HABERLER>POLİTİKA
3 Ocak 2023 Salı - 13:57

Kılıçdaroğlu: Susarak bu işi geçiştiremezler

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Kılıçdaroğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye seslenerek, "Kendi evladına dahi sahip çıkamıyor, susarak bu işi geçiştiremezler" dedi.

Kılıçdaroğlu: Susarak bu işi geçiştiremezler

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Hep beraber bir yılı devirdik. Toplumun beklentileri fazla. Daha güzel bir Türkiye istiyoruz. 

Düşüncenizi ifade ederken bile çekindiniz. Başıma bir şey gelir mi diye kaygı içinde oldunuz. Ama artık Türkiye bu zincirlerini koparmak zorunda, bu tablonun dışında çıkmak zorunda. Türkiye'yi bu tablonun dışına çıkarmaya herkesin huzurunda söz veriyorum. 

Bir politikacının alkıştan çok, sağlıklı ve tutarlı eleştiriye ihtiyacı vardır. Yanlışımız varsa o insanlar bize söyleyebilmeli, biz bundan gocunmamalıyız. Akıl akıldan üstündür. Demokrasi bunun üzerine inşa edilmiştir. "Her şeyi ben bilirim, ben yaparım" düşüncesi insanlığı felakete sürükler. Devleti bir adama teslim etmek ülkeyi felakete sürükler, geldiğimiz tablo budur. Rüşvet alanlar var. Devlette liyakati yok ettiler. Rüşvetçilerden, uyuşturucu baronlarından bu ülkeyi 2023 seçimlerinden sonra temizleyeceğiz. 

Neyi nasıl yapacağımızı biliyoruz. Sadece liderler değil onların altında ekipler çalışıyor. Güzel şeyler yapacağız, güzel şeyleri hayata geçireceğiz. Göreceksiniz. Yepyeni bir Türkiye. 

Türkiye'yi yöneten kişi asla para için kapı kapı dilenci gibi dolaşmayacak. Buna da son vereceğiz. Kendi gücümüzle büyüyeceğiz ve kalkınacağız. Rüşvetin, torpilin, yolsuzluğun olmadığı bir Türkiye'yi inşa edeceğiz. Eğer kul hakkına herkes saygı gösteriyorsa, kul hakkı yemenin en büyük günah olduğuna toplum olarak inanıyorsanız kul hakkı yiyenleri iktidardan göndereceğiz, adaletten yana olanları iktidara getireceğiz. 

Terörün sıfırlandığı bir Türkiye'yi inşa edeceğiz. Bütün komşularımızla barış içinde yaşayacağız. 

Allah nasip eder halkın oylarıyla iktidar olduğumuzda, her kuruş verginin hesabını vermeyi onurlu bir görev olarak üstleneceğiz. Gençlere söylüyorum; ödediğiniz verginin hesabını sormuyorsunuz, bu yüzden demokrasi gelişmiyor. Temel faktör bunu sormaktır. Bu ülkenin yediden yetmişe hepimiz ödediğimiz vergilerin nerelere harcandığını sormak zorundayız. Bizim iktidarımızda bu soru sorulmasa da biz bunun hesabını kuruş kuruş vereceğiz.

Hiç kimse endişe etmesin. Az kaldı, geliyor gelmekte olan.

SİNAN ATEŞ SUİKASTI
Bu ülkenin başkentinde bir suikast gerçekleşti. Sinan Ateş. Genç bir babayı öldürdüler. Ülkücü hareketin en değerli isimlerinden birisiydi. Ankara'nın göbeğinde katlettiler. Ailesi talep etti, konu siyasallaşmasın diye sabırla susuyorum. Sabırla sonucu bekliyorum. Tabii ki bize de bilgiler akıyor, biz bunun farkındayız. Tabii ki çok şey biliyoruz. Bu işten çok pis kokuların geldiğinin de farkındayız. Görevliler işini yapsın diye şimdilik sesimizi çıkarmıyoruz. Bakınız, saraydan tık yok. Sarayın stepnesi ise sanki en değerli evlatlarından biri öldürülmemiş gibi tek kelime dahi etmiyor. Kendi evladına dahi sahip çıkamıyor. Bu cinayeti görmezlikten gelemezler, susarak bu işi geçiştiremezler. Biz buna CHP olarak izin vermeyeceğiz, gerçek aydınlanıncaya kadar. Aile, adalet istiyor. Haksızlıklara karşı durmak istiyor. Adaleti savunan kişiler olarak bizler de bu olay aydınlanıncaya kadar da takipçisi olacağız. Eşine de, babasına da söz verdim. Kimse unutmasın, Bay Kemal kafasına bir şey koyduysa mutlaka çözecektir. 

İMAMOĞLU DAVASI
Eğer soruşturma açılmazsa o hakimle ilgili, Adalet Bakanı da bu kumpasın içindedir. Gerçekleri bilmeye 85 milyonun hakkı var. Hakim hangi gerekçeyi gösteriyor ve hakime kim söyledi 'biz istinafı da ayarladık' diye. 

Sarayın sofrasına oturan hakimin kararına itibar edilmez. Saraydan talimat alan hakimin kararına itibar edilmez. Karar hakimin değil, sarayın kararıdır. 

 
278 bin 882 uyuşturucu taciri yakalandı
 
Çavuşoğlu'ndan ABD'ye Suriye tepkisi!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Az Bilmiş 3 Ocak 2023 Salı 19:00

Ya arkadaşlar bu (GELİYOR GELMEKTE OLAN) var ya. Kamera şakası gibi. O el hareketleri, kol hareketleri. Acaba dediklerini kendisi inanıyor mu. Ne demiş terörü bitireçeğim demiş. Peki gurup açıklamasında şöyle demedimi. Şunlar şunlar haksız yere cezaevinde yatıyor dedi. Ayrıca yeni atanan danışmanı Nuşirivan ELÇİ kısaca yazayım, Kürdistan diyor, özerklik diyor, diyor da diyor. Bu Ali BABACAN da işte anayasanın şu maddesini değiştirelim dedi. Ya. Ya. Ya. Tabii ki bunları yaparsan TERÖR BİTER. Bu defa başka terör başlar. Türkiye 2 kutuba ayrışıyor. Herkes safına tutsun.

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Arslan'dan 'elektrik faturası' tepkisi!
CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan EPDK kararı ile 1 Ocak ...
CHP Selçuk'tan okul hatırlatması
2023 yılının ilk mesai gününde ilçede yapımı bir türlü başlamayan okulların ...
Bahçeli: İki seçeneğe de varız
MHP lideri Bahçeli, seçimlerin erkene alınması tartışmasıyla ilgili, "Seçimler ...
 
CHP’li Beko, maden işçilerinin sorunlarına dikkat çekti!
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Manisa Kırkağaç’tan bir maden işçisinin ...
AK Partili Kaya, İnciraltı Planlaması’nda son durumu anlattı: Belki yarın, belki yarından da yakın!
Şehrin kronik sorunlarından birisi olan İnciraltı Planlaması’nda son aşamaya ...
Başkan Sürekli üniversitelilerle buluştu... TEKNOFEST İzmir için tarih verdi!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; İl Gençlik Kolları’nın düzenlediği ...
 
'Altılı Masa'nın adayı bu ay açıklanabilir'
İYİ Partili Buğra Kavuncu, Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayına ilişkin ...
CHP'li Faik Öztrak'tan dış ticaret tepkisi!
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, “‘TL değer kaybedecek, rekabet gücümüz artacak, ...
Bayraklı Meclisi'nde Sandal'dan 'kredi' çıkışı: AK Partili vekilin kapısını çalmam!
Gerekli durumlarda kullanılmak üzere kredi çekilmesi için Bayraklı Belediye ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva