HABERLER>POLİTİKA
2 Nisan 2023 Pazar - 11:44

İYİ Partili Bezircilioğlu oyu attı, mesajı verdi... Seçilen vekillere sıkı takip!

Temayül yoklamasında kullandığı oy sonrası açıklamalarda bulunan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, “Hedefimiz İzmir’den olabildiğince çok milletvekilimizi İYİ Parti bünyesinden meclise gönderebilmektir. Gönderdiğimiz milletvekillerimizin de önümüzdeki 5 yıl boyunca çalışmalarını birebir takip edeceğiz. Bu bir demokrasi ve ülkeye katkı koyma süreci… İYİ Parti tüm ilçe başkanlarını en demokratik yolla seçen parti. O nedenle demokrasiyi en fazla içselleştiren ve yaşatan parti olmakla gurur duyuyoruz” dedi.

İYİ Partili Bezircilioğlu oyu attı, mesajı verdi... Seçilen vekillere sıkı takip!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - İYİ Parti İzmir’de düzenlenen temayül yoklaması üyelerin katılımı ile sürerken, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu Celal Atik Spor Salonu’nda kullandığı oy sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

TÜM GÜN SANDIKLARI DOLAŞACAĞIM
Diğer siyasi partileri örnek göstererek sözlerine başlayan Bezircilioğlu, “20 sene sonra Türkiye’ye tekrar demokrasiyi getirme iddiasında olan İyi Partimiz ilk önce parti içi demokrasiyi içselleştirerek, özümseyerek, sahiplenerek bugün bir temayül yoklaması yapıyoruz. Tabanın eğilimlerini, üyelerimizin eğilimlerini belirleme sürecine girmiştir. Bugün birinci ve ikinci bölgede toplam dört merkezde temayül yoklaması yapıyoruz. Birinci bölge de içerisinde bulunduğumuz Celal Atik Spor Salonunda, ikinci bölgenin coğrafi yapısından dolayı Bayraklı merkez ilçe olmak üzere kuzeyde Bergama’da ve Güney’de de Ödemiş’te sandıklar kuruldu. Bütün gün sandıkları dolaşacağım. Umarız ki akşamda en sağlıklı ve güzel sonuçları elde edeceğiz. 64 aday adayımız var” diye konuştu.

BU DEMOKRASİYE VE ÜLKEYE KATKI KOYMA SÜRECİ
Hedeflerinin olabildiğince çok vekil çıkarmak olduğunu vurgulayan Bezircilioğlu, “Tabanımız, üyelerimiz en doğru seçimleri yapacaktır ve bizi 14 Mayıs’taki yüzyılın seçimi diye tabir ettiğimiz seçimlerde İzmir’de İyi Parti’yi temsil edecek olan kadroları belirlemede önemli bir eğilim ortaya koyacaktır. Bu eğilimin neticesinde de tabi ki takdir genel merkezimizindir. Biz İyi Parti olarak meclis çatısı altındaki temsilcilerimizi olabildiğince sayısını çok tutarak hem İzmir’imizin sorunlarını hem de TBMM çatısı altında dile getirmek hem de ülkemizin sorunlarına da İzmir’den ciddi bir bakış açısı ve katkı koymak üzere TBMM milletvekilleri genel seçimlerini İzmir teşkilatları olarak çok ciddi ve sıkı şekilde hazırlanıyoruz. Hedefimiz İzmir’den olabildiğince çok milletvekilimizi İYİ Parti bünyesinden meclise gönderebilmektir. Gönderdiğimiz milletvekillerimizin de önümüzdeki 5 yıl boyunca çalışmalarını birebir takip edeceğiz. Bu bir demokrasi ve ülkeye katkı koyma süreci. İYİ Parti tüm ilçe başkanlarını en demokratik yolla seçen parti. O nedenle demokrasiyi en fazla içselleştiren ve yaşatan parti olmakla gurur duyuyoruz. Bugün yapacağımız temayül yoklamasıyla da bunu taçlandırdığımızı düşünüyorum. Diğer tüm partilere ve Türk demokrasisine örnek olmasını diliyorum. Bir demokrasi şölenindeyiz. Umuyorum iyi geçer. Ne olursa olsun çıkan sonuçları genel merkezimize sunacağız. 9 Nisan’da da kesin milletvekili aday listesini bekleyeceğiz. Sonra da sahada var olacağız. Biz bugün temayülden çıksın çıkmasın, kesin aday listesinde çıksın çıkmasın tüm aday adayı arkadaşlarımızın, çok önem verdiğimiz yüzyılın seçimlerinde ilk günkü coşkuyla seçime hazırlanmalarını devam etmelerini ve sahada olmalarını temenni ediyorum. 14 Mayıs’ta da yepyeni bir Türkiye’ye uyanmayı temenni ediyorum. Bunu için de demokrasinin önce partimizin içinde sonra da tüm ülkede tecellisi için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

MÜSAVAT BEY KENDİ İSTEĞİYLE…
Müsavat Dervişoğlu’nun temayül yoklamasına girmesini de değerlendiren Bezircilioğlu, “genel merkezimizin kontenjanından iki değerli büyüğümüz girmiyor. Sayın Müsavat Dervişoğlu da temayüle girme kararı almıştı. Kendisi de girecek. O tamamen büyüklerimizin, sayın milletvekillerimiz kendi inisiyatif ve kararlarıdır” dedi.

 
Soyer'den konteyner eşyaları için çağrı: İzmirlilerin yüce vicdanına sesleniyorum
 
İzmir'de 30 yıllık sorunda mutlu son!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Parti İzmir'de aday adayları kantara çıktı... Gözler sonuçlarda!
İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı’nda milletvekili aday adayları üyelerin kantarına ...
'Tarım sigortasını zorunlu hale getireceğiz'
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Sözleşmeli üretim modeliyle hem ...
Kılıçdaroğlu: Saygısızlık benim varoluşuma aykırı
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ...
 
Erdoğan’ın ‘muhalefet yardım yapmıyor’ sözüne CHP’li Torun’dan yanıt… Tek tek açıkladı!
Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep ...
Roman dernekleri kime destek verecek?
Roman Dernekleri Federasyonu ve İstanbul Roman Kanaat Önderleri Fedarasyonu, ...
Erdoğan'dan Akşener'e: Rezene çayı öneririz!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ’da Afet Konutları Temel Atma ...
 
Fahrettin Altun'dan Danimarka'daki saldırıya tepki
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Danimarka'da Kur'an-ı Kerim'e ve Türk ...
Erdoğan’dan teşkilata mesaj: İzmir’i alın, bu şerefi bize nasip edin!
AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nda gerçekleştirilen devir teslim töreninde ...
AK Partili Saygılı'dan 'devir-teslim'de mesaj: Allah'ın matematiği gündelik matematiğin üstündedir!
AK Parti İzmir İl Başkanı iken milletvekili aday adayı olmak için istifasını ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva