HABERLER>GÜNCEL
21 Mayıs 2022 Cumartesi - 20:59

Erdoğan'dan Akşener'e Abdülhamit tepkisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Adana Stadyumu'nda, AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Bir Gençlik Şöleni"nde 81 ilden gençlerle buluşmasında konuşuyor. Konuşmasında İYİ Parti lideri Meral Akşener'e tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Abdülhamid'e dil uzatana, millet 2023 seçimlerinde haddini bildirecektir. Meral Hanım, sen kim Sultan Abdülhamid'e saygısızlık kim" ifadelerini kullandı.

Erdoğan dan Akşener e Abdülhamit tepkisi!

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Ülkemizin dört bir yanından gelip Adana'da tek yürek haline gelen sevgili gençler. Tüm Türkiye'ye tüm dünyaya yürekleri titreten sevgili gençler. Kökü ezelde bir büyük davanın idrakinde sevgili gençler. Gözümüzün nuru geleceğimizin teminatı sevgili gençler. Hepinizi muhabbetle selamlıyorum. Bugün burada bizlerle olan 28 farklı bölgeden siyasi parti gençlik teşkilatı temsilcilerine teşekkür ediyorum.

"SİZ UYUYAN MEDENİYETİ YENİDEN DİRİLTECEK GENÇLİKSİNİZ"
Bana sizler gibi yol arkadaşları verdiği için Rabbim'e milyonlarca kez hamd ediyorum. Siz Türkiye'yi hedeflerine ulaştıracak gençliksiniz. Siz propaganda edileni, dayatılanı değil kendi kültür hazinesindeki hakikatleri bulacak gençliksiniz. Siz dağılmışları toplayacak, gizlenmişleri açacak, karanlıkları güneşle aydınlatacak gençliksiniz. Çürümüşlüğün kirli mecraların içinden sıyrılıp erdemli yolları açacak gençliksiniz. Sizlere inanıyorum. Siz uyuyan medeniyeti yeniden diriltecek gençliksiniz. Siz Medine'nin, Mekke'nin, Kudüs'ün, Diyarbakır'ın, İstanbul'un, Bosna'nın semalarında ezan sesleri yankılanan tüm diyarların beklediği gençlersiniz. Siz ecdadın tüm öncülerinin temsilcisi olan gençliksiniz.

AKŞENER'E 'ABDÜLHAMİD' TEPKİSİ
Abdülhamid Han, hayatı boyunca devrinin emperyalistleriyle mücadele etmiş bir millet sevdalısıdır. Varsın birileri Gezi olaylarını devrilişine benzeterek dursun, biz ecdadın izinden yürüyeceğiz. Gençlerimiz kimin, kim olduğunu bilmeye hakkı var. Siz emperyalist ağızlılara hak eden cevabı verecek gençliksiniz. Sultan Abdülhamid'e dil uzatan hanımefendiye sormak lazım, 33 yıl hasta dev diye takdim edilen Osmanlıyı toprak kaybetmeden yöneten Abdülhamid'e dil uzatana, 2023 seçimlerinde haddini bildirecektir. Meral Hanım, sen kim Sultan Abdülhamid'e saygısızlık kim. O, 6'lı masada olanlardan 3 tanesi var ki bunlar Sultan Abdülhamid'e laf söyletmemişlerdi. Şimdi ne oldu da sus pus oldular. Aynı masada oturdukları halde laf atanlara haddini bildiremediler. Bu millet ecdadına hakaret edenlere haddini bildirecektir.
 

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğandan önemli açıklamalar


"GENÇLERİMİZLE AYNI YOLDA YÜRÜDÜĞÜMÜZ SÜRECE BİZE HÜZÜN YOK"
İlk sinyali veriyorum. Siz bizim 40 yıllık siyasi mücadelemiz ve iktidarımızla temelini attığımız 'Güçlü Türkiye' inşasını 2053 ile taçlandıracak gençliksiniz. Sizler bu gençliksiniz. Bunun için her birimizin kalbimiz zihnimizde ayrı özel eşsiz yeri var. Bu bakımdan karşımdaki gençliği Allah için seviyorum. Ve sizin gibi bir gençliği sahip olduğumuz için hamd ediyorum. Tüm arkadaşlarınıza bu akşamın coşkusunu iletmeye hazır mıyız. 2023'ün neticesini gözlerinizde okuyorum. 2023 ile beraber bu süreci devam ettireceğiz. Bu kararlılığınız 2023 ile birlikte yeni bir dönemi başlatacak. Sizlerle stadyumda on binlere hitap ettim. Gençlerimizle aynı yolda  yürüdüğümüz, birliğimize beraberliğimize sahip çıktığımız sürece bize hüzün yok. Sizlerin de bu büyük misyonu taşıyacak azmi kararlılığı ortaya koymanız gerekiyor. Gençlikte durmak, gerilemektir. Gençlikte yıkılmak, ölmekten beterdir. Yıkılmak durmaktan kaçınmanın yolu zirveden gözünü ayırmamaktır.
 

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğandan önemli açıklamalar


Bugün öğleden itibaren görüşmeler yaptım. İsveç Başbakanı, Finlandiya Cumhurbaşkanı, NATO Genel Sekreteri ile görüştüm. Dün İngiltere Başbakanı ile görüştüm. Bugün dünyada kalbi ruhuyla bağı kopartılmış dijital medyaya hapsedilmiş bir gençlik profili öne çıkmakta. 15 Temmuz'da darbecilere karşı sokağa çıkan gençlerin elinde önlerinde küresel baronlar yoktu. Bay Kemal tankların arasından geçip Bakırköy Belediyesi'ne sığınmıştı. O günden bu güne 7 yıl geçti. 15 Temmuz kahramanı gençlerin tek silahı, iman dolu kalpleriydi. Meydanlara dedik, gençlik meydanlara yürüdü. Şimdi karşımda ben Teknofest gençliğini görüyorum. Teknofest gençleriyle inşallah 2023 seçimlerine yürüyoruz.

"TÜM HEDEFLERİMİZİ GENÇLERİMİZLE BELİRLİYORUZ"
2023 hedeflerimizi paylaştığımızda hayal kurmakla itham etmişlerdi. Onlar bilmiyordu ki biz hedefleri hayata geçirirken, daha büyük vizyonlar koymak hedefindeydik. 2023 hedeflerimizin arefesine geldik. Sizler 2071 vizyonunun altyapsını kuracaksınız. Birileri süresi anlık saatlik olan yalanlarla kendilerini avuturken, biz 10 yıl, 70 yıl sonrasının Türkiye'sini konuşuyoruz. Tiyatrovari şovlarla kendi kendimizi kandırmıyoruz. Tüm hedeflerimizi gençlerimizle belirliyoruz. bu stadı biz inşa ettik. Adana'ya 'Buyrun emrinizdedir' dedik. Hizmet siyasetiyle yola çıktık. Türkiye'yi vesayetin cenderesinden çıkardığımız gibi herkesin hak ve özgürlük özlemlerine kavuşturduğumuz gibi, terör örgütlerinin tasarruflarından kurtardığımız gibi Türkiye'yi kendi hedeflerine doğru yürütüyoruz.

'PARLAMENTOYA GİRME HAKKINIZ VAR, BİZ SAĞLADIK'
Eskiden beri gençleri karar ve yönetim mekanizmalarından uzak tutmak isteyenler vardı. Bizim gençliğimiz, 'Ayasofya ibadete açılacak' sloganlarıyla geçti. Bugün genç kızlarımız, okullarına kadınlarımız işyerlerine başörtüleriyle girebilmektedir. Ülkemizin her yerinde eğitim kurumlarımız faaliyetlerini gösteriyor. 30 yaş sınırdı. Önce 25 yaşa indirdik, sonra 18 yaşa indirdik. 18 yaş Türkiye'de seçme ve seçilme yaşıdır. Sizlerin parlamentoya girme hakkınız var. Bunu biz sağladık.

'TÜM DÜNYA DUYSUN'
Sadece Adana değil tüm Türkiye, tüm dünya duysun. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet; bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız. Yoksullukla geçen ömrü bundan sonra üniversitelerimizde, ortaöğretimde başarılarla dolu geleceği hazırlayacağız.

 
ABD'yi hortum vurdu: Acil durum ilan edildi
 
3 yıllık serüven yenilgiyle bitti!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: Geleceğe yine omuz omuza yürüyeceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da düzenlenen 'Bir Gençlik Şöleni' ...
Emniyet açıkladı: 3 bin 688 memur terfi etti
Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek ve Merkez Değerlendirme Kurulları, 3 bin ...
Ortalığı kana bulayacaklardı: 430 kg patlayıcı yakalandı
İçişleri Bakanlığı, Bitlis'te el yapımı patlıcıyı düzeneklerinde kullanılmak ...
 
Bakan Akar, Pakistanlı mevkidaşı ile görüştü
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pakistan Savunma Bakanı Khawaja Muhammad Asif ile görüştü.
Erdoğan, NATO Genel Sekreteri ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ...
Erdoğan'dan Finlandiya ile kritik görüşme!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö ...
 
Hayvan otlatma dehşeti: Baba ve oğlunu öldürdü
Ankara'nın Elmadağ ilçesinde Ahmet Koç, hayvanlarının arazisinde otladığı ...
FETÖ baskını: 15 kişi tutuklandı
Konya'da FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 24 kişiden 15’i, tutuklandı.
Soylu: Dünyanın en güvenli pasaportunu basıyoruz
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Dünyanın en güvenli pasaportunu basıyoruz. ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva