HABERLER>EKONOMİ
6 Şubat 2015 Cuma - 15:24

İZİKAD’dan ücretsiz satış kursu

İstihdama destek veren eğitimli ve bilinçli kadınları yetiştirerek iş hayatına teşvik eden İzmir İş Kadınları Derneği(İZİKAD) çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Konak Halk Eğitim Merkezi ile birlikte Satış Elemanı kursu düzenleyen İZİKAD, bir çok kadının iş hayatına katılmasını sağlayacak.

İZİKAD’dan ücretsiz satış kursu

İZMİR - Sektördeki satış elemanı açığını gören İZİKAD, Konak Halk Eğitim Merkezi ile birlikte kolları sıvayarak satış elamanı yetiştirmek için çalışmalara başladı. Şubat ayında başlayacak olan kurs, kişisel bakım, müşteri özellikleri, müşteri memnuniyeti, müşteri iletişimi, satışa hazırlık, iş planı ve ticari belgeler modüllerini içeriyor. Toplam 184 saat olarak planlanan geniş kapsamlı bu eğitim, Cambridge English Passport Dil Merkezi'nde gerçekleşecek. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek ve eğitim sonunda katılımcılara mesleki yeterliliği kazandığını gösteren resmi onaylı sertifika verilecek. Kursa katılım koşulu ise 18 yaşını doldurmuş ve en az ilkokul mezunu olmak.

İZİKAD’ın önderliğinde düzenlenen satış elemanı kursuna meslek sahibi olmayan bay ve bayanların yanında, çalışan ama yeterlilik belgesi olmayan bay ve bayanlar da katılabiliyor. İş Güvenliği Yasası'na göre 2015 yılından itibaren çalışanların yaptıkları işle ilgili yeterlilik belgesine sahip olma zorunluluğu da getirildiği için kursa katılanlar ve çalışanlarını bu eğitimden faydalandıran işyerleri büyük avantaj sağlamış olacaklar.

Gerçekleştirilecek olan kurs hakkında bilgi veren İZİKAD Başkanı Candan Çilingiroğlu, Dernek olarak kadınlara ve gençlere yönelik çok sayıda projeyi hayata geçirdiklerini belirtti. Başkan Çilingiroğlu, “Amacımız, kadınlarımızın iş ve sosyal yaşamda saygın bir yer edinmeleri ve kendi ayakları üzerinde durabilmeleridir. Bunun için mesleki kurslar, girişimciliğe yönelik projeler, kişisel gelişim eğitimleri gibi çok sayıda proje yürütüyoruz. Bunlardan biri de eğitimli satış elemanı yetiştirmek için açtığımız bu kurs” dedi.

Çalışanların pazarlama ve satış alanında kendilerini geliştirmelerinin hem kariyerlerine, hem de çalıştıkları kurumlara büyük faydası olacağına dikkati çeken Çilingiroğlu, şu bilgileri verdi: “Unutmamak gerekir ki, her işletme bir ürün  ya da hizmeti satmak için kurulmuştur. Sattığı ürünü ve hizmeti ise satış elemanı yardımı ile gerçekleştirir. Bu nedenle bu görevi yerine getiren çalışanların her şeyden önce güler yüzlü, eğitimli,  iletişim kabiliyeti yüksek ve yaptığı işe hâkim olması beklenir. Biz de Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle bu alanda kariyer yapmak isteyenlere destek olmak amacıyla bu kursu düzenledik.Kursumuza son  başvuru tarihi 16 Şubat olup ilgilenenlerin ofisimizi(İzikad ofis 0232 4838353- 0553 464 53 12)arayarak kayıt yaptırmaları yeterli olacaktır.”

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zeybekci’den Yılmaz’a: Hala o kitapları yakmamış mı?
Eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz’ın açıklamalarına tepki gösteren ...
Bakan Yıldız: Dağıtım şirketlerini uyardık…
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, elektrik fiyatlarına Aralık ...
Bank Asya’nın ortakları dava açacak
Bank Asya eski Genel Müdürü Ahmet Beyaz, Bank Asya ortaklarının yönetim ...
 
Türkiye en az borcu olan 10 ülkeden biri
Uluslararası finansal danışmanlık şirketi McKinsey'nin hazırladığı raporda ...
Flaş! Türkiye 27 yıl sonra o anlaşmayı imzaladı
Uluslararası Çalışma Örgütü'nün (ILO), 1988 yılında kabul edilip, 1991 ...
Türkiye az borçlu ülkeler liginde
Türkiye, uluslararası finansal danışmanlık şirketi McKinsey'nin hazırladığı ...
 
Avrupa Birliği'nden Türkiye'ye iyi haber
Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Türkiye'nin 2015 yılı büyüme tahminini ...
Gelinlik Fuarı’nda moda resitali!
Kapılarını ziyaretçilerine 9. kez açan IF Wedding Fashion İzmir – Gelinlik, ...
Flaş! Bank Asya’da kritik atamalar
Bank Asya’nın Yönetim Kurulu Başkanı’nın TMSF Başkan Yardımcısı Mehmet ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva