HABERLER>POLİTİKA
5 Ekim 2022 Çarşamba - 10:58

CHP’li Torun ‘Fotoroman Süleyman’ diyerek yüklendi… ‘Belediyelerimize teşekkür et’

CHP Genel Başkan Yardımcıları Muharrem Erkek ve Seyit Torun, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan operasyonun ardından açıklamalarda bulundu. CHP’li belediyelere yapılan operasyonları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun buna dair özel bir birim kurduğunu iddia eden Torun, CHP’li belediyelerle bu raddede uğraşmaması gerektiğini söyledi. Belediyelerin ekonomik buhran içerinde vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştığını söyleyen Torun, Bakan Soylu’nun belediyelere teşekkür etmesi gerektiğini söyledi.

CHP’li Torun ‘Fotoroman Süleyman’ diyerek yüklendi… ‘Belediyelerimize teşekkür et’

EGEDESONSÖZ - Mersin’de polisevine yapılan saldırı sonrasında Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik olarak yapılan operasyon hakkında CHP Genel Başkan Yardımcıları Muharrem Erkek ve Seyit Torun CHP Genel Merkezi’nde basın açıklamasında bulundu.

‘TÜM BU KUMPAS SORUŞTURMALARI BİR GÜN GELİR MUTLAKA ÇÖKER’
CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, yaptığı açıklamada CHP’li belediyelere yapılan güvenlik soruşturması sonrasında yapılan operasyonlara değindi. CHP’li Erkek, “Bu insanlar işe alınırken güvenlik soruşturmasını büyükşehir belediyesi mi yapıyor, İçişleri Bakanlığı ve valilikler yapıyor. Adli sicil kaydını Adalet Bakanlığı veriyor. Siz belediyelere kumpas mı kuruyorsunuz? Tüm kumpas soruşturmaları bir gün gelir mutlaka çöker. Bu da en başında çöktü. Üzücü olan İçişleri Bakanı’nın ve iktidarın yargıyı silah olarak kullanıp itibar suikastları yapması. Sayın Soylu; bu boş işlerden vazgeçin. Soylu; senin istihbarat ve Milli Savunma Bakanlığı ile bir sorunun ve kavgan varsa bunu CHP üzerinden yapamazsın. Buna asla müsaade etmeyiz. Fotoroman işiyle Bakanlık yapılmaz. Cumhuriyet tarihinin en basiretsiz İçişleri Bakanı ile karşı karşıyayız. Siz ne yaparsanız yapın belediyelerimizin gücünü engellemeye gücünüz yetmeyecek. Hiçbir soruşturma hiçbirimize bir milim dahi geri adı attıramaz. Hukuk da sonuna kadar her şeyi takip eder” açıklamasında bulundu.

‘BELEDİYELERİMİZE ATTIĞINIZ HİÇBİR ÇAMUR ONLARA BULAŞMAZ’
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP’li belediyelere yapılan operasyonları değerlendirerek “Bir kumpasla karşı karşıyayız. Bu kumpası kuranlar ülkeyi yönetenler. Seçim öncesi çok kirli propaganda yaptılar. Terörle bizi ilişkilendirmek için her türlü iftiraları ortaya koydular. Bu itiraflar gerçekleşmeyince belediyelerimize yüklenmeye çalışıyorlar. Bu kumpaslarınız bize işlemez. Bizim belediyelerimiz göreve geldikten bu yana vatandaşların sorununa çözüme odaklandı. Her türlü baskıya, engellemelere, tehdide, kamu kaynaklarının kapatılmasına rağmen vatandaşlarımızın sorunlarını çözme gayreti içindeler. Ne yaparsanız yapın engelleyemezsiniz, attığınız hiçbir çamur onlara bulaşmaz” ifadelerini kullandı.

‘FOTOROMAN SÜLEYMAN; BELEDİYELERİMİZLE UĞRAŞMA BİR ŞEY BULAMAZSIN’
CHP’li Torun, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun CHP’li belediyelerle özellikle uğraştığını ve buna dair özel birim kurduğunu iddia ederek, “İçişleri Bakanı suçlunun peşinde değil. Tek derdi ‘acaba CHP’li belediyelere nasıl suç bulaştırırım, bunları nasıl görevden aldırırım, bunların üzerine nasıl giderim?” bunun gayreti içinde. Fotoroman Süleyman yeniden söylüyorum. Bizim belediyelerimizle uğraşma, gayri meşru işlerle uğraş. Bizde bir şey bulamazsın. İçişleri’nde bir birim kurdun bunu biliyoruz. Belediyelerimize sürekli baskı kurup müfettişlerini yolluyorsun. Bunların sana faydası olmaz, yaranamazsın. Bakanlığına yakışır işler yap. Yakışmadığında istifa et, ayrıl. Düş bu milletin yakasından” dedi.

BAKAN SOYLU’YA ÇAĞRI: BELEDİYELERİMİZE TEŞEKKÜR ET, KATKIDA BULUN
Belediyelerin ekonomik buhran içinde vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştığını söyleyen Torun, Bakan Soylu’ya çağrıda bulunarak belediyelere bu konuda katkıda bulunmalarını istedi.

Bu İçişleri Bakanı görevini yapamamaktır, tek derdi bizim belediyelerimizdir. Buradan ekmek çıkmaz. Bizim belediyelerimiz tamamen sorunların çözümüne odaklandı. Ülkede şu an yaşanan ekonomik buhranı vatandaşımızın üzerinden almak için tarımda, yardımda her konuda büyük bir çaba içerisinde. Bizim belediyelerimize teşekkür edin, çalışmalarına katkıda bulunun. Bu olumsuz durumdan çok daha ağır bir fatura ile karşı karşıya kalırsınız. Ne yaparlarsa yapsınlar başaramayacaklar. Yerelden genele iktidarı kuracağız.

 
İran'da gösterileri yeniden alevlendiren cinayet!
 
Başkan Soyer’den Buca Cezaevi için uyarı: Yapmayın!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vatandaş rıza 6 Ekim 2022 Perşembe 08:57

Hepiniz aynı tek bir aktör ile fotoroman olmaz hepiniz bu fotoroman da varsınız,ses vardır görüntü yok,laf çok hizmet yoktur...

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir’in dayanışma yemeğinde şok… Yumruklar konuştu!
CHP Kiraz İlçe Örgütü tarafından düzenlenen dayanışma yemeğinde İlçe Gençlik ...
AK Partili vekil koronaya yakalandı!
AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan'ın Kovid-19 testinin pozitif çıktığı bildirildi.
Erdoğan: Gereği neyse her zaman yapacağız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı ...
 
Binali Yıldırım koronavirüse yakalandı
AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Covid-19 ...
Özhaseki: Başörtüsü Türkiye'nin gündeminden düştü
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, ...
CHP başörtüsü teklifini Meclis'e sundu!
CHP'nin başörtüsü ile ilgili 3 maddelik kanun teklifi TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
 
Kılıçdaroğlu: Benimle birlikte olmaya var mısınız?
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuşuyor.
CHP'li Serter'den Sayıştay raporları değerlendirmesi: Üniversiteler şeffaflıktan uzaklaşıyor
İzmir Milletvekili Bedri Serter, İzmir üniversitelerine dair Sayıştay’ın ...
Yunanistan'a tepki: Hakkımızdan vazgeçmeyiz!
Merakla beklenen Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili çalışmalarda ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva