HABERLER>POLİTİKA
1 Kasım 2015 Pazar - 11:47

CHP İzmir oyunu kullandı: Sandıktan mesaj var!..

CHP İzmir sandık başında. İl Başkanı Bedri Serter başta olmak üzere erken saatte oyunu kullanan milletvekili adayları ve partililer, sandıkların açılmasını beklemeye başladı. İl Başkanı Bedri Serter ''Seçimlerin Türkiye'ye huzur, barış getirmesini ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Adaylar oylarını kullandıktan sonra ilk mesajlarını verdi.

CHP İzmir oyunu kullandı: Sandıktan mesaj var!..

EGEDESONSÖZ - CHP İzmir'de seçim heyecanı sabah erken saatlerde başladı. İl Başkanı Serter ve milletvekili adayları oylarını kullandı ve büyük heyecan başladı. İlk mesajlarını veren adayların heyecanlı bekleyişi başladı.



SERTER’DEN HUZUR VE BARIŞ ÇAĞRISI
CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, 1 Kasım Genel Seçimi için oyunu Göztepe'de İzmir Amerikan kolejinde kullandı. Oy kullanmaya eşi Huriye ve kızı İlayda Serter ile birlikte gelen CHP İzmir İl Başkanı, oyunu kullanmadan önce sandık başkanı ve partilerin sandık görevlilerine başarılar diledi. Daha sonra oyunu kullanmak üzere sandık başına gelen CHP İzmir İl Başkanı Serter "Seçimlerin Türkiye'ye huzur, barış getirmesini ve hayırlı olmasını diliyorum" diyerek oyunu kullandı.



CHP Milletvekili Mustafa Balbay Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu’nda oyunu kullanırken, İzmir milletvekili Tacettin Bayır ise oyunu Güzelbahçe’deki  Cengiz Topel Lisesi’nde oyunu kullandı. Bayır, 2 Kasım sabahı aydınlık bir Türkiye için sandık başına gidin” mesajı verdi.



ÇOCUKLARIMIZIN TORUNLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN
CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, oyunu Bornova Ali Suavi İlkokulunda torunuyla birlikte kullandı. CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Sertel, “Halkımızın heyecanını, inancını görüyorum. Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarımız sandık başında ciddiyetle görevlerini görüyorlar. Çocuklarımızın, torunlarımızın ve ülkemizin geleceği için oyunu kullanmaya gelerek demokrasi şölenine katkı koyan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.


 
DEDEMİN MEZUN OLDUĞU OKULDA
CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, oyunu İzmir Atatürk Lisesi'nde kullandı. Dedesi Ali Tekeşin'in mezun olduğu lisede oy kullandığı için heyecanlı olduğu belirten Böke sandık başında, “"Türkiye tarihi açısından önem taşıyan bir seçimde, kendi açımdan da dedemin mezun olduğu lisede oy kullanmaktan heyecan duyuyorum. Hep beraber özgürlük ve demokrasi için oyumuzun kıymetini bilelim. Sandık başına gelen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Türkiye demokrasisi bu oylarla güçleniyor. Türkiye'nin hep birlikte kazandığı bir seçim olsun” mesajlarını verdi.
 
VERDİĞİMİZ HER OY BARIŞA YOL OLSUN
CHP İzmir Milletvekili ve adayı Sındır, Bornova’da Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi’nde oyunu kullandı. Oy kullanmaya eşi Rana, çocukları İdil ve Cem ile birlikte gelen Sındır, “1 Kasım seçimlerinin barış ve huzur içinde geçmesini dilerim. Ulusumuz, Türkiye’miz ve İzmir’imiz için hayırlı olsun” dedi.



CHP İzmir milletvekili Musa Çam, Cumhuriyet oyunu Nevvar Salih İşgören Turizm Otelcilik Meslek Yüksek Okulu’nda kullandı. CHP ile birlikte birlik ve beraberlik içinde Türkiye’nin aydınlık ve umutlu yarınlarına bir adım daha yaklaşıldığına vurgu yapan Çam, “Verdiğimiz her bir oy hepimiz için umutlara, barışa ve kardeşliğe yol olsun” dedi.

Oy kullanma işleminin ardından adaylar heyecanlı bekleyişe geçti. Adaylar seçim süresince sandık ziyaretini sürdürmeye devam ediyor



ÇIRAY EŞİYLE BİRLİKTE OYUNU KULLANDI
CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Dr. Aytun Çıray, eşi Selmin Çıray ile birlikte milletvekili genel seçimi için Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Anadolu Lisesi'nde  oyunu kullandı. Milletvekili Çıray, "Bu seçimler demokrasimiz, cumhuriyetimiz, çocuklarımız, geleceğimiz için çok önemli. Geldik, oyumuzu kullandık, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

 

 
AK Parti İzmir sandık başında: 2 Kasım Türkiye için...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı: Hepimizin...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti İzmir sandık başında: 2 Kasım Türkiye için...
AK Parti İzmir milletvekili adaylarından Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme ...
HDP İl Başkanı gözaltına alındı
Kırklareli'nde “Seçim Kanunu'na muhalefet ettiği ve görevli memura mukavemet ...
HDP İzmir’de 1 Kasım heyecanı
HDP İzmir’de seçim heyecanı yaşanıyor. HDP İzmir Eş İl Başkanı Cavit Uğur ...
 
MHP İzmir oyunu kullandı: Şaibeye mahal kalmadan...
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş ve eşi, İzmir ...
Kaza kurbanı genel başkan oy pusulasında!
Trafik kazasında hayatını kaybeden HAK-PAR Genel Başkanı Fehmi Demir'in ...
Davutoğlu oyunu kullandı: Sonuç ne olursa olsun...
Başbakan Ahmet Davutoğlu oyunu memleketi Konya’da kullandı.
 
Demirtaş oyunu kullandı: Türkiye'nin arzuladığı şey...
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İstanbul Sultanbeyli'deki Mevlana ...
Serter’den seçime 1 kala son mesajlar
1 Kasım genel seçimine bir gün kala tüm Türkiye'yi seçim heyecanı sarmışken, ...
Bahçeli’nin ardından Vural: İstemiyorum TRT’yi!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Osmaniye'deki gezisi sırasında TRT'ye ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çıkmasaydı Samsun’a neler gelirdi başımıza?
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva