 Mayıs “Annemin Son Çığlıkları” (Bornova Bozkurt Kuruç Sahnesi)

10 Mayıs “Bir Düş Gibi Cahide Sonku” (Tarihi Alsancak Tekel Fabrikası Açık Hava Sahnesi)

12- 16- 29 Mayıs “Otobüs Durağında Üç Bencil” Çocuk Oyunu (Tarihi Alsancak Tekel Fabrikası Açık Hava Sahnesi)

16 Mayıs “Bremen Mızıkacılarının Hikâyesi” Çocuk Oyunu (Tarihi Alsancak Tekel Fabrikası Açık Hava Sahnesi)

21- 22 Mayıs “Otobüs Durağında Üç Bencil” Çocuk Oyunu (Bornova Bozkurt Kuruç Sahnesi)

22 Mayıs “Bremen Mızıkacılarının Hikâyesi” Çocuk Oyunu (KSK Ragıp Haykır Sahne)

24- 25 Mayıs “Kuzu Maydanoz’un Maceraları” Çocuk Oyunu (Konak Sahne)

24 Mayıs “İki Bekâr” (Tarihi Alsancak Tekel Fabrikası Açık Hava Sahnesi)

26- 27 Mayıs “Kuzu Maydanoz’un Maceraları” Çocuk Oyunu (Bornova Bozkurt Kuruç Sahnesi)

28 Mayıs “Yıldızların Altında” (Tarihi Alsancak Tekel Fabrikası Açık Hava Sahnesi)

İzmir Devlet Opera ve Balesi

3 Mayıs Opera Akşamı- Müze Konseri (İzmir Kültür Sanat Fabrikası- Tarihi Alsancak Tekel)

4 Mayıs “Notre Dame’ın Kamburu” Bale (Bornova Necdet Aydın Sahnesi)

6 Mayıs Napoliten Akşamı Konseri (Elhamra Sahnesi)

9 Mayıs Napoliten Akşamı Konseri (İzmir Kültür Sanat Fabrikası- Tarihi Alsancak Tekel)

13 Mayıs Klarinet Quartet (İzmir Kültür Sanat Fabrikası- Tarihi Alsancak Tekel)

19 Mayıs “Tevfik Akbaşlı- Yeniden Doğuş” Opera- Prömiyer  (Bornova Necdet Aydın Sahnesi)

23- 25- 27 Mayıs “Tevfik Akbaşlı- Yeniden Doğuş” Opera (Bornova Necdet Aydın Sahnesi)

24 Mayıs İZDOB Çocuk Balesi Gösterisi (Elhamra Sahnesi)

26 Mayıs İZDOB Çocuk Korosu Konseri (Elhamra Sahnesi)

Müze Konserleri

12 Mayıs Selçuk Efes Müzesi

16 Mayıs İzmir Arkeoloji Müzesi

18 Mayıs Aydın Afrodisias Müzesi

24 Mayıs Tire Müzesi

Siz de İzmir-İN için önerilerde bulunmak isterseniz [email protected] adresine gönderebilirsiniz.

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Savaş Simitli 3 Mayıs 2023 Çarşamba 16:52

Yeni açılan bir galeri olarak bizlere verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim.

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva