HABERLER>POLİTİKA
29 Mart 2023 Çarşamba - 14:59

Vekil aday adayı Feridun Uzun: Aydın’ın gür sesi olacağım

46 yıldır CHP’de İl Başkan Yardımcılığı dahil çeşitli kademelerinde görev yapan Feridun Uzun, rotayı Ankara’ya çizdi. Halkla her zaman iç içe olmasından dolayı herkesin “Bizim Feridun” dediği Uzun, “Her zaman vatandaşlarımızın sorunlarının çözümünde kendimi sorumlu hissettim. Artık milletvekili olarak ülkeme ve Aydın’a hizmet etmek istiyorum” dedi

Vekil aday adayı Feridun Uzun: Aydın’ın gür sesi olacağım

EGEDESONSÖZ – Siyasete Nazilli CHP Gençlik Kolları’nda başlayan, daha sonra partinin Aydın İl Başkan Yardımcılığı da olmak üzere pek çok kademesinde görev yapan Feridun Uzun, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Aydın Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu. Dosyasını verdikten sonra saha çalışmalarına hız veren, iş hayatına halen Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi olarak devam eden Uzun, “Aydın’ın gür sesi olacağım.  Her zaman vatandaşlarımızın sorunlarını çözme konusunda kendimi sorumlu hissettim. 36 yıldır yaşadığım Kuşadası’nda, Genel Başkan Yardımcısı Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’ın ilçe başkanlığında ilçe sekreteri, başkan yardımcılığı, saymanlık görevlerinde bulundum. Artık ülkeme ve Aydın’a milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum. Bu yolculukta yalnız olmadığımı, sevenlerimin desteğini arkamda bulacağımı biliyorum. Aydınlılar, beni görünce, ‘Bizim Feridun’ diye boşuna demiyorlar” dedi.

HİÇ KİMSE MERAK ETMESİN, BAŞARACAĞIZ
Ülkenin çok zor bir süreçten geçtiğini ve aydınlık günlere kavuşma zamanının çok yaklaştığını belirten Feridun Uzun, “Sevgiyle, dayanışmayla ve gece gündüz çalışarak ülkenin tüm sorunlarını çözeceğiz. Hiç kimse merak etmesin, başaracağız. Çocuklarımızın, gençlerimizin yüzlerine onurla, gururla bakacağız. 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Halkın iktidarını kuracağız” diye konuştu. Daha önce tüm İlçe örgütlerini defalarca ziyaret eden, sürekli sahada olan Feridun Uzun, şu değerlendirmelerde bulundu:

“İnsanların bana ‘Bizim Feridun’ şeklinde hitap etmesi, benim için büyük mutluluk. 40 yıllık parti parti emektarı olarak, yıllardır insan biriktiriyorum ve onların sevgisini kazanmış biri olmanın huzuru içindeyim. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da halkla iç içe, halka dokunan, dertlerini dinleyen, dinlemekle kalmayın çözüm üreten, birleştirici, bütünleştirici olma özelliğimle tabanın desteğini çok açık görüyorum.  Önümüzde Cumhuriyet tarihinin en kritik seçimi var. Bunu bir seçim olarak değil, ülkemizin geleceğini karanlıktan aydınlığa çıkaracak bir siyasi kurtuluş mücadelesi olarak görüyorum. Bu bilinçle, tüm gücümüzle ülkemizi bu saray vesayetinin himayesinden kurtarıp aydınlığa kavuşturacağız. Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılında, çiftçimizin, esnafımızın, emeklilerimizin, işçimizin, sanayicimizin, gencimizin, yaşlımızın, çocuklarımızın umut dolu yarınları için çok çalışacağım.”

ÇOK SAYIDA STK’DA GÖREV YAPTI
Feridun Uzun, 1960 Nazilli doğumlu. İlkokulu Bozdoğan’ın Akseki köyünde, orta ve liseyi Nazilli’de, üniversite eğitimi İstanbul Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde tamamladı. Evli, iki çocuk babası Feridun Uzun, 1976’dan bu yana CHP’de siyaset yapıyor. Ayrıca birçok sivil toplum örgütünde de yöneticilik görevlerinde bulundu. Uzun aynı zamanda Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler odası Meclis Başkanlığı görevini yürütüyor.

 
Danimarka heyetinden Başkan Soyer'e ziyaret
 
Tramvay yolunda kaza... Genç kız hayatını kaybetti!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ağıralioğlu: Pozisyonum yük olmaya başlamıştı!
Altılı Masa'daki aday belirleme süreci ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ...
Ortak liste açıklaması: 'Tavrımız Devlet Bey'le aynı'
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, ...
CHP’li Aslanoğlu’ndan ‘depremzede’ eleştirisi: Vali listeyi vermiyor!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir’e gelen ...
 
Akşener: Bakanlar istifa etsin öyle aday olsun!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bakanların milletvekili adayı olmasıyla ...
AK Parti İzmir'in seçim zirvesinde 'Yıldırım' talimat!
AK Parti İzmir İl Başkanlığı; ilçe başkanları ve Seçim Koordinasyon Merkezi ...
AK Parti'de mülakatlar sürüyor
Siyasi partilerde seçim hazırlığı devam ediyor. AK Parti'de kurulan mülakat ...
 
Millet Partisi'nden YSK'ya 'Millet İttifakı' itirazı
Millet Partisi Genel Sekreteri Mehmet Ali Küçükgüzel, parti isimlerinin ...
Bornova’da üretici kadınlara destek
Bornova Belediyesi, kadın istihdamına katkı sağlamak ve kadınların evlerinden ...
CHP’li Sertel: Altay tankı için tam iki yıldır geri sayım sürüyor!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) grubu tarafından Askeri Fabrika ve Tersane ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva