HABERLER>SEÇİM 2015
5 Haziran 2015 Cuma - 21:16

Gündoğdu’da finali Perinçek yaptı: CHP’ye oy vermeyin çünkü…

Genel seçime 2 gün kala Gündoğdu Meydanı’ndan İzmir’e seslenen son isim Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek oldu. Perinçek, AK Parti ile CHP’nin koalisyon kuracağını ileri sürdür ve “AK Parti-CHP tasarısı cinayet tasarısıdır. Türk milletine karşı bir suç ortaklığıdır. O nedenle CHP’ye verilen her oy AK Parti CHP ortaklığına, hükümetine gidecek” dedi.

Gündoğdu’da finali Perinçek yaptı: CHP’ye oy vermeyin çünkü…

EGEDESONSÖZ -  Türkiye 2 gün sonra yapılacak genel seçime kilitlenirken Gündoğdu Meydanı’ndaki miting maratonu da tamamlandı.

Gündoğdu Meydanı’nda İzmir’e seslenen son isim Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek oldu. Perinçek kürsüye çıkmadan önce sahneye kurulan ekranda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çeşitli sözleri yayınlandı, alanda yer alan binler yayın sırasında Erdoğan’ı yuhladı.



CHP’YE OY VERMEYİN
Perinçek konuşmasında meclis partilerini hedef aldı ve seçim sonrası AK Parti ile CHP’nin koalisyon kuracağını öne sürdü. Perinçek, “Suç ortaklığı oluşturdular, AK Parti-CHP tasarısı cinayet tasarısıdır. Türk milletine karşı bir suç ortaklığıdır. O nedenle CHP’ye verilen her oy AK Parti CHP ortaklığına, hükümetine gidecek. CHP üzerinden AK Parti seçilecek. HDP’ye verilecek oylar bölücülüğe gidecek, HDP’ye oy vermek meclisin altına mayın döşemek. Terör örgütü Atatürk’ün meclisine giremez” diye konuştu.
 
Erdoğan’ı Suriye üzerinden eleştiren Vatan Partisi Lideri, “Komşuya terör ihraç etmek büyük suç, evini yakma büyük suç. Biz Recep Tayyip Erdoğan’ın bu suçtan önümüzdeki dönemde yüce divan sandalyesin oturulacağını çok iyi biliyoruz. Sizler bu iradeye sahipsiniz. Komşuyu ateşe vermekten terör ihraç etmekten, El Kaide ile kumpas kurmaktan yüce divan sandalyelerine oturtacağız” dedi.
 
Ekonominin sallandığını ifade eden Perinçek şunları söyledi: Borçlu olmayan yurttaş var mı? Önümüzde bu yıl 250 milyar dolar sıcak para bulmak zorundalar. Bulma şansları yok. Erdoğan ekonomisi zangır zangır sallanıyor, bankalar açık veriyor. 8 Haziran’da sonra göreceksiniz bankalar batıyor ihracatta daralmalar geliyor.  Bu bunalım Türk milletini bunalımı değil, bu bunalımdan üreten Türkiye’yi oluşturacak Vatan Partisi çıkartacak. Biz Atatürk zamanında olduğu gibi ‘hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir’ diyeceğiz. Halk hükümetini kuracağız. Belediyelerimizi tekrar canlandıracağız. Demokrasi palavra rejimi değil, halk meclisleri kuracağız…



PROGRAMIMIZ ALTI OK
Perinçek sözlerini şöyle sürdürdü: “Programımız altı ok... CHP altı oku terk etti. Ama altı ok bugün Türkiye’nin önündeki program, arkasındaki program değil. Bizi yeniden ayağa kaldıracak program. Cumhuriyetçiyiz, milliyetçiyiz, halkçıyız, devletçiyiz, laiğiz ve devrimciyiz…

 
Başkan’dan flaş açıklama: 90 dakika kalkacak mı?
 
HDP mitingindeki patlamada korkunç bilanço!
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Süleyman 7 Haziran 2015 Pazar 11:37

Şuna eminimki her CHP'li acaba ne kadar kalabalıktı diye bu habere baktı...Aslında CHP'liler de oy vermesi gereken partinin Vatan Partisi olduğunu biliyor...ama sorun bunlar değil...sorun unuttuğunu bir şey...CHP AKP MHP ve HDP bu sistemin partileridir...kendi düzenleri devam etsin diye halkı düşünmeyecekler...el birliğiyle bizi bu şekilde sömürmeye devam edecekler...hepimize geçmiş olsun...Ayrıca Perinçek 68 kuşağı yani...Tam Bağımsız Türkiye kuşağının dönmeyen ve ölümüne mücadele eden tek ismidir...Bu diğer bütün liderlere yeter de artar bile...Vatansız solcu olmayın...

Yorumu oyla      11      5  
devrim 6 Haziran 2015 Cumartesi 17:42

Adam gibi adam korkusuz mert vatansever ve sapına kadar ATATÜRKÇÜ. avrupada ermeni soykırımına karşı direnen tek lider. barikatları yıkıp ergenekondan çıkan adam. AİLEMİN VE BENİM OYUM SANA.

Yorumu oyla      14      7  
Fedai 6 Haziran 2015 Cumartesi 15:42

AKAPE + Y-CHP + Y-MHP + PKK B.O.P çerçevesinde ayarlanmış partilerdir. AKAPE bu proje için kuruldu. PKK onların yavrusu. Y-MHP her zamanki koltuk değneği. CHP'ye yapılan kaset operasyonu partiyi ideolojik özünden ve felsefi köklerinden kopartıp B.O.P'ne hizmet eder duruma getirdi. Yaşasın Vatan Partisi.

Yorumu oyla      16      7  
Sinan Öztan 6 Haziran 2015 Cumartesi 12:57

Perinçek CHP'yi eleştirirken saçmalamış.Neredeye tüm partiler CHP'ye düşman.CHP güclendi.Halkın ilgisi büyük.Kim Chp'ye düşmanlık besliyorsa kafalarına taş düşsün.

Yorumu oyla      18      10  
baytak 6 Haziran 2015 Cumartesi 10:55

CHP ile derdin ne? Neden "AKP ye oy vermeyin" demiyorsun da "CHP ye oy vermeyin" diyorsun? Biz "vatan partisine oy vermeyin" diyor muyuz* Alıp alacağın 200 bin oy. Sanki iktidar olacak.

Yorumu oyla      22      12  
Kazım EMİR 6 Haziran 2015 Cumartesi 09:58

yaşamın boyunca bir defada soldan yana tavır al

Yorumu oyla      23      11  
konakli 6 Haziran 2015 Cumartesi 08:35

51 yaşındayım kendimi bildirimde beri Perinçek bir partinin başında. Farz edin ki Perinçek Başbakan o koltuğu bırakır mi bırakmaz kuzey Kore ya da Çin deki gibi olurduk.

Yorumu oyla      23      11  
Kerem can 6 Haziran 2015 Cumartesi 08:31

Daha 10 yıl önce k lider apo emperyalistlerin Uşağı Mustafa Kemal d Yen sen değil miydin

Yorumu oyla      25      11  
tarafsız okuyucu 6 Haziran 2015 Cumartesi 08:20

birincisi miting meydanını havadan gören bir resim yayınyayında ne kadar kof parti olduğunu görün. ikincisi Perinçek haklı CHP'ye oy vermeyin HDP'ye oy verin :)

Yorumu oyla      18      12  
6 Haziran 2015 Cumartesi 01:09

ben açıkça oy vermeyi düşünüyordum yüksekova mitingi başarısızlığı oyumu anadolu partisine vermemi sebep olacak

Yorumu oyla      16      21  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP'li Karataş'tan iddialı çıkış: 7 Haziran günü saat...
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş “7 Haziran ...
MHP adaylarından seçim öncesi 'iktidar' turu
MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Selahattin Şahin, Menderes ve Torbalı'ya ...
Flaş: Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Avucunu yalar!
İzmir’deki temaslarını sürdüren CHP Genel Başkanı, Selçuk’ta basının karşısına ...
 
Delican’dan muhalefete: Uykuları kaçıyor!
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican yapılan projeleri eleştiren muhalefete ...
Flaş! AK Parti başvurdu, YSK kabul etti
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçim yasaklarının başlama saatini AK Parti’nin ...
AK Parti adayı Sürekli: Son söz milletindir
Seçime ramak kala esnaf ziyaretlerini sürdüren ve sorunlarını bir bir ...
 
Bodrum'da tavalı, süpürgeli miting
Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde CHP Bodrum İlçe Teşkilatı tarafından, 'Yaşanacak ...
Seçim müziklerinin oy vermede etkisi yok!
Seçim kampanyaları başlamasından bu yana en çok konuşulan konulardan olan, ...
Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'de mobil-miting turu!
CHP Genel Başkanı aday olduğu kentte seçime 2 gün kala ilçe turu atıyor. ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva