HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
22 Temmuz 2016 Cuma - 08:10

Çeşme’de moda şöleni!

Ege Giyim Sanayici Derneği’nin (EGSD) prestij projelerinden birisi olan Alaçatı MILLFEST 2016 - Moda ve Sanat Festivali 28 Temmuz’da başlıyor.

Çeşme’de moda şöleni!

İlk düzenlendiği tarihten bugüne kadar çok sayıda genç tasarımcının kendini gösterme fırsatı bulduğu Alaçatı MILLFEST bu yıl 11’inci kez moda severlerle buluşacak. EGSD ve Çeşme Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilecek olan Alaçatı MILLFEST 2016 bilgilendirme toplantısı Alaçatı Antmare Butik Otel’de yapıldı. Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç’ın da katıldığı toplantıda konuşan EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, bu yıl etkinliğin 28-31 Temmuz tarihleri arasında Alaçatı girişindeki tarihi değirmenlerin altındaki alanda Tasarım Mahallesi konseptinde düzenleneceğini söyledi. Festival boyunca tasarımcılar için kurulacak olan tasarım mahallesinde minik evlerinde özel tasarımlarını sergileyeceğini ve satacağını dile getiren Özden, “Satışların yanı sıra Alaçatı’da bulunan çeşitli mekanlarda düzenlenecek olan, “Modalı Sohbetler" , defile, after party gibi etkinliklerle moda severler ile buluşulacak. Festivalimize Alaçatı Turizm Derneği, Rönesans Ajans, Nobon ve Diva Dergisi katkı sağlıyor. Hepsine çok teşekkür ediyoruz. Festivalde her gece saat 10.30’da Atıl Kutoğlu, Deniz Kaprol, Duygu Şenyürek, Gül Ağış, Ümit Temurçin gibi modacılar deneyimlerini genç tasarımcılarla paylaşacak. Ayrıca moda söyleşileri de yapılacak" dedi.

Millfest Alaçatı Moda ve Sanat Festivali’nin 11. kez düzenlendiğini ve burada tasarımlarını sergileyen genç tasarımcıların sektörde yer aldığını, bir çoğunun da kendi şirketini kurarak yoluna devam ettiğini belirten Özden, festivalin Alaçatı’nın tanıtımına da önemli katkılar sağladığını vurguladı.

ÇEŞME’YE KATKI SAĞLIYOR

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ise festivalin Alaçatı ile özdeşleştiğini belirterek, beldenin adını destek verdikleri birçok başarılı organizasyon ile dünyaya duyurduklarını söyledi. Belediye olarak dünyanın en güzel tatil beldelerinden biri olan Çeşme’ye katkı sağlayan bu tür etkinliklere bundan sonra da destek vermeye devam edeceklerini belirterek, 4 gün boyunca moda dünyasının kalbinin Alaçatı’da atacağını, tüm yurttaşları da bu güzel etkinliğe tanıklık etmeleri için davet ettiğini sözlerine ekledi.

FESTİVALDE NELER VAR?

Alaçatı’nın festivale adını veren tarihi değirmenlerinin altında düzenlenecek MILLFEST 2016’ya yirminin üzerinde tasarımcı katılacak. Tasarımcılar kendilerine özel olarak hazırlanan tasarım mahallesindeki stantlarında kreasyonları sergileyip satışa sunacak. Tasarım Mahallesi,2008 yılından beri Alaçatı’da düzenlenmekte olan Millfest’in Alaçatı’nın bir parçası olduğunu yansıtan bir proje. Alaçatı tarihi değirmenlerin altındaki etkinlik alanımız yeniden tasarlanarak etkinliğin konseptine uygun tasarım ürünlerinin alış verişinin yapılacağı bir mahalle ortamında olacak. Tasarım ürünlerine ulaşmak isteyenler moda dünyasının isimleri ile bu mahallede buluşabilirler. Tasarım kültürünün gelişmesi ve tekstil sektöründe katma değerin artırılması için bu tip çalışmaları uzun yıllardır gerçekleştiren Ege Giyim Sanayicileri Derneği, düzenlediği etkinliklerle genç tasarımcıları sektöre kazandırıyor.

 
İzmir’in elektrikli otobüsler 7 ay sonra yollara çıkıyor!
 
İşte liste: Hangi amiral ve generaller tutuklandı?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’in elektrikli otobüsler 7 ay sonra yollara çıkıyor!
Türkiye'nin ilk elektrikli otobüs filosu İzmir'de kuruluyor. ESHOT Genel ...
Bornova en güzel balkon ve bahçesini seçiyor
Bornova Belediyesi’nce bu yıl ikincisi düzenlenen “Güzel Balkon –Güzel ...
Buca’da öğrencilere ‘tercih’ desteği!
Buca Belediyesi üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından ...
 
Bergama'ya yeni imam hatip lisesi
Bergama'da açılan Bergamalı Kadri Anadolu İmam Hatip Lisesi yeni eğitim ...
En doğudan en batıya: Van-İzmir hattı!
Vanlı kadınlar, “Yerinden edilmiş kişilerin ekonomik ve sosyal entegrasyonu” ...
Karabağlar'da 9 ayda bin 40 kedi kısırlaştırıldı
Karabağlar Üçyol’da bulunan Uğur Mumcu Parkı içinde geçtiğimiz Ekim ayında ...
 
Amerikan Basketbol Ligleri için seçmeler Bornova’da
Gerçekleştirdiği spor projeleriyle fark yaratan Bornova Belediyesi, NCAA ...
Çiğli'de 'can dostlar'a sıcak yuva
Çiğli Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi’nde yapılan “Çiğli Belediyesi ...
Buca Kaynaklar'a 10.8 milyonluk yatırım!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Buca’nın Kaynaklar, ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva