HABERLER>MAGAZİN
25 Ocak 2023 Çarşamba - 09:25

Pamela Anderson'dan ahlaksız teklif iddiası

Daha önce 1996'da mahrem kasetinin çalınmasının yarattığı travmatik etkileri anlatan Pamela Anderson, bu kez ünlü oyuncu Sylvester Stallone'un geçmişte kendisine "reddedemeyeceği bir teklif yaptığını" ileri sürdü. Anderson, "Bana 'bir numaralı kızı' olmam için bir daire ve araba teklif etmişti" şeklinde konuştu

Pamela Anderson dan ahlaksız teklif iddiası

Baywatch' dizisinin yıldızı olarak hafızalarda yer edinen Pamela Anderson, 31 Ocak'ta gösterime girecek belgeseli 'Pamela Anderson: Bir Aşk Hikâyesi'nden (Pamela, a Love Story) önce Piers Morgan'ın programına konuk oldu. Filmde değindiği konulardan bahseden Anderson, samimi açıklamalarda bulundu.

AHLAKSIZ TEKLİF İTİRAFI
55 yaşındaki Anderson, ünlü oyuncu Sylvester Stallone'un geçmişte kendisine "reddedemeyeceği bir teklif yaptığını" öne sürerek, "Bana 'bir numaralı kızı' olmam için bir daire ve araba teklif etmişti" dedi.

'ALABİLECEĞİN EN İYİ TEKLİF BU'
Pamela Anderson, Stallone'a gülerek, "Bu iki numaralı kızının da olduğu anlamına mı geliyor?" diye cevap verdiğini söyledi. Pamela Anderson, ardından Sylvester Stallone'un kendisine, "Alabileceğin en iyi teklif bu tatlım. Artık Hollywood'dasın..." yanıtını verdiğini belirtti.

AVUKATI YALANLADI
Teklifi tereddüt etmeden geri çevirdiğini sözlerine ekleyen ve, "Aşık olmak istiyordum. Bundan daha azını istemiyordum" şeklinde konuşan Anderson'a Stallone'un avukatından yanıt gecikmedi.

Avukatı, Sylvester Stallone'un asla böyle bir teklifte bulunmadığını iddia ederek, "Pamela Anderson'ın müvekkilime atfettiği açıklama yanlış ve uydurmadır. Stallone, bu iddiaların hiçbir kısmının doğru olmadığının arkasında..." dedi.

ÇALINAN KASETİ HAKKINDA KONUŞTU
Öte yandan Pamela Anderson ile o dönemki eşi Tommy Lee'nin samimi ve mahrem bir kaseti, 1995'te mülklerinden çalınarak internette satılmıştı. O zamandan beri geçen yıllarda bu olay geniş çapta tartışılmış ve Anderson, bu sızıntı yüzünden medyadan gördüğü muameleyi defalarca eleştirmişti.

Pamela Anderson, konu hakkında yeni açıklamalarda bulunmuştu. Anderson, mahremiyetinin ihlal edilmesinin zihinsel ve duygusal etkisine dair daha ayrıntılı konuşmuştu.

'ÇOK ACIMASIZLARDI'
12 yaşındayken bir arkadaşının 24 yaşındaki bir arkadaşının tecavüzüne uğradığını dile getiren Pamela Anderson, "Çocukluğumdan kalma ağır bir şeyi gündeme getirmek istemem ama bu adamın saldırısına uğradığımda herkesin bileceğini düşünmüştüm. Kaset çalındığında da öyle hissettim ve ifadem alınırken çok acımasızlardı" demişti.

YİNE BOŞANDI
Öte yandan Pamela Anderson, 2020'nin Aralık ayında inşaat ustası koruması Dan Hayhurst ile birlikte sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu.

Eşi için, "Tam olmam gereken yerdeyim, beni seven bir adamın kollarında..." diyen Anderson, aradığı mutluluğu yine bulamamıştı.

Pamela Anderson, Dan Hayhurst'ten boşanmaya karar vermişti. Bir kaynak, çiftin evliliğinin koronavirüs pandemisinin içine soktuğu durumda hızlı geliştiğini ama artık miladını doldurduğunu söylemişti.

Pamela Anderson, eşi Dan Hayhurst ile evinin renovasyon çalışmaları esnasında tanışmıştı. Ladysmith kasabasında yaşayan bir inşaat ustası olan Dan Hayhurst, bu renovasyon çalışmalarında görev alıyordu.

DÖRT KEZ EVLENMİŞTİ
Ayrıca Pamela Anderson, ilk evliliğini 1995-1998 yılları arasında müzisyen Tommy Lee ile yapmıştı. Anderson ve Lee'nin iki tane oğlu bulunuyor.

Pamela Anderson, daha sonra 2006'da rapçi Kid Rock ile dünyaevine girmişti. Ancak ikili, bir yıl sonra yollarını ayırmıştı.

Ünlü yıldız, 2007-2008'de de profesyonel poker oyuncusu Rick Salomon ile üçüncü evliliğini gerçekleştirmişti. Anderson ve Salomon, 2014 ile 2015 arasında bir kez daha nikah masasına oturup, boşanmıştı.

Pamela Anderson, ayrıca yapımcı Jon Peters ile 2020'de sürpriz bir şekilde evlenmişti. Ancak ikili, aynı yıl içerisinde ayrılmıştı.

 
Bornova'dan Ankara çıkarması!
 
Bilgin'den EYT açıklaması: İlk maaş ne zaman?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mahsun Kırmızıgül'e dava!
3 Şubat'ta Prestij Meselesi filmiyle vizyonda olacak Mahsun Kırmızıgül'e ...
İrem Derici: Demet'le sürekli sevişiriz, hiç tartışmadık
Önceki gece Etiler'de bir mekanda sahne alan İrem Derici, Demet Akalın'ın ...
Serenay Sarıkaya üzerinde milyonlar taşıdı
Serenay Sarıkaya önceki akşam başrolünde yer aldığı dijital bir platformda ...
 
Çağatay Ulusoy ile İlkin Tüfekçi yakalandı!
Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın 6 yıldır aşk yaşıyordu. İkili, geçtiğimiz ...
Kıvanç Tatlıtuğ hastanelik oldu
Şimdilerde Serenay Sarıkaya ile aynı dizide başrol oynayacak olan Kıvanç ...
Ece Seçkin'in elbisesi olay oldu!
Ünlü şarkıcı Ece Seçkin son paylaşımıyla Instagram'ı kasıp kavurdu. Seçkin, ...
 
Demet Akalın sitem etti ve yardım istedi!
Önümüzde ay Kanada'da konser verecek olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, panik ...
Mert Yazıcıoğlu'ndan yeni hamle!
4 yıldır aşk yaşayan Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu geçtiğimiz günlerde ...
Elif Karlı'nın eşi cezaevinde hayatını kaybetti
Ünlü şarkıcı Elif Karlı'nın 6 aydır Tokat cezaevinde olan eşi Cengiz Karlı, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva