HABERLER>EKONOMİ
8 Mayıs 2014 Perşembe - 14:47

ERGO'dan yeni strateji

ERGO Türkiye, yeni iş stratejisi kapsamında 2013 yılında gerçekleştirdiği çalışmaları, 2014 planlarını ve sigorta sektöründeki gelişmeleri İzmir’de düzenlenen sohbet toplantısında basın mensuplarıyla paylaştı.

ERGO dan yeni strateji

İZMİR - ERGO Türkiye İcra Kurulu Üyesi Yıldırım Türe, İzmir Bölge Müdürü Murat Ağaçhan’ın katılımıyla gerçekleştirilen ve sigorta sektörünün tartışıldığı toplantıda Türe, “2013 yılında ERGO Türkiye CEO’su Theo Kokkalas’ın liderliğinde ‘sürdürülebilir karlılık’ ile büyüyen, Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketlerinden biri olma hedefimizi ve bu hedefe ulaşmak için 3 ana stratejimizi belirledik. Stratejilerimiz; üstün hizmet sunarak ‘Acentelere ve Müşterilere odaklanmak’, ‘gelişmiş risk değerlendirme yetkinliğini güçlendirmek’ ve ‘Operasyonel Mükemmeliyet’ olarak belirlendi. Bu hedef doğrultusunda hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Acentelerimizle olan ilişkilerimize önem veriyoruz, acente odaklı bir şirket olmayı hedefliyoruz. Bizim için acentelerimiz sadece aracı değil, satış stratejimizin çok önemli bir parçası dolayısıyla acentelerimizin gelirlerini oldukça önemsiyoruz ve şirket olarak bu noktada gerekli yatırımı yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.
 
2013 yılı boyunca Üst Yönetim, Bölge Müdürleri ve Acente Temsilcileri tarafından iş ortaklarımıza 20 bin adet ziyaret gerçekleştirdik. Her geçen gün büyüyen ERGO ailesine 2013 yılında 180 adet yeni iş ortağı katıldı. 2014 yılında acente sayımızın 1350 adete ulaşmasını hedefliyoruz” dedi. 
 
6 İLDE TOPLAM 145 ACENTE MEVCUT
ERGO Türkiye İzmir Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Manisa, Aydın, Denizli, Uşak, Manisa ve İzmir olmak üzere toplam 6 il mevcut olduğunu ve toplam acente sayısının 145 olduğunu vurgulayan Türe, İzmir Bölge’nin Nakliyat Branşında kuvvetli olduğunu ve öne çıktığını sözlerine ekledi. Türe, “İlk 4 ayda 900 adet acente ile bölge müdürlüğü ve acente ofisinde görüşme gerçekleştirilmiştir. İzmir Bölgesine bağlı Denizli ilinde Orhan Özcan acentesi 30 yıldır aktif olarak ERGO ile çalışmaktadır” dedi.
 
ERGO TÜRKİYE ACENTELERİNİN SESİNE KULAK VERİYOR
Acentelere daha yakın olmak hedefiyle farklı çalışmalara imza attıklarının altını çizen Türe, Vera Araştırma Şirketi iş birliğiyle geri bildirim toplamak amacıyla 400 acente ziyareti organize edildiğini ve acentelerin ERGO ile çalışma kriterlerini, ihtiyaç ve beklentilerini saptama ve aksiyon almak adına kantitatif ve kalitatif sonuçları birleştiren bir araştırma yapıldığını kaydetti.
 
Yıldırım Türe, ERGO Türkiye olarak yeni  “ERGO Seninle” konseptiyle acentelerine yönelik, farklılaşan ve onların 2014 yılı boyunca daha çok kazanç elde etmelerini hedefleyen yeni fırsatlar sunmaya başladıklarının altını çizerken, ilk adım olarak 2014 yılı itibarıyla belirli ürünlerde  standart komisyon oranlarını yeniden belirleyen ve üretime dayalı komisyon ödül kurgusunu açıkladıklarını ve ERGO Türkiye acentelerine tüm yıl boyunca da çeşitli yeni fırsatlar sunmayı hedeflediklerini belirtti.
 
2013 Mayıs ayında hayata geçirilen “ERGOluyorum Kazandıkça Kazanıyorum” Satış Teşvik ve Ödüllendirme Programının bu sene yeni yüzüyle iş ortaklarıyla paylaşıldığını belirten Türe sözlerine “Bu noktada önemli bir konu olan acentelerin tek bir şifreyle poliçe kestikleri ekrandan ergoluyorum.com’a otomatik geçiş yapabilmeleri sağlandı. Bunun yanında iş ortaklarının tüm satış performanslarını, yıl boyunca yapılacak tüm kampanya ve duyuruları, kampanyadaki performanslarını buradan takip edebilmeleri sağlandı. Ayrıca yeni dönemde 35.000’in üzerinde hediye alternatifinden de faydalanmaları hedefleniyoruz” diyerek devam etti.
Geri Bildirim Sistemi sayesinde iş ortaklarının geri bildirimlerinin değerlendirilmesi ve aksiyon alınmasının sağlandığını vurgulayan Türe, Teknik Operasyonların Merkezileştirilip (TOM) tek bir çatı altında toplandığının altını çizdi. Bu sayede iş ortaklarının teklif ve poliçeleri başta olmak üzere, üretim ile ilgili tüm taleplerinde, işlemlerin hızlı ve verimli bir şekilde sonuçlandırılmasını ve bu süreçte etkin iletişim sağlanarak, hizmet kalitesinin giderek yükseltilmesinin hedeflendiğini belirtti
 
 “ERGO BAŞKA KASKO” İLE SEKTÖRDE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYOR
ERGO Türkiye olarak sektörü incelediklerini, müşteri ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda mevcut ürünü yeniden yapılandırdıklarını belirten Türe ERGO Başka Kasko’nun özelliklerini şöyle anlattı: ‘‘ERGO Başka Kasko ile ölçüsel limitler dahilinde yıllık toplam KDV dahil 500 TL’ye kadar küçük hasarlarda hasar dosyası açmıyoruz. Ölçüsel limit olmaksızın 2 parçaya kadar hasarsızlığınız bozulmadan hasar dosyası açılmadan  onarım sağlıyoruz’’
 
ERGO TÜRKİYE SİGORTA SEKTÖRÜNDE EN ÇOK HATIRLANAN 1.MARKA
Vera Araştırma Şirketi tarafından gerçekleştirilen Post-Test Kantitatif Araştırması kapsamında (Aralık 2013) TV Reklam Marka Bilinirliği oranında ERGO Türkiye sigorta sektöründe % 7,5 ile en çok hatırlanan 1.marka olurken tüm şirketler arasında en fazla hatırlanan 8.Marka oldu.
 
“ERGO YÜZDE 100 SAĞLIK SİGORTASI”
Sağlık sektörünün dinamiklerini inceleyerek üzerinde çalıştıkları bir diğer yeni ürün ERGO Yüzde 100 Sağlık Sigortası’nı Eylül ayında hizmete sunduklarını ve çok yakından takip ettiklerini belirten Türe ürünün özellikleriyle ilgili şunları söyledi:
‘‘Tamamlayıcı sağlık sigortası ürünü ile anlaşmalı özel sağlık kurumlarından alacağınız hizmetler için SGK’nın karşılamadığı fark ücretini özel ve genel şartlar ile belirtilen şekilde karşılıyoruz. Sektörde diğer oyunculardan farkımız asistans hizmetlerimiz, sigortalılarımız Çağrı Merkezimizi arayarak sunduğumuz hizmetlerden faydalanabiliyorlar’’
 
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ramada'dan Kemalpaşa'ya 'merhaba'
Dünyanın önde gelen Oteller zincirlerinden biri olan Wyndham'ın yeni bir ...
Boyalık Beach Otel'den annelere 5 yıldızlı hediye
Dünyanın en gözde tatil beldelerinden Çeşme'de misafirlerine en iyi hizmeti ...
Flaş! BMC’nin satışını onaylandı
TMSF, geçtiğimiz hafta ihalesi yapılan BMC'nin ES Mali Yatırım şirketine satılmasını onayladı.
 
Domates bu yaz el yakacak!
Türkiye'de domates üreticisinin 2009 ve 2010 yıllarında büyük ekonomik ...
Yorgancılar’dan hükümete kritik TTIP uyarısı
Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Türkiye’nin ...
Dolar dibe vuruyor: 5.5 ay sonra bir ilk
Dolar/TL Ukrayna tedirginliğinin azalması ve olumlu algılanan Fed açıklamaları ...
 
Türkiye’nin gündemindeki saatin vergisi ne kadar?
Eski Bakan Zafer Çağlayan’ın saati 1500 euroluk yasal sınırı aştığı için ...
İhracatçılar için seçim zamanı: Kaptan köşküne tekstilciler!
12 ayrı ihracatçı birliğini bünyesinde bulunduran Ege İhracatçı Birlikleri ...
Başbakan’ın üç maaşlı danışmanı: Yiğit Bulut
Türk Telekom yönetimine atanan Başbakanlık Başdanışmanı Yiğit Bulut, üç ayrı maaşa kavuştu.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
N'oluyor o balkonda?
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kazanan yok, kaybedenler Gazze’deki Müslümanlar
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva