HABERLER>İŞ DÜNYASI
4 Mayıs 2023 Perşembe - 14:31

Gözde Grubu’nda açıklama: Suçlu Gediz Elektrik!

Çiğli’deki Myway Wıns Blue Sitesi’nde yaşanan elektrik ve su krizi ile ilgili açıklama yapan Gözde Grubu asıl sorumlunun Gediz Elektrik olduğunu ileri sürdü.

Gözde Grubu’nda açıklama: Suçlu Gediz Elektrik!

EGEDESONSÖZ - Çiğli’nin Balatçık Mahallesi’nde yer alan MyWay Wins Blue sitesinin sakinleri yaşadıkları sorunlara karşı dün gece eylem yapmış. Yaklaşık 1 yıldır elektrik, su kesintlerinden dolayı isyan eden vatandaşlar site yönetimini istifaya çağırmıştı.

Eylemlerin sosyal medyada gündem olması üzerine MyWay Wins Blue sitesini yaptıran Gözde Grubu yazılı açıklama yayımladı. Açıklamada trafo yeri göstermeyen belediye ile Gediz Elektrik’in sorumlu olduğu ifade edildi.

Açıklamanın tamamı şu şekilde:

Şirketimiz yükleniminde bulunan MYWAY WINS BLUE projemizin Yapı Kullanma Belgesi 1.5 yıl önce alınmıştır.

2017 yılında, İZSU, TÜRK TELEKOM, İZMİRGAZ ve GEDİZ ELEKTRİK firmalarına proje inşaat aşamasındayken gereken tüm bilgi ve belgeler verilerek ilgili makamlara tüm bağımsız bölümlerin abonelik başvuruları yapılmıştır.

Süreç içerisinde MYWAY WINS BLUE projesinin doğalgaz su, telefon ve internet altyapıları ilgili kurumlar tarafından bağlanarak kullanıma sunulmuştur.

Firma olarak GEDİZ ELEKTRİK yetkililerine defaeten yaptığımız başvuru ve talepler, “Belediyenin trafo yeri göstermemesi” gerekçesiyle işleme alınmamış ve site sakinlerinin mağduriyetine neden olmuştur. Elektrik kesintileri nedeniyle su pompalarının çalışmaması su kesintisi sorunlarına da neden olmaktadır.

İzah edildiği üzere, firmamız bu hususta üzerine düşen sorumluluğu baştan itibaren yerine getirmiştir ve sürecin takipçisi olmuştur. Şu andaki süreç ise tümüyle GEDİZ Elektrik firmasının sorumluluğu ve yükümlülüğündedir. Konunun takipçisi olduğumuzu ve bu süreçte site sakinlerinin mağduriyetinin giderilmesi için çözüm için çabalarımızı sürdürmekte olduğumuzu kamuoyuna duyururuz.

 
Kızartılmış yiyecekler depresyon riskini artıyor
 
BM'den göç yönetimine finansal destek çağrısı
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kemal 7 Mayıs 2023 Pazar 20:32

Evimi progeden aldım şu ana kadar hiçbiri bitmedi yarısını iptal ettiler 5 yıl oldu bütün evler şantiye elektrikli kullanıyor 5 misli artı fatura ödüyor trafo hala yok

Yorumu oyla      2      3  
Misafir 4 Mayıs 2023 Perşembe 23:02

Gözde gruptan bedavaya verseler bir çöp bile almayın

Yorumu oyla      2      3  
Kiracı 4 Mayıs 2023 Perşembe 21:32

Ben mevcut sitede kiracıyım.Girdiğim günden beri elektrk su problemleri başta olmak üzere yüzlerce sorun var.Sorunların başında yüklenici firmanın ihmallerinden tutunda daha hazır olmayan siteye oturma izni verilmesine ve yaklaşık bir buçuk yıldır sanayi elektriği ile evlere elektrik veren tedaşa kadar herkesin sorumluluğu ve suçu var.verdiğim kira parasını haram ediyorum bana bu siteyi tutarken kapalı havuzundan spor salonuna. Saunasından masa tenisine anlatan emlakçısına ev sahibine izin veren belediyeye görevlerini ihmal eden Tedaş vb kuruluşlara hakkım haram olsun

Yorumu oyla      2      3  
Deniz 4 Mayıs 2023 Perşembe 20:59

Sitedeki tek sorun elektrikle suyu muş gibi kamuoyuna açıklama yapmaları da çok komik olmuş gerçekten daha nasıl açıklama yapacaklarını bile bilmiyorlar burada söz verdikleri hiçbir şey yapılmadı vaad ettikleri hiçbir hizmet yapılmadı o dandik malzemeler kullanmışlar nereye dokunsanız elinizde kalıyor

Yorumu oyla      2      3  
Ali 4 Mayıs 2023 Perşembe 20:15

Yalan söylüyorlar Allah aşkına bir savcı hakim yokmu bu ülkede bu adamlar resmen insanların soydu halen soyuyorlar gitsinler inşaat bitmedi herşey eksik yatım bizler aidatlarala inşaata bitiriyoruz çalışan elemanlar artis mafyavari hareketler yardım edin siteye girip otoparka baki. Bina alttan şu alıyor kimseye sesimizi doyuramıyorlar.

Yorumu oyla      2      3  
Ali 4 Mayıs 2023 Perşembe 15:21

Hırsız var

Yorumu oyla      3      4  
- 4 Mayıs 2023 Perşembe 15:14

Merhaba, kendi işlerini örtbas etmek için kamuoyuna duyurmak istedikleri bir açıklama olmuş, o sitede yaşayanlar bu yazının yalan olduğunu biliyor. Alınacak trafonun parası dahi mülk sahiplerinden çıkıyor, daha en primal sorumlulukları yerine getiremeyen bu kuruluş 'Gözde Grup' umarım marka adını temizlemek için açıkladıkları bu yazıda yine yalandan açıklamalarını yapıp kaçacaklarını düşünmüyorlardır.

Yorumu oyla      4      4  
Site sakini 4 Mayıs 2023 Perşembe 15:00

Yanlış bilgi vermesinler. Elimizde dairelere su verilen deponun içinde koliform bakteri olduğuna dair İlçe Sağlık Müdürlüğünden alınan rapor mevcut. Depoda bakteri bulunmasının sebebi de depoya artezyen su basılmış, siteye gelen su faturalarını açıklayacaklardı fakat 3 hafta oldu sunamadılar. Tutanak tutulup temizlenmesi istendi deponun, fakat 8 saat dedikleri işlem 24 saati aştı, sonrasında da beceriksiz teknik personel 2 vana yerine tek vanayı açtığı için dün gece yine sular kesildi.

Yorumu oyla      3      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Egeli ihracatçılardan kuru üzüm formülü: 'Nein' demeyi öğrendiğimiz gün...
Türkiye’nin üretim ve ihracatında dünya lideri olduğu çekirdeksiz kuru ...
İZBAŞ'tan dikkat çeken 'Menemen' açıklaması: İhale iptal edilsin!
İZBAŞ Yönetimi, İzmir Serbest Bölgesi’ne (İZBAŞ) sınır komşusu olan ve ...
Martı'dan çalışanlarına 200 milyonluk hisse
Martı çalışanlarına 200 milyon TL değerinde hisse verdi.
 
İZİKAD ile KAGİDER’den kadınlar için ortak proje
İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) ile Türkiye Kadın Girişimciler Derneği ...
KESİAD Sinan Oğan ve Ümit Özdağ’ı ağırladı
Kemalpaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KESİAD) düzenlediği toplantıda ...
Türk üzümü dünya sofralarına kalıntısız ulaşıyor
Türkiye'nin yıllık ortalama 4 milyon tona ulaşan üzüm üretimini domine ...
 
Proje bakanlık masasında… Kozak Yaylası’na dinamit!
Bergama Kozak Yaylası’nda bulunan Okçular Köyü’ne 150 metre uzaklıkta ...
Resmi Gazete'de yayımlandı... Kümes hayvanları ihracatında yeni karar
İhracı kayda bağlı ürünler listesine "Kümes hayvanlarının etleri ve yenilen ...
Tahıl koridoru için 3 ülke bir araya gelecek
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, tahıl girişiminin süresinin uzatılmasına ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
10 Yönetmen Ve Türk Sineması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Atatürk' adını kim yakıştırdı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva