HABERLER>POLİTİKA
25 Ağustos 2021 Çarşamba - 18:04

Danışma Kurulu'na flaş çıkış: Yerel yönetim ve ilçe örgütü arasında yeterli bağ kurulamadı!

Sürekli tartışmalar ile gündeme gelen CHP Gaziemir'de danışma kuruluna CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Köksal Yıldırım'ın gerçekleştirdiği konuşma damga vurdu. İlçe örgütü ve belediye başkanlığı arasındaki uyumsuzluğu açıkça belirten Yıldırım, "Yerel yönetimlerimiz ile örgütümüzü buluşturacak ve yerel yönetimlerin yaptığını örgütümüz ile halka yayacak bir politika uygulamayız. Gaziemir ile ilgili sorumluluk üstlendiğim 6 aydan beri Gaziemir'de yerel yönetim ile ilçe örgütümüz arasında yeterli güçlü bağı kuramadık. Umarım bu toplantı bu bağın yeniden kurulmasında vesile olur" diye konuştu.

Danışma Kurulu na flaş çıkış: Yerel yönetim ve ilçe örgütü arasında yeterli bağ kurulamadı!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir'de 9 Ağustos tarihinde Çiğli'de başlatılan Danışma Kurulları toplantıları bugün CHP İzmir'de en fazla iç tartışmaların yaşandığı Gaziemir ilçesiyle devam etti.

Bizim Bahçe Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya CHP İzmir Milletvekilleri Tacettin Bayır, Murat Bakan, Kani Beko, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Özkan Tice, Yasin Ergül, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda Divan Başkanlığına ise Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yöneticisi Köksal Yıldırım getirildi.

YILDIRIM: UMARIM YENİDEN GÜÇLÜ BİR BAĞ KURULABİLİR
Özcan'ın ardından kürsüye çıkarak konuşmasını gerçekleştiren CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Köksal Yıldırım ise Gaziemir Belediye Başkanlığı ile CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı arasındaki uyumsuzluğa dikkat çekti. Yıldırım, "Hiç birimizin şüphesi olmasın ki karanlığın en güçlü olduğu yer bizim aydınlığa en yakın olduğumuz yerdir. AKP iktidarı karanlığın dibindedir. AKP iktidarını götürecek olan buradaki kadrolardır. Yerel seçimlerde sayın genel başkanımızın önderliğinde emeklerimizin nasıl aydınlığa çıkabileceğini gördük. İlk seçimde de memleketin nasıl aydınlığa çıktığını dosyalarımız ile göreceğiz.  İlçe başkanlarımızın vatandaşlara ilgili belediye başkanlarımızın çalışmaları ülkeyi yönetecek kadroları ülkeyi yönetebileceğini göstermiştir. Geçtiğimiz hafta bir parti il kongresini yaptı. Muhalefete muhalefet yapmayı gösterdiler. Saraya söyleyemediklerini muhalefete söylediler. ‘Sen kimsin’ diye başladı genel başkanları. Sana kim olduğunu Bergama köylüleri anlatır. Kendisini kooperatiflerden ürün alıp arka sıradaki dar gelirli vatandaşlara dağıtan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı! Sana da İzmir'den ekmek çıkmaz. Diğer gün il başkanı konuştu ve ‘iki Deniz de kokmuş’ demiş. CHP'de 3 yıl kalan birine biraz edep öneririz. Sayın İl Başkanı sana da ekmek yok buradan. Ekmek olmadığı yerde bağıracaksınız, normal. Deniz Yücel CHP Genel Başkanı’nın İzmir'deki temsilcisidir. Senin adabın edebin buna yetmiyor demek ki. Sen Sayın Yücel'in kim olduğunu merak ediyorsan biraz sosyal medyaya bak. CHP İl Başkanı gece gündüz her an sarayın iktidarına karşı savaşmaktadır. CHP İl Başkanı İBB Başkanı ile saraya kafa tutar. Siz kimsiniz ki bunu söyleyebileceksiniz. Arkadaşların ayarı henüz kurulmadan bozuldu. Güçleri enerjileri yetiriyorsa saray orada onlara söylesinler. AKP iktidarı geldiği yerden gidecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden geldiler yine buralardan gidecekler. Belediye Başkanlarımız güçlü ve yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Yerel yönetimlerimiz ile örgütümüzü buluşturacak ve yerel yönetimlerin yaptığını örgütümüz ile halka yayacak bir politika uygulamayız. Gaziemir ile ilgili sorumluluk üstlendiğim 6 aydan beri Gaziemir'de yerel yönetim ile ilçe örgütümüz arasında yeterli güçlü bağı kuramadık. Umarım bu toplantı bu bağın yeniden kurulmasında vesile olur. Hepimizin ortak derdi iktidar. İktidara giderken birlik ve dirlikten başka bir şeye ihtiyacımız olmaz" diye konuştu.

ÖZCAN: FAALİYETLER ANLATILDI
Toplantıda konuşmasına Türkiye'nin dört bir yanında çıkan orman yangınları ve Karadeniz Bölgesi’ndeki sel baskınları ile ilgili başlayan CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan ise, "İlçe kongresinden bu yana danışma kurulu toplantıları yapılamadı. Mahalle muhtarlarına il başkanlığımızın başkanlığında kahvaltı verdik. Bu kahvaltıda muhtarlarımızın taleplerini 2 dosya olarak hazırladık. Birini Gaziemir Belediyemize diğerini Büyükşehir Belediyemize verdik. Diğer yandan da apartman yöneticilerimiz ile bir araya geldik. Ahilik haftasında esnaf odasını kahvaltıya davet ettik orada da esnaflarla ilgili görüşmeleri sağladık. 30 ilçe başkanımızı da sonrasında ilçemize davet ettik ve kahvaltı vererek örgütlenme görüşmelerimizi gerçekleştirdik. İl kadın kolları başkanımız, kadınlarımız ile birlikte alanda esnaf çalışması yaptılar. Mahalle muhtarlarımızı 2 tur ziyaret ettik. Hükümetin 5 maske bile gönderemediği dönemde, muhtarlarımıza dezenfektan ve 5 bin maske dağıttık. Kapanma olduğu dönemde üyelerimizin tamamına ulaştık. Kendilerine ilk önce 10 sonra 20’şer maske olmak üzere 20 bin maske 10 bin de bayramda bayrak dağıttık. Eski meclis üyelerimiz ile bir kahvaltıda buluştuk ve çok yararlı bir toplantı oldu" dedi.

 
Cezaları kesinleşen Çevir Bir ve Çetin Doğan'a sağlık kontrolü
 
İzmir'de korkunç son... Annesini asılı halde buldu!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Canpolat 26 Ağustos 2021 Perşembe 23:01

Kendisini başkaları üzerinden tanımlayan ve "hakkımda ne derler" sorusunu her şeyin önüne koyan bu partinin başı dertten kurtulmayacak gibi görünüyor. HDP ile aynı çizgide görünme endişesi. Bu endişe partinin ortak hafızasında oldukça güçlü köklere sahip. CHP günümüz için bir çözüm teklifi sunmuyor ve sorunun aslına girmiyor. Etraflı bir çözüm önerisi ortaya koymadan, bir çözüm önerisi varmış gibi yapıyor. CHP'nin başına ne geliyorsa politikası yokken varmış gibi yapmasından geliyor.Gaziemir ilçe başkanlığı için zaten hiçbir şey yazmaya gerek yok. Bu dayatma ile seçtirilen belediye başkanı sayesinde OLUK OLUK kan kaybetmektedir. Toplantıdan kaçan bir belediye başkanından ne partisine nede Gaziemir'e hayır gelmez. Öğretmeni ATATÜRK olanın görevi MEMLEKET olur.

Yorumu oyla      14      3  
Haşim Güler 26 Ağustos 2021 Perşembe 11:30

Ne komik bir yaklaşım yapmış Köksal bey.. 1- Adam, kongresini yapmış partinin ismini bile söylemeye korkmuş anlaşılan..! 2- Bu "DANIŞMA" dedikleti şey de SALI günkü nutuk atmalara, rakibe çakma işlerine benzemiş.. 3 Halk anladı kaçıyor dğzden, siz halâ anlamadınız 4- Önce siz üyelerinize danışın da sonra nutuk atın.. 5- Türkiye''de artık siyaset alt üst olacak göreceksiniz.. 6- Bu geçmişteki tüm alışkanlıkların ve ucuz siyasetçilerin de sonunu getirecektir... 7- Siz hem yeni kurulmuş Memleket partisinin bayraklarını zabıta zoruyla yıkın.. Hem de "vay sen neden benimle uğraşıyorsun"? deyin Muharrem İnce hem sarayı, hem de sizi Vallahi de deli edecek, billahi de deli edecek göreceksiniz..

Yorumu oyla      5      3  
Hülya ceylan 25 Ağustos 2021 Çarşamba 23:52

İki dönem kadın kolunda yönetimde çalıştım fakat danışma kuruluna davet edilmiyoruz 20yildir gecemizi gunduzumuzu katarak CHP''de çalıştım Bütün eski yönetim davet ediliyor neden bizler davet edilmiyoruz bu öğrenmek istiyorum

Yorumu oyla      6      3  
Şaka gibisiniz 25 Ağustos 2021 Çarşamba 22:35

Kapanma döneminde tüm üyelerine ulaşmışlarmış, maske dağıtmışlar kargalar güler size. Kaç üye kazandınız kaç üye kaybettiniz, halkın arasına inin de üye çalışması yapın. İlçe binasından çıkmayı öğrenemediniz yazık. Oylarınız iyi partiye gidiyor, siz az olsun mevkiler bizim olsun bize kalsın yeter derdindesiniz vatan umurunuzda değil.

Yorumu oyla      7      3  
Vatandaş 25 Ağustos 2021 Çarşamba 22:20

Hiç kusura bakmayın gaziemir CHP örgütü önce üyeleri ile barışacak sonra vatandaşla üyeleri ile sürekli kavga eden onları yok sayan kendilerine yakın arkadaş olanlarla bitişler yürümez bu şekilde giderse bu örgüt daha çok uyumsuzluk yaşar örneğin kendi partili belediye ve başkanında olduğu gibi ,önce üyeleri ile bir araya gelmeleri lazım yazık oluyor CHP ye

Yorumu oyla      6      3  
Partili 25 Ağustos 2021 Çarşamba 22:10

Testi su kaçırmaya başladı mı? CHP malesef bu durumda gittikçe kan kayıp ediyor,nasıl olsa herkes oy veriyor,artık bu işler karıştı çünkü genel merkez atamaları ile bu kadar olur haydi kolay gelsin...

Yorumu oyla      7      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: Kritik meselelerde söz sahibi ülke olduk
Bitlis'te Malazgirt Zaferi'nin 950. yıldönümünde konuşan Cumhurbaşkanı ...
AK Parti-CHP arasında ‘Çernobil’ atışması tam gaz! Kaya’dan ‘videolu’ gönderme
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Attila Kaya, Gaziemir-Emrez'de bulunan ...
Kılıçdaroğlu: 2 yıl içinde mülteci sorununu çözeceğiz
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "En geç 2 yıl içinde mülteci sorununu ...
 
CHP'li Arslan'dan fon teklifi: 1 yılda 10 yangın uçağı alınabilir
Orman yangınlarıyla mücadeleye ilişkin bir öneride CHP İzmir Milletvekili ...
CHP'li Bakan açıkladı: SGK Buca'da mobbing iddiası!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Koronavirüs salgını kapsamında alınan ...
CHP'li Purçu emeklilerin sorunlarını TBMM'ye taşıdı
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, emeklilerin sorunlarını Türkiye Büyük ...
 
CHP’li Bakan’dan AK Parti'ye 'çöp tesisi' salvosu: Bunlarda devlet terbiyesi yok!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Menderes’te yapılması planlanan Katı ...
CHP'li Beko ve Sertel bisikletçilerin sesi olacak
CHP İzmir Milletvekilleri Kani Beko ve Atila Sertel, bisiklet kazasında ...
Serdar Aksoy göreve iadesini talep etmişti... O dilekçe ortaya çıktı!
Menemen Belediye Başkanı iken tutuklanarak cezaevine gönderilen ve mahkeme ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kardiçalı'yı kurtarmak çok mu zor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva