HABERLER>POLİTİKA
22 Ağustos 2021 Pazar - 18:08

MP İzmir'de Cüneyt Oğuz dönemi: İzmir'deki oy oranını açıkladı!

Seçim sonrası açıklamalarda bulunan Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, İzmir'deki oy oranlarının sorulması üzerine, "Biz Memleket Partisi olarak şu ana kadar herhangi bir anket yaptırmadık. Ancak bundan yaklaşık 3 ay öncesinde parti yeni kurulduğunda bazı kamu kurumlarının ve siyasi partilerin kendi güçlerini görmek için yaptırmış oldukları anketlerin sonuçlarını anket firmaları bizimle paylaştı. Orada Memleket Partisi'nin İzmir'deki durumu gayet iyi. Bunlar açıklandı. Yüzde 18’lerden bahsedildi. Ben daha da iyi olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

MP İzmir de Cüneyt Oğuz dönemi: İzmir deki oy oranını açıkladı!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDEONSÖZ - 1'incisi düzenlenen olağan Memleket Partisi İzmir İl Kongresi Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin de katılımı ile gerçekleştirildi.

200 delegenin oy kullandığı kongrede 164 oy alan kurucu il başkanı Cüneyt Oğuz il başkanı seçildi.

TÜRKİYE'NİN HER YERİNDE MEMLEKET PARTİSİNİ İKTİDAR YAPACAĞIZ
Seçim sonrası açıklamalarda bulunan Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, "Kongrenin sonucundan ziyade kongrenin nasıl olduğu, kongrede verilen mesajların ne olduğu çok önemliydi. Bugün buradan birlik beraberlik mesajı çıktı. Beklediğimiz gibi Memleket Partisi zaten çok daha yeni kurulmuş bir parti. İçerisinde farklı kültürlerden farklı yapılardan insanları da barındırıyor. 84 milyonu kucaklamak için kurulmuş bir parti. Ona rağmen herkeste bir bilinç, sorumluluk var. Birlik beraberlik bilinci var. Güzel olan bu… Türkiye'nin özlediği durumdur bu. Parti içi yarışlar demokrasinin kaçınılmaz durumları. Ancak biz yeni kurulmuş bir parti olarak demokrasiyi tam olarak yaşama konusunda eksik kalabiliriz. Bu kadar kısa zamanda bu kadar büyük işler yapmak çok önemli. Bunlar Memleket Partisi'nin bundan sonraki süreçte daha iyilerini yapabileceğinin göstergesi. Memleket Partisinin kongreleri, mitingleri bundan sonraki organizasyonları kartopu gibi büyüyerek devam edecektir. Memleket Partisi Türkiye’de iktidar olmak için, hükümet olmak için kurulmuş bir partidir. Biz muhalefet partisi olarak kurulduk ama amacımız iktidar partisi olmaktır. En kısa zamanda yapılacak olan ilk seçimlerde bunu başaracağız. Tabi ki yolumuz uzun, yolumuz, dik, yolumuz patika, engebeli ama yolun sonunda ışık var. Önümüz aydınlık, bunu görüyoruz. Mustafa Kemal'in Amasya’da söylediği gibi ‘Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır.’ Biz de bu azim ve kararlılıkla Türkiye'yi kurtarmak için görev almış, sorumluluk almış vatanperverler, vatanın yetiştirdiği insanlarız. Hep birlikte büyüyerek bütün arkadaşlarımızla Türkiye'nin her yerinde Memleket Partisi'ni iktidar yapacağız" ifadelerin kullandı.

İTTİFAK YAPMAK İÇİN KURULMADIK
Hedeflerinin sadece İzmir'de değil tüm Türkiye'de Memleket Partisini iktidar yapmak olduğunu dile getiren Oğuz, "Bütün arkadaşlarımla sadece İzmir’de değil, Türkiye’nin her yerinde Memleket Partisi’ni iktidar yapacağız. Memleket Partisinin farklı bir özelliği daha var; Biz sadece bugün İzmir’de değil Türkiye’nin her yerinde var olmayı başarabilen bir partiyiz. Memleket Partisi farklı kesimlere hitap ettiğinden dolayı, farklı kesimlerden oy aldığından dolayı Türkiye'nin her yerinde vardır. Erzurum, Bayburt, Artvin, İzmir, İstanbul, Antalya, Adana, Mersin’de her yerde vardır.  Bir konu çok netiz. Kesinlikle ayrımcılığı reddediyoruz. İttifakları da reddediyoruz. Yeni kurulmuş bir parti olarak hiçbir parti ittifak yapmak için kurulmamalıdır. Bir partinin kendisine özgüveni olması gerekir. Bunu savunuyoruz. Bunu için ne millet ne cumhur, tek yok memlekete diyoruz. Biz kendi gücümüze, kaynaklarımıza, özgüvenimize inanıyoruz. Bu değerlerimizle çıktığımız bu yolda iktidar olmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

EN BAŞARILI OLMAK İSTEDİĞİMİZ İL
Memleket Partisi olarak büyük bir avantajları olduklarını da belirten Oğuz, "Bizim partimizin bir avantajı var. Türkiye'de en son yapılmış, en büyük genel seçimlerde Türkiye'de en çok oy almış ikinci kişi Sayın Muharrem İnce'dir. Genel Başkanımız yüzde 30’un üzerinde oy almıştır. Tabii ki de bu bizim partimizin en büyük avantajıdır. Sayın Muharrem İnce’nin Türkiye’deki tanınırlığı bizim vatandaş nezdinde önümüzü açmaktadır. Biz de bunu partimizin kurumsal yapısıyla birleştirme çabası içerisindeyiz. Bunu başardığımız zaman herkes görecek ki, önümüz son derece açıktır. Muharrem Bey, zaten İzmir’e çok önem veriyor. Hatta en başarılı olmak istediği il İzmir. İzmir önemlidir. İzmir bütün yeni akımların özgürlük fikirlerinin ve değişimin öncüsü bir şehir" dedi.

İZMİR'DE KOLAYLIKLA KARŞILIK BULAN BİR YAPIDAYIZ
İzmir'de başarılı olan bir partinin Türkiye genelinde de başarılı olabileceğini belirten Oğuz, "İzmir'de başarılı olan bir partinin Türkiye'nin her yerinde başarılı olma şansı vardır. Bizim değerlerimiz ilkelerimiz ve hedefimiz İzmir seçmeni tarafından daha kolaylıkla karşılık bulabilen bir yapıda. Bunun için İzmir biçim için önemli. Demokrasi anlamında belki de İzmir Türkiye'nin birinci şehri. Burada yaşayan insanlar özel, bu topraklar özel… Farklı kültürde yüzyıllardan beri bu topraklarda farklı etnikten insanlar yaşamış ancak İzmir hep hoşgörünün şehri olmuş. İzmir'de insanlar hep birbirine hoşgörü göstererek hayatlarına devam etmişler. Böyle bir mozaiğin olduğu özel bir şehir... Bundan dolayı Genel Başkanımız tabii ki İzmir'e çok önem veriyor. Bundan sonra İzmir ve diğer vilayetlerde de olacağız. Artık sahada her türlü propagandayı, siyasi faaliyetleri göstereceğiz. Türkiye için hayırlı uğurlu olsun diyorum.

SON ANKETLERDEN DAHA İYİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM
İzmir'de Memleket Partisi olarak anket yapıp yapmadıklarının sorulması üzerine de konuşan Oğuz, "Biz Memleket Partisi olarak şu ana kadar herhangi bir anket yaptırmadık. Ancak bundan yaklaşık 3 ay öncesinde parti yeni kurulduğunda bazı kamu kurumlarının var siyasi partilerin kendi güçlerini görmek için yaptırmış oldukları anketlerin sonuçlarını anket firmaları bizimle paylaştı. Orada Memleket Partisinin İzmir'deki durumu gayet iyi. Bunlar açıklandı. Yüzde 18’lerden bahsedildi. Ben daha da iyi olacağını düşünüyorum. Avantajımız, çok tanınan ve etkileyici bir liderle hareket ediyor olmamız. Bu bizim için bir avantaj. Biz bunu partimizin kurumsal kimliğiyle birleştirip daha da iyi yerlere geleceğiz" diye konuştu.

 
Eski sevgilisini darp ediyordu... Yoldan geçen kişi tarafından bıçaklandı!
 
Memur zammı pazarlığında son gün
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hak, Hukuk, Adalet 23 Ağustos 2021 Pazartesi 12:04

Gülmemek için kendimi zor tuttum ,yav menfaat için bir araya gelmiş kişilerden oluşan partisiniz atıp tutmayın siz ancak kendinizi kandırıyorsunuz yüzde bir oy alırsanız dua edin

Yorumu oyla      2      3  
Erkan Okur 23 Ağustos 2021 Pazartesi 08:16

Bir parti ilk kuruluşunda ülkenin en uç köşesi Hakkari, Ağrı vb illerinde başarılı olmak istiyoruz diyemiyor ve Hedefi İzmir olarak koyuyorsa baştan ölü doğmuştur.

Yorumu oyla      3      3  
Mehmet79 22 Ağustos 2021 Pazar 23:24

Vatandaş.. gelir tabii Kılıçdaroğlu sayesinde Akpnin işi kolaylaşmıyor mu zaten.

Yorumu oyla      2      3  
Ha ha ha ha ... 22 Ağustos 2021 Pazar 19:54

yüzde 18 mi?

Yorumu oyla      6      5  
Vatandaş 22 Ağustos 2021 Pazar 19:49

HAHAHAH sanırım bu yorum memleket partisinin oy oranını anlatmak için yeterli olur. "Adam kazandı" şu açıklamadan sonra siz İzmir'den hala oy alabileceğinizi mi sanıyorsunuz? 2002'den beri AKP'ye bir kere dahi oy vermedim ama o bile memleket partisinden daha yakın geliyor bana.

Yorumu oyla      13      3  
TC misafir 22 Ağustos 2021 Pazar 19:31

Henüz yeterli düzeyde sahaya inilmemiş ve çalışma yapılmamışken bu oran bana göre abartıdır ama ilerleyen zamanda halk ile içi içe olunur ve sıkı çalışma yapılırsa benim gözlemlerime göre olmayacak bir oran değildir.

Yorumu oyla      2      13  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Memleket Partisi Kongresi'nde bir CHP'li!
Kongreye katılan Cumhuriyet Halk Partisi üyesi Hatice Tatlı'nın Memleket ...
CHP'li Sertel'den TRT çalışanının işten atılmasına tepki
TRT çalışanının sosyal medya paylaşımı yüzünden işten atılmasına tepki ...
Muharrem İnce, Soyer'i hedef aldı: Kiminle dans ettiğini bileceksin!
Memleket Partisi İzmir İl Örgütü 1. Olağan Kongresi Genel Başkan Muharrem ...
 
CHP’li Bakan’dan Gediz Havzası için iki bakanlığa çağrı!
TBMM Çevre Komisyonu CHP Sözcüsü İzmir Milletvekili Murat Bakan; Gediz ...
Binali Yıldırım'dan İzmir'de sürpriz ziyaret
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, partisinin Ödemiş İlçe Başkan ...
CHP PM Üyesi Nalbantoğlu: Her şeyi gören halk sandıkta hesap sorar!
CHP PM Üyesi Rıfat Nalbantoğlu pandemi ile başlayan dayanışma dönemlerinde ...
 
İYİ Parti İzmir yemekte buluştu
İYİ Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, ...
AK Partili Kaya'dan 'battı-çıktı' hatırlatması... İzmirlilere trafikte işkence çektiriyorlar!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, her gün başka bir ilçede ...
CHP’li Sertel faizsiz ev mağdurlarını meclise taşıdı
Finansman ve Tasarruf Finansman Şirketleri Kanunu’nda yapılan değişiklikten ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu vapur bir milletin kaderini nasıl taşıdı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva