HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
24 Kasım 2021 Çarşamba - 16:29

Büyükşehir'den anlamlı kutlama

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, Büyükşehir çatısı altında görev yapan öğretmenler ile Sosyal Yaşam Kampüsü'ndeki emekli öğretmenlerin gününü kutladı. İzmir'in yaşam kalitesini artırmak için ulaşımdan alt yapıya kadar birçok proje hayata geçirdiklerini belirten Başkan Soyer, “Ama emin olun ki İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bırakacağı en güzel iz, gelecek nesilleri yetiştiren sizlerin bıraktığı iz sayesinde olacak” dedi.

Büyükşehir den anlamlı kutlama

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile aynı zamanda öğretmen olan eşi Neptün Soyer, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü, Büyükşehir Belediyesi çatısı altında görev yapan öğretmenler ile Sosyal Yaşam Kampüsü'nde kalan emekli öğretmenlerle kutladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğine; Kültür Sanat Dairesi Başkanlığı, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı, Çocuk ve Gençlik Merkezi (ÇOGEM), Masal evleri, Meslek Fabrikası, İZELMAN kreşlerinde görevli öğretmen ve eğitmenlerin yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özsulu, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel katıldı.

“Geleceği değiştirmek sizin elinizde”
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlamına ilişkin konuşma yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sözlerine “Çok heyecan verici bir gün” diyerek başladı. Öğretmenler Günü'nün senede bir kez kutlandığını anımsatan Başkan Soyer, “Ama emin olun ki her gün sizinle birlikteyiz. Her gün sizinle iç içeyiz. Her gün sizinle ilgili güzel şeyler yapmak aklımızdan geçiyor. Daha iyisini, daha fazlasını nasıl yaparız diye sürekli düşünüyoruz. Bu gününüzü kutluyorum ve ellerinizden öpüyorum. İyi ki varsınız” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak metro, yol, köprü yaptıklarını, tarımla ilgili projeler ürettiklerini, turizmin gelişmesine katkı sunduklarını ifade eden Başkan Tunç Soyer, “Ama emin olun ki İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bırakacağı en güzel iz, sizlerin bıraktığı iz olacak” diye konuştu.

“Gelecek nesilleri siz yetiştiriyorsunuz”
Başkan Soyer, “Bu olağanüstü güzel memlekette, hiç birimizin hak etmediği bir hayatı yaşadığını düşünüyoruz. Yaşam kalitemiz istediğimiz düzeyde değil. Geleceğimizi değiştirmek sizin elinizde. Bunu değiştirecek olan sizlersiniz. Gelecek nesilleri yetiştirecek olan, onları geleceğe hazırlayacak olan sizlerin emeği, sizlerin yüreği, sizlerin aklıdır. Tutku ile severek yaptığınız, emek vererek yaptığınız mesleğiniz İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, İzmir'in gururudur. Her biriniz ile ayrı ayrı iftihar ediyorum. Yolunuz açık olsun. Diliyorum ki yetiştireceğiniz çocuklar bu memleketin geleceğini aydınlatsın. Bu memleketin geleceğini çok daha güzel bir yere, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkeyi o muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmaya katkı versin. Bütün kalbimle hepinizin önünde saygı ile eğiliyorum” diye konuştu.
Soyer çifti daha sonra öğretmenlere karanfil verdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası kursiyerleri tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel olarak yapılan pasta da Başkan Soyer ve öğretmenler tarafından kesildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarındaki gösterimler, bugün öğretmenler için ücretsiz olacak. Öğretmenler ayrıca bugün akşam Mustafa Necati Kültür Merkezi'nde ki Yeni Türkü Konseri'ni de ücretsiz izleyebilecek.

 
Başkan Sürekli'den 'Öğretmenler Günü' mesajı
 
Bayındır Belediyesi araç filosunu genişletiyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Selvitopu Öğretmenler Günü'nü kutladı
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde ...
Başkan Tugay’dan öğretmenlere kutlama
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “24 Kasım Öğretmenler Günü’nde” öğretmenleri unutmadı.
Başkan Soyer'den Terra Madre daveti
2022’de uluslararası gastronomi fuarı Terra Madre Anadolu’ya ev sahipliği ...
 
'Kadınları savunmasız bırakan anlayışı değiştireceğiz'
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü ile ilgili ...
'Kadınların eşitliği, özgürlüğü siyaset üstü bir konudur'
Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Günü ile ilgili açıklama açıklama yayınlayan ...
Batur, Neriman Öğretmenini unutmadı
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, her Öğretmenler Günü’nde olduğu gibi ...
 
Çiğli'de sosyal yardımların yol haritası belirlendi
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, yaklaşan kış ayları öncesinde sosyal ...
Bergama, öğretmenler gününü dolu dolu kutladı
24 Kasım Öğretmenler Günü Bergama’da törenlerle kutlandı.
Batur'dan iade-i ziyaret... Örgütümüzün yanındayız!
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Konak İlçe Başkanlığı görevine ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva