HABERLER>POLİTİKA
12 Mart 2019 Salı - 12:17

CHP'li Serter'den Menemen'e 'geçmiş olsun' ziyareti

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, Menemen Belediye Başkan Adayı CHP’li Serdar Aksoy’un eşi Dilek Aksoy ve CHP Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ülkü Elkatmış'ın uğradığı saldırı nedeniyle Aksoy ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulunmak için İlçe Başkanlığını ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. Serter, Millet ittifakına yönelik saldırıları kınadığını belirterek, sağduyu çağrısı yaptı.

CHP li Serter den Menemen e  geçmiş olsun  ziyareti

Millet İttifakı Menemen Belediye Başkan Adayı CHP’li Serdar Aksoy’un eşi Dilek Aksoy, 2 gün önce CHP İlçe Kadın Kolları ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretleri yaptığı sırada partili arkadaşlarıyla saldırıya uğramıştı. CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, saldırıyı kınamak ve geçmiş olsun dileklerini iletmek için CHP Menemen İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Bedri Serter yakın geçmişte Bayraklı’da CHP seçim bürosuna yapılan silahlı saldırıyı hatırlatarak, “ Serdar Aksoy’a, eşine ve saldırı anında orada olan tüm partili arkadaşlarımıza geçmiş olsun. Son bir kaç gündür Bayraklı’da ve ardından Menemen’de yaşanan bu saldırıların son derece can sıktığınıda belirtmek gerekir. Bu anlamda hem partililere hem de parti genel başkanlığı düzeyindeki siyasetçilere buradan bir mesajım olacak. Söylemlerimize dikkat edelim. Seçime 20 gün kaldı ve bu süreci en makul şekilde atlatmamız gerekir. Bizler siyaseti kavga ve dövüş için yapmıyoruz. Biz siyaseti, ekonomik kazanım ve topluma huzur getirmek için yapıyoruz. Bu kötü siyasi söylemlerin her siyasetçi açısından son bulmasını ve Türkiye’nin refahına yönelik konuşmalar ve çalışmalar yapılmasını yeğliyorum” diye konuştu.

TÜRKİYE’NİN HER RENGİNİ KUCAKLIYORUZ
“Türkiye’deki tüm aday arkadaşlarımızın can güvenliği önemlidir” diye konuşan Serter, “Bizlerde partili olarak desteğimizi esirgemeyeceğiz. Sokakta, kürsü de ve alanlarda siyaset yapan tüm siyasetçilere, dilleri yumşatarak süreci olgun şekilde götürmelerini tavsiye ediyorum. Herkese geçmiş olsun diyorum. Biz ötekileştirme politikasına karşıyız. Türkiye’yi 81 ili ve milyon rengi ile kucaklıyoruz. AKP’li, MHP’li İYİ Parti’li, CHP’lisi de dahil olmak üzere hangi partiden olursa olsun biz herkes için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“GÜVENLİĞİ 2 KATINA ÇIKARDIK”
Millet İttifakı Menemen Belediye Başkan Adayı CHP’li Serdar Aksoy, Serter’e ziyareti ve desteği için teşekkürlerini belirterek, “Eşime yapılan bu saldırının tesadüfi olmadığı çok açık. O gün orada bir aşağı mahallede AKP’nin faaliyeti vardı. Eşimin ve partili arkadaşlarımızın olayı yaşadığı yer ise bir üst mahallede. Yani bu olayınBiz bundan sonraki süreçte güvenliği 2 katına çıkartıyoruz. Bu olayın masumane bir olay olmadığını da vurgulamak gerekir” şeklinde konuştu.

“MENEMEN’DE BİR İLK OLDU”
CHP Menemen İlçe Başkanı Serdar Değirmenci ise Menemen seçim tarihinde böyle bir saldırının ilk kez gerçekleştiğini belirterek, “ Bu olayı meydana getiren şahısların sağlıklı olduğunu da düşünmüyorum. Uyuşturucu etkisinde olabilirler. Biz bu yapılanların cevabını 31 Mart’ta sandıkta vereceğiz. Emniyet, görevini yerine getiriyor ve adalete inanıyoruz. Seçimi bizim kazanacağımızı anladıkları için bu provakasyonları sürdürüyorlar ama biz sağduyulu kalmalıyız. Bunlara prim vermeyeceğiz” dedi.

 
Eş Zeybekci: Var gücümüzle çalışmaya hazırız
 
Bucaspor'un parlayan yıldızı İsa
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Eş Zeybekci: Var gücümüzle çalışmaya hazırız
Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’nin eşi ...
Başkan Batur’dan amatör kulüplere tam destek
CHP Konak Belediye Başkan Adayı ve Millet ittifakının ortak adayı Abdül ...
Zeybekci'den 'misafir' yanıtı: Onlardan fazla İzmirliyim!
Kendisine yönelik “misafir” sözlerine da tepki gösteren Zeybekci, “İzmir’de; ...
 
AK Parti Adayı Gençtürk: Bornova’yı yüzde 52 ile alırız!
AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Reşat Gençtürk, SonsözTV’de Bornova’da ...
CHP'li Polat ve İduğ'dan Yeşilova mesaisi: Yeni AVM'lere 'izin yok' sözü
CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, Bornova Belediye Başkan Adayı Mustafa ...
Dokunulmazlığının kaldırılması istendi!
Ankara Cumhuriyet Ba?savcılığınca, CHP Genel Ba?kanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ...
 
Eski belediye başkanına tutuklama!
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde düzenlenen HDP mitinginde terör örgütü ...
Mansur Yavaş'tan iddialara yanıt!
'Millet İttifakı'nın Ankara adayı Mansur Yavaş hakkındaki "sahte senet" ...
CHP'li aday Engin iş dünyası ile buluştu: Narlıdere için hep birlikte çalışacağız
Yerel seçim çalışmalarını sürdüren CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva