HABERLER>POLİTİKA
16 Mayıs 2023 Salı - 15:42

CHP’li Özkan’dan 95 milyon dolar aldığı iddialarına yanıt: Böyle bir servetim yok!

Seçim akşamı AK Parti’nin devreye girmesiyle mahkemeden 95 milyon dolar kazandığı iddialarına yanıt veren CHP Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, “Böyle bir servetim, param yok. Kırk yıldır gazeteciyim. ANKA’nın sahibi değilim” dedi.

CHP’li Özkan’dan 95 milyon dolar aldığı iddialarına yanıt: Böyle bir servetim yok!

Türkiye'de 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimlerde ANKA Haber Ajansı’nın manipülasyon yapmasını sağladığı, ıslak imzalı tutanakları AK Parti’ye verdiği, belediye başkanları ile gerilim yaşadığı, AK Parti’nin devreye girmesiyle mahkemeden 95 milyon dolar kazandığı iddialarına ilşkin açıklamalarda bulunan CHP Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan t24’e açıklamalarda bulundu

'SEÇİMİ KAZANACAĞIZ, YÜZDE 51'İ DE BULACAĞIZ, TÜRK MİLLİYETÇİLERİNİ UYARIYORUM'
"Biz seçimi kaybetmedik. 25 yıldır iktidarda olan bir otokrata ağzının payını verdik. Kaybettiğimiz bir şey yok. Bundan sonraki adımda yüzde 51’i de alacağız. Yılmayacağız. Çalışacağız. Kazanacağız. Planlamalarımızı yapıyoruz. Sandıktan çıkanları analiz ediyoruz. İktidarın yarattığı güvenlik endişesi bir karşılık bulmuş.

Ve bakın, son on gün içerisinde her türlü yalanı söylediler. Mustafa Kemal’in askerlerini meydan meydan gezip ‘PKK ile işbirliği yapıyorlar’ diye suçladılar. Terörist Hizbullah’ı TBMM’ye soktular. ‘Türk milleti’ demem, ‘milletvekili yemini etmem’ diyenler şimdi milletvekili. Bunun hesabını bu iktidar nasıl verecek? Türk milliyetçilerini uyarıyorum. ‘Türk kelimesini kullanmam’ diyenler orada. Türk milliyetçilerini uyarıyorum. Aklımızı başımıza alalım.
"

'İKİNCİ TURA YÜKLENMEYELİM DİYE YAPIYORLAR'
"Masanın üzerine tabloyu açalım. 25 yıllık iktidarını kaybetmiş bir AK Parti var. CHP’yi paralize ederek ikinci tura yüklenmesin diye çalışıyorlar. Biz Fetullahçı saldırıları da AK Partili saldırıları ve kadroları da püskürtüp, Mustafa Kemal’in bayrağını dalgalandıracağız.

Biz FETÖ’yü de PKK’yı da lanetliyoruz. Ama onlar Hizbullah vekillerini Meclis’e sokuyorlar. ‘Türk milleti yeminini edemem’ diyenleri soktular. Onlara karşı da Mustafa Kemal’in sancağıyla Meclis’te mücadele edeceğiz. Türk milletine bunu soruyorum. Onlar mı biz mi? Türk milletinin şerefli bir parçası olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu mu, ülkeyi bölmek isteyenler mi?
"

'ANKA'NIN SAHİBİ BELLİ, AÇIKLAMAYI YAPARLAR, MANİPÜLASYON GÖRMEDİM'
"Onursal Adıgüzel değerli çalışmalar yaptı. Kendisi takdir hakkını kullanarak görevden ayrıldı. Saygı duyuyorum. ANKA için konuşuluyor. ANKA’nın sahibi ben değilim, sahibi belli. Yönetim kurulu var. Kendi açıklamalarını yaparlar.

Ama buradan takip ederken ANKA’nın böyle bir manipülasyonunu da görmedim yapacağına da inanmıyorum. Üç tane FETÖ’cü bot hesap üzerinden yürütülen bir kampanya bu. Ve aralıksız yapılıyor. Hedef şaşırtmak için, orada Anadolu Ajansı varken hedefi saptırmak için yapılıyor.
"

FETÖ KAMPANYASI
"FETÖ’cü bot hesaplar aralıksız benim üzerimden kampanya yapıyor. Herkes görüyor. 15 dakikada bir iddia atıyorlar ortaya. Yok ıslak imzalı tutanaklar AK Parti’ye verilmiş, yok 95 milyon dolar almışım, yok Kanaltürk’ü kurarken bankaya silahlı adamlarımla gidip PKK parasını almışım.

Bu iddialara bir bakın. Kimin iddialarına benziyor bunlar? Kırk yıldır gazeteciyim. Ne silahlı adamlarım var ne karanlık bir tarafım. Ben Ergenekon mahkemelerinde bütün bu karalamaları boş bir eldiven gibi suratlarına fırlattım.
"

'FETÖ, AK PARTİYE ÇALIŞIYOR'
"Ama bu şimdi bot hesaplar üzerinden yapılıyor. FETÖ de AK Partiye çalışıyor. Hesapların arkasından çıkanları da gördük. Fetullahçı yalanlar bunlar."

'BÖYLE BİR PARAM, SERVETİM YOK'
"Bir de Fetullahçı yalanları sürekli dolaşımda tutanlar var. AK Parti ile anlaşmışım, 95 milyon dolar kazanmışım mahkemeden böylelikle. Benim böyle bir param, servetim yok. Böyle bir şey yok. Beni defalarca araştırdı bunlar. Onlarca ülkede kara para soruşturması yaptılar. 16 yıldır devam eden davada bunları söylüyorlar üstelik. Fethullahçı hesapların işi bu."

'RUH HASTALIKLARINI TEDAVİ EDEMEM'
"Islak imzalı tutanak götürmüşüm de AK Partiye vermişim. Fethullahçı yalan bu. Onların ruh hastalıklarını ben tedavi edecek değilim. Onların organize saldırıları vız gelir tırıs gider bana."

'İMAMOĞLU VE YAVAŞ'LA HİÇBİR GERİLİM YAŞANMADI, EN KÜÇÜK BİR HADİSE OLMADI'
"Burada sayın belediye başkanlarımızla, sayın İmamoğlu ve sayın Yavaş’la en küçük bir gerilim yaşamadık. Saat gibi işleyen bir sistem vardı. Aşağıya indik aralıklarla ve ben eşlik ettim. Yukarıya çıkıp değerlendirme yaptık. En küçük bir şey yok."

'USULSÜZLÜKLER YAKALANDI, İLGİLİ BİRİMLER BAŞVURU YAPTI'
"Partideki sorumlu arkadaşlarımız çeşitli yerlerde usulsüzlükler yakaladı ve başvurularımızı yaptık. Daha detaylı bilgiye bu arkadaşlarımız sahip. Benim sorumluluğum, çalıştığım birim belli. Seçimin ikinci tura kalmasından sonra tek istikametimiz var, kazanmak. Kimse kurbanlık koyun değil. Dış saldırılar yapılıyor. Sistemli yapılıyor. Herkes çalışmalarını buna göre yapıyor."

'GÖREVİMİN BAŞINDAYIM'
Ben partinin bir neferiyim. Görevimin başındayım, işimi yapmaya devam ediyorum. Bir sorun yok. Canla başla çalışacağım. Kazanacağız.

 
AK Parti'den yurt dışı sandık atağı!
 
Memur-Sen: Türkiye, 14 Mayıs'ta demokrasi dersi vermiştir
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bayraklı 17 Mayıs 2023 Çarşamba 10:32

Erdoğan bu seçimi kazanmadı bu seçim Erdoğan a kazandırıldı...Anket firmalarına yaptırdığınız gerçeklikten uzak araştırmalarla umutları çaldınız..Partinin öz evlatlarını iftira ile kumpas ile partiden uzaklaştırdınız..hala utanmadan kazanacağız açıklamaları..

Yorumu oyla      3      3  
yazık 17 Mayıs 2023 Çarşamba 01:22

senın buca beledıyesınde alkım dıye adamın var adam hiç bi iş yapmadan gezıyo çoğu chp beledıyesınde senın adamların var troller chp den gıtmen lazım senın

Yorumu oyla      8      3  
ATATÜRKÇÜ GENÇLİK 16 Mayıs 2023 Salı 23:12

Seçim gecesi genel merkezde ekrem ve mansur başkanlara yaptıkların senin haddinemi,bunlar yanına kar kalacakmı varya seni mazbata almadan defetmeleri lazım. ODA tv seninle ilgili çokkkk güzel belgesel gibi bilgiler veriyor...

Yorumu oyla      6      3  
Alo 16 Mayıs 2023 Salı 21:51

Ateş yanmasa duman tütmez lütfen istifa

Yorumu oyla      9      4  
Delege 16 Mayıs 2023 Salı 20:39

Büyük kurultayda size oy vermedik MYKK girmenizi engelledik çünkü partiden gitmenizi istiyoruz,ama genel başkan Kılıçdaroğlu sizi başdanışman yaptı,bu delege iradesini yok saymaktır,işte sandıkta böyle tokat atarlar,çıkın gidin bu partiyi yeni yüzler parti emekçileri gelsinler holding gibi kendi koltuklarınız korumak için oradasınız,yenile yenile yenmesini öğrenmek istemiyorsunuz,son 13 gün artık gideceksiniz...

Yorumu oyla      14      4  
Gaziemir 16 Mayıs 2023 Salı 20:35

Bizlerde inandık!!!! Partiyi ne hale getirdiğiniz ortada.Nedir buya 39 vekil verdiniz toplamları % 5 etmeyen partilere!!! AÇILIMMI AL SANA A ÇI LIM; deva 14 vekil, gelecek 10 vekil, saadet 10 vekil, demokrat parti!!! 3 vekil, iyi parti 1 vekil ve mustafa sarıgül. YAZIKLAR OLSUN HEPİNİZE...

Yorumu oyla      9      4  
istifa et 16 Mayıs 2023 Salı 20:06

lütfen istifa edin artık.....

Yorumu oyla      10      4  
Atma Ziyaaa 16 Mayıs 2023 Salı 19:37

Tabiki böyle bir param yok diyecek, var mı diyecek ? Kanaltürk ü Akın İpek e dedem mi sattı ?? Bu adamın geçmişi çok ama çok şaibeli.. Acilen partiden uzaklaştırılmalı yoksa CHP asla hiç bir seçimde başarılı olamaz...

Yorumu oyla      15      4  
liyakat 16 Mayıs 2023 Salı 17:11

BAK SAYIN ÖZKAN ÖRGÜTTEN ELİNİ ÇEKTİĞİNDE İNANKİ ÖRGÜT DAHA GÜÇLÜ OLACAK

Yorumu oyla      17      4  
altan koralttan 16 Mayıs 2023 Salı 16:28

kanaltürk'ü akın ipek'e satan tuncay'a bakın siz hele..

Yorumu oyla      22      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çiğli'de Millet İttifakı buluşması!
Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Millet İttifakı’nı ...
EMEP Genel Başkanı Ercüment Akdeniz istifa etti
Emek Partisi (EMEP) Genel Başkanı Ercüment Akdeniz, hem partideki görevlerinden ...
CHP İzmir’de kritik toplantı… Son 2 hafta için 7/24 kararı
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de ilçe belediye başkanları bir araya geldi.  ...
 
Tanju Özcan'ın 'sığınmacı' paylaşımını beğendi
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ...
Başkan Vekili Özkan’dan ikinci tur çıkışı: Mücadelemiz devam ediyor!
Menderes Belediyesi Başkan Vekili Erkan Özkan, 14 Mayıs’ta yapılan genel ...
Yeni dönemde mecliste ünlü isimler de yer alacak
28. Dönem parlamentosunda sanat, spor ve medya dünyasından kamuoyunun ...
 
İkinci tur seçimi için propaganda dönemi başladı
Cumhurbaşkanı seçiminde adayların salt çoğunluğu alamaması nedeniyle Türkiye, ...
CHP’li Bayır’dan sandık yorumu: İzmir için başarısızlık var!
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasını yorumlayan ve ikinci ...
Tayfun MARO yazdı... Seçimde ne oldu?
Tayfun MARO yazdı... Seçimde ne oldu?
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva