HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
6 Nisan 2024 Cumartesi - 12:27

Soyer’den 'devir-teslim'de çarpıcı mesaj: Hamlığı kendime yakıştıramam!

31 Mart Yerel Seçimleri’nde zafer kazanan Cemil Tugay, gerçekleştirilen devir-teslim töreninin ardından göreve başladı. Görevi teslim eden Tunç Soyer açıklamasında “Hepimiz etten kemikteniz, hepimizin kırgınlıkları, sitemleri, hayal kırıklıkları olabilir. Fakat hamlğı kendime yakıştıramam. Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılını inşa etmek için var gücümle çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Soyer’den  devir-teslim de çarpıcı mesaj: Hamlığı kendime yakıştıramam!

Oktay GÜÇTEKİN/EGEDESONSÖZ- Mart Seçimleri’nin galibi Cemil Tugay, gerçekleşen devir-teslim töreni ile resmen görevine başladı.

Başkanlık makamının bulunduğu Egemenlik Evi’ne gelen Cemil Tugay’ı Tunç Soyer kapıda karşıladı.

Tören milletvekilleri, CHP il-ilçe başkanları,  ilçe belediye başkanları, belediye bürokratları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende ilk konuşma Tunç Soyer tarafından yapıldı.

Soyer açıklamasında şunları söyledi:

“Her zaman söylediğim gibi ‘geleceğin dünyası şehirler dünyası olacak’. Bu nedenle Türkiye’nin de yerelden, kentler üzerinden dönüşeceği düşüncesiyle ve daima bu inançla yerelde siyaset yaptım.

Popülizm rahatlığına kaçmadan, 10 yıl Seferihisar'da, 5 yıl İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde canla başla çalışarak en iyisini yapmaya gayret ettim. İnandığım o dönüşümün resmini bir gün görebilmek için çok çalıştım. Ve nihayet 31 Mart akşamı Türkiye’nin büyük bölümünün kırmızıya boyandığı, yerelden dönüşümün ilk adımı olan o tabloyu gördüm, ülkece gördük, büyük  bir mutlulukla kutladık.

Hakimiyetin bir kez daha sadece ve sadece millete ait olduğu Cumhuriyetimizin gücüne güç kattık. Yurttaşlarını aşağılayan, hukukun üstünlüğünü hiçe sayan, farklılıklarımızı kutuplaştıran, demokrasiyi ve  Cumhuriyetimizin faziletlerini küçümseyen, insanları sürekli yoksullaştıran bir zihniyet karşısında büyük bir zafer elde ettik. Millet bu gidişe dur dedi. Öncelikle bu büyük zaferi mümkün kılan başta Genel Başkanımız Özgür Özel  olmak üzere tüm parti örgütlerine, hayalini bile kurmakta zorlandığımız yerlerde Belediye Başkanlığını kazanan Başkanlarımıza, kampanyalara emek  veren tüm partililere teşekkür ediyor ve her birini tüm kalbimle kutluyorum.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Cemil Tugay’ı ve İlçe Belediye Başkanlarımızı tebrik ediyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum. İnanıyorum ki, o da görev süresinin son saatine kadar İzmirlilere hizmet etmeye, sosyal demokrat belediyeciliğin en iyi örneklerini vermeye devam edecektir.

Derler ki; Ham isen kırılırsın. Ehil isen eğilirsin. Hiç isen çoğalırsın.

Tarihi bir milat yaşıyoruz. Şimdi Türkiye için yeni bir başlangıç yapma vakti. Şimdi, ünvansız ve sıfatsız, partimizin yalın bir üyesi olarak çalışmak zamanı. Bu büyük başarının, zaferin getirdiği büyük sorumlulukların gereğini yapacağız.

Hepimiz etten kemikteniz, hepimizin kırgınlıkları, sitemleri, hayal kırıklıkları olabilir. Fakat hamlğı kendime yakıştıramam. Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılını inşa etmek için var gücümle çalışmaya devam edeceğim.  Bugüne kadar biriktirdiğim tüm deneyimle, hiçbir karşılık beklemeden ülkem için hizmet etmeye hazırım. Partimizin her kademedeki yöneticilerine, tüm  üyelerine ve özellikle belediye başkanlarımıza, bana ihtiyaç duyarlarsa kapım  sonuna kadar açıktır.

Cemil başkanımızın başarısını bir kez daha kutluyor, İzmir’e ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Başta Büyükşehir Belediyesindeki tüm çalışma arkadaşlarım olmak üzere, 5 yıl boyunca güçlü bir gönül bağı kurduğumuz 4 buçuk milyon İzmirliye sonsuz teşekkür ediyorum.

 
Altay ya tamam ya devam maçında!
 
Altınordu'nun konuğu Diyarbekirspor!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Uğur 7 Nisan 2024 Pazar 05:14

Soyer ailesinin Charlie Hebdo olayı ve lgbt desteklerini unutmayacağız... 2. Yüzyılda bu kafayla yürüyecekse kalsın bizle gelmesin...

Yorumu oyla      1      1  
Partili 6 Nisan 2024 Cumartesi 23:56

Sayın SOYER,yarından itiberen sağ bir partiye üye olabilirsiniz ondan sonra da CHP gelerek büyük şehir belediye başkanı olursunuz Mansur Yavaş imamoğlu nereden ve nasıl geldiler belediye başkanı hatta cumhurbaşkanı yardımcısı dahi oldular CHP adam öğütme partisidir onların olsun artık bu dönem geçti...

Yorumu oyla      1      2  
Ahmet Aral 6 Nisan 2024 Cumartesi 17:04

Fatih Portakal ana ekranda sizin potrenizi cizdi. Özgür Özel'de gerekeni söyledi. Bu söylenenleri ben duysam Türkiye'yi terk ederim. Sizde biraz onur varsa CHP'den istifa edin ve bir daha politikaya girmeyin.

Yorumu oyla      8      7  
ezege 6 Nisan 2024 Cumartesi 15:34

işte kalite.. TUNÇ SOYERin arkasından dedikodu üretenler yanıtını almışlardır. cemil tugay başkanlık dönemini umarım başarır, her hatası akp nin elinde ciddi koz olacaktır. Tunç başkan gönülde taht kurdu tıpkı sevgili priştina gibi.

Yorumu oyla      11      16  
Yorgun Demokrat 6 Nisan 2024 Cumartesi 14:48

Bir ay içindeki tavırlarını halk gördü Sayın Soyer. Bizde hamlığı yakıştıramadık. Belki emek vermek istediniz, ancak ekibinizi sorgulamadınız. Yarım yamalak projeler kaldı . Ama, cav bella yı güzel söylediniz. Hepsi bu ... (NOT: yarım yamalak projeler konusunu açıklama gerekir. Çiğli Tramvayı ve Narlıdere metrosu açıldı. Ama tren setleri yok. Bir karmaşa içinde yarım yamalak. Karşıyaka Opera binası ikinci basmane çukuru oldu. Belediye Hizmet binası yıkıldı, yeni proje yok. Kaç yıl koku çekti İzmir, yeni arıtmaya proje yapıldı. Ama soyer guzel bahcede yüzdü. Alsancak Gar önü kavşak projesi seçim vaadi kaldı. Şehir hastanesi ulaşımı rezalet. Ama Ataturk organizede fabrika servisi olmasına rağmen tarmvay yolu yapıldı. Ama koyunlarımız keçilerimiz var. Ekibinizi sorgulayın)

Yorumu oyla      12      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’de devir-teslim günü… Tugay’dan personele ve örgüte çağrı!
31 Mart Seçimleri’nde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cemil ...
Kayyumdan görevi devralan Balkan'dan ilk talimat: Envanter ve zimmet listesini istedi!
Yerel Mahalli İdare Seçimleri’nde aldığı %70,52 oy oranı ile ilçeler bazında ...
Duman'dan Kadir Gecesi duası: Buca'ya değer katmak!
Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Kadir Gecesi’nde düzenlenen iftar ...
 
Başkan Mutlu: Tüm Türkiye’yi kırmızı boyadık!
Konak BelediyeBaşkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim sonrası ilk iftar yemeğini ...
Başkan Günay: 31 Mart'ta büyük değişim yaşadık!
Ramazan Bayramı nedeniyle Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, personel ...
Eşki'den belediye çalışanlarına market çeki müjdesi!
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, göreve başlar başlamaz “Güçlü Bornova”yı ...
 
Gaziemir’de Işık dönemi!
Gaziemir’de yüzde 44,32 oy ile belediye başkanı seçilen CHP’li Ünal Işık ...
Karaburun'da Başkan Erdoğan mazbatasını aldı
İzmir Karaburun Belediyesi’nin İlk Kadın Belediye Başkanı İlkay Girgin ...
Mazbatasını alan Başkan Yetişkin’e çifte kutlama
Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin mazbatasını alarak yeni dönemde ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva