HABERLER>MAGAZİN
21 Mart 2022 Pazartesi - 10:40

Selami Şahin oğlunu veliahtı ilan etti!

Selami Şahin ve Burcu Güneş, önceki akşam Maslak'ta sahne aldı. Basın mensuplarını kulisinde ağırlayan usta sanatçı, "Oğlum Lider şarkılarının sözünü, müziğini ve bestelerini kendisi yapıyor" sözleriyle oğluna övgüler yağdırdı. Oğlunu veliahtı ilan eden Selami Şahin, duygu dolu anlar yaşadı.

Selami Şahin oğlunu veliahtı ilan etti!

Selami Şahin ve Burcu Güneş, Maslak'ta bir mekanda müzikseverlerle buluştu. Sahne öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Burcu Güneş, yoğun kar yağışına rağmen mekanı dolduran misafirlere teşekkür etti.

"ALBÜM BİTTİ AMA..."
Güneş, "Yine çok güzel, yıllarca dinlenebilecek şarkıları olan ve çok sevdiğim kişilerin de şarkılarının olduğu bir pop albüm hazırladım. Albüm bitti ancak çıkış tarihi konusunda tereddütlerim var. Belki pandemiden belki de başka nedenlerden dünya genelinde müziğe olan ilgi azaldı. İnsanların müzik dinlemeye odaklanacağı günleri bekliyorum. Beklediğim dönem geldiğinde çıkacak albümüm" ifadelerini kullandı.

"GENÇLER BİR ADIM YAKLAŞSIN"
Ünlü şarkıcı, ''Belki bu bekleyiş dönemimde albüme bir iki yeni şarkı daha ekleyebilirim. Yeteneğine güvenen gençler bir adım yaklaşsın" sözleriyle, bestekarlara yeşil ışık yaktı.

"BU GECE LİDER'LE AYNI SAHNEYİ PAYLAŞACAĞIZ"
Gecenin ikinci bölümünde sahneye çıkan Selami Şahin, Burcu Güneş gibi basın mensuplarını kulisinde ağırladı. Usta sanatçı, ''Bu gece Lider'le aynı sahneyi paylaşacağız, bu sebeple ayrıca bir heyecanlıyız'' diyerek, oğlu Lider Şahin'i de röportaja davet etti.

"TELEFON YAĞIYOR HERKESTEN"
Usta sanatçı, ''Evlat gibisi yok. Her zaman söylerim, ben arkadaşıma balık ısmarlamam, balık tutmasını öğretirim. Oğlum Lider şarkılarının sözünü, müziğini ve bestelerini kendisi yapıyor. En son yaptığı 'Rezil Rüsva' adlı şarkısının son kısmında birlikte düet yaptık. Şarkının geri dönüşleri çok güzel. Telefon yağıyor herkesten, şarkıyı çok beğeniyorlar. Benim çok hoşuma gidiyor" şeklinde konuştu.

Selami Şahin, "Bir şarkı müzikseverlerin beğenisini kazandığı zaman sevilir. Umarım bundan sonra yapacağı şarkılar daha da büyük tecrübeler kazandırır oğluma” sözleriyle oğlunu veliahtı ilan ederken, duygu dolu anlar yaşadı.

"BENİ GURURLANDIRIYOR"
Babasının bu sözlerine ''Onun sahnesinde on yıl back vokal yaptım. Onunla düet yapmak benim en büyük hayalimdi. Şimdi babamdan ve en önemlisi de sanatçı Selami Şahin'den böyle sözler duymak beni gururlandırıyor. Bugün ilk kez canlı okuyacağız şarkımı ve bu anı ömrüm boyunca unutmayacağıma eminim'' ifadeleriyle karşılık veren Lider Şahin, hayatının en özel anlarından birini yaşayacağını söyledi.

Röportajın ardından sahnedeki yerlerini alan ikili, 'Rezil Rüsva' şarkısındaki performanslarıyla mekanı dolduran hayranlarından büyük alkış aldılar. Baba-oğul seslendirdikleri şarkıdaki uyumlarıyla da dikkat çeken ikili, kendilerini alkışlayan müzikseverlere aynı şekilde alkışlarla karşılık verdiler.

BURCU GÜNEŞ'LE YENİ ŞARKI SÜRPRİZİ
Öte yandan Burcu Güneş'le bir düete imza atan Selami Şahin, "Bu gece hem oğlum hem de Burcu kardeşimle düet yaptık. Allah nasip ederse Burcu kardeşime yepyeni bir şarkı daha vermek istiyorum'' diyerek, güzel sanatçının Türkiye'nin en güçlü seslerinden biri olduğunu dile getirdi.   

 
Göztepe'nin efsanesi yaşamını yitirdi!
 
İşte Cem Yılmaz'ın yeni aşkı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tuba Ünsal: Namaz kılmaya başladım
Hastalığı nedeniyle geçirdiği zor günleri geride bırakan oyuncu Tuba Ünsal, ...
Hülya Avşar: Manukyan’ı oynamak isterdim
Hülya Avşar, kızı Zehra Çilingiroğlu ile birlikte önceki akşam Tarabya ...
Mehmet KARABEL yazdı... Ne unutulmaz kadındın sen ‘Küçük Hanımefendi’
Mehmet KARABEL yazdı... Ne unutulmaz kadındın sen ‘Küçük Hanımefendi’
 
Alişan'ın kardeş acısı dinmiyor
Ünlü şarkıcı Alişan, geçtiğimiz aylarda kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs ...
Doğuma gün sayan Başak Dizer'den yeni poz
Kıvanç Tatlıtuğ'un stilist eşi Başak Dizer, önceki gün yakın arkadaşları ...
Çeşme'de görüntülenmişti... Sessizliğini bozdu!
Geçtiğimiz günlerde Çeşme'de Önder Öztarhan'la görüntülenen Aslı Enver sessizliğini bozdu.
 
Mahsun Kırmızıgül eşini aldattı mı?
2016 yılında avukat Ece Binay ile evlenen Mahsun Kırmızıgül hakkında çok ...
Yıldız Tilbe'ye bir tepki de Pınar Altuğ'dan!
Yıldız Tilbe sokak köpeklerini hedef alan paylaşımının ardından özür diledi. ...
Nebahat Çehre'den Hazal Kaya yorumu
Uzun süredir ekranlardan uzak olan Türk sinemasının usta oyuncularından ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Siyaset insanı bozuyor
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sahipsiz kalan eski İzmir…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gülayşe’den doğma ben ‘Öksüz Cüneyd’!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Çağlardan 324’e İzmir Tarihi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Nepotizm hastalığı ve belediyecilik...
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva