HABERLER>POLİTİKA
14 Temmuz 2021 Çarşamba - 14:59

MP'li Şahin'den Serdar Aksoy'a yanıt: Yavuz hırsız ev sahibini bastırır!

Cumhuriyet Halk Partisi'nden kovulması sonrası Memleket Partisi'ne geçen Menemen Belediyesi eski Başkanı Tahir Şahin, Serdar Aksoy'un mahkemede kendisine yönelik eleştirileri ile ilgili olarak "Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. O onları bilerek yapıyordu kendi götürebilsin diye" ifadelerini kullandı.

MP li Şahin den Serdar Aksoy a yanıt: Yavuz hırsız ev sahibini bastırır!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Partileşme sürecinde birçok eski Cumhuriyet Halk Partili isim Memleket Hareketi'ne katılırken, siyaseti bırakmış isimler de yeniden Memleket Partisi ile siyasete geri dönmüştü.

Özellikle İzmir'de Muharrem İnce'nin partisine geçeceği konuşulan isimler arasında yer alan ve İnce'nin MP İzmir İl Binası açılışında bizzat rozeti takarak partiye kayıt ettiği Menemen Belediyesi eski Başkanı Tahir Şahin Egedesonsöz'e açıklamalarda bulundu.

MENEMEN'DE 9 GÜNDE 78 ZİYARET
Memleket Partisi'nin Menemen'de oldukça başarılı çalışmalar yürüttüğünü belirten Şahin, "Memleket Hareketi güzel gidiyor… Son 9 günde muhtarlar olsun, STK'lar olsun 78 ziyaretimiz var. Hem de bu sıcaklarda… Kimse başaramaz bunu. Eğer 9 günde bu sayıya ulaştıysak Menemen'de her şey yolunda demektir. İzmir'de de yakında her şey yoluna girecek demektir. Biz  Memleket Partisi'nde Atatürk'ün CHP'de kurmuş olduğu 6 ilkenin peşinden gitmeye devam edeceğiz" dedi.

KOLTUK SEVDALISI OLSAM 2019 YILINDA ADAY OLURDUM
CHP'den kovulmasının ardından Memleket Partisi'ne geçmesinin bazı siyasiler tarafından 'koltuk sevdası' olarak ifade edilmesine de değinen Şahin, "Ben koltuk sevdasında olsaydım CHP'de kalırdım. CHP'de olası bir önseçim de yine vatandaşlarımız, delegelerimiz bizi o koltuğa oturturlardı.  Koltuk gibi hiçbir endişem yok. Tam tersine koltuk sevdasının yerine hizmet sevdası aşkımız var. Bunu böyle düşünenlere Menemen  sokaklarında gelip bir anket yapsınlar, sadece ben değil… Ben belediye başkanı ya da belediye başkanı adayı da olmayabilirim, genç bir arkadaşımızı da destekleyebilirim, benim böyle bir koltuk sevdam yok! Ben 20 yıl Menemen Belediye Başkanlığı görevini yürüttüm. Koltuk sevdam olsaydı aday gösterilmediğim zaman DSP'den aday olurdum. Ben 2019'da partinin karşısına aday olmamakla koltuk sevdası olmadığımı kanıtlamış biriyim" diye konuştu.

ARTIK CHP'YE DÖNÜŞ DİYE BİR ŞEY YOK
Partiden atılması sonrası kendisine teklif gelmesi halinde CHP'ye geri dönme ihtimalinin olduğunu belirten Şahin, "CHP beni partiden attı. Serdar Aksoy döneminde beni partiden attı, kendisi de cezaevine gitti. 'Beni partiden atan adam cezaevinde' dedim. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na 'partiye beni sadece geri döndürün, ben başka bir şey istemiyorum' dedim. 7 ay geçti net bir cevap yoktu. Beni çağırsalardı ben CHP'ye geri giderdim, zaten sözlü müracaatı ben yapmıştım. Ancak bir insan kazanmak siyasi partilerde çok zordur, ancak bir insan kaybetmek hele ki 20 yıl belediye başkanlığı bayrağını sallamış birini kaybetmek bu kadar kolaysa demek ki hala burunları Kaf Dağı'nda... Ancak bu saatten sonra tabii ki CHP'ye dönüş diye bir şey yok. Ancak yileriki günlerde ortak bir ittifak olursa ben ona bir şey diyemem" dedi.

BİLEREK YAPTI
Serdar Aksoy'un mahkemede yaptığı savunma kendi dönemini eleştirmesine ilişkin olarak ise "Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. O onları bilerek yapıyordu kendi götürebilsin diye" ifadelerini kullandı.

 
Altınordu Anıl için takas yaptı
 
Kemalpaşa'nın sporcuları ilçeye başarılarla döndü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Sürekli'den 15 Temmuz mesajı
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli ...
Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyareti ile ilgili TBMM’de soru önergesi
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, İzmir Büyükşehir ...
MHP'li Şahin'den çok sert sözler: Soyer gibi teröriste destek vermiyoruz!
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, HDP tarafından ...
 
Müsilaj açıklaması: Denize girilebilir, balık yenebilir
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Marmara Denizi Eylem Planı Koordinasyon ...
CHP'li Beko'dan MHP'li Kalyoncu'ya 'Soyer' yanıtı!
MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu'nun İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ...
Akşener: İktidar teslim edilmez, devredilir
Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek, "Bu devleti teslim ...
 
'Din kisvesi altında sömürüye izin vermeyeceğiz'
Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Din kisvesi ...
CHP’li Yücel’den Mardinlilere ziyaret ve sandık mesajı!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Sivil Toplum Kuruluşları ...
CHP’li Sertel’den TRT atamalarına tepki!
TRT'ye yapılan yeni atamaları değerlendiren CHP İzmir Milletvekili Atila ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
47 yıldır karanlıktaki 'katliam!'
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva