HABERLER>POLİTİKA
27 Aralık 2019 Cuma - 19:00

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na salvo: Rezil ettiniz İzmir’i!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na İzmir üzerinden yüklendi. Otoyol ve sel üzerinden Kılıçdaroğlu’na yüklenen Erdoğan, “İzmir AK Partili belediyeciliğini görmedi, hep sizde. Rezil ettiniz İzmir'i” dedi.

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na salvo: Rezil ettiniz İzmir’i!

EGEDESONSÖZ- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerli otomobil tanıtım toplantısının ardından Kocaeli’nin Hereke ilçesinde vatandaşlara seslendi.

Erdoğan’ın hedefinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı. Kılıçdaroğlu’na İzmir-İstanbul Otoyolu üzerinden yüklenen Erdoğan, “Kendisi İzmir milletvekili. Şu anda 3,5 saatte İstanbul'dan İzmir'e gidiyoruz değil mi? İzmir'e böyle bir şey yaptınız teşekkür ederiz demiyor” dedi.

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen sel ile ilgili de konuşan Erdoğan, “İzmir AK Partili belediyeciliğini görmedi, hep sizde. Rezil ettiniz İzmir'i” dedi.

Erdoğan şunları söyledi:

“SSK'yı batıran bu değil mi? Bunların yandaşı olan medya hiçbir zaman bunun hesabını sormadı. Niye? İdeolojik. Biz şehir hastanelerini yaptık. Şimdi bu hastaneler de onları çıldırtıyor. Diyor ki, bu kadar büyük hastanelere ne gerek vardı. Ne demiş Kanuni, o devlet-i aliyeyi Osmaniye'yi bir sağlıklı nefese feda etmeyi göze almış. Biz böyle bir ecdadın torunuyuz, sen ne anlarsın insan kadrini bilmekten. Burada yol arkadaşım Binali Bey, 6 bin kilometreden aldık bölünmüş yolları, nereye çıkardık? 26-27 bin kilomotreye çıkardık. Şimdi bu yollardan gayet huzurlu gidiyorsunuz değil mi? Kendisi İzmir milletvekili. şu anda 3,5 saatte İstanbul'dan İzmir'e gidiyoruz değil mi? İzmir'e böyle bir şey yaptınız teşekkür ederiz demiyor. İzmir sular altında! Utanmazsa İstanbul'un kanalizasyon işini de siz yapın diyecek. İzmir AK Partili belediyeciliğini görmedi, hep sizde. Rezil ettiniz İzmir'i.”

 
Erdoğan, yerli otomobilin direksiyonunda
 
Oyuncak silahla banka soygunu!
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Akyol 29 Aralık 2019 Pazar 13:19

İzmir i AKP yönetseydi tıpkı İstanbul ve Ankara gibi parsel parsel deprem toplanma alanları dahil her yer AVM ve betona dönerdi.AKP li belediyelerin en sevdikleri iş çok gelir getiren yüksek yoğunluklu İnşaat Rant işleridir.İstanbul a yapılan ihaneti RT Erdoğan kendi agzı ile itiraf etti.İzmir''liler İstanbul gibi kendi şehirlerine ihanete izin vermeyeceklerdir.

Yorumu oyla      4      5  
izmirli 28 Aralık 2019 Cumartesi 15:57

biz izmir halkı olarak çok cahiliz biz akp yi dehil alacağımız hizmeti cezalandırıyoruz chp nasıl olsa hizmet vermesekte bize bu cahiller y veriyor dye bizi gerizekalı yerine koyuyorlar bize müstehak.

Yorumu oyla      4      6  
Ege 28 Aralık 2019 Cumartesi 11:35

İzmir'liler CHP'yi çok sevdiği için değil, İzmir'i AKP'ye kaptırmamak için CHP'ye oy veriyor. İktidar, bu tür konuşmalarla İzmir'i ele geçirmeyi düşünüyorsa büyük yanılgı içinde olur. Tabii CHP'lilerde nasılsa %70-%80 oy alıyoruz. Kimi aday göstersek seçiliyor diye düşünüp, Enişte, yeğen ve kuzenleri başkan vb. görevlere iş bilmezleri getirirse, kocası olmadı karısını başkan yapalım, derlerse ilerleyen yıllarda ortaya çıkacak merkez sağ bir partiye İzmir'i ele geçirebilir. İzmir hizmet bekliyor, özellikle trafik...

Yorumu oyla      4      5  
ahmet 28 Aralık 2019 Cumartesi 09:38

İzmir,müteahitlere peşkeş çekilmedi,şeffaf yönetildi,metrosunu iktidara rağmen kendi parasıyla yaptı,Ankaradanda,İstanbuldanda daha ucuza hemde.Çünkü hırsızlık yok.Gemiler,feribotlar alındı yolsuzluk yok,önce çene yapanlar sonra özür diledi çevre ilçelerinde Tire sütü,Bayındır çiçekçiliğini,Bademler kooperatifini yarattı,En ucuz ulaşım bizde .Biz burda yaşıyoruz biz herşeyi görürüz sorgularız.Yaşadığımız yeri kimse bize anlatmasın.Ankara ve İstanbul un rezillikleri tek tek ortaya çıkıyor.

Yorumu oyla      6      5  
TC misafir 28 Aralık 2019 Cumartesi 01:45

Yağmurun yağdığı o gün Dikiliye şu yeni yaptığınız yol üzerinden gittim Menemen-Dikili arası 20TL ve şunu da rahatlıkla söyleyebilirim ki o yolda gidiş geliş toplam 10 araç bile yoktu o yola ne kadar harcama yaptınız? Verdiğiniz garanti geçişi varsa ne kadar? Bir rezillik arıyorsanız buraya bakacaksınız. Ha unutmadan, birileri yaklaşık 700 bin TL her ay vatandaşın cebinden elektrik faturası ödüyor acaba kim? Birileri akdenizde (white sea) abd, ab ile şahsını temsilen eski dostlarıyla görüşür ve nice to meet you diyerek eski günleri yad eder görüşme sadece one minutes sürer.

Yorumu oyla      5      5  
Bülent ışık 27 Aralık 2019 Cuma 21:44

Torbalı, Buca, Aliağa,Kemalpaşa, Menderes Ak belediyeciliği gördü ve seçimleri kaybettiler

Yorumu oyla      12      7  
Atilla Kamar 27 Aralık 2019 Cuma 21:10

Bu yalanı utanmadan öğreten kim. İstanbul yolunda bilboard dediğimiz büyük tabelalarda İzmir - İstanbul arası 3,5 saat diye tanıtılıyor. Kamil Koç otobüs yazıhanelerinde 4,5 saat yazıyor. Bilet alınca 5,5 saat oluyor. Ekspres giden Balıkesir, Bursa ve Dudullu garajlarına uğramadığı halde 7 saat ve üzeri gidiliyor. Bu yalan ne kadar devam edecek. Hergün yüzlerce otobüs karşılıklı gidip geliyor. Yolcu bunu konuşmuyor. 50 krş. luk Top Kek ikramının olmamasını eleştiriyor. Galiba bu yalan ile kandırılmak bize müstehak.

Yorumu oyla      10      6  
merkez 27 Aralık 2019 Cuma 20:19

Hala ssk diyor .

Yorumu oyla      7      6  
ST 27 Aralık 2019 Cuma 20:07

İzmir'in kanalizasyonu var, hem de bir çok şehir de olmadığı gibi, siz gölge etmeyin, engel olmayın yeter.

Yorumu oyla      8      6  
sabuncu 27 Aralık 2019 Cuma 19:49

Biz İzmir imiz den çok memnunuz

Yorumu oyla      8      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tarihi gün: İlk ön siparişi ben veriyorum!
Yerli otomobilin tanıtım töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bugün ...
CHP’li Polat tarım ve mera alanlarını meclise taşıdı: İzmir Modeli incelenmeli!
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Mahir Polat, her ...
Kılıçdaroğlu’ndan 'asgari ücret' tepkisi
CHP Genel Başkanı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla 2020 yılı için ...
 
CHP'den Kanal İstanbul için referandum çağrısı!
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin, "Gerekirse ...
CHP’li Yücel'den ‘Halil Arda’ değerlendirmesi: Çağırdım, uyardım!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel,  kamuoyuna ...
CHP’de 2020 kongrelerinin günleri netleşti!
İzmir’de 20 ilçenin kongre tarihi önceden netleşmişti. Ocak ayında yapılacak ...
 
CHP'li Beko'dan SGK prim borçları için çağrı!
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, borcunu ödeyemeyen BAĞ-KUR ve Genel ...
‘Kale’ için sürpriz gelişme:  O isim aday mı oluyor?
Mavi listenin adayı olacak isim için görüşmeler sürerken ilerleyen günlerde ...
Nalbantoğlu’ndan sert çıkış: İftira atanlar yalanlarında boğulmaya mahkumdur!
CHP İzmir eski İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu kendisi hakkında Alevilere ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva