HABERLER>POLİTİKA
12 Mart 2019 Salı - 12:17

Eş Zeybekci: Var gücümüzle çalışmaya hazırız

Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci bir kez daha İzmirli kadınlarla bir araya geldi, sorun ve talepleri dinledi. Zeybekci, eşinin Denizli adaylığı öncesi kendisine sorulan bir soruyu da hatırlatarak, “o zaman olduğu gibi şimdi de inşallah var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Eş Zeybekci: Var gücümüzle çalışmaya hazırız

Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci İzmirli kadınlarla kahvaltıda buluştu. AK Parti İzmir İl Kadın Kolları’nın düzenlediği kahvaltıda konuşan Zeybekci, kendisine 2004 yılında sorulan bir soruyu ve o soruya verdiği yanıtı da paylaştı. Ayşen Zeybekci o soruyu şu sözlerle anlattı:

“2004 yılında seçimin sonuna doğruydu. Nihat Bey Denizli için projelerinden bahsediyor, basın toplantıları düzenleniyordu. Bir basın mensubu bana bir soru yöneltti. Eş olarak siz ne yapacaksınız? dedi. Ben ise şu cevabı verdim: ‘Nihat Bey’i Denizli’ye verdim. Gördünüz bu kadar projenin yapılması için gece gündüz çalışmayı gerektiriyor. Ne ev kalır ne iş kalır. Geri kalan ne varsa ben toparlayacağım.’ Nitekim de öyle oldu. Nihat Bey’i şimdi de İzmir’e vermeye geldim. Mevzu hizmetse, mevzu vatandaşsa biz var gücümüzle çalışmaya hazırız.”

Kahvaltılı toplantıda konuşan AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ da, “Hepimiz görünmeyen kahramanlar olarak eşlerimize destek vererek, bu davaya önemli katkıda bulunuyoruz. Önümüzdeki süreçte de bugüne kadar olduğu gibi hep beraber yol alacağız. Güç birliği içinde hareket edeceğiz. Kadın Kolları olarak sadece çalışan değil, siyasete yön ve karar alma mekanizmalarında da etkin rol oynayan bir teşkilatız” dedi.LİSTEDE 115 KADIN YER ALDI
İzmir’deki meclis üyelikleri listelerinde 115 kadının yer aldığına dikkat çeken Büyükdağ, “Meclis üyelikleri listelerinde kadınlar olarak daha güçlü olarak yer aldık. Büyükşehir meclisinde de bu sene daha fazla kadınımızı göreceğiz. Bu noktada bize güvenen ve destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Ülkemizin kalkınması ve gönül belediyeciliği yolunda kadınlar olarak üzerimize düşeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. 31 Mart’ta da zafere ulaşmak için çok gayret edeceğiz. Yorulmadan çalışacağız” diye konuştu.“Nihat Bey’in felsefesi insan odaklı hizmettir”
Ayşen Zeybekci kahvaltı programının ardından İzmirli kadınlarla ev ziyaretlerinde de bir araya geldi. Bornova’ya bağlı mahallerde evlere konuk olan Ayşen Zeybekci, kendisinden ulaşım konusunda yardım talep eden vatandaşları dinledi. Zeybekci, “gittiğimiz birçok evde İzmirli insanlar ulaşımdan yana çok dertli. Trafik problemi bu şehirde çok fazla. Şehrin bir trafik planı olmadığı için navigasyon ile bile gitmekte zorlanıyor insanlar… Park yeri konusunda ciddi sorunlar var. Bir ekiple oturulup master plan çıkarılıp bu sorun temelden çözülür” diye konuştu. “Nihat beyin felsefesi insan odaklı hizmettir” diyen Zeybekci, “Yeni iş alanları oluşturulacak, sağlık turizmi geliştirilecek. İzmir'in adı dünyanın dilinde olacak. Yatırımcı avına çıkılarak İzmir'in gelişim sağlaması için çalışılacak. Modern şehir statüsünde yeni yaşam alanları kurulacak, dar gelirli vatandaşlar başta olmak üzere tüm vatandaşlar ev alabilecek. Günü kurtarma felsefesiyle belediye yönetilmez, uzun vadeli plan yapılmalıdır. Turizm ile kalkınmış, tarımda adını duyurmuş bir İzmir olacak. Tertemiz bir İzmir oluşturacağız. Beş yılın sonunda İzmir'in bu halini unutacaksınız” ifadelerini kullandı.

Ev ziyaretlerinin ardından Bornova’da bulunan İzmir Çağdaş Özürlüler Derneği’ni de ziyaret eden Ayşen Zeybekci, dernek yöneticileri ile bir araya geldi.

 
Başkan Batur’dan amatör kulüplere tam destek
 
CHP'li Serter'den Menemen'e 'geçmiş olsun' ziyareti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Batur’dan amatör kulüplere tam destek
CHP Konak Belediye Başkan Adayı ve Millet ittifakının ortak adayı Abdül ...
Zeybekci'den 'misafir' yanıtı: Onlardan fazla İzmirliyim!
Kendisine yönelik “misafir” sözlerine da tepki gösteren Zeybekci, “İzmir’de; ...
AK Parti Adayı Gençtürk: Bornova’yı yüzde 52 ile alırız!
AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Reşat Gençtürk, SonsözTV’de Bornova’da ...
 
CHP'li Polat ve İduğ'dan Yeşilova mesaisi: Yeni AVM'lere 'izin yok' sözü
CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, Bornova Belediye Başkan Adayı Mustafa ...
Dokunulmazlığının kaldırılması istendi!
Ankara Cumhuriyet Ba?savcılığınca, CHP Genel Ba?kanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ...
Eski belediye başkanına tutuklama!
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde düzenlenen HDP mitinginde terör örgütü ...
 
Mansur Yavaş'tan iddialara yanıt!
'Millet İttifakı'nın Ankara adayı Mansur Yavaş hakkındaki "sahte senet" ...
CHP'li aday Engin iş dünyası ile buluştu: Narlıdere için hep birlikte çalışacağız
Yerel seçim çalışmalarını sürdüren CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı ...
CHP İzmir’de belediye amirine kesin ihraç talebi!
Menemen Belediyesi'nde Temizlik İşleri Amiri olarak görev yapan Göksel ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva