HABERLER>POLİTİKA
21 Temmuz 2014 Pazartesi - 12:21

SKM zirvesi: AK Parti İzmir Erdoğan’a hazır

AK Parti İzmir İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı yöneticileri ilçelerin Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanları ile buluştu. Erdoğan'ın 2 Ağustos'ta yapacağı miting için tüm hazırlıklar tamam, hedef en kalabalık buluşma!

SKM zirvesi: AK Parti İzmir Erdoğan’a hazır

AK Parti İzmir İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı yöneticileri (SKM) ilçelerin Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanları ile buluştu. 

AK Parti İzmir il binasında gerçekleşen toplantıya AK Parti İzmir İl SKM Başkanı Özgür Hızal, SKM yöneticileri ve 30 ilçenin SKM Başkanları katıldı. Toplantıda konuşan İl SKM Başkanı Özgür Hızal, 10 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı diğer adaylardan öne geçirecek en önemli etkenin, seçim çalışmalarını yürüten gönüllülerin gayretleri olacağını hatırlattı. Seçmenle doğru iletişim kurabilmenin, bu iletişimin sağlıklı ve sürdürülebilir olmasını sağlamanın, belli bir disiplin ve kurallar çerçevesinde hareket edilmesine bağlı olduğunu belirten Hızal, “Her şey belirli bir kurallar çerçevesinde ve disiplin içerisinde yapılırsa, yürütülen seçim çalışmaları seçmen tarafından olumlu algılanacaktır. Ahenk içerisinde, bütünlük içerisinde çok çalışacağız, gayret göstereceğiz ve milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanı olarak Çankaya’ya göndereceğiz” dedi.



İZMİR, ERDOĞAN’I BEKLİYOR
Milletin, Türkiye Cumhuriyeti devletini ve milli birliğini temsil eden Cumhurbaşkanını ilk defa doğrudan kendisinin seçeceğini hatırlatan Özgür Hızal, bunun tarihi bir olay olduğunu ifade etti.

Tarihi bir seçime doğru gittiklerini söyleyen Hızal, “Bu tarihi seçim, anayasadan kurumların işlevlerine, toplumsal barıştan Türkiye’nin dünya siyasetindeki rolüne kadar her alanı dönüştürecek bir devrimdir. Bu seçim; değişim, demokrasi, açıklık, huzur ve refah iradesi ile tutuculuk, vesayetçilik, kapalılık ve ekonomik oligarşi odakları arasında yapılacak bir seçimdir. Biz inanıyoruz ki, necip milletimiz her zaman olduğu gibi kendi iradesine, geleceğine ve birliğine sahip çıkacaktır. İl Seçim Koordinasyon Merkezi olarak bu tarihi seçimde üzerimize düşen tüm görevleri fazlasıyla yerine getireceğiz. İlçelerimiz ile uyum içerisinde çalışarak, seçimde en başarılı sonucun alınması için gayret göstereceğiz. Hedefimizde 2 Ağustos tarihinde İzmir’de gerçekleştirilecek mitinge en yüksek katılımın sağlanması var. Teşkilatlarımızın motivasyonu yerinde, dünya liderini, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı İzmir’de en güzel şekilde karşılayacağız. Gündoğdu Meydanı tarihi günlerinden birisini yaşayacak” şeklinde konuştu.

HAZIRLIKLAR TAMAM!
Cumhurbaşkanı adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00'da Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda yapacağı mitingle İzmirliler'den oy isteyecek.

DHA’nın haberine göre 50 bin şapka, 10 bin tişört ve 50 bin bayrağın dağıtılacağı mitingde sıcağa karşı 100 bin adet pet su verilecek. Miting alanına havadan gül kokulu su püskürtülecek. AK Parti yönetimi, İzmir'i Erdoğan'ın kampanyası için hazırlıyor. Yerel seçimde AK Parti adayı Binali Yıldırım tarafından da kullanılan Çankaya'daki Gazi Bulvarı ile Gaziosmanpaşa Bulvarı'nın kesiştiği yerde bulunan 1. Onur Han, Erdoğan posterleri ile giydirildi.

Üzerinde Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu "Milli irade milli güç, Hedef 2023" yazılı 37x17 metre boyutlarındaki poster hanın bin yüzüne üzerinde "Türkiye'nin gücüne güç kat" yazan 16x 17 metre boyutlarındaki bir diğer poster de hanın diğer yüzüne asıldı. Ontur Otelleri'nin sahipleri Mehmet Onur ve Ahmet Onur'a ait olan handaki giydirme çalışmasından ücret alınmadığı öğrenildi. İzmir'de 110 duvara Erdoğan posterleri gerilecek.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
HÜSEYİN AHMETOĞLU 22 Temmuz 2014 Salı 12:15

1. turda %58 ile Reisi Cumhurumuzsunuz.hayırlı mübarek olsun sn. RECEP TAYYIP ERDOĞAN

Yorumu oyla      12      6  
ziyaretçi 22 Temmuz 2014 Salı 06:26

büyük usta uzun adam izmir seni bekliyor .

Yorumu oyla      17      11  
Atilla atlı 22 Temmuz 2014 Salı 02:43

Ekmeleddin bey iyi bir insandır fakat kendine faydası yok iken ülkeme nadıl faydası olsun iki Filistin'i görmeyen Mısır da şehit düşenlere sırt çeviren nasıl bir vijdanlı sahibidir üç kıymetli babası ülkemizden mehmet Akif üstadımız gibi göç eylemek zorunda bırakılmış hemde chp zihniyeti yüzünden şimdi kalkmış bu zihniyetin adayı olmuş bu tutarsızlık degilmidir ve daha uzun nedenler fakat buraya yazamıcam artık ve mustafa y sen beklemiyor olabilirsin ama RTE yi bekleyen yüzbinler var siz bu şehirde yalnız yaşamıyorsunuz biraz demokrasiyi özümseyin

Yorumu oyla      16      11  
esnaf 21 Temmuz 2014 Pazartesi 23:48

izmirli seni bağrına basacak cumhurbaşkanım

Yorumu oyla      15      12  
lacem 21 Temmuz 2014 Pazartesi 19:42

Ne olursun gelme disardan getirdiğiniz adamlara adres anlatincaya kadar pilim bitiyor

Yorumu oyla      22      16  
AHMET CELEYIR 21 Temmuz 2014 Pazartesi 19:07

BOY BOY RESİMLER BU FİYAKALIK HEP AYNİ TARANE ÇALIŞIYORUZ HAVASI KARTLAR BOYUNLARDA DİYESİN ULUSLARARASI KONGRE YAPIYORLAR.SN RECEP TAYYIP ERDOĞAN TEK BAŞINA YETİYOR ARTIYOR GÖLGE ETMEYİNARTIK ZİRA BOYNA BORÇ YAPIYORSUNUZ.BU PARALARIN VEBALİ BÜYÜK OLUR DİYEYİM SİZE

Yorumu oyla      20      8  
izmirli 21 Temmuz 2014 Pazartesi 14:29

yine turistler gelecek he he he...

Yorumu oyla      31      19  
ak teşkilat 21 Temmuz 2014 Pazartesi 13:33

arkadaşlar daha il kurulmadı ne calışması ben gercegi soyleyyeyım her kes uyuyor teskılatlar da her hangı bır calışma yok sadecene bazıları ilde toplantı yapıyor o kadar vermeden almak allaha masus saden ilçelede kımselerın işleri gorulmuyor dıye millet sıkıntılı ilçe baskanları teskılatı nasıl motıfe edecek dur bakalım

Yorumu oyla      26      13  
TC DEMOKRAT 21 Temmuz 2014 Pazartesi 13:05

Erdoğanın Cumhurbaşkanı Olmaması İçin En Az 500 Tane Neden Bulabiliriz.Ama Onlar Ekmelettin Bey İçin 1 Tane Dahi BAHANE Gösteremezler.

Yorumu oyla      35      24  
Mustafa Y 21 Temmuz 2014 Pazartesi 12:51

BENDE İZMİRLİYİM HEMDE DOĞMA BÜYÜME,ERDOĞANI BEKLEDİĞİM FALAN YOK. İLGİLENMİYORUM....

Yorumu oyla      36      20  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Binali Yıldırım İzmir’e iftara geliyor
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, yönetim kurulunu yarın (salı) ...
Flaş karar: CHP’li Vekiller Gazze’ye gidiyor
CHP’li dokuz milletvekili Başbakan Erdoğan’ın iki yıldır gidemediği Gazze’ye ...
Erdoğan’la miting sonrası gündem: Seçilirse…
Başbakan Erdoğan, dünkü Ordu mitingi dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı. ...
 
İhsanoğlu gözyaşlarını tutamadı…
Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, eski başbakanlardan Adnan Menderes ...
Kılıçdaroğlu din ve bilim insanlarıyla iftarda buluştu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili ...
Davutoğlu: O yiğit halka selam olsun!
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İsrail'in ne zulmederse etsin hedefine ...
 
Eski Bakan Bayraktar’dan 42 milyon TL'lik arsa açıklaması
Erdoğan Bayraktar, kendisine ait olduğu ileri sürülen şirketin İstanbul'da ...
İsrail'e sert eleştiri: Hitler'den beterini yapıyorlar
Başbakan Erdoğan, Hatay mitinginde yaptığı konuşmada İsrail'i eleştirdi ...
Dışişleri'nden 'Kürecik' açıklaması
Dışişleri Bakanlığı, Kürecik Radar İstasyonu'nun İsrail'e İsrail'e de ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva