HABERLER>POLİTİKA
29 Mayıs 2023 Pazartesi - 08:41

CHP İzmir’den Kılıçdaroğlu’na tam destek!

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi kaybetmesinin ardından İzmir’den çok sayıda milletvekili ve belediye başkanı Kılıçdaroğlu’na “tam destek” açıklamaları yaptı.

CHP İzmir’den Kılıçdaroğlu’na tam destek!

EGEDESONSÖZ- Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerini CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kaybetmesinin ardından görevinden istifa edip etmeyeceği konusu kamuoyunda tartışılmaya başlanmıştı.

Kılıçdaroğlu’nun gece saatlerinde yaptığı “gitmiyoruz, buradayız” açıklamasının ardından İzmir’de çok sayıda siyasetçi ve belediye başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destekleyici paylaşımlarda bulundu.

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu: Her zamanki gibi bayrağı en önde taşıdı izmir. Her seferinde bizlere daha güçlü destek verdi İzmirliler. Tüm engellemelere rağmen demokrasi mücadelesinden asla vazgeçmeyen, bu seçimde oyları +4 daha arttırarak %67.10 a ulaştıran hemşerilerime gönül dolusu teşekkür ederim.
Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin sigortası olmaya devam edecek. İzmirliler ile beraber Sayın genel başkanımızın hak, hukuk ve adalet yürüyüşünde hep birlikte yan yana yürümeye devam edeceğiz.

CHP YDK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat: Hak, hukuk, adalet mücadelemize omuz veren, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olması için emek veren örgütümüze, değişime inanan seçmenlerimize teşekkür ederim. Halkımızın takdiridir, millet iradesine saygımız sonsuz. Yolumuz uzun, mücadelemiz devam edecek! Seninle yürümek, bizler için onurdur.

CHP İzmir Milletvekili Deniz Yücel: Her türlü karalama, komplo, montaj ve iftira kampanyalarına rağmen bize oy veren 25 milyonu aşkın seçmenimize yürekten teşekkür ediyoruz. Dimdik ayaktayız! Yürüyüşümüz sürüyor, buradayız...

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan: Yalana, talana, tek adam rejimine karşı adalet, demokrasi ve özgürlük mücadelesi vermeye kararlılıkla devam edeceğiz.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer: İzmirliler demokrasi mücadelesinde büyük bir destan yazdı.  Kemal Kılıçdaroğlu’na verilen muazzam destek için minnettarım.  Daha adil ve özgür bir memleket kurmak için sürdürdüğümüz yolculuğa devam edeceğiz. İzmir’e layık olmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte hak ettiğimiz o güzel geleceği mutlaka kuracağız.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur: Sandıktan çıkan karara saygılıyız. Ancak bunu bir kaybediş olarak görmüyoruz.  Her türlü iftiraya, montaja ve yasağa rağmen toplumun tümünü kucaklayarak, hak, hukuk ve adaletten vazgeçmeyen Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun sonuna kadar yanındayız.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin: "Yürüyüşümüz sürüyor, #buradayız"

Adalet, demokrasi ve özgürlük peşinde koşanlara rehber olan, ömrünü hakça paylaşım ve yoksullukla mücadeleye adayan halkın umudu Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanındayız.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu: #Hak, #Hukuk, #Adalet için çıktığı yolculukta bir an bile durmadan verdiği mücadelede olduğu gibi bundan sonra da Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında olacağız.

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ: Hak, hukuk, adalet mücadelesinde yarınlarımız için herkesi kucaklayan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun her zaman yanında olarak demokrasi yürüyüşümüzü sürdürmeye devam edeceğiz. İlk günden beri bizlerle olan tüm vatandaşlarımıza ve parti üyelerimize teşekkür ediyorum. Sandıktan çıkan karara saygılıyız. Bornova’mız, İzmir'imiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Yolumuz uzun, mücadelemiz devam edecek!

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin: Sandığa giderek, demokrasiye sahip çıkan tüm Seferihisarlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Sosyal demokrasiye ve Cumhuriyetimize sahip çıkan halkımızla, Genel Başkanımız Sayın @kilicdarogluk liderliğinde, aydınlık yarınlara yürümeye devam edeceğiz.

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya: Genel Başkanım; Ülkemizin yarısına; sevgiyi, kardeşliği ve umudu tekrar aşıladığınız için çok teşekkür ediyoruz.  Biz bu güzel duyguları çocuklarımıza ve torunlarımıza bırakacağız. Biz; Balçova’da Size oy veren % 78 oranındaki vatandaşlar için Sizinle yol yürümek büyük bir Onur.

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar: Yılmadan, yorulmadan hak mücadelesi verip, “sen, ben, o” değil, milletçe “biz” olabilmek için çıktığımız bu yolda şerefinizle bize önderlik ettiğiniz için teşekkür ederim başkanım.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz: Doğrudan, saygıdan ve tüm güzelliklerden geçen yolda öncülük ettiniz. Canınızı ortaya koyduğunuz bu seçimde, ülkemizin yarısı tek bir Türkiye hayaliyle bir araya geldi. Doğruluğun yolundan yürümeye devam edeceğiz

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal: Hak, Hukuk ve Adalet mücadelemiz bitmedi, bitmeyecek. Her çocuk doyana kadar, ülkemizde her yüz gülene kadar çabamız sürecek... Demokrasiden ve çağdaş Türkiye hayalimizden asla vazgeçmeyeceğiz.

 
Uzmanı açıkladı: Sınav kaygısını yönetebilirsiniz
 
Uzmanından gömülü diş uyarısı: Çekilmesi gerekmiyor
YORUMLAR
Toplam 26 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
VATANDAŞ 30 Mayıs 2023 Salı 00:31

Çevrenizdeki bir avuç insana inanıp kendinize yazık ettiğinizi bilmelisiniz Kemal bey.Aylarca sürecek komplo teorilerinin merkezinde yer alırsınız. Ağır bedeller ödersiniz, yaşamınızı allak bullak etmeyin...

Yorumu oyla      3      4  
ATATÜRKÇÜ GENÇLİK 30 Mayıs 2023 Salı 00:09

T.B.M.Meclis tarihinin en sağcı vekillerinin olduğu bir meclisi, sayenizde gördük kemal bey! (600-130 chp= 470 sağ kökenli) Belkide anayasal değişiklikler yapılabilmesine siz sebep oldunuz! Bence ne gün,ne hafta,ne ay ve hatta ne bir saat bile beklemeden İSTİFA edin.Sadece siz değil tüm organlarınızla birlikte. Bu partinin ATATÜRK ayarlarına dönmesine LÜTFEN yol açın.

Yorumu oyla      4      4  
bornovalı 30 Mayıs 2023 Salı 00:02

sayın vekiller sayın bel. başkanları bırakın bu boş işleri neyin peşinde olduğunuz ap açık ortada. ahh ahh izmirli olarak şu inadımızdan bir vazgeçsek hizmetin kralını alcağızda yok halimizden memlunuz

Yorumu oyla      3      4  
Gaziemir 29 Mayıs 2023 Pazartesi 17:31

YETERRRRRRR İSTİFAAAAAA...............Ufacık çocukların bile kimyasını bozdun, daha neyi bekliyorsun!!!

Yorumu oyla      9      4  
Başka türlü birşey... 29 Mayıs 2023 Pazartesi 15:41

Bak bu ;can can ;arkadaş herşeyi özetlemiş.Bunlar güç neredeyse oraya sesten hızlı dönüş yaparlar..Amma filmin sonuna geldik...Bu seferki dönüş uçurumdan aşağıya...

Yorumu oyla      8      5  
can can 29 Mayıs 2023 Pazartesi 14:32

beni de vekil ya da belediye başkanı yapsaydı ben de destek açıklaması yapardım hem de bağıra bağıra. ama chp bu her an her şey olabilir. aynı kişiler bu kez ekrem'e destek açıklaması yaparlar hem de en önce...

Yorumu oyla      11      5  
alo 29 Mayıs 2023 Pazartesi 13:58

miting günü sosyal etkinlik düzenleyen belediye başkanları ,neredesiniz ya

Yorumu oyla      8      4  
Karabağlar 29 Mayıs 2023 Pazartesi 13:25

Ne zaman muhalefetle ilgili haber görsem güldür güldürün konforlu muhalefet isimli skeci aklıma gelir :)

Yorumu oyla      5      4  
Lombak 29 Mayıs 2023 Pazartesi 13:18

Sayenizde Ataturkçüler, demokratik sol, ulusal sol ve milliyetçiler Tayyip'in seçmeni oldu. Bandrollü içki etiketindeki köpüğü de biz aldıracağız. Yeteneksizler ordusunun başı elbette istifa etmemeli!!!

Yorumu oyla      5      5  
Oğuz Kaan 29 Mayıs 2023 Pazartesi 12:39

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun kaybedeceği bir seçim daha var. Yerel yönetimleri tüm büyükşehirlerde AKP’ye teslim etmeden siyaseti bırakmaz/bırakamaz. Nefretle afaroz ettiğiniz Yılmaz Özdil çok haklıydı. CHP kurtulmadan Türkiye kurtulmaz.

Yorumu oyla      10      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İbrahim Kalın: Türkiye kazandı
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Bugün hepimiz kazandık. Tüm Türkiye kazandı" dedi.
Mehmet KARABEL yazdı... Alışmak sevmekten ‘daha zor’ geliyor!
Mehmet KARABEL yazdı... Alışmak sevmekten ‘daha zor’ geliyor!
Erdoğan, Cumhur İttifakı liderlerini Külliye'de kabul etti
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı ...
 
Balkon konuşmasında yeni dönemi anlattı: Bugün kazanan 85 milyondur!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçiminin de 28 Mayıs seçiminin ...
Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı: Başa İmamoğlu geçmeli!
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, seçim sürecinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun ...
Babacan: Erdoğan ve ortakları ülkeyi yönetemeyecek!
Seçim sonuçlarını değerlendiren DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ...
 
CHP İzmir'den seçim değerlendirmesi!
Cumhurbaşkanlığı 2'nci tur seçim sonuçlarının büyük oranda netleşmesinin ...
Karamollaoğlu'ndan ilk açıklama: Gönül isterdi ki...
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Seçimi ...
Muharrem İnce'den muhalefete çağrı!
Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. tur sonuçlarının açıklanması sonrasında ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
47 yıldır karanlıktaki 'katliam!'
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva