HABERLER>POLİTİKA
24 Ekim 2013 Perşembe - 11:29

Ve Aslan resmen İzmir’e talip: Dosyayı Kılıçdaroğlu’na verdi

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Cumhuriyet Halk Partisi’ne üyelik başvurusunu bizzat Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptı.

Ve Aslan resmen İzmir’e talip: Dosyayı Kılıçdaroğlu’na verdi

İZMİR - İsmi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayları arasında ön plana çıkan 20 yıl boyunca aralıksız Türkiye Gazeteciler Sendikası Şube Başkanlığı yapan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Cumhuriyet Halk Partisi’ne üyelik başvurusunu bizzat Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptı.



Resmi adaylık açıklamasını 2 Kasım’da binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirecek olan Aslan’a parti rozeti ise ilk grup toplantısında yine Kılıçdaroğlu tarafından takılacak. Kılıçdaroğlu, Aslan ile görüşmesinde “Sayın Aslan, projeci kimliği, halka yakınlığı, üstün yönetim becerisi, bilgi, birikim ve donanımı ayrıca da sosyal belediyeciliğe verdiği önem gibi özellikleri ile partimize büyük güç sağlayacaktır” dedi. Aslan, Ankara’da ayrıca partinin üst düzey isimleri ile de biraraya geldi.


 
KILIÇDAROĞLU: PARTİMİZE BÜYÜK GÜÇ KATACAK
Sosyal demokrat kimliği ile yakından tanıdığı Aslan’ın partiye katılımından büyük memnuniyet duyduğunu belirten Kılıçdaroğlu, “Sayın Aslan bugüne kadar aktif siyasette yer almamış olsa da bugüne kadar ki duruşu ile aslında tarafı belli olan bir dostumuzdu. Hem sendika başkanlığı hem de Ege-Koop Genel Başkanlığı gibi iki önemli sivil toplum görevini başarıyla yürüttü. Çağdaş toplu konut projeleri ile İzmir’in modern yüzünün oluşmasına büyük katkı sağladı. Projeci kimliği, halka yakınlığı, üstün yönetim becerisi, bilgi, birikim ve donanımı ayrıca da sosyal belediyeciliğe verdiği önem ile ön plana çıkan Sayın Aslan’ı partimiz saflarında görecek olmaktan mutluyum. Bu özellikleri partimize özellikle İzmir ölçeğinde büyük güç sağlayacaktır” dedi.

200 PROJE HAKKINDA DA BİLGİLER VERDİ
Görüşmede Kılıçdaroğlu’na son açıkladığı ‘Hava Treni’ ve ‘Denizde, Kara da Giden Otobüs’ gibi çarpıcı projeleri de içeren yeni nesil ulaşım sistemleri ile ilgili ayrıntılı bilgiler de sunan Aslan, bunun dışında kent için hazırlanan iki yüz projeye dair dosyayı da teslim etti.



ÜST DÜZEY İSİMLERLE DE BİRARAYA GELDİ
Aslan, daha önceki Başkent temaslarında da birçok CHP’li üst düzey siyasetçi ile de biraraya geldi. Aslan, CHP Genel Başkan Yardımcıları Gökhan Günaydın, Gürsel Tekin,  Adnan Keskin, Nihat Matkap, Faruk Loğoğlu, Faik Öztrak, Erdoğan Toprak, Sezgin Tanrıkulu ile de görüşmeler gerçekleştirdi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 22 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kaan balbay 25 Ekim 2013 Cuma 20:02

sayın aslan izmire bence çok yakışır. dinamik üretken ve gerçekten sosyal demokrat.bunca yıldır yaptığı tüm panellere katıldım rüştünü ispatlamış birisi...

Yorumu oyla      13      7  
METİN YARDI 25 Ekim 2013 Cuma 14:38

İZMİRDE EGEKOP GENEL BAŞKANI HÜSEYİN ASLAN İSTANBULDA MUSTAFA SARIGÜL ÖZELLİKLE BUNLAR BAŞKAN ADAYI OLURSA AKP NİN SONU OLUR ÇÜNKİ BÜYÜK BİR OY PATLAMASI YAŞANIR İZMİR VE İSTANBULDA BU HERKEZ BİLİYOR İZMİR BUCADAN

Yorumu oyla      13      7  
MUSTAFA KEMAL ALBAYRAK 25 Ekim 2013 Cuma 14:33

SOSYAL DEMOKTRASİDEN SOSYALİZMDEN BAHSEDİLİYOR ADAM SÜLEYMAN DEMİRELDEN İCAZET ALDI İZMİRDE GEÇEN HAFTA BURHAN ÖZFATURA GRUBUYLA KULİS YAPTI DESTEKLERİNİ ALDI ARKASINA AMA ASLINDA ÇOK GÜÇLÜ BİR KONSORSİYUM OLABİLİRDİ AMA ZAYIF KALDI BAŞARAMADILA

Yorumu oyla      12      6  
ercüment şahin 25 Ekim 2013 Cuma 13:58

sosyal demokrasiyi birleştirici ,uzlaştırıcı bir adaya ihtiyaçı var hüseyin aslanının bunu yapıcagına inanıyorum.ne yazıkki CHP ÖRGÜT YAPISI baykaldan bu yana halkı yansıtmıyor. hizipçiligin, belediye başkan yandaşların karargahı durumda ,halktan ,insandan,soldan kopukhizipleri temsil ediyor.

Yorumu oyla      12      5  
yakın 25 Ekim 2013 Cuma 12:28

adamın parası aday oluyor :)) zaten parası olmayan başkanda olamaz.nasıl iştir bu bizde elimize bir dosya alıp gitsek kılıçdaroğlu bizide karşılarmı acaba?yuhhh diyorum yuhh artık.hüseyin aslan sağ görüşlü olduğu herkesçe bilinir.sosyalist toplantılara katılan bir partide ne işi var.hüseyin aslan bir ssosyalistmidir?

Yorumu oyla      14      5  
MEGAKÖYLÜ 25 Ekim 2013 Cuma 11:35

Hüseyin aslan geçenlerde sağın temsilcileriyle görüştü.bende sevinmiştim.ama perde arkası farklıymış.izmirde hiç sansı yok.eğer chp den aday olursa kooperatifide bitirir.

Yorumu oyla      15      6  
ersin 25 Ekim 2013 Cuma 11:13

Hüseyin Aslan bir sosyal demokrat değil ki, ayrıca partiye üye olduğunda nasıl bir güç katacak? Daha önce Mustafa Sarıgül ün TDH sinde idi, o zamanlar neden CHP ye gelmedi? Yahu ben anlayamıyorum,Ankara ya git adaylık başvurusu yap, hemde Hiç CHP li değilken! Bu siyaset neden bu kadar ayak altına düştü. Bu şekilde tepeden inme bir aday CHP ye yakışmaz,etik değil.Anlayın artık herkes anlasın,örgüt içinden gelmeyen bir kişiye CHP li seçmen oy vermez. CHP genel merkezi bu hataya düşerse İzmir af etmez.Hüseyin Aslan beye bir sözüm olacak,yılladır İzmir desiniz neden bu zaman içinde bir partiye üye olup ta çalışma yapmadınız? Zor mu geldi size parti içinde çalışmak.Geçenlerde sağın desteğini aldım diye haberde yaptırdınız.Siz o desteği maden aldınız AKP ye başvuru yapsaydınız. Sizin amacınız zaten kısa yoldan Belediye başkanı olmak. Paraşütle atlamak değil tırmanarak bir yere gelmek her zaman güzeldir.

Yorumu oyla      17      5  
nevit doğrusöz 24 Ekim 2013 Perşembe 22:00

Huseyin Aslan Bey yanlış bir iş yaptı.. Klavuzu karga olanın.. misali.. bir dönem daha bekleyecekti...

Yorumu oyla      19      7  
HÜSEYİN ASLAN DYP ADAYIMIDIR? 24 Ekim 2013 Perşembe 21:58

İzmir B.Şehir Belediye başkanlığı için CHP'den aday olmak isteyen Hüseyin ASLAN'ın Siyaset arkadaşlarının çoğu eski DYP'li siyasetçilerden oluşmakta.Bari bu resme birkaçda eski CHP'li siyasetçiyi dahil etmiş olsaydıda CHP'den seçilip DYP'lilerle çalışacağım mesajı vermesydi.

Yorumu oyla      22      7  
BUYURAN 24 Ekim 2013 Perşembe 20:12

boşuna heveslenme chp büyükşehiri sana vermez

Yorumu oyla      39      13  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’de sürpriz istifanın perde arkası
CHP Ankara Milletvekili Emrehan Halıcı'nın dünkü sürpriz istifasının nedeni ortaya çıktı.
Baykal'dan ilk Sarıgül yorumu ve 'çapulcu partisi' yanıtı
Eski CHP Genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Mustafa Sarıgül’ün ...
İsmail Sarı: Bayraklı'da hizmet destanı yazmaya talibiz
AK Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı İsmail Sarı, Bayraklı’da ...
 
CHP’de Sarıgül bilmecesi çözülüyor: PM öne alındı
CHP Parti Meclisi toplantısı öne alındı. 3 Kasım'da yapılacak toplantıda ...
Erdoğan: İstiklal Marşı kadar yakınız
Kosova’da yaşayan Türklere hitap eden Başbakan Erdoğan, Kosova’nın Türkiye’nin ...
AK Parti’den Bornova’da ilk aday Özcan Terhan
Bornova Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayları yavaş yavaş ...
 
Ve Gezi Partisi kuruldu: Genel Başkan bir gitarist
Gezi Parkı eylemlerinden sonra sosyal medyada en çok konuşulan “Gezi Partisi” ...
CHP’de şok istifa: Genel Başkan Yardımcısı bıraktı
CHP Genel Başkan Yardımcılarından Emrehan Halıcı istifa etti.
CHP Grup Sözcüsü Bakan: AKP’den memnunuz!
İzmir Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Konak Belediyesi başkan aday ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva