HABERLER>POLİTİKA
22 Şubat 2024 Perşembe - 19:45

Cumhur İttifakı adayı Dağ, ‘en çılgın projesi’ni açıkladı: İnsanların gönlüne girmek!

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, çıktığı radyo programında soruları yanıtladı. Kente ve projelerine dair mesajlar veren Dağ, “İnsanların gönlüne girmek en çılgın proje. Biz İzmir İstanbul otoyolunu bitirebileceğinizi düşünmediler. En muhalifi bile yaptı adamlar diyor. Önemli olan en çılgın iş şehri emin olmaktır. Gönle giremezsek körfez geçişi yapsak bile olmaz” dedi.

Cumhur İttifakı adayı Dağ, ‘en çılgın projesi’ni açıkladı: İnsanların gönlüne girmek!

EGEDESONSÖZ – Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Number One FM’de DJ Kadir Çetin’in sorularını yanıtladı. Dağ, kendisine ve kente dair açıklamalarda bulundu.

‘ESKİDEN RADYO PROGRAMI YAPIYORDUM’
Siyaset hayatında bu kadar aktif olmadan önce bir radyo programı yaptığını belirten Dağ, radyo dinlemeyi de çok sevdiğini belirterek, “Çok dinlerim, çok keyif alırım. Yolculukta bolca dinliyoruz. Bazen Pazar günü evde kalırsak rahat bir ortamda dinliyoruz. Sürekli dinlemeye vakit olmuyor. Sadece dinlemek değil yayın yapmak da keyifli. Yerel bir radyoda siyasete yeni başladığım zaman avukata sorun diye bir program yapıyorduk. Arıyorlardı problemlerine çözüm arıyorduk. Siyaset boyunca radyo yayınlarından keyif aldım. Televizyona göre daha rahat bir ortam oldu. Radyo benim için büyük bir keyiftir” dedi.

‘HAKİMLİK SINAVINI GEÇTİM, MÜLAKATTA KALDIM’
Dağ, avukatlık stajının ardından hakimlik sınavına girdiğini ifade ederek kendi hayatını şöyle özetledi:

Ben 1980 Manisa Demirci doğumluyum. 8 yaşına kadar orada kaldık. Babam Simav’a tayin oldu İlkokulu orada bitirdim. 1996’da İzmir’e geldim üniversite için. Bizim köyün bağlı olduğu yer Sındırgı’dır. 2000 yılında mezun oldum. Hakimlik denemem oldu, yazılıyı kazandım mülakatta kaldım. İzmir’de avukat olarak çalışmaya başladım. O ara askere gittim geldi. 2004 yılında da Bayraklı’da Cumhuriyet İşhanı’ndan büromuzu açtım. 2006’da siyasete girdim. Siyasete ilgim lisede vardı. Benim siyaset yapmak istediğimi herkes bilirdi. 2006’da AK Parti Gençlik Kolları’na başladım, 2008’de İl Gençlik Kolları Başkanı oldum. 2011’de milletvekili oldum. Beşinci sırayı hiç çıkartamadık, nasibimiz vardı. 2017 referandumundan sonra genel başkan yardımcısı oldum. AR-GE Başkanlığı ve Tanıtım Medya Başkanlığı yaptım. Son seçimde milletvekili olmadım, 3 dönem kuralı uygulandı. Bunu uygulamamız lazım diye ben de savundum. Bu dönemde milletvekili değilim.

‘ERDOĞAN DAVRANIŞLARIYLA BİZİ YETİŞTİRDİ’
Siyasi anlamda en büyük destekçisinin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğundan bahseden Dağ, “En büyük destekçim gençlere yol açan Recep Tayyip Erdoğan oldu. 2011’de ısrarla gençlere yedek kulübesinde olmak yakışmaz ilk 11 olması gerekiyor dedi. Seçilme yaşını 25’e düşürmüştük. Gençlik kolları başkanı ve kadın kolları başkanı aday belirlemede yanımda olacak dedi. Güvenini boşa çıkarmadık. Erdoğan, milletvekilliğimiz döneminde bize şunu yapın demeden haliyle, davranışıyla, bakışıyla bizleri yetiştirmiş oldu. Adaylı telefonda tebliğ ettiğinde kendisine; bizi yetiştirdiniz, iyi bir insan nasıl olunur bunu gösterdiniz dedim” ifadelerini kullandı.

‘HANIMIN VE ÇOCUKLARIN DESTEĞİ OLMADAN SİYASET YAPMAK MÜMKÜN DEĞİL’
Eşinin ve çocuklarının desteğinin çok önemli olduğunu belirten Dağ, onların desteği olmadan siyaset yapmanın mümkün olmadığının altını çizerek, “Hanım ve çocuklar en büyük diğer destekçilerimiz. Çocukları son bir aydır göremiyoruz. Onların emeği çok büyük. Onların özverisi olmazsa siyaset yapmak mümkün değil. Bizim ailede de en büyük güzellik de mevcut duruma rıza göstermektir. Hanım ‘şu olalım, böyle olsun’ gibi dertler yoktur. Destek olduğu gibi hırsı olmadığı için çok büyük imkan ve kolaylık sağlar, siyaseti rahat yaparsınız. Kendimizi rahat anlatıyoruz. Her görev makam gibi görünür ama öyle değildir. Hizmet etme noktasındasınız. Yapmadığınız zaman millet size gerekli cevabı veriyor” dedi.

‘DESTAN YAZMAK DURUMUNDAYIZ’
İnsanlarla birebir temas eden bir belediye olması gerektiğini belirten Dağ, “İzmir’in her köşesinde iz bırakmaya gayret ettik. Kalplerden iz bırakmaya çalıştık. Hikayeniz olmazsa destan yazamazsınız. Destan yazmak durumundayız. Hep birlikte yazacağız, şehrimizin buna ihtiyacı var. Kendimi buna mecbur hissediyorum. Hanelerin içindeki hanımların, çocukların taleplerini hayata geçireceğiz. Kronik sorunlarımızı çözeceğiz” diyerek nasıl bir başkanlık yapacağını söyledi.

‘YAZIN GÜZEL TATİL YAPTIK ŞİMDİ ACISINI ÇIKARIYORUZ’
Çocuklarıyla ve eşiyle yaptıkları aktivitelerden bahseden Dağ, “Çocuklarla beraber bir yerlere gitmek en büyük keyif. Karşıyaka sahilde yürümekten çok keyif alıyoruz. İzmir-Ankara arasında arabayla gitmek en büyük keyfimiz. Bu yaz tatil yaptık, bu yaz rahattık. Genel seçim geçmişti. Karadeniz’e gittik. Deniz tatili de yaptık. Bu yaz çocuklarla güzel vakit geçirdik, şimdi acısını çıkarıyoruz” dedi.

‘DIŞARIDA YEMEK YEMEYE SONUNA KADAR AÇIĞIM’
Ev içi planlarında kendi programını merkeze almak zorunda olduklarını belirten Dağ, “Benim programıma göre plan yapıyoruz. Dışarıda yemeğe sonuna kadar açığım. Bu akşam yemeği ben yapayım deriz anlarlar dışarı çıkacağımızı. Belli başlı mekanlarımız vardır. Birinin sevip birinin sevmediği yerler var, ortak yerlerimiz var. Benim programıma göre kendilerini ayarlıyorlar. Benim plana uyunca onların dediği oluyor” dedi.

‘BATTI ÇIKTILARI YAPINCA TALEPLER AZALIRSA KÖRFEZ GEÇİŞ’İ BİR DAHA DEĞERLENDİRİRİZ’
İzmir trafiğini rahatlatmak için vaatleri arasında yer alan Körfez Geçiş Projesi ve Çevre Yolu Projesi’ne değinen Dağ, “Körfez Geçiş’i ve Çevreyolu Ulaştırma Bakanlığı’nın yapacağı işler bunlar. Battı çıktı ve köprülü kavşak projeleri belediyenin yapması gereken işler. Körfez Geçişi’nde 35 İzmir 35 Proje içinde vardı. Türkiye’de en iyisiydi Binali Yıldırım. O günden beri sürekli yapılan projeler davayla engellendi. Ben projeyi açıkladım ama davası aleyhte bitti. 2011’de bu kadar destek yoktu bu projeye. Kuzey bölgemizde insanların körfez geçişi talebinde bulunduklarını gördüm. Maddi olarak ciddi bir yükümlülüğü var. Battı çıktıyı yapınca belki talepler azalır. Fay hattı çalışmaları yapmak lazım. Projesi bitmiş yeni çevreyolu projemizi hayata geçirmemiz olacak. Battı çıktılar ile trafik düzenli olur. O zaman değerlendiririz” dedi.

‘BAŞKAN OLMASAM BİLE ÇEVRE YOLU PROJESİ’Nİ TAKİP EDECEĞİM’
Belediye başkanı olmasa bile Çevre Yolu Projesi’ni takip edeceğini söyleyen Dağ, “Yine takip edeceğim yeni Çevre Yolu’nu. Bir yatırımı genel başkan yardımcısı olarak büyükşehir belediye başkanı olarak güç farkı var. Milletvekili değilim, siyasette varım. Olduğum sürece farklı şekilde de gelişse seçim takipçisi olacağım” ifadelerini kullandı.

‘BATTI ÇIKTILARI YAZ SÜRECİNDE YAPMAK LAZIM’
Battı çıktı projelerini yaz mevsiminde insanların tatile gittiği süreçte yapacaklarını belirten Dağ, “Yeni çevre yolunu hızlıca yapacağız. Battı çıktıları yaz sürecinde yapmak lazım. İnsanlar tatilde olduğu zaman yapmak lazım. Yaz kış çalışabilirsiniz belediye olarak ama yolu kapatınca alternatif yol çıkarmak zor olur. Körfez Geçişi orta vadeli bir süreç. İnşaat süresi ne kadar sürer bilmiyorum. 5 senede tabi ki yapabiliriz. Avrasya Tüneli’nden biraz farklı. Gemiler rahat geçsin diye ada var orada. Aynı projeyi aldık. Denizin dibinden geliyor, yapay adaya çıkıyor. Köprü ve denizin dibinden geçiş oluyor. Yollar tek yön olursa karşıdan yol olması lazım. Tek yön pek uygun değil. Çevre yolunda ağır tonajlı olanlar geçecek. Şehir içine girdi çıktı yaparak şehir içi trafiğini rahatlatmak lazım. Çevre yolu şehir içi trafiğini de rahatlatacak. Çevre yolundan girme imkanı olacak” dedi.

‘DENİZ TAŞIMACILIĞINI İKİ KATINA ÇIKARACAĞIZ’
İzmir’de deniz taşımacılığını iki kat arttırmak hedefinde olduğunu belirten Dağ, “Deniz taşımacılığında körfez kullanılıyor. Yatay çok yok, çok durağa uğrarsa efektif olmaz. Şu anda kullanım yüzde 2,5, yüzde 5’e çıkarmamız gerekiyor. En fazla yolcu Karşıyaka-Konak arasında ise diğer duraklara uğrattığımız zaman bu yolcu otobüsü tercih eder. Transit nasıl olabilir ona bakacağız. İzmir’de gemi alımını arttırmak gerek” diye konuştu.

‘HALKAPINAR OTOGAR ARASI İZBAN YAPACAĞIZ’
Kentte tartışmalara neden olan Halkapınar-Otogar Projesi’nde aksamalar olduğunu belirten Dağ, bu bölgede İZBAN hattı yapacaklarını söyleyerek, “Buca Metrosu’nun taahhüt edilen tarihte bitireceğiz. Halkapınar’dan Otogar’a metro projesi vardı. Bir süredir aksama var. Konut yoğun bir bölge. İZBAN’la entegre bir çalışma oldu. Otogar Halkapınar arası İZBAN yapacağız. Büyükşehir ile TCDD ortak. Halkapınar Otogar arası İZBAN’ı önümüzdeki süreçte hayata geçireceğiz. Gaziemir ve Karabağlar’da metro projesi yapacağız” dedi.

‘5 YILDA 125 BİN KONUT ÇOK ZOR BİLİYORUM AMA BAŞARMAMIZ LAZIM’
Kente dair kentsel dönüşüm projelerinden bahseden Dağ, “Kentsel dönüşüm bir kente değil Türkiye’ye has bir mesele. Sorun artık kangren haline geldi. Her 5 yılda 5 bin dönüşüm yapsaydık 125 bin konut dönüştürmüştük. 25 yılda bin konut bile dönüştürülmedi. Bakanlık ile belediye beraber olmalı. Ortak bir noktada buluşulması lazım. İzmir’de dönüşüme girecek bina sayısını telaffuz bile etmek istemiyorum. İmar Barışı’nda başvuru sayısına bakarsak biraz ışık tutar. 5 yılda dönüşmez biliyorum ama bir yerden başlamak lazım. 125 bin dedim vaatlerimde 5 yılda. Çok zor biliyorum. Ben bir hedef koydum. Başarmamız çok zor biliyorum, vatandaşın da yardımcı olması gereken bir konu” ifadelerini kullandı.

‘EBRAR SİTESİ İÇİN ‘YIKMAK İSTERDİM AMA KARŞI ÇIKANLAR OLDU’ DEDİLER’
Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin en çok yıkıma sebep olduğu Ebrar Sitesi için bir yetkilinin kendisine ‘buranın depremden önce yıkılması gerektiğini söyledim’ sözleriyle dönüşümün önemine vurgu yapan Dağ, “Depremde Maraş’taydım. Ebrar Sitesi… Bana orada görev yapmış biri dedi ki ben burayı yıkmak istedim ama karşı çıkanlar oldu. Bizim ne yapıp yapıp başlayarak bu dönüşümü başarmamız elzemdir, şarttır. Ben olmasam bile diğer arkadaşlara, o arkadaşların da biz dönüşüm yapacağız noktasında olduklarında tereddüt etmeden sonuna kadar destek verileceğinden şüphemiz yok. çarklar dönmeye başlayınca gerisi gelecek. Bu konuda bir mücadele vereceğiz” dedi.

‘DEPREMDEN SONRA DÖNÜŞÜMDE BİR KIPIRDANMA OLMADI’
İzmir Depremi ile kentte kentsel dönüşümde bir hareketlenme olmadığını belirten Dağ, “İzmir Depremi’nde sonra bir kıpırdanma olmadı. Mevcut yıkılan binalar oldu yerine yapılan oldu. Ağır hasarlılar ile birlikte en büyük dönüşüm yapıldı. 5 bin konut 2 senede yapıldı. Rezerv alanda oturanların memnun olduğunu görüyoruz. 50 bin tane sosyal konut yapacağız. Özfatura’dan bu zamana sosyal konut yapılmadı. Sosyal konut yaparak 5 yıl İzmir’de yapılma şartı koşacağız. TOKİ’den destek alırız. Şehrin içinde bir rahatlama olunca kentsel dönüşüm sağlamış oluruz” ifadelerini kullandı.

‘HANE GİDERİNİ DÜŞÜRECEĞİZ’
Sosyal belediyecilik ile hane halkının giderlerini azaltmak hedefinde olduğunu belirten Dağ, “Temel altyapı meselelerimizi çözme noktasında olsa belediyeciliğin dünyada olduğu gibi tamamen insana doğrudan dokunan bir noktada olması gerektiğini düşünüyorum. Belediyeler daha şehrin içinde oldukları için daha fazla işler yapabilirler. Önce konuştuğumuz işler maalesef altyapı oluyor. İzmir Marketler kurmak istiyoruz. İzMarket’te İzmirim Kart’a yüklemiş olduğumuz destek ile ihtiyaç alışverişi yapılabilir. Kendi ihtiyacı neyse oradan alma imkanı olacak. Ulaşımda kullanılan bu kartı doğalgaz ödemesinde, su ödemesinde, bu market sisteminde ödeme imkanı vereceğiz. Üniversiteyi yeni kazanmış çocuklarımıza 10 bin TL can suyu ihtiyacını ödemek istiyoruz. Dezavantajlı emeklilerimize yılda 10 bin TL destek sağlayalım. Bu destek ile yaş almış büyüğümüz istediği yerde kullansın. En pahalı suyu yüzde 50 indirime gitmek istiyoruz. Burada benim özellikle baktığım nokta geliri arttırma işleri hükümetin işleri, biz hane gelirini azaltabiliriz. Hane gelirini arttırmanın sonu yok. Yardım yapmaktan ziyade hane giderimizi düşüreceğiz. 90 dakika sözümüz vardı. Mevcut başkan 120 dakikaya çıkaralım dedi. İsterseniz suyu da yüzde 50’yi düşürün. Vaatlerimizin biri gerçekleşti. İnsan bazlı bakacağız. Birey bazlı bakacağız. Belki başka bir şekilde finanse edeceğiz ama gideri azaltma yöntemini yapacağız” dedi.

DAĞ, İZMİR’İN KAVAKLARI ŞARKISINI SÖYLEDİ
En sevdiği müzik türünün Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği olduğunu belirten Dağ, “Bildiğim şarkılar olursa eşlik ederim. Türk Sanat ve Halk Müziği favorim. Bazen şoföre de bağlı, şoförün kendi zevkine bağlı oluyor. Hafta sonu boş olduğumda müzik dinlerim. Akşam eve geç gidiyoruz, vakit olursa dinliyoruz” dedi. Radyoda çalan İzmir’in kavakları şarkısına eşlik etti. Dağ, ayrıca zeybek oynadığını da belirtti.

‘İZMİR TAKIMLARININ TAMAMINI TUTUYORUM’
Zaman zaman İzmir takımlarının maçlarına gittiğini belirten Dağ, “En son Karşıyaka Batman Petrol maçına gittik. Göztepe Altay maçına gittim. Karşıyaka’nın basketbol maçlarına gidiyorum. İzmir takımlarının tamamını tutuyorum. Altay’ın da meselesi meselemiz oldu, Altınordu’nun da talepleri oldu. Bir sporcumuz için Türkiye Cumhuriyet vatandaşlığı için uğraştık, kendisi milli takım oyuncumuz. Göztepe Stadı’nı beraber yaptık. Karşıyaka’da bütün başkanlar ile yakın çalıştık” dedi.

'EN ÇILGIN PROJEM İNSANLARIN GÖNLÜNE GİRMEK'
En çılgın projesinin insanların gönlüne girmek olduğundan bahseden Dağ, “İzmir deyince aklıma muhabbet, sevda, güzellik, hoşluk geliyor. İnsanların gönlüne girmek en çılgın proje. Biz İzmir İstanbul otoyolunu bitirebileceğinizi düşünmediler. En muhalifi bile yaptı adamlar diyor. Önemli olan en çılgın iş şehri emin olmaktır. Gönle giremezsek körfez geçişi yapsak bile olmaz” ifadelerini kullandı.

 
Joe Hart sezon sonunda futbolu bırakıyor
 
Arabayla çarpıştılar... Çocuklar hayatını kaybetti!
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hacı Duymaz 23 Şubat 2024 Cuma 08:55

Her hafta sonu gelen akaryakıt zamlarıyla ekmeğe gelen zamla doğalgazı geçen seneye göre 2 kat fazla ödeyerek zaten beddualarımızı alıyorsunuz. Ülkeyi bu hale çeviren izmire neler yapmaz.

Yorumu oyla      0      0  
23 Şubat 2024 Cuma 08:51

Sayın dağ; şu körfez geçişini dillendiriyorsunuz da böyle körfezin boğazını sıkarsanız körfez tam bir çamur deryasına döner sirkülasyon yapamıyordu tamamen tıkanır ve ölür bunu biliyormuydunuz.

Yorumu oyla      0      0  
OY YOK 23 Şubat 2024 Cuma 08:41

Mayıs seçimlerinde azarladığın seçmenden oy vermezsen verme dediğin seçmenden şimdi oy istiyorsun Bununla ilgili güzel ata sözleri var sn Hamza Bey

Yorumu oyla      0      0  
Red Kit 23 Şubat 2024 Cuma 07:06

Inciraltı körfez geçiş projesinin maliyeti İzmir BB 'nin 3 yıllık bütçesi kadar.Otogar ile Halkapınar arası konut yoğun bir bölge ise Izban değil metro yapılır.

Yorumu oyla      1      0  
FİTBOL 22 Şubat 2024 Perşembe 21:37

Sayın DAĞ tüm futbol takımlarını tutan ilk insan olarak tarihe geçti.

Yorumu oyla      3      1  
MURTAZA 22 Şubat 2024 Perşembe 21:31

Tüm çılgın projenizden sonra bu projeler için bizi müşteri yapmak marifet değil Sayın DAĞ. Hasta hanede müşteri. otoyol da müşteri, köprüde müşteri v.s. İzmir'de körfez geçişi projenizde de yine bizi müşteri yaparsınız yine değil mi Sayın DAĞ?

Yorumu oyla      2      1  
SOKAK 22 Şubat 2024 Perşembe 21:25

Sayın DAĞ siz bizim gönlümüze değil sadece ve sadece cebimize girdiniz ve girmeye de devam ediyorsunuz. Her noktada vatandaşı müşteri gibi gören yaklaşımınız, politikanızın ana ekseni olarak var olduğu sürece İzmir size onay vermez ve de vermemeli de NOKTA

Yorumu oyla      5      3  
22 Şubat 2024 Perşembe 20:48

Battı çıktı yaparak trafik bitmezzzz, bitmedi, bitmeyecek.

Yorumu oyla      5      3  
İz 22 Şubat 2024 Perşembe 20:35

Ah Hamza bey, senin gerçekten İzmir sevdalısı oldunu biliyoruz, ama İzmirin AKP ile cemeat belediyeciliği ni istemiyoruz.

Yorumu oyla      6      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP adayı Tugay'dan 'su fiyatı' vaadi
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil ...
CHP adayı Tugay’dan İzmir için ‘anayasa’ çıkışı!
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay İzmir Ticaret ...
İzmir'in kalbine marina!
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay İzmir Ticaret ...
 
CHP adayı Tugay, tartışmalı inşaat için konuştu: Opera binasından vazgeçtik!
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay İzmir Ticaret ...
İYİ Parti adayı Özlale, vaatlerini açıkladı: İzmir'i, Ankara'ya muhtaç bırakmayacağız!
İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale, yerel seçimlerle ...
CHP'nin adayı Balkan'dan kayyuma ihale tepkisi: Kiralasanız da iptal edeceğiz!
Urla Kayyumu’nun aralarında yelken kulübünün de olduğu 10 taşınmazı ihaleye ...
 
Akşener’den İzmir’de CHP'li yerel yönetime salvo ve ‘arka sokaklar’ çıkışı: Hizmetsizlik nefrete dönüştü!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir’de partisi tarafından düzenlenen ...
İYİ Parti’den CHP’li yerel yönetime eleştiri: İzmir, hiçbir partinin kalesi değildir!
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan, CHP’li yerel yönetimi hedef alarak ...
CHP’nin tecrübeli isimleri sahada!
Cumhuriyet Halk Partisi’nin eski milletvekili ve PM üyelerinden oluşan ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva