HABERLER>POLİTİKA
1 Kasım 2015 Pazar - 11:56

AK Parti İzmir sandık başında: 2 Kasım Türkiye için...

AK Parti İzmir milletvekili adaylarından Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım, oyunu Urla'da kullandı. Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Binali Yıldırım, "2 Kasım sabahı Türkiye için önemli" dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar Karşıyaka Mavişehir’de ,AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, Bornova’da oyunu kullanırken, diğer adaylar ve milletvekilleri erken saatlerde oylarını kullandı.

AK Parti İzmir sandık başında: 2 Kasım Türkiye için...


İZMİR - Geçen seçimlerde oyunu Bornova'da kullanan Ak Parti milletvekili adayı Binali Yıldırım, bu kez Urla'yı tercih etti. Binali Yıldırım, saat 11.00'de oyunu kullanmak üzere Urla İçmeler'de bulunan Hüseyin Asliye Akyüz İmam Hatip Lisesi'ne geldi. Yıldırım'ı burada İl Başkanı Bülent Delican ile parti yöneticileri karşıladı. Binali Yıldırım daha sonra, oy kullanmak içini bekleyen vatandaşlarla selamlaştıktan sonra oyunu 1056 numaralı sandıkta kullandı.

http://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2015_11/2015_11_01/d44dd1f1c60b7c687f2d40315c7d5ddb.jpg

ÇAY İKRAMINI KABUL ETTİ
Daha sonra burada bulunan partililerini çay ikramı teklifini kabul eden Binali Yıldırım, okulun bir odasında çay içti. Burada açıklamalarda bulunan Yıldırım, seçimlerin demokrasi bayramı olduğunu söyledi. Yıldırım, şöyle devam etti: "Vatandaşlık görevimizi yaptık. Bütün vatandaşlarımız gibi oyumuzu kullandık. Seçimlerin önce ilimize güzel İzmirimize hayırlı olmasını diliyorum, Türkiye'nin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine vesile olmasını diliyorum. 2 Kasım sabahı Türkiye için önemli, her bakımdan önemli. Türkiye'nin istikrarı, güvenliği, milletin bekası için güçlü bir siyasi iradenin oluşması her türlü sorunumuzu daha kolay hızlı şekilde çözmemize yardımcı olacak. Etrafımızda yaşanan olayları da dikkate aldığımızda, bugün ülke gündemini fazlasıyla meşkul eden terörün ülke gündeminden çıkması için mutlaka ve mutlaka siyasi istikrar çok önemlidir. Seçimler, demokrasi bayramıdır. Bir demokrasi bayramını tekrar bugün kutluyoruz. 50 milyon üzerindeki seçmen, yurdu he köşesinde seçimde, oy hakkını kullanacak ve demokrasi bayramında ben da varım, Türkiye'nin geleceğinde, ülkenin istikrarında ben de varım demiş oluyor."

NÜKHET HOTAR: İNŞALLAH BALKON KONUŞMAMIZI YAPACAĞIZ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili adayı Nükhet Hotar, oyunu Karşıyaka ilçesi Mavişehir İlkokulu'nda kullandı. 1319 numaralı sandıkta oyunu kullanan Hotar okul çıkışında gazetecilere açıklama yaptı. 1 Kasım seçimlerinin hayırlar getirmesi temennisinde bulunana Hotar, "Ülkemizin elde ettiği kazanımları bundan sonraki süreçte riske atmama ve bunları daha da geliştirme gibi çok hassas bir dönemin olduğunu hep beraber izliyoruz. İnşallah bu seçim bunlara imkan sağlayacak, hep birlikte daha iyi bir ülkede yaşamamızı sağlayacak sonuçlar getirsin. Genel olarak İzmir'deki seçim ortamına ve atmosferine baktığımızda sanıyorum vatandaşlarımızın yüksek bir katılım oranı olacak. Gayet güzel, sakin insanların birbirine saygılı olduğu bir ortamı da görüyoruz" dedi. Seçim sonuçlarını Ankara'daki AK Parti Genel Merkezinden takip edeceğini aktaran Nükhet Hotar, "Ankara'da seçim sonrası inşallah balkon konuşmamızı yapacağız. Sayın Başbakanımızın gerçekleştireceği konuşmada bizde ekibi olarak yanında olmuş olacağız." diye konuştu.



Hotar'a, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan ve AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu eşlik etti.

BÜLENT DELİCAN:  ÜLKEMİZE VE MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican 1 Kasım seçimleri için oyunu Bornova Altay Ticaret Meslek Lisesi 1357 No’lu sandıkta kullandı. Sabah erken saatte sandık başına eşi Dilek hanımla giden Delican 1 Kasım Seçimlerinin ülkemize hayırlı olmasını diledi. Oy kullanma işleminin ardından açıklama yaptığı açıklamada Genel Seçimlerin önemini vurgulayan Delican, “Vatandaş olarak demokratik görevimiz olan kutsal oy kullanma işimizi gerçekleştirdik. Ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Sabahın erken saatlerinde dahi olsa katılım yoğun olması bizleri sevindirdi.   



İnşallah AK Parti seçimlerin sonuca ‘Tek Başına İş Başına’ diyecek. İzmir’de Türkiye’nin geleceğine vermiş olduğu oylarla destek olacak. Tüm İzmirli hemşerilerime hayırlı bir seçim günü diliyorum” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili adayı Nükhet Hotar, oyunu Karşıyaka ilçesi Mavişehir İlkokulu'nda kullandı. Sabah saatlerinde oy kullanacağı okula gelen Hotar'a Ak Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Ak Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan ve Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu eşlik etti.1319 numaralı sandıkta oyunu kullanan Hotar okul çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Anayasanın emrettiği şekilde seçimlerin yenilendiğini belirterek 1 Kasım seçiminin ülkenin birlik, beraberlik ve bütünlüğü için hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

AK PARTİLİ ADAYLAR OYLARINI KULLANDI
Nesrin Ulema sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "1040 nolu sandıkta oyumuzu kullandık. İzmirimiz ve ülkemizin geleceği için Hayırlı olur inşallah  İzmirimiz ve ülkemizin geleceği için hayırlı olur inşallah" dedi.



Hamza Dağ'da oy verirken fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı ve ekledi, "#İlkGünküAşkla yeniden #HaydiBismillah"



Mahmut Atilla Kaya da sosyal medyadan paylaştığı mesajında, "Gününüz aydın, ocağınız bereketli olsun. Seçim sonuçlarının vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi...


 

 
HDP İl Başkanı gözaltına alındı
 
CHP İzmir oyunu kullandı: Sandıktan mesaj var!..
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
HDP İl Başkanı gözaltına alındı
Kırklareli'nde “Seçim Kanunu'na muhalefet ettiği ve görevli memura mukavemet ...
HDP İzmir’de 1 Kasım heyecanı
HDP İzmir’de seçim heyecanı yaşanıyor. HDP İzmir Eş İl Başkanı Cavit Uğur ...
MHP İzmir oyunu kullandı: Şaibeye mahal kalmadan...
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş ve eşi, İzmir ...
 
Kaza kurbanı genel başkan oy pusulasında!
Trafik kazasında hayatını kaybeden HAK-PAR Genel Başkanı Fehmi Demir'in ...
Davutoğlu oyunu kullandı: Sonuç ne olursa olsun...
Başbakan Ahmet Davutoğlu oyunu memleketi Konya’da kullandı.
Demirtaş oyunu kullandı: Türkiye'nin arzuladığı şey...
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İstanbul Sultanbeyli'deki Mevlana ...
 
Serter’den seçime 1 kala son mesajlar
1 Kasım genel seçimine bir gün kala tüm Türkiye'yi seçim heyecanı sarmışken, ...
Bahçeli’nin ardından Vural: İstemiyorum TRT’yi!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Osmaniye'deki gezisi sırasında TRT'ye ...
Balbay’dan seçime 1 kala yoğun mesai
CHP İzmir Milletvekili ve yeni dönem milletvekili adayı Mustafa Ali Balbay, ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çıkmasaydı Samsun’a neler gelirdi başımıza?
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva