HABERLER>POLİTİKA
23 Mayıs 2024 Perşembe - 16:11

'Seçim' hesaplaşması: Derinsu disiplin yolcusu!

Geçmiş dönem Gaziemir Belediye Başkan Yardımcılığı ve Gaziemir Belediye Meclisi CHP Grup Sözcülüğü gibi birçok görevi üstlenen İzel Zenginobuz Derinsu hakkında seçim sürecinde AK Parti adayına çalıştığı iddiası ile soruşturma başlatıldı.

 Seçim  hesaplaşması: Derinsu disiplin yolcusu!

EGEDESONSÖZ -İzmir'de geçtiğimiz dönem parti içi yaşanan krizlerle gündemden düşmeyen Gaziemir, bir kez daha disiplin soruşturması ile gündeme gelmiş durumda.

Gaziemir'de Halil Arda'nın belediye başkanlığı döneminde meclis içinde kendi partililerinin ihracını istemesi sonrası CHP grubu Halil Arda yanlısı ve Halil Arda karşıtı olarak ikiyi bölünmüştü. Mecliste Arda'nın bir numaralı isimler arasında yer alan ve Belediye Başkan Yardımcısı yapılan İzel Zenginobuz Derinsu ise Halil Arda'nın aday gösterilmemesinin arından meclis üyeliği aday adaylığından çekilmişti.

AK PARTİ'YE ÇALIŞTI İDDİASI
Seçim sürecinde Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir Belediye Başkan Adayı olarak Ünal Işık'ı göstermesinin ardından Halil Arda'nın sağ kolu konumunda bulunan Derinsu'nun AK Parti adayı adına çalıştığı iddiaları gündeme gelmişti. Seçim sürecinde CHP çalışmalarında yer almayan Derinsu için ilçe yönetimi çalışmalarına başlarken edinilen bilgilere göre İlçe Başkanlığı tarafından Derinsu'nun partiden kesin ihracı için genel merkeze dosya gönderildi.

DERİNSU SONRASI NEŞTER DEVAM EDECEK
Genel merkez tarafından yapılacak incelemeler sonrası ilçe yönetiminin haklı bulunması halinde Derinsu'nun CHP üyeliğine kesin olarak son verilecek. Derinsu'nun üyelikten atılmasının ardından ise ilçe başkanlığı tarafından seçim sürecinde başka partiye çalışan diğer isimler hakkında da tek tek işlem başlatılacağı öğrenildi.

DANIŞMA KURULUNA DA ÇAĞRILMAMIŞLARDI
Ayrıca Halil Arda ve kendisine bağlı 10 meclis üyesi geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Gaziemir İlçe Danışma Kurulu toplantısına  'rakibe çalıştığı' gerekçesiyle davet edilmezken Derinsu'da davet edilmeyenler arasında yer almıştı.

 
Milli tenisçi Zeynep Sönmez'den büyük başarı!
 
Bakanlık'tan 'yatırım dolandırıcılığı' uyarısı!
YORUMLAR
Toplam 17 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Belediye çalışanıydık 24 Mayıs 2024 Cuma 22:10

İzmir havadis bey, Ünal bey seçim öncesi işi kendimizin bırakmasını söyledi, ama bunu söylerken kendi gelinini işe soktu ama, ahlaklı davranış adaletli duruş bumu, bu arada çıkarıldı dediğiniz gelin tekrar işe alınmış diye duyduk. Bizim günahımız ne

Yorumu oyla      0      0  
Hasan Bulut CHP 24 Mayıs 2024 Cuma 15:51

Mesele partiden ihraçsa eğer İlk başta yıllardır herkesi partiye küstüren CHP gaziemiri kaosun içine atan ve en son yapılan beleidye seçiminde kendi mahallesi dahil Gaziemir genelinde büyük bir başarısızlık elde eden kasım Özkan ihraç edilmesi lazım Partiye zorla üye yaptırıp sadce ilçe başkanlığı seçimi kazanmak için hepsinin gönlünde MHP sevgisi olan yeğenlerini ihraç ettsin Daha önce ki seçimler de alenen akp ye çalışan Cafciler kıralını ihraç etsin Bu son seçimde akp ye çalışan İzel ZenginObuz Sercan doğan Necati kırmaz Halil arda Nilgün karadenizi ihraç ettsin sevgili ilçe başkanı ama önce neşteri kendisine vursun Gaziemir de bir başarısızlık var ve bunun tek sebebi ilçe başkanı ve yazılan yanlış Meclis üyesi listesidir siz kaplı kapılar arkasında danışma kurulu yaparsanız eğer işte insanlarda buraya yazmak zorunda kalır Ünal ışık beyfendi Başkan umarım biran önce kasım Özkan’ın kanadından kurtulursun ama yaptığın atamalara bakılırsa Kurtulmuş gibi görünüyorsun yolun bahtın da açık olsun Belediye ile ilgili bir şikayeti olan kasım Özkan’a değil sana gelecekler Ünal Başkan

Yorumu oyla      0      0  
izmir havadis 24 Mayıs 2024 Cuma 08:53

Ünal beyin gelini işe başladı evet daha sonra büyükşehirden ilk işten çıkartılanlardan birisi oldu bilip bilmeden atıp tutmazsanız iyi olur sayın yorum yapan arkadaşlar

Yorumu oyla      0      0  
Gaziemir 23 Mayıs 2024 Perşembe 23:32

Ünal Işık bzi işten attı, ama gelini 1 nisanda büyükşehire soktu, bu mu sizin adaletiniz, yere batsın. Oğlu il yöneticisi karısı büyükşehire giriyor, ama Cemil Tugay onu işten atmıyor. Özgür Özelde seyrediyor. Bugünler de geçer, aldığınız ahlar bir gün çıkar Ünal efendi. İnşallah sizde bir gün üzüntüler yaşarsınız, o zaman da biz seviniriz.

Yorumu oyla      4      2  
Belediye çalışanı 23 Mayıs 2024 Perşembe 23:28

Halil Ardaya muhalif olup Akp ile hareket edip komisyonlara seçilen, yasal imar planlarına Akplilerle hayır diyen, Gaziemirin gelişimini engelleyenkişiyi belediye başkanı atarsan bunlar normal. İzel hanımın eline kimse su dökemez,onun partiliğini kimse sorgulayamaz. Beşyıl boyunca gurup toplantısı yapmayan, belediyenin hiç bir etkinliğine katılmayan ilçe başkanını koruyan il başkanı genel başkan yardımcısı olursa, bunlar daha iyi günler. Beş yıl boyunca Halil Ardaya kin kustunuz, ne yapacağınızı şaşırmışsınız.

Yorumu oyla      2      3  
ANKARA 23 Mayıs 2024 Perşembe 21:11

Gaziemirli Onceki Donem Pm Uyesi Kisinin Kime Ne Faydasi Oldu da Buyuksehir'e Bagli Firmaya Atandı... Partiden İhraci Olmasi Gerekenler Odüllendiriliyor Asıl Orgut İse Partiden Gonderilmek İsteniyor... İlginc Bir Durum... Ozgür OZEL Ve Ekibi Kandiriliyor Ne Yazik Ki de Özgür OZEL Bunu Cok Gec Anlayacak... DEGİSİM Bu Olmamaliydi... Bu Arada Protokol de Bos Sandalye Var Mi Diye Gozleri Fir Fir Donen Kimseye Zerre Faydasi Olmayan Eski Pm Uyesi Gaziemirli Kisi DERHAL TUTUKLANİP CEZAEVİNE Atilmali Neden Mi! EGOSUNDAN...

Yorumu oyla      3      1  
Gaziemir İçin 23 Mayıs 2024 Perşembe 21:08

Gaziemirde son 5 yıldır ilginç olaylar oluyor, 5 yıldır çalışmayan belediyenin çalışmayanları fırsat ele geçince partiden atılmaya çalışılıyor, 5 yıl boyunca hiç bir şey yapmamış yetersiz, amatör şahıslar bir şekilde üst mevkiye getirilip iş bekleniyor, daha da ilginci bu olanlara kimse ses çıkarmıyor, belediye başkanı seçilen iyi bir insan olabilir ama kadrosunu iyi kurmazsa 6 ayı görmeden yıpranmaya başlar ve maalesef çok çok yanlış bir kadrolaşma içinde olduğu görülüyor,belki yaşayıp öğrenecek ama çok geç olacak, bir an önce bu yanlıştan dönüp,eski profesyonel kadroları çalışır hale getirmeli yoksa Gaziemir halkını hizmetsiz günler bekliyor

Yorumu oyla      3      0  
Gaziemir Rumuzlu Arkadaş 23 Mayıs 2024 Perşembe 21:04

Öncelikle söylediklerinin doğru olması için ilçenin kendine dönüp bakamsı lazım. İnsanları akp li chp li diye ayrıştıran kendileri. Belediye de hiç mi tanıdıpınız yok bakın bakalım çalışanları yüzlerine yoksa tanıdığınız anlamanız lazım .

Yorumu oyla      4      0  
ANKARA 23 Mayıs 2024 Perşembe 20:56

Bazi İlceler de İlce Baskanliklarini Kapatmak Artik Kacinilmazdir... Ve Kapatilan İlcelere de Belediye Adayini da Gostermeyeceksin... Birakacaksin O İlceyi Chp Disinda Partiler Yonetsin... Buca İlcesi Gaziemir İlcesi Cigli İlcesi Bu İlcelerin Basıni Ceker... Bu İlcelerdeki Chp İlce Baskanliklari Kapatilmali Ve Bu İlcelere de Belediye Adayi Cikarilmamali... Herkes Kendini Bir Sey Saniyor Bir Yerlere Gelince... Onceki Donem Pm Uyesi Oldu da Kime Ne Faydasi Oldu da Daire Bask. Olarak Atandi... O da Ayri Bir Tartisma... DERİNSİ Soyadli Bu Kiz Bu Arada SUÇSUZ... Nokta...

Yorumu oyla      3      0  
Gaziemirliye Cevap 23 Mayıs 2024 Perşembe 20:14

Arkadaşım çok haklısın da!!!! Bu söylediklerini yapan zaten ilçe yönetimi ve yandaşları. Herkesi Akp li ilan ettiler, insanları kutuplaştırdılar. Çünkü işlerine öyle geliyor. Bence geçen dönemi pek önemsemiyorlar, öyle olsa bu atamaları yapmazlardı zaten. Zaman herşeyi gösterecek 5 yıl çabuk geçer.

Yorumu oyla      4      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özgür Özel, Mustafa Destici ile bir araya geldi
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Büyük Birlik Partisi ...
Ses sistemi krizi: BAL'a veto!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in mezun olduğu Bornova Anadolu Lisesi’nin ...
Dev mitinge İzmir çıkarması… Hedef 10 bin kişi!
Ankara’da gerçekleştirilecek Büyük Emekli Mitingi için konuşan CHP İzmir ...
 
İl başkanlığına talipli yok... 'Gelecek' karanlık!
4,5 yıl önce kurulan Gelecek Partisi’nin ana yönetiminden üç önemli ismin ...
Çelik: Bazı yerlerde görev değişimi olacak
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti ...
AK Partili Saygılı Bayraklı’daki krizi eleştirdi: Maaş eksik algı tam!
Bayraklı Belediyesi’nde yaşanan ekonomik kriz sonrasında maaş ödeme konusunda ...
 
CHP'li Arslan'dan fahiş fiyat ve stokçuluk tepkisi!
 CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, fahiş fiyat ve stokçuluğun cezaların ...
Dervişoğlu'ndan bürokrasi ve yargı eleştirisi
Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, ...
AK Parti MKYK toplanıyor
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva