HABERLER>POLİTİKA
17 Ağustos 2022 Çarşamba - 08:34

CHP'li Sındır'dan AK Parti'ye 'buzdan kale' benzetmesi

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, bir dizi program çerçevesinde Aliağa ve Dikili’de esnaf ziyareti gerçekleştirdi, yaklaşan genel seçimler öncesi hemşerilerinin nabzını tuttu, üreticilerin taleplerini dinledi, Aliağa Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Organize Sanayi Bölgesi’nin başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi.Sındır, “Dar boğazdan ve buhrandan çıkışın tek reçetesi seçimdir. Ülkeyi yangın yerine çeviren tek adam rejiminin buzdan kaleleri çoktan eridi” dedi.

CHP li Sındır dan AK Parti ye  buzdan kale  benzetmesi

Kahvehane toplantılarında Türkiye’nin işsizlik rakamlarına dikkat çeken Sındır, “Geniş tanımlı işsiz sayısının 7 milyon 607 bin olduğu ve işsiz sayısının salgın öncesi döneme göre 1 milyon 35 bin arttığı, işsizlik oranının yüzde 20,4’e ulaştığı; açlık sınırının 6 bin 840 lirayı, yoksulluk sınırının ise 22 bin 279 lirayı aştığı, milyonlarca yurttaşımızın açlık sınırının altında yaşam savaşı verdiği bir ülkede dar boğazdan çıkışın tek reçetesi seçimdir. Gönül birliğiyle, aklın rehberliğinde aydınlık geleceğe kurduğumuz ittifakla birlikte ulaşacak, iktidarı demokratik yollarla göndereceğiz. Demokrasinin, çağdaşlığın tüm Dünya’ya örnek olduğu bir yönetim anlayışını yeniden kuracağız. Ülkeyi yangın yerine çeviren tek adam rejiminin buzdan kaleleri çoktan eridi. Ağır vergiler, sürekli yükselen kur, artan işsizlik ve düşen alım gücü nedeniyle AKP kırmızı kart yedi” dedi.  

“ÇÜNKÜ 100 YILDIR CHP VAR!”
Kahvehane toplantılarında CHP örgütlerinin, yöneticilerinin yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Sındır, “parti olarak toplumun tüm kesimlerine iniyor, vatandaşlarımızın sorunlarına, taleplerine çözüm odaklı yaklaşıyor, sokağa nüfuz ederek, vatandaşlarımızın nabzını tutuyoruz. Zifiri karanlıktan beslenen ve korku iklimi yaratmak için fırsat kollayanlara da asla izin vermiyoruz. Vatandaşlarımız gittiğimiz her köyde, her ilçede her ilde bizi mutlulukla karşılıyor. Çünkü 100 yıldır CHP var. CHP umudun adıdır. Yurttaşlarımız onları asla yalnız bırakmayacağımızı biliyor. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde tepeden tırnağa tüm kadrolarımızla iktidara hazırız” dedi.

İktidarlarında sanayicinin de esnafın da çiftçinin de tüm toplum kesimlerinin de yüzünün güleceğini söyleyen Sındır, “iktidarın vurdumduymaz politikaları altında ezilen esnafın, yanlış tarım politikaları nedeniyle beli bükülen çiftçinin, hayat pahalılığıyla mücadele eden vatandaşın, kıskaca alınan sanayicinin durumuna derman olmaya geliyoruz. Bugün, yaşanan sıkıntıları muhataplarından dinliyoruz. İktidar olduğumuzda da yaşanan sıkıntılara çözümü çiftçimizle, esnafımızla, sanayicimizle, emekçimizle birlikte üreteceğiz” dedi.

 
Krizin ‘Suriyeli’ hali… Kocası kaçan sığınmacı kadınlar!
 
17 Ağustos depreminin 23. yılı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
DELEGE 17 Ağustos 2022 Çarşamba 09:42

Sayın milletvekili,CHP için de konsesuz yok bir çok belediye başkanları cumhurbaşkanı adayı olarak kamuoyuna şirinlik maskesi ile deklare ediyorlar,belediyeler dökülüyor,açığa alınan ihraç edilen belediye başkanları ve CHP ilçe başkanları istifa ediyor,demekki kaleler böyle oluyor,ön seçim yok kıdem yok liyakat hiç yok il kongresinde tüm delegelerin oyunu alamadı atama adayı olduğu tek aday olduğu için seçildi il başkanı,bunları artık görmezden gelmiyor halk biliyor izliyor...

Yorumu oyla      15      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Beştepe'de Devlet Nişanı Töreni yapıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya Kralı Sultan Abdullah Şah'a ...
İYİ Partili Dervişoğlu Bakan Kurum'a Aliağa toplu konutları sordu
İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu tarafından ...
Başkan Sürekli'den Soyer'e eleştiri: Ele verir talkını, kendi yutar salkımı!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, çıktığı canlı yayında İzmir ...
 
İstifa geldi... O ilçeye başkan yetişmiyor!
CHP Menderes İlçe Başkanı Ahmet İşler’in, başkanvekili seçimi sürecindeki ...
Bakan Soylu açıkladı: Tendürek tertemiz!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ...
AK Partili Kırkpınar'dan Başkan Soyer'e tepki!
AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, İzmir Büyükşehir Belediye ...
 
CHP’li Sertel duyurdu: Havalimanında şirkete ‘borç’ kıyağı!
İstanbul Havalimanı’nın kira borçlarının ertelenip ertelenmediğine ilişkin ...
CHP'li Bayır’dan ‘saha’ raporu: 40 yıldır böyle çalışma görmedim!
Cumhuriyet Halk Partisi’nin saha çalışmalarını değerlendiren CHP İzmir ...
O isim AK Parti’ye mi geçiyor? ‘Üç yerden teklif aldım’
Menderes Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı iken “başkanvekili” seçiminde ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva