HABERLER>İNŞAAT/EMLAK
13 Eylül 2022 Salı - 14:11

İnciraltı toprak sahipleri umutlandı: Kaderimiz değişiyor!

İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın verdiği “İnciraltı planlarında sona gelindi” açıklamasının çok kıymetli olduğunu belirterek, çok yakında kaderlerinin değişeceğine inandıklarını söyledi. CHP Milletvekili Murat Bakan’ın da süreci yakından izlediğini dile getiren Karabulut, “Planlamanın kurdelesini hep birlikte keseceğiz” diye konuştu.

İnciraltı toprak sahipleri umutlandı: Kaderimiz değişiyor!

EGEDESONSÖZ –AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın, İnciraltı planlarıyla ilgili açıklaması, İnciraltı toprak sahiplerini umutlandırdı. Planlarla ilgili uzun süredir yoğun mesai yapan Kaya, bakanlığın planlama çalışmasına devam ettiğini, önümüzdeki günlerde toplanacak Tarım ve Orman Bakanlığı Toprak Koruma Kurulu’nun planlama alanı içerisindeki parsellerin tarım dışında bir faaliyet yapılmasına onay vermesi halinde bakanlığın planları askıya çıkaracağını duyurmuştu. Kaya, planlarda sona yaklaşıldığını müjdelemiş, “Buradan İzmir kazanacak ve İzmir, sağlık turizminde Avrupa’da 1 numaralı kent olacak” değerlendirmelerinde bulunmuştu.

AK PARTİLİ KAYA AÇIKLADI... İNCİRALTI'NDA SONA DOĞRU!

KARABULUT: TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYANI, TAŞ ATANI UNUTMAYIZ
İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut, Milletvekili Kaya’nın bu açıklamalarıyla İnciraltı toprak sahiplerinin çok heyecanlandığını belirterek, “Kaderimizin değişmesine az kaldı” değerlendirmesinde bulundu. Karabulut, AK Parti İzmir milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın, İnciraltı planlama sürecinin başından bu yana takipçisi olduğunu, İnciraltı’nın İzmir’e kazandırılması anlamında önemli katkılar koyduğunu belirterek, şu açıklamalarda bulundu:

“Atilla Bey, hükümet adına koordinatör olarak bize çok büyük destek oldu. Bu süreçte şunu itiraf etmek isteriz ki, kahrımızı da bazı sitemlerimizi de çekti Atilla Bey. İnşallah artık herhangi bir siteme ve beklemeye mahal kalmadan bu süreç, vekilimizin bize aktardığı gibi sonuçlanacaktır. Bu konuda çok umutluyuz, heyecanlıyız. Planlamanın, beş nesildir hak sahibi olan bizlerin istediği gibi, vatandaşın yanında bir plan olacağına inanıyoruz. İnciraltı planları, üç beş şirket yararına değil, kamu yararına olacak. 300-400 metrekare yeri olan hak sahiplerinin kaybı olmayacak. İzmir’i kalkındıracak bir plan ortaya çıkacak. İzmir, planlar açıklandığında yepyeni bir kamusal alana kavuşacak aynı zamanda sağlık turizmi odaklı oteller, hastaneler, geriatri merkezleri yapılacak. Tüm bunlar İzmir’e muhteşem bir enerji getirecek. İnciraltı toprak sahipleri adına, Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’ya çok teşekkür ediyorum. İnciraltı toprak sahipleri taş üstüne taş koyanı ve taş atanı unutmaz. İnciraltı, kaderine terk edilmişlikten kaderini yenen duruma geçmek üzere. Yakında kaderimiz değişecek.”

CHP’Lİ BAKAN’DAN İNCİRALTI ÇIKIŞI: HÜKÜMET TOP ÇEVİRİYOR, İKTİDAR OLUP BİZ YAPACAĞIZ!

CHP MİLLETVEKİLİ MURAT BAKAN’A DA TEŞEKKÜR ETTİ
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan’ın, bölgede tarımın mümkün olmadığı, eskiden Hollanda’ya çiçek ihraç eden İnciraltı’nın artık bu özelliğini yitirdiğini belirten açıklamalarından da çok etkilendiklerini belirten İNGEDER Başkanı Tayfun Karabulut, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Sayın Murat Bakan’a da İnciraltı planlarının olması konusunda verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Toprak sahipleri, çok önemli bir sürecin gecikmesinden dolayı eleştiride bulunabiliyor. Zaten yetkililer de gecikme olduğunu kabul ediyor. Murat Bakan vekilimizin tespitleri doğrudur. Artık İnciraltı’nda tarım yapılamamaktadır. İnşallah bize katkı koyan herkesin ellerini, çok yakın bir zamanda planlamanın kurdelesini kesecek makaslarda görmeyi ümit ediyoruz.”

 
CHP'li Beko'dan tepki: Hastanelerde 'randevu' kısıtlaması!
 
İzmir’in CHP’li başkanı ‘ilişkileri dondurduk’ dedi: Yunan ile ‘kardeş’lik bozuldu!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
asaf akat 13 Eylül 2022 Salı 22:11

Aman yeşil bırakmayın...

Yorumu oyla      2      3  
Uğur 13 Eylül 2022 Salı 20:27

Tayfun bey emeklerinize sağlık, bu iş seçime kalmamalı kimseye güvenmiyoruz artık. Bekleye bekleye ömrümüz geçiyor...

Yorumu oyla      2      3  
Ahmet 13 Eylül 2022 Salı 17:09

Umutla beklenen, güzel İzmirinize layık modern bir sehir görüntüsüne kavuşacak olan İzmirlinin hak ettiği Planlamanın son aşamada olmasi sevindirici bir haber oldu. Tesekkurler Sayin Tayfun Karabulut, Sayın Atilla Kaya, sayin Murat Bakan

Yorumu oyla      2      3  
Kemal 13 Eylül 2022 Salı 16:30

Atilla Kaya artık daha fazla oyalamasın ahaliyi, usandırdılar çünkü herkesi. Mazaret ve bahane değil, çözüm ve sonuç üretsinler. Yapmayacaklarsa ya da başka bir planları varsa da açıkça söylesinler. Ahalinin talebi hakka hukuka uygun bir çözüm, başka bir şey değl!.. Tüm yetki ve sorumluluğa sahip oldukları halde hakka hukuka uygun bir çözüm üretmek neden bu kadar geciktiriliyor?

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tarihi projede gözler Erdoğan'da!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı sosyal konut projesinden ev almak ...
Bakan Kurum afetzedelere seslendi!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Kastamonu ...
İnşaat maliyeti bir yılda yüzde 115 arttı!
İnşaat maliyet endeksi temmuzda aylık bazda yüzde 6,46, yıllık bazda yüzde 114,74 artış kaydetti.
 
İMO İzmir’den hayati uyarı: O evlerde sakın yaşamayın!
İzmir depremi sonrası geçtiğimiz günlerde kamuoyunda sıkça konuşulan az ...
Özelleştirme kararı alınmıştı… Planlar mahkemelik!
Özelleştirme kararı alınarak önümüzdeki günlerde satışa çıkarılması beklenen ...
Bakanlık'tan denize sıfır satışlar!
İzmir'in farklı ilçelerindeki 291 milyon değerinde hazineye ait 21 taşınmaz ...
 
Emlakçıların yeni 'kira' oyunu!
Üniversitelerin kayıt dönemi olması ve öğrencilerin ev arayışlarının hızlanması ...
Dava sayıları patladı... Kiracılar tedirgin!
Kiralardaki fahiş artış sonrası birçok ev sahibi 5 yılı dolduran kiracısına ...
Konut ihtiyacına karşı 3 çözüm masada!
Konut ihtiyacının karşılanması ve fiyat artışının dizginlenmesi için 3 ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva