HABERLER>POLİTİKA
21 Ağustos 2021 Cumartesi - 13:08

AK Partili Kaya'dan 'battı-çıktı' hatırlatması... İzmirlilere trafikte işkence çektiriyorlar!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, her gün başka bir ilçede sürdürdüğü saha programları çerçevesinde Karabağlar'daydı. Karabağlar'da ilk olarak İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı ziyaret eden Kaya, ardından Aşık Veysel Mahallesi ve Aydın Mahallesi muhtarlarıyla bir araya geldi. Aydın Mahallesi'nde esnaf ziyaretleri de yapan Kaya, programını partisinin ilçe teşkilatında düzenlenen sandık bazlı koordinasyon ve mahalle yönetim kurulu toplantısı ile noktaladı.

AK Partili Kaya dan  battı-çıktı  hatırlatması... İzmirlilere trafikte işkence çektiriyorlar!

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nda Başkan Celil Anık ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Kaya'nın gündeminde İzmir'deki trafik problemi vardı. Okulların açılmasına az kaldığını hatırlatan Kaya, "İzmir trafiği felç olmuş durumda. Sabah 8'den akşam 22.00'ye kadar süren bir trafik var. Okullar açılıyor, sorun katlanarak büyüyecek. CHP'li Soyer'in bu büyük sorun için hiçbir çözüm çabası olmadığını üzülerek görüyoruz. Trafiği arapsaçına döndürdüler, İzmirlilere yollarda işkence yaşatıyorlar. Geçtiğimiz günlerde İzmir'e konser için gelen ünlü bir sanatçının trafikte isyan ederek otostop çektiğini ve kendisini bir motosikletlinin arkasına atarak konserine yetişebildiğini basından takip ettik. İzmir'i bu duruma düşürdüler. Sizler şoför esnafı olarak her gün trafiktesiniz. Sorunu en çok, en derinden hissedenlersiniz. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kentteki trafik sorununu çözmek adına en ufak bir gayretini gördünüz mü? Göremezsiniz. Çünkü gündemleri başka. İzmir'in sorunları ile ilgilenmekten başka her işi yapıyorlar. Hep söylüyorum, İzmir bu kötü ve beceriksiz yönetimi hak etmiyor" şeklinde konuştu.


İZMİR'E YAZIK OLUYOR
Aşık Veysel Mahallesi ve Aydın Mahallesi muhtarlıklarını ziyaretinde de trafik konusuna değinen Kaya, bu mahallelerin içinden geçen Yeşillik Caddesi'nin Büyükşehir'in talebi üzerine Karayolları'ndan belediyeye devredildiğini hatırlattı. Vatandaşların, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Yeşillik Caddesi üzerinde battı-çıktı projesi uygulamayı düşünüp düşünmediğini merak ettiğini belirten Kaya, "Karayolları'ndan yolu talep ettiler, hemen kendilerine verildi. Bölgedeki muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla, esnaflarımızla konuşuyoruz, hepsi bir merak içinde. Büyükşehir'in devraldığı bu yolda herhangi bir battı-çıktı projesi var mı? Burası devredildikten bu zamana 2 yılı aşkın bir süre geçti. Bırakın bir çalışma yapılmasını, ortada somut bir proje göremedik. Bunların derdi İzmir değil, bunların derdi başka. Başka alemlerde yaşıyorlar, vatandaşın halinden anlamıyorlar. İzmir'e yazık oluyor" dedi.

 
Yoğun bakımlarda 10 yataktan 7'si dolu... Morgdaki çığlıklardan odama gitmek istemiyorum!
 
Buca'nın ormanlarında temizlik harekatı
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
süleyman ataseven 23 Ağustos 2021 Pazartesi 12:33

Sn.Tunç Soyer İzmirdeki trafik problemini araç fazlasına bağlamıştı. Gerçekten kimsenin aklına gelmemişti. Çok haklı olduğunu ertesi gün anlamıştım. Ben CHPli belediyelerden çok memnunum. Çok güzel işler yapıyorlar. İzmirimiz hedefe doğru ilerliyor. İzmir demek Laiklik demek.

Yorumu oyla      2      3  
Günay Aras 23 Ağustos 2021 Pazartesi 10:07

Başkan her yere bisiklet parolasıyla hareket ediyor. Etrafı bürokratlar tarafından kuşatılmış maalesef olanı biteni doğru okuyamıyor. Yazık bu halka.

Yorumu oyla      2      3  
Hakkı 23 Ağustos 2021 Pazartesi 09:45

beyler bayanlar, bu şehirde yaşayıp trafikte geçirilen kör zamanı görmüyorsanız gerçekten gözünüzü siyaset bürümüş. yazıktır günahtır böyle keşmekeş trafik nerede var. bırakın at gözlüğünüzü son 25 yıldır izmir aynı izmir. hiçbir değişiklik yok. yol yok olanlar çukur... bu yolları belediye yapacak ey ahali belediye. bir BŞBeld. Başk trafikte araç fazlası var diyor. arkasından 400 tane otobüs aldık deyip milletle dalga geçiyor. böyle kente böyle seçmen böyle beld başk vesselam..

Yorumu oyla      3      3  
zfg 21 Ağustos 2021 Cumartesi 23:52

Karşıyaka ıskelesi önündeki trafiki yer altına alan parti iki mahalli secimi garantiye alır. Yıllardır ıktıdardaki CHP den bu konuda hiç bir girişim gözlenmedi.Deniz bahane değil.Denizin altından Istanbula yol yapan AKP için İzmirde hodri meydan

Yorumu oyla      2      3  
Otogar metrosu? 21 Ağustos 2021 Cumartesi 23:35

Otogar Metrosu için elinizi tutan mı var?

Yorumu oyla      3      3  
Yorumcu 21 Ağustos 2021 Cumartesi 22:49

Sayın vekil, İzmir milletvekili olarak Karabağlardaki trafik problemiyle ilgilenmeniz güzel. Keşke en az 10 yıldır trafiğin kilitlendiği memleketiniz Torbalıdaki karayollarının sorumluğundaki Kemalpaşa ve Bayındır kavşaklarına bir çözüm bulsanız.

Yorumu oyla      7      3  
Kafamda deli sorular 21 Ağustos 2021 Cumartesi 17:42

Yeşillik Caddesi yıllardır sizin elinizdeydi; niye yapmadınız?

Yorumu oyla      8      3  
Hedef 2023 mü? 21 Ağustos 2021 Cumartesi 16:20

Temeli uzun yılllarrr önce atılan hızlı tren vardı. Bu proje kapsamında yapılacak olan bir de metro ... Az daha yukarıya çık; Kemalpaşa'da bir köy yapılacaktı; lojistik; bu köye tren hatları da olacaktı. Şimdi de deniz kenarına in; Çandarlı taraflarına; burada da dünyanın 10 büyük limanindan biri olacaktı; temeli 2011'de atılmıştı. Çandarlı'dan Bergama taraflarına doğru git; yerel seçim öncesi temeli atılan İZBAN vardı. Seçim bitti, proje durdu. Bergama'dan tekrardan merkeze gel; Karabağlar'a; 540 hektarlık kentsel dönüşüm olacaktı; içinde kültürpark kadar yeşil alan olan. Devam edeyim mi?

Yorumu oyla      13      3  
Poyraz 21 Ağustos 2021 Cumartesi 13:28

Yeşillik caddesini anında devredenler Buca tramvayı için atıl durumdaki TCDD hatlarını belediyeye niçin vermediniz?

Yorumu oyla      13      3  
Su borusu 21 Ağustos 2021 Cumartesi 13:22

Yeşillik Caddesi'nden ana su borusu geçiyor. Ha deyince kazıp, battı-çıktı yapamazsın. Şehrin vekili bunu bilmiyorsa durum vahim. önce İZSU'nun çalışma yapması gerekiyor. Sanırım çalışma yapıldı. Depsala işlemi yapılmadan battı-çıktı yapılamaz. Battı-çıktı yerine köprü de yapabilirler. Hatta köprü yapılacak diye biliyorum.

Yorumu oyla      8      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Sertel faizsiz ev mağdurlarını meclise taşıdı
Finansman ve Tasarruf Finansman Şirketleri Kanunu’nda yapılan değişiklikten ...
CHP'li Beko: Milletin efendisi köylümüz olacak
Güzelbahçe Payamlı’da düzenlenen Bardacık Festivalinde üretici ve köylülerle ...
CHP’li Sertel’den çok konuşulacak ‘vali-kaymakam’ iddiası: Oy yoksa köylüye yardım da yok!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Atila Sertel, vali ve kaymakamların köy ...
 
CHP'li Öztrak'tan İzmir'de '28 Şubat davası' çağrısı: Yeniden yargılama yapılsın!
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "28 Şubat davası ...
Türkiye'deki Afgan göçmen sayısı açıklandı
Afganistan'da yaşanan gelişmelere ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ...
Buğra Kavuncu'ya yumruklu saldırı!
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Halk TV'den ayrıldığı sırada yumrukla saldırıya uğradı.
 
AK Partili Kaya, Gaziemir'den yüklendi: Çöpleri bile toplamıyorlar!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Gaziemir’de yaptığı ziyarette ...
Kılıçdaroğlu: Erdoğan’ın halleri endişe verici
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün katıldığı canlı yayında kendisine ...
Kritik zirvede AK Parti'den istek: Dışarıdan müdahale edilmesin
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, AK Parti İzmir İl Başkanı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Hepsi yaşasın anne aşkıyla!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Katılımcı değil, kayırmacı belediyecilik...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Tüketim cehenneminde gündelik hayat
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli bir hukuk kahramanı: Bekir Behlül
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
İmamoğlu’nun suskunluğu!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva