HABERLER>POLİTİKA
31 Ekim 2015 Cumartesi - 15:01

Serter’den seçime 1 kala son mesajlar

1 Kasım genel seçimine bir gün kala tüm Türkiye'yi seçim heyecanı sarmışken, CHP İzmir seçimlerin İzmir'de ki sonuçlarından emin. Alanda en çok çalışan ve en büyük desteği gören parti olduklarını belirten CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter "Sonuçlardan eminiz, çünkü çok çalıştık, bu süreci İzmirli vatandaşlarımızla, an be an sokakta yaşadık" dedi.

Serter’den seçime 1 kala son mesajlar

İZMİR - Tüm Türkiye'de olduğu gibi İzmir'de de yapılacak seçimler ve sonrasında çıkacak sonuçlar heyecanla beklenirken, CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter seçimlere ilişkin son bir değerlendirmede bulundu. Serter "Bu kısa sürede yapılacak tüm çalışmaları örgütümle ve milletvekili adaylarımla birlikte yaptık. Bu çalışmalarda bizi, 7'den 77'ye bağrına basan İzmirli hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi. Serter sözlerini şöyle sürdürdü.
 
ÖZLEM, KILIÇDAROĞLU İLE SON BULACAK
Yıllardır AKP iktidarı tarafından görmezden gelinen, ödediği verginin karşılığını yatırım olarak hiç alamamış, hatta yüksek oranda ve zamanında ödediği vergiler için adeta cezalandırılmış, Büyükşehir ve İlçe Belediyelerinin yatırımları iktidar tarafından engellenmiş olan, bu cennet kent İzmir'imizin hak ettiklerini alma vakti gelmiştir. Şimdi İzmir'in Başbakan çıkarma, iktidara gelme, önündeki engelleri kaldırma zamanıdır. Durmaksızın çalışan, İzmir gibi düşünen,yaşayan Kemal Kılıçdaroğlu'nu, İzmir'den Ankara'ya Başbakan olarak uğurlama vaktidir. Tüm ülkemiz kaossuz ve adil bir yönetimi, milletimiz halktan yana ve cumhuriyet aşığı bir başbakanı çok özlemiştir. Bu özlem, 1 Kasım'ın ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile son bulacaktır.
 
ARTIK OYUM CHP'YE
Bir erken seçimle kaybettikleri iktidarlarını yeniden alabileceklerini düşünen AKP, 4 ay önce halkın sandıkta verdiği mesajı almayıp, kurtarıcı zannettiği   bu erken seçimde de büyük bir hayal kırıklığına uğrayacaktır. Kendilerince bir plan yapıp, uzlaşmaya tüm kapılarını kapatanlara, ülkede çıkacak kaostan beslenebileceklerini sananlara, her uzlaşı girişimine "hayır" diyenlere, halkımız 1 Kasım'da özgürce ve kendi iradesiyle kullanacağı oylarla  gereken cevabı verecek ve bu zihniyeti sandığa gömecektir. Bu seçimlerde de İzmir'de gördük ki, en çok çalışan, en çok kapı çalıp el sıkan, sokak sokak tüm adaylarıyla, tüm örgütüyle çalışan, halkla projelerini ve bildirgesini her noktada paylaşan tek parti vardı, o da Cumhuriyet Halk Partisiydi. Bu çalışmaların en güzel yanı İzmirli hemşerilerimizin, bizleri gördüğü her yerde bağırlarına basmaları, bugüne kadar oy vermemiş insanlarımızın "Artık oyum CHP'ye" diye haykırmalarıydı. Birileri kafasını kuma gömerek gerçeklerden kaçabileceğini düşünse de, vatandaş gerçeğin farkında. Artık huzur ve kardeşlik getiren, yandaşla değil halkla paylaşan bir iktidar istiyor. Bu düşünceyi taşıyan herkeste artık CHP'de buluşuyor. Onun için İzmir'de açık ara birinci parti çıkacağımıza, milletvekili sayımızı arttıracağımıza eminiz. Bize bu gücü İzmirli veriyor.
 
ARDINA BAKMADAN GİDECEKTİR
CHP İzmir İl Başkanı Serter, AKP'nin kurtarıcısı olarak görülen Binali Yıldırım'a da bazı göndermelerde bulunarak,"  Seçimden seçime İzmir'e uğrayıp, "Yahu bu seçimde de İzmir'de vekil çıkayım bari" anlayışıyla İzmirliyi ancak hatırlayanlar bugün yine İzmir'de. İzmirli soruyor, İzmir'in yatırımları engellenirken,  İzmir ödediği verginin, kamuya ödenen maaşlar dahil 10'da 1'ini bile alamazken neredeydiler diye. Şimdi İzmir'de vaat üstüne vaat verenler, geçen seçimlerde verdikleri vaatlerin akıbeti sorulduğunda cevap vermemektedir. 7 Haziran seçimlerinden sonra buz dağı gibi eriyen partisini kurtarma derdine düşüp, İzmir'den aday olanlar, 1 Kasım akşamı ceketini alıp, arkasına bakmadan gideceklerdir." dedi."
 
SANDIĞA DAVET
Serter, İzmir'den çıkacak bir Başbakanın, İzmir hoşgörüsü, aydınlığı ve kültürüyle Türkiye'yi yönetme zamanı geldiğini ifade ederek, açıklamasını şöyle bitirdi;
Bu seçim,   Türkiye'yi halkın ihtiyacına göre değil, kendi ihtiyaçlarına göre yönetenlerden kurtulma seçimidir. Tüm bunlar elbette lafla olmaz. Tüm ülke CHP'nin ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu' nun nasıl çalıştığını gördü. Diğerleri çalışmak yerine bizim projelerimizi, çözümlerimizi kopyalamakla yetindi. Çok çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Daha fazla iş, daha fazla söz, daha fazla demokrasi ve bitmeyen bir huzur ortamı için, tüm halkımızı bir kez daha CHP'ye oy vermeye, huzura, aydınlık geleceğe oy vermeye sandığa davet ediyor, bu seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını, 1 Kasımın tam bir demokrasi şöleni şeklinde geçmesini ve sonrasında halkın iktidarını hep birlikte kutlamayı diliyorum.

 
Yok böyle hayat: Annesi kayboldu, babası öldü, şimdi de…
 
YSK'dan Oy ve Ötesi için flaş karar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli’nin ardından Vural: İstemiyorum TRT’yi!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Osmaniye'deki gezisi sırasında TRT'ye ...
Balbay’dan seçime 1 kala yoğun mesai
CHP İzmir Milletvekili ve yeni dönem milletvekili adayı Mustafa Ali Balbay, ...
CHP’li Sındır: Milli iradesi tehdit ediliyor!
Seçim propaganda yasağına saatler kala çalışmalarına ara vermeden devam ...
 
AK Parti Adayı Kırkpınar Işıkkent esnafını ziyaret etti
AK Parti 2. Bölge milletvekili adayı Bilal Kırkpınar seçim gezileri kapsamında ...
AK Partili Sürekli’den 1 Kasım mesajı: İstikrar için büyük gün
AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, 1 Kasım seçim gününe son ...
Yıldırım’a seçim morali: Kemeraltı’nda sevgi seli
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım seçime az bir zaman ...
 
AK Parti Adayı Kaya finali memleketinde yaptı!
Seçime bir gün kala saha çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir 1. Bölge ...
Sandığa büyük takip: 385 bin kişilik zırh!
Türkiye yarın sandık başına gidiyor. Seçim güvenliği için polis ve jandarmada ...
Bahçeli kızdı: Kaldırın şu TRT’nin mikrofonunu
Açıklama yapacağı sırada masadaki TRT mikrofonunu gören MHP lideri Bahçeli, ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çıkmasaydı Samsun’a neler gelirdi başımıza?
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva