HABERLER>POLİTİKA
1 Kasım 2022 Salı - 20:29

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler: Zavallı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucuyla ilgili iddialarına sert tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu için "zavallı" diyen Cumhurbaşkanı, "Bu zatın hezeyanlarına artık şaşırmayı bile bıraktık" dedi ve yarın açıklama yapacağını söyledi.

Erdoğan dan Kılıçdaroğlu na sert sözler: Zavallı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitimi Merkezi 6. Dönem Mezuniyet Töreni'nde konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Terör örgütlerinin hedefi olan Emniyet teşkilatını sadece devlete ve millete hizmet edecek bir yapıya kavuşturduk.

Polis Akademimizin önümüzdeki dönemde başarısını ve uluslararası alandaki gücünü daha da artırarak kendi alanında dünyanın referans kurumu haline geleceğine inanıyorum.

Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun önemli önceliklerinden biri de huzurun derinleştirilmesidir. Türkiye Yüzyılı şefkat ve merhamet yüzyılı olacaktır. Bunun teminatı sizlersiniz. 

KILIÇDAROĞLU'NUN İDDİASINA TEPKİ
Bizim ne terör örgütlerine ne uyuşturucu baronlarına ne sapkın ideolojik akımlara kaptıracağımız tek bir evladımız vardır. Siyasetin içinde olup da hükümetimizi, iktidarımızı, cari açığını özellikle uyuşturucu kaynaklarından temin ettiği gelirle kapatacağını söyleyen zavallılara bir sözüm var: Onu yarın söyleyeceğim. Şu anda bizim iktidarımızın uyuşturucuyla mücadele etmekten başka herhangi bir şey olmadığı gibi o tür kaynaklardan esinlenerek ülkeyi büyütme gibi bir derdi yoktur. Biz haramı, helali iyi biliriz. Haram size kalsın ey siyasiler. Bunu da böyle bilin. 

CHP Genel Başkanı'nın güvenlik güçlerimize attığı bu iftirayı cevaplandırmayı Cumhurbaşkanı olarak sorumluluğumun gereği gördüğüm için değinmek mecburiyetinde kalıyorum. Şu anda siz kalkıp da Güneydoğu'da, doğunun değişik yerlerine uyuşturucu köklerini toplamak suretiyle bu mücadeleyi veren Emniyet teşkilatıma bu tür bir hakarette, iftirada bulunamazsınız. 

"BU NE İNSAFSIZLIKTIR?"
Böyle bir teşkilatı siz nasıl olur da Türkiye cari açığını uyuşturucu satmak suretiyle kapatıyor dersiniz ya? Bu ne insafsızlık, vicdansızlıktır? Yarın bu konuşmamı çok daha farklı bir şekilde grup toplantısında yapacağım. Çünkü bu hazmedilir bir şey değil. 

Geçmişte uzun yıllar boyunca Güney Asya'da üretilen uyuşturucunun Avrupa'ya sevkinde pazar olan Türkiye artık bu yolu kapatmıştır. Uyuşturucuyla mücadelede rekor başarıya sahibiz. 

Bu zatın hezeyanlarına artık şaşırmayı bile bıraktık. Genel başkanı böyle yapan partinin milletvekilleri boş durur mu? Onlar da Yalova'da mahkeme basıp hakimlere hakaret ederek bu milletin değil ya teröristlerin, ya hırsızların safında olduğunu göstermiştir. 

Milletimizin irfanına havale ettiğimiz bu iftiralara aldırmadan gençlerimizi her türlü tehdide karşı korumak için elimizdeki imkanları kullanmaya devam edeceğiz. Böyle bir konuyla huzurunuzda bulunmaktan gerçekten üzüntü duyuyorum. Ama bu tür saldırılar karşısında susmak da dilsiz şeytan olmayı gerektirir. Biz dilsiz şeytan da olmayacağız.

SOSYAL MEDYA DEZENFORMASYONLARI
Türkiye, dünyada en fazla dezenformasyona maruz kalan ülkedir. FETÖ'den bölücü terör örgütüne pek çok karanlık odak bu mecraları ülkemizi karıştırmak, sosyal kaos çıkarmak için istismar etmektedir. Terörün hedefleri açısından Kızılay'da bomba patlatmakla yalanı bir silah olarak kullanmak arasında hiçbir fark yoktur.

TOGG'UN BANTTAN İNMESİ
TOGG'u, Cumhuriyetimizin yeni asrının kıvılcımı olarak değerlendiriyoruz. Çeşitli alanlardaki kalkınma projelerimizi hayata geçirerek yolumuza devam edeceğiz.

 
Meclis'te kabul edildi... Karabağlar'dan kardeş şehre destek!
 
Enselerinden vurulmuşlardı... İki kardeş akraba kurbanı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tahıl diplomasisi açıklaması: Süreci aşacağız
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Tahıl koridorunun, Rusya’nın 'Çekildim ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü.
Kılıçdaroğlu'nun iddialarına tepki: Anayasal suçtur
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ...
 
AK Partili Çelik: Utanç verici bir iftiradır
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel ...
CHP Çeşme'den MHP İlçe Başkanı Çelik'e 'EKAP' salvosu: Siyasi acemi!
Cumhuriyet Halk Partisi Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları, yaptığı ...
Uyuşturucu açıklaması: Mücadelemiz sürecek
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında açıklamalarda ...
 
Soylu'dan CHP liderine tepki: Oyuna düşmekte
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'cari ...
CHP’li Bakan’dan küfre tepki, AK Partili Sürekli’ye 'trol' eleştirisi: Kameraların önünde ağlıyorsun!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin kendisi ve vefat eden ...
CHP Lideri İzmir’e gelecekti… Ziyarete yurtdışı rötarı!
Haftasonu İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek bir dizi ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yükselen trend; Ucuzluk
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Bana bir masal anlat baba
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
İş ahlakı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bir tatlı huzur almaya geldik ‘Göztepe’den!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva