HABERLER>POLİTİKA
13 Kasım 2022 Pazar - 15:39

Kılıçdaroğlu'ndan CHP'li belediye başkanlarına övgü: Zorlukları aşıp halka hizmet ediyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Belediye başkanı arkadaşlarıma şunu söyledim; 'Hiç şikayet etmeyin, sizin göreviniz bütün zorlukları aşıp, halka hizmet etmektir.' Bu görevi başarıyla yapıyorlar" dedi.  

Kılıçdaroğlu ndan CHP li belediye başkanlarına övgü: Zorlukları aşıp halka hizmet ediyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Törene, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sendika ve sivil toplum örgütü üyeleri de katıldı. Açılış töreninin ardından, Sarıyer Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partili belediye başkanlarının karşılarına engeller çıkartıldığını belirterek, "Belediye başkanı arkadaşlarıma şunu söyledim; 'Hiç şikayet etmeyin, sizin göreviniz bütün bu aksaklıkları, zorlukları aşıp, halka hizmet etmektir.' Belediye başkanlarımız bu görevi başarıyla yapıyor. O nedenle hepinizin huzurunda belediye başkanlarımızı kutluyorum. İstanbul'un sadece Türkiye açısından değil, dünya açısından da önemli olduğunu biliyoruz. Üç büyük imparatorluğa başkentlik yapmış, kadim bir kent. Dünyanın göz bebeği olan, tarihi eserleri ihmal edilen, çevresi, doğası tahrip edilen, beton ormanına dönüştürülen bir İstanbul. Bu beton ormanına dönüştürülen, İstanbul'da yaşanabilir alanlar yaratmak isteyen ve bu konuda çaba harcayan belediye başkanları, yani CHP’li belediye başkanları. Biz, bunu yapmak istiyoruz. İstanbul'u dünyanın göz bebeği kentlerinden birisi haline getirmek istiyoruz ve bu mücadele veriliyor. Bu mücadele, sadece İstanbul'da değil Ankara'da, pek çok yerde de veriliyor. Belediye başkanlarımız, gerçekten ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar" diye konuştu.  

"SOSYAL YARDIMLAR KESİLMEDİ AKSİNE ARTTI"
Kılıçdaroğlu, "Bazen kulaktan kulağa, bazen televizyon ekranlarında, gazetelerde, sosyal medyada; 'Sakın ha CHP'li belediyelere oy vermeyin. Gelirlerse sosyal yardımlar kesilir' denildi. Oysa sosyal yardımlar kesilmedi, tam tersine arttı. Sosyal yardımlar artarken, sağ elinin verdiğini sol elin görmeyeceği, insan onurunu koruyan bir anlayışla yapıldı. Bütün belediye başkanlarımız, sosyal yardımları bu çerçevede yapıyorlar. Biz, insan onuruna saygı duyan bir gelenekten geliyoruz. İnsan onurunun korunması gerektiğini düşünen bir gelenekten geliyoruz. Onun yoksulluğunu teşhir etmeden ama, ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir anlayışı egemen kılmak istiyoruz" dedi.  (DHA)

 

 

 
Evde yangın çıktı: 1'i çocuk, 2 kişi öldü
 
'Kılıçdaroğlu, CHP'yi tanınmaz hale getirmiştir'
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Lombak 14 Kasım 2022 Pazartesi 09:01

İzmir 1980lerdeki kokulu körfez "mottosuna" geri döndü. Sayenizde!

Yorumu oyla      4      3  
Düz Partili 13 Kasım 2022 Pazar 16:07

Sayın genel başkan Kılıçdaroğlu,bu kadar kesin övgüleri araştırın inceleme yapınız ondan sonra beyanatlar veriniz elbette siz haklısınız atadığınız belediye başkanları sizi her on gün de bir gelip kendileri güven mektubu sunuyorlar,görevlerini mutlaka iyi ve özverili şekilde yapan belediye başkanları vardır,ama bir çoğu sizin dediğiniz şekilde değildir,artık bunları burada yazmak söylemek gereksiz çünkü doğru ve gerçekleri yazılınca hemen aktrol diyerek dikkate alınmıyor,parti üyelerinin bir çoğu sizin yanınızda bulunan ve belediye başkanlarına tepkiden dolayı partiden soğudu küstü,bu gün yanınızdaki milletvekillerinin bir çoğu milletvekili olmak derdine düşmüş onlar için koşturuyor,artık yeter yeni genç arkadaşlarımız için yer açalım emekliliği geçmiş sülaleden milletvekili olanlara yer vermeyin de parti oyunu artırsın yoksa topal ördek misali ittifaklar ile bir şey olmaz,olsaydı onlar partilerinde olurdu...

Yorumu oyla      12      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Varank: Yatırımlar büyük bir ivme kazandı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Türk teknoloji şirketlerine ...
AK Partili Kaya'dan odalara 'Urla' salvosu: Üç maymunu oynuyorsunuz!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Buca Cezaevi planlamasına ...
Kılıçdaroğlu: Gençleri sandığa götüreceğiz
Sarıyer'de düzenlenen 50. Gençlik Kampı Sosyal Demokrat Politikalar Eğitimi'ne ...
 
AK Partili Çelik'ten AB'ye KKTC tepkisi!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Avrupa Birliği ...
CHP’li Purçu gençlerin sorunlarına dikkat çekti: Gelecek kaygıları yok edilsin!
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Türkiye’deki gençlerin sorunlarının ...
İYİ Parti İzmir’de 3 ilçe sandık başına gitti… İşte seçim sonuçları!
Hafta sonu mesaisinde 3 ilçede sandık başına giden İYİ Parti İzmir’de ...
 
Dağ'dan İzmir mesajları... Erdoğan'ın ve AK Parti'nin oy oranını açıkladı!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ yaptığı ...
CHP Gaziemir'de sahaya indi!
Sahadan mesajlar vermeye devam eden Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı ...
Kılıçdaroğlu: CHP, halkın partisi olmuştur
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisi ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çok mu çok oluyor bu Çeşme?
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Beyaz tren...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva